Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Οκτ 2011

Για τη νεολαία, ρε γαμώτο!


Αναδημοσίευση από τις «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» 

Όσοι έχουν επισκεφτεί προσφάτως το χώρο του Κέντρου Νεότητας, έχουν απογοητευτεί από την εγκατάλειψη που υπάρχει εκεί. Ένας χώρος που, υποτίθεται, φτιάχτηκε (όλοι ξέρουμε πότε κι από ποιον) προκειμένου να αποτελέσει ένα στέκι για τη νεολαία, έχει αφεθεί εντελώς στην τύχη του, τουλάχιστον ο εξωτερικός του χώρος – τον εσωτερικό, εκτός της μεγάλης αίθουσας, δεν είχαμε την ευκαιρία να τον θαυμάσουμε.
Τι γίνεται λοιπόν στον αύλιο χώρο του Κέντρου Νεότητας; Τα χόρτα έχουν αγριέψει και απειλούν να καταπιούν τα πάντα. Τα σκουπίδια είναι διάσπαρτα παντού, παρά το γεγονός – ειρωνεία; – ότι σε κάποιες γωνιές υπάρχουν παρκαρισμένες τουλάχιστον 2 – 3 σκούπες του δήμου επί μονίμου βάσεως. Το σιντριβάνι στέρεψε, ζήτω η ξηρασία και το σκουπίδι! Τα παγκάκια τέλος καλοκαιριού κι είναι εμφανές ότι ούτε συντηρήθηκαν ούτε καν βάφτηκαν το προηγούμενο διάστημα, πολλά δε απ΄ αυτά κείτονται σπασμένα. Σπασμένα και τα ξύλινα κάγκελα μπροστά από τους προσκόπους.
η συνέχεια στις «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» πατήστε (εδώ)

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/10/11 09:19

    ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ, ΟΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ, ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΤΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/10/11 12:19

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΤΙ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ; ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΤΕ 'Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΜΕΡΙΑ. ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/10/11 12:38

    ENO ESY TA PERNIS XONTRA APO TON KOLITO SOY TO DIMARXO E?
    12.19?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/11 15:01

    ΑΣΕ ΜΑς ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ... ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/10/11 16:48

    Ψάξε στο δημαρχιακό μέγαρο και στο περιβάλλον του Τσάβες για τις αρπαχτές, ξέρεις εσύ και τον Χρήστο άστονε απ’ έξω αγωνιστής χρόνια έχει την δική του ιστορία που λαμόγια του επιπέδου σου δεν μπορούν να την ακυρώσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/10/11 18:51

    Ναι, το ξέρουμε ο Χρήστος είναι αγωνιστής της μάσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/10/11 22:19

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/10/11 14:42

    O XRISTOS RE ARXILAMOGIO KIKLOFORI ME ENA AYTOKINITAKI 12 ETON KAI 1000 cc, DEN MAW EIPES ESY OYTE PIOS EISAI OYTE ME TI KIKLOFORIS, ARXILAMOGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/10/11 15:42

    ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ, ΝΑ ΕΞΕΓΩΡΑΣΤΕΙ, Η ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/10/11 12:34

    Δεν μας είπατε ο νέος ΔΗΜΑΡΧΟΣ πέτυχε 11% έκπτωση στην νέα αποχέτευση;;;;; Σιγά τα πράγματα ο προυγουμενος είχε 1% ο Τσαβαρης έβαλε ακόμα έναν ασσο μπροστά 11% σιγά μωρε τα αυγά , οποίος έχει τελειώσει Τρίτη δημοτικού δέκα τις εκατό στα περίπου 20 εκ. Ευρώ ξέρει πόσο κάνει είπατε κάτι;;;;; Α ξέχασα καλοριζικος ο νέος ταπητας 6ης. Γενιάς στην παραλία πιστεύω να το είδατε !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.