Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Οκτ 2011

Η απάντηση στην ανακοίνωση «ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΆΒΟΥΛΩΝ» ανώνυμου κι άβουλου πολιτικάντη


   Είναι τόσο μωροί καμιά φορά οι «εξουσιαστές» που θες ν’ αγιάσεις και δεν σ’ αφήνουν. Αντί να βρουν τρύπα να κρύψουν την ντροπή τους, να βρουν τρύπα να χωθούν οι ίδιοι μέσα, είναι τόσο ξεδιάντροποι που βγάζουν κι έμμεση ανακοίνωση και μάλιστα σταλμένη σαν σχόλιο ανώνυμου (!!!) με την παράκληση της ανάρτησης (βεβαίως και σας το αναρτήσαμε) βλέπεις, δεν έχουν καθαρό το κούτελο για να βγουν με τ’ όνομα τους.
      Έτσι πουλημένοι κοντυλοφόροι, βγάζουν ανακοίνωση με τίτλο «ηττοπαθείς κραυγές άβουλων» που ήδη δημοσιεύσαμε.
Έχουν οι ρόμπες οι ξεκούμπωτες το ανάστημα να κατηγορήσουν σύσσωμη την σημερινή αντιπολίτευση του νησιού μας και να δώσουν μαθήματα ηθικής;
Σε ποιούς; Σ’ αυτούς που από σεβασμό στον θεσμό και κυρίως στον οικογενειακό θεσμό ΔΕΝ εκμεταλλεύτηκαν προς τιμήν τους τα ροζ καμώματα της γνωστής παρεούλας ανήμερα του Αγ. Δημτρίου; Να δίνουν μαθήματα ποιοι, οι ανήθικοι για ηθική; Να μας μιλούν οι απάτριδες για εθνική περηφάνια και πατρίδα;
Να μιλούν οι ασόβαροι για σοβαρότητα. Να μιλούν οι ξεκατινιασμένοι για κουτσομπολιό έ ΟΧΙ αυτό πάει πολύ. Να μιλούν οι «ξεμαλιασμένοι» και ξεκατινιασμένοι για ανυπόστατα και ευφάνταστα γεγονότα; Οι υπάλληλοι του δήμοι κύριοι, ούτε κουφοί είναι ούτε αόμματοι. Να μιλούν οι ξευτίλες για κόκκινες γραμμές,  της ροζ ζωής τους!!
Ε ΟΧΙ αυτό πράγματι πάει πολύ, βουλώστε το γιατί διαφορετικά θα γίνουμε πράγματι όλοι Κατίνες και τότε να δεις που παν οι κόκκινες γραμμές της ροζ ζωή σας τότε να δεις τι σημαίνει αντιπολίτευση σε ανθρώπους που ‘ρθαν να διαφθείρουν τους θεσμούς – οικογένεια και τα ήθη κι έθιμα του τόπου μας τότε να δεις ξευτίλα σ’ όλους σας. 

Θα μπορούσαν να ‘χουν και δίκιο, γιατί αρκετά τους ανεχτήκαμε και τους αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα με σοβαρότητα. Η περίοδος χάριτος ΤΕΛΟΣ γιατί εσείς με το περίσσιο θράσος σας το προκαλέσατε, άλλωστε πως μπορούμε να μιλάμε με σοβαρότητα σε κατινοπατσαβούρες;
Αυτό ανεγκέφαλοι πολιτικάντηδες, δεν θα πει πως θα σας ανεχτούμε άλλο να μας δίνετε μαθήματα δεοντολογίας και ιδικά εσείς.


117 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/11 12:35

    Ωραία τους τα χώνεις κ. διαχειριστά.
    Αλλά ρε δικέ μου, τέτοιο ξεφτιλίκι δεν έχει ματαγίνει.
    Ρε δήμαρχε δεν κατάλαβες ότι, το να τραβάς την γυναίκα σου επάνω στην εξέδρα γιά πρώτη φορά,δείχνεις δυό φορές ένοχος;
    'Εχεις χάσει την ψυχραιμία σου και κάνεις το ένα επικοινωνιακό λάθος πίσω απ΄άλλο...
    Ξεφτιλίζεις τα χρηστά ήθη.
    Μαγαρίζεις τον θεσμό του δημάρχου.
    Ταπεινώνεις 3 (τρεις) οικογένειες, ΝΑΙ 3 οικογένειες.
    Πως τα καταφέρνεις ρε αφιλότιμε μαγαρισμένε;
    'Ηρθε ο καιρός να πέσουν γιουχαϊσματα και αυγά.
    Τέρμα οι όποιες ανοχές.τέρμα ξεφτίλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/11 13:43

    Ρε ξευτίλες εδώ που μας κουβαληθήκατε υπάρχει η Αρβανίτικη μπέσα, αυτή που ενίσχυσε τον αγώνα του 1821.
    Εσείς είσαστε ξένοι προς τα χρηστά ήθη του τόπου αυτού
    Γιαυτό ο λαός της Σαλαμίνας θα σας αποβολή από τις κοινωνικό γίγνεσθαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/11 14:07

    Συγχαρητήρια για την απάντησή σας. Έρχεται γάντι στα ορνιθοσκαλίσματα που είχαν και το θράσος να ζητήσουν να αναρτηθεί.
    Αντι να το κάνουν μώκο και να το αφήσουν να ξεθωριάσει, το αναμοχλεύουν οι ηλήθιοι νομίζοντας ότι θα πείσουν κανέναν για το αντίθετο. Κρίμα. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/11 14:21

    Σας παρακαλώ όλους ένθεν κι ενθεν, να σεβασθείτε την ψυχολογική κατάσταση προπάντων των κυριών, και να σταματήσει το θέμα εδώ.
    Θερμή παράκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/11 15:03

    Κύριε διαχειριστά και σε σας με τα ρόζ σχόλια , αυτό που βλέπω είναι ότι επειδή δεν έχετε να παρουσιάσετε μία σοβαρή πολιτική πρόταση, ή να αντιποιλιτευτείτε τον Δήμαρχο σε αυτά που κάνει χρησιμοπείτε την πολιτική της κλυδαρότρυπας. Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με την πολιτική γράψτε κάτι να μάθουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/11 15:11

    ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ 15:03 Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΣΟΦΡΑΣ,ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΕΊΔΑΝ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙς ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/11 16:09

    Με απόηχο , «ροζ ιστορίας»................ έγινε σήμερα η παρέλαση..............
    http://paloukiapress.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/11 17:38

    Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς ότι ο μόνος τρόπος να χτυπήσουν τον δήμαρχο είναι στο προσωπικό-οικογενειακό του θέμα (εάν αυτό υφίσταται). Προσωπικά θα προτιμούσα να διαβάζω και να ακούω πολιτικά επιχειρήματα που θα βελτιώσουν τη Σαλαμίνα και τη ζωή των κατοίκων της. Φυσικά μία πολιτική κριτική προϋποθέτει πολιτική γνώση και επιχειρηματολογία που προφανώς δεν διαθέτουν αυτοί που επιθυμούν να λασπολογήσουν εναντίον του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/10/11 17:42

    Αγαπητέ φίλε 29/10/11 14:21 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλησε ν’ ασχοληθεί με το «θέμα» του από σεβασμό στις κυρίες κι όχι στον ίδιο γιατί δεν του αξίζει, στο λέει ο άνθρωπος στο ξεκίνημα του κειμένου του.
    Βλέπεις όμως, ο ίδιος δεν σέβεται ΤΙΠΟΤΑ και προκαλεί ασύστολα με παραπλανητικότατες ανακοινώσεις. Μας θεωρεί όλους ηλιθίους και βάζει και τα φερέφωνά του να λένε ότι έγινε, έγινε με κάποιους πολίτες που ήταν στο δημαρχείο. Σου λέει δούλεψα μια φορά τους κουτοαρβανίτες και τους πήρα τις εκλογές σιγά μη δεν τους ξαναδουλέψω.
    Μωραίνει Κύριος ον βούλεται. Έχουν γνώση οι φύλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/10/11 19:30

    Μετά την θερμή παράκλησή μου να σταματήσει εδώ το θέμα από σεβασμό στις δύο κυρίες που εμπλέκονται, διαπιστώνω ότι η πλευρά που πρόσκειται στην συμπολίτευση συνεχίζει το βιολί της, προσποιούμενη βλακωδώς ότι δεν τρέχει τίποτα.
    Έτσι, ή προβοκάτορες είσαστε ή εντελώς ηλήθιοι είσαστε αφού αναπαράγετε ένα μειοτικό για το κύρος του δημάρχου γεγονός, για το οποίο είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια τουλάχιστον 10 υπαλλήλων του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/10/11 19:43

    Αγαπητέ φίλε (29/10/11 19:30) κάτι θες να πεις αλλά δεν τα κατάφερες για πάρτο απ’ την αρχή πάμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/10/11 19:44

    15:11
    Για πια αντιπολιτευση και διαδοσεις μιλας ρε βλακα;
    Αυτα ελα σε μας στο δημο να τα πεις που φριξαμε απο αυτα που ειδαμε και ακουσαμε.
    Κοιταξε να δεις πως θα ξεμπλεξεις τωρα, αφου αποδηχτηκε ότι δεν ησουν καλος τσιλιαδορος ή μηπως τοκανες επιτηδες για δικους σου λογους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/10/11 19:50

    Άντε να γελάσει και το χειλάκι μας λίγο ας θυμηθούμε http://www.youtube.com/watch?v=bqGfOEQEaPo το κουνελάκι μπας και βγάλει κι άλλη ανακοίνωση ναχουμε να διαβάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/10/11 19:52

    19:43
    Δεν αναφέρομαι σε σας (17:42) αλλά στους πριν από σας, οι οποίοι βλακωδώς συνεχίζουν να αναπαράγουν το θέμα, στρεφόμενοι εναντίον της αντιπολίτευσης λες και φταίει η αντιπολίτευση για όσα γίνανε στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/10/11 20:19

    OK σ' ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/10/11 21:16

    ντροπή και αίσχος που αναφέρόσαστε σε οικογένειες αυτά ηλίθιοι τα διαβάζουν και ΠΑΙΔΙΑ καθόλου δεν σας νοιάζειτομάρια ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/10/11 02:05

    Ναι Δεσποινούλα τα διαβάζουν και παιδιά, εμείς είμαστε τομάρια που τα γράφουμε, αυτός που τα κάνει τι είναι; Αυτός δεν είναι παντρεμένος άνθρωπος που για να πηδήξει υποσχόταν γάμο στην γκόμενα; Πέτρα που κύλησε μη την εκρατήσεις το ριζικό της ειν’ κακό και θα μετανοήσεις. Ναι το ‘δαμε στην παρέλαση είναι μια χαρά με την οικογένεια και σκάσαμε εμείς οι βρωμιάρηδες κι η υπόλοιπη Κούλουρι γέλαγε με τα καμώματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/10/11 07:16

    Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια της κλειδαρότρυπας χωρίς να διαβάζω καμία αρνητική κρητική για το έργο του Δημάρχου. Η τακτική αυτή που προέρχεται από πολίτες που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση του Δήμου , ά από την ίδια την αντιπολίτευση δείχνει την αδυναμία πολιτικού λόγου της αντιπολίτευσης. Μια αντιπολίτευση που προσπαθεί με κραυγές αλλά και με ροζ φαντασιώσεις να απαξιώσει το υπαρκτό θετικότατο έργο της Δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/10/11 08:30

    προς 21:16 07:16 και μετά από αυτά που γράφετε αισθανόσαστε ΜΑΛΑΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/10/11 11:42

    τα μονα θετικα που εχει κανει ειναι το κρασι που μοιρασε στα παλουκια στους μπεκροκανατες τα γλεντοκοπια στα σαλαμινια και ενα απογευμα που πηγε και σταθηκε πανω απο το φρεατιο της αποχέτευσης που τελείωσε ο σοφρας
    για να δείξει οτι έκανε την ένωση μην ξερασω

    α ξεχασα και κατι αεροπλανικα ξερετε που.

    απ ευθειας, κανα μπουζουκι εχεις καμια βδομαδα να φερεις κανε κουμαντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/10/11 12:48

    ρε χαζοί έχετε την εντύπωση με αυτά που λέτε παίρνετε ψήφους;ή πόντους έτσι λέτε και για έναν... σε σχολείο... δεν κολλάει όλοι να τρελλάθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/10/11 12:54

    τι ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφεις; πιωμένος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/10/11 13:11

    Ρε ηλήθιοι Τσαβαροπουλαίοι, γιατί συνεχίζετε να αναπαράγετε το θέμα και να προκαλείτε με αυτά που γράφετε; Δεν καταλαβαίνετε ότι σας συμφέρει να κλείσει εδώ το θέμα;
    Για ποιές φαντασιώσεις και για πιά ψέμματα μιλάτε, τη στιγμή που το γεγονός αυτό συνέβηκε μέσα στη δημαρχεία μπροστά στα έκπληκτα μάτια και αυτιά 10 υπαλλήλων;
    Και μόνο η ανάρτηση-ανακοίνωση που έβγαλαν το επιβεβαιώνει.
    Άλλο και τούτο πάλι με την ανακοίνωση. Το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αντί να το αφήσουνε να σβύσει, το αναζωπύρωσαν κατηγορόντας μάλιστα την αντιπολίτευση ότι δεν έχει πολιτικό λόγο κι άλλες μαλακίες για να αποπροσανατολίσουν. Και σαν να μην έφθανε αυτό, βάλανε και το ραμολιμέντο Ρόκο να παίρνει τηλέφωνα σε διάφορους και να τους λέει ότι όλα είναι ψέμματα. Λάθος κι αυτό. Διότι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν ακούσει κάτι, με τα τηλέφωνα που κάνει, τους κάνει κοινωνούς του γεγονότος.
    Η ξεφτίλα πρέπει να τελειώνει.
    Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν διορθώνεται με τίποτα. Καταλάβετέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/10/11 13:57

    EISAI TOSO KSEFTILAS TSABARAKO POY DENEIXES TO THAROS NA ANEBASHS STHN EKSEDRA KAI THN GOMENA PARA MONO TO KOYTORNITHI TO GYNEKAKI SOY. DIPLI H KSEFTILA SOY KSEFTILISMENE KAI KSEMORAMENE DIKTATORISKO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/10/11 14:44

    Πότε άλλοτε Δημοτική αρχή στη Σαλλαμίνα έκανε τόσα πολλά σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα; Απόχέτευση η οποία είχε τελματώσει και οι συνδέσεις που πολύ γρήγορά αρχίζουν. Εξασφάλιση 43 εκ ευρώ για την αποχέτευση Αμπελάκια - Σελήνια, Αιάντειο Κακηβίγλα, γάπεδο έτοιμο στο κέντρο νεότητας, το οποίο μερικοί προόριζαν για parking αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Για αυτά θα μπορέσετε να πείτε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος30/10/11 16:35

    Μόλις τα δούμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος30/10/11 18:12

    Απαντώ σε αυτόν που γράφει ηλίθιοι Τσαβαροπουλαίοι επειδή έχουμε μία διαφορετική άποψη από αυτόν που βρίζει χυδαία κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του. Ας παραδεχτούμε λοιπόν ότι εμείς που στηρίζουμε την Δημοτική αρχή και αντιστεκόμαστε στην χυδαιότητα του λόγου λεγόμαστε όπως μας αποκαλείτε Τσαβαροπουλαίοι ή Τσαβαράκια όπως λέει κάποιος άλλος. Κατά την ίδια λογική εσείς που είστε απέναντι στον Τσαβαρή και στην Δημοτική αρχή και τον βρίζετε πρέπει να σας ονομάσουμε ή Σοφράκια (οπαδοί του Σοφρά ) ή Νανάκια (οπαδοί της Νάνου). Εσείς λοιπόν τα Σοφράκια ή τα Νανάκια έχετε δικαίωμα να βρίζετε χιδαιότατα και εμείς τα Τσαβαράκια , όπως θέλετε να μας αποκαλείτε , δεν έχουμε δικαίωμα όχι να βρίσουμε , αλλά να εκφέρουμε την γνώμη μας. Αυτή είναι η Δημοκρατία που πρεσβεβετε εσείς τα Σοφράκια και τα Νανάκια. Δεν έχουμε επίσης το δικαίωμα να πούμε κάποιο θετικό έργο του Δήμου. Εύκολα λοιπόν ο αναγνώστης αυτών των σχολίων μπορεί να βγάλει το συμπέρασμά του και να κάνει τις επιλογές του και να παρατηρήσει ότι τα Σοφράκια και τα Νανάκια δεν έχουν κάνει ούτε ένα σχόλιο έστω αρνητικό για κάποιο έργο. Τους ενδιαφέρει να πετούν λάσπη. Ας προσέξουν διότι την λάσπη που συσσωρεύτηκε είναι πολύ και θα κολήσουν σε λίγο οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/10/11 18:21

    14:44
    Άσε, κόψε σου 'πα τις μαλακίες γιατί δεν σας παίρνει άλλο.
    Όταν φέρνει από τον Πειραιά την γκόμενά του και την κάνει ιδιαιτέρα γραματέα του με 3.000 ευρώ το μήνα, λεφτά που τα πληρώνουν οι δημότες της Σαλαμίνας, ξέρεις τι λέει αυτό;
    Σκάστε, εγώ θα γ..μάω και σεις θα πληρώνετε, μαλάκες κουλουριώτες.
    Α, ρε ξεφτίλες που γεμίσατε το δημαρχείο με τις γκόμενές σας και το κάνατε μπουρδέλο.
    Αν είσαστε μάγκες ρε ξεφτιλισμένοι, να κρατάτε τις ξενόφερτες γκόμενές σας έξω από το δημαρχείο και να τις πληρώνετε από την τσέπη σας, κι όχι από τα λεφτά του δήμου.
    Οι θέσεις εργασίας του δήμου είναι για τους κουλουριώτες και τις κουλουριώτισες, ξεφτιλισμένοι άντρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος30/10/11 18:33

    Θαυμάστε το σχόλιο του 18:21.
    θαυμάστε επίπεδο. Επειδή λοιπόν αυτός αποκλείεται να είναι Τσαβαράκι είναι σίγουρα Σοφράκι ή Νανάκι. Θαυμάστε τους. Τους παραδίδω στην κρίση σας.
    Ακόμη όμως περιμένω να διαβάσω μία κριτική έστω και αρνητική για ένα έργο. Το μόνο που διαβάζω είναι λάσπη....λάσπη....λάσπη. Φαίνεται σουβαντζήδες έχει πολλούς η αντιπολίτευση του Δήμου Σαλαμίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος30/10/11 18:38

    ποια είναι τα θετικά αγαπητέ, μιας και κόπτεστε για την απόδοση πολιτικών ευσήμων στον δήμαρχο;
    σταμάτησε το νταμάρι; αν και προσωπικά είμαι αντίθετος όπως και στο παρακάτω, σταμάτησε τα ιχθυοτροφία;οχι αλλα ετσι ελεγε,
    έφτιαξε κάποιον δρόμο που πηδάμε σαν γαϊδούρια απο τις τρύπες και τα λήμματα; προώθησε την ανακύκλωση;
    τι έκανε; χουντομαζωξεις τραπεζώματα 5 η 6 αναθέσεις απευθείας τα προσωπικά του που καθε βδομάδα μαθαίνουμε τα χαΐρια του.
    α και την σύνδεση της αποχέτευσης στο φρεάτιο, έβαλε δηλαδή μια σωλήνα.
    δεν θέλω δε να σου θυμίσω αλλα πρεπει και τους εθελοντές που πήδαγαν απο τα παράθυρα οταν πηγε η επιθεώρηση συν 7 η 8 στελέχη σήμερα φεύγω αύριο φεύγω.
    Τι ειναι εργο το γηπεδο στην παραλια; που έλεγε και ο ανατρεπομενος μπραβο. αλλες πιπες και αυτες τοσο του κοβει βεβαια,εδω εχει προβλημα το καραισκακης απο το ποσο κοντα ειναι στην θαλασσα και απο την επιχωμάτωση ποσο μαλλον αυτο που ειναι μεσα θα ξεραθεί ζωα οπως των αμπελακιων, ζωα.
    κανε μας την χαρη δηλαδη να πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/10/11 18:40

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΗ ΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕς. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΟΦΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος30/10/11 18:47

    συγνώμη στα θετικα ξεχασα και το αλογο που παρελασε στην παραλία,του χρονου να εχουμε και τιγρης ελεφαντες και αλλα αγρια θηρία αφού το προστάζει και παράδοση των σαλαμινιων
    για την οποια τοσο κόπτεται ο σημερινός δημ αρχοντας

    αλλα τι να περιμένεις απο αυτούς σεβασμό;που να βρεθεί, στην καλύτερη ειναι τσιρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος30/10/11 18:52

    Εσύ φίλε μου 18:33 μπορείς να μας πεις ένα (1) έργο, γιά να μπορέσουν οι blogers να σας ασκήσουν κριτική;
    Τι κριτική, στο τίποτα; Γίνεται; Δεν γίνεται...
    Να σου πω εγώ ένα έργο που θα του ασκηθεί κριτική;
    Από 1/1/2012 ο δήμος μας θα είναι πλέον υπεύθυνος γιά τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία.
    Βάζω στοίχημα ότι δεν θα κάνει τίποτα γιατί ότι λεφτά του περισσεύουν τα σκορπάει δεξιά κι αριστερά γιά την δική του προβολή και μόνο.
    'Ετσι θα βγεί και θα καταγγέλει το κράτος ότι δεν του δίνει λεφτά γιά να πληρώνει τους λεωφοριούχους.
    Πας ένα στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος30/10/11 18:54

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΟΓΟ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΑΛΑΣΤΟΥΠΑ ΜΕ ΝΕΦΤΙ

    ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗ

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος30/10/11 19:09

    Eπί τέλους ήλθε η πολιτική στο προσκήνιο έστω και αρνητική. Αυτό είναι καλό σημάδι. Για αυτό πρέπει να μιλάμε. Αυτό πρέπει να ενδιαφέρει τους πολίτες Εδώ μπορούμε να απαντήσουμε λοιπόν αρχίζοντας από το τέλος και το γήπεδο στην παραλία. Όλοι συμφωνούν ότι είναι ένα υπέροχο έργο. Ότι τα παιδιά μας μέχρι πέρσι σκοτώνονταν πάνω στο χώμα. Τα εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών που είναι υποχρεωμένη η Δημοτική αρχή να έχει χώρους άθλησης. Και τα παιδιά μας χαίρονται. Πήγαινε να δεις τα παιδάκια κάθε βράδυ πως νοιώθουν. Είναι ο ίδιος χώρος που ο κ. Σοφράς το προόριζε για Parking αυτοκινήτων. Όσο για το χορτάρι που θα το φάει η αλμύρα φίλε μου δεν είσαι ενημερωμένος καλά το χορτάρι είναι πλαστικό τελευταίας τεχνολογίας και δεν επηρεάζεται από την θάλασσα. Ας πάμε στο νταμάρι το σίγουρο είναι ότι το νταμάρι γιγαντώθηκε με την σημερινή υπερπαραγωγή του επί ημερών του κ. Σοφρά και που κατά ....τύχη ήταν και προσωπικός του φίλος. Το τι θα κάνει αυτή η Δημοτική αρχή ας περιμένουμε λίγο τα αποτελέσματα θα έλθουν. Ιχθυοτροφεία καλό θέμα. Όλα όσα υπάρχουν στήθηκαν στις προηγούμενες τετραετίες. Η απόφαση είναι δεδομένη. Κανένα άλλο δεν θα επιτρέψει αυτή η Δημοτική αρχή και καμμία άλλη παράταση άδειας. Όσον αφορά για τις αναθέσεις έργων εδώ δεν πρέπει ούτε καν να μιλάνε τα Σοφράκια. Είναι καλύτερο να σιωπούν. Ανάθεση έργων για την αποχέτευση αξίας 26 εκατ ευρώ σχεδόν .... σε ένα εργολάβο και μάλιστα με έκπτωση 1% όταν το ίδιο έργο στα Μέγαρα πήρε έκπτωση 50% και στοίχισε τα μισα χρήματα αυτό δεν θα γίνει ποτε από τον Τσαβαρή. Έγινε όμως από τα Σοφρά...... Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητέ φίλε . Σε ευχαριστώ που έφερες την πολιτική στην συζήτηση. Αξίζει να μιλάμε για αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος30/10/11 19:25

    Πολύ ωραίο το γήπεδο. Μπράβο Δήμαρχε το βράδυ γεμίζει από φωνούλες των παιδιών μας. και άλλα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος30/10/11 19:39

    εστω το εγραψα γιατι ειδα παλετες απο μακρια και οχι ρολλα νομιζα οτι ηταν φισικο,δεν εχει μεγαλη διαφορα,το προβλημα δεν ειναι το υλικο μονο περισσοτερο ειναι το μερος, τι ζωη έχει σε χρήση ένας ποδοσφαιρικός τάπητας 6ης γενιάς εγκεκριμένος απο την γενική γραμματεία αθλητισμού ;στις ιδανικότερες συνθήκες με μηνιαία συντήρηση είναι 6 χρόνια,
    συμπληρώνοντας πάντα χαλαζιακη άμμο
    και καουτσούκ αλλιως ειναι επικυνδινο
    σε ενα μερος λοιπον ανοιχτο και με τετοιο καιρο αν δεν σκιση η ραφια σε δυο χρονια εγω θα ειμαι αδερφη,
    και οι ποδοσφαιριστές διχως ποδια
    μεχρι και εδω ειμαστε να το δεις
    εχω επιφυλαξεις για το δαπεδο του γηπεδου και τα αποστραγκιστικα αν δω την μελετη θα σου πω ποτε θα σκισει ακριβως
    στην ουσια χτιζεις στην αμμο και δεν ξερω γιατι

    δεν με νοιαζει τι εκανε ο σοφρας και η ναννου να πανε να κοψουν τον λαιμο τους ο δημαρχος να κανει αυτα που ειπε και μετα να αρχισει τα γηπεδα υποψην οτι το κατεχω το εργο με τα γηπεδα μολις μαθω την τιμη και τον προμηθευτη θα τα πουμε καλυτερα οτι εχει ο δημαρχος στον εισαγγελεα αλλα να ξερεις ας πουμε στο αμπελακι ετελειωσε τριτος ελεγχος δεν βρηκαν τιποτα μην εισαι σιγουρος οτι θα βρεις στην σαλαμινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος30/10/11 20:06

    σε παρακαλω διαβασε προσεκτικα το προβλημα εχει απασχολησει και αλλους απο οτι βλεπω

    http://www.patris.gr/articles/34006?PHPSESSID=6o24stn0ock7f4q7qlb2r8kts3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος30/10/11 20:49

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τί περιμένουμε τελικά από τον δήμαρχό...αν δεν ανέβαζε την κα Τσαβαρή στην εξέδρα θα λέγαμε ότι αδιαφορεί και ότι αδιαφορεί για την σύζυγό του και ότι τελικά οι φήμες ισχύουν...τώρα που το έκανε πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί υποτίθεται ότι το έκανε για να κλείσει στόματα. Και έτσι να είναι, πού είναι το παράξενο?Αν κυκλοφορεί μία φήμη για τον καθένα από εμάς δεν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους?Πόσο μάλλον όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο.Μήπως τελικά οι φήμες βολεύουν κάποιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος30/10/11 22:13

    18:33 kai 19:03.
    Αφού αποκαλείς τους μεν Σοφράκια, τους δε Νανάκια, δικαιούμαι νομίζω κι εγώ να σας αποκαλώ Τσαβαράκια.
    Άκου λοιπόν κε Τσαβαράκι.
    Λάσπη=συκοφαντία=ψέμα.
    Εδώ έχουμε ένα γεγονός που διαδραματίστηκε στο γραφείο της γραμματείας του δημάρχου την 26/10/2011 ενώπιον 10 υπαλλήλων του δήμου και άλλων 50 που έτρεξαν ως συνήθως να δουν όταν άκουσαν τις φωνές, και οι οποίοι το μετέφεραν σε τρίτους και έτσι διαδόθηκε στο ευρύ κοινό.
    Άρα, δεν είναι ψέμα, δεν είναι συκοφαντία, δεν είναι λάσπη.
    Η αντιπολίτευση ούτε το δρομολόγησε, ούτε το κατασκεύασε, ούτε το διέδωσε.
    Μπορεί να ήτανε ένα ατυχές περιστατικό που σίγουρα ανάγεται στη σφαίρα του προσωπικού και οικογενειακού περιβάλλοντος του δημάρχου, αλλά από τι στιγμή που αυτό έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο, δυστυχώς, ήταν φυσικό να πάρει έκταση, διότι μην ξεχνάς ότι ζούμε σε μια κλειστή κοινωνία. Αυτά λοιπόν όσον αφορά τη ....λάσπη.
    Και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα.
    Στρώσιμο με βιομηχανικό (τεχνητό)τάπητα του γηπέδου πίσω από το Κ.Νεότητας: Μην είσαι τόσο βέβαιος ότι τα παιδιά θα παίζουν με ασφάλεια, γιατί στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα.
    Και ξέρεις γιατί; διότι ο τάπητας έχει πάχος ένα χιλιοστό μόνο με αραιές κοντές φούντες από συνθετικές πρασινωπές κορδελίτσες για να πρασινίζει το γήπεδο και τίποτα άλλο. Δεν είναι χοντρός για να απορροφά την κρούση με το έδαφος όταν κάποιος πέφτει.
    Συμφωνώ όμως ότι σαν εικόνα είναι ωραία.
    Νταμάρι: θα θυμάσαι τον αποκλεισμό που κάνανε στα φερρυμπότ για να μην επιβιβαστούνε τα φορτηγά του Αγγέλου και τις άλλες δυναμικές κινητοποιήσεις εναντίον του νταμαριού. Θα θυμάσαι επίσης και το σλογκαν του συνδυασμού του δημάρχου, ούτε ένα χαλίκι έξω από τη Σαλαμίνα.
    Κοντά ένας χρόνος τώρα στη διοίκηση και τα φορτηγά ανενόχλητα πηγαινο-έρχονται μέσα έξω.
    Αν είσουνα στην συγκέντρωση του PERIVOS θα άκουγες από το στόμα του δημάρχου να λέει ότι δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε να πηγαίνει έξω, αλλά συμφώνησα μαζί του να περιορίσει την ποσότητα σε 3.000 τόνους την ημέρα. Αυτό έκανε τον κόσμο της συνέλευσης να τον κράξει και να αναγκασθεί να αποχωρήσει, διότι όχι μόνο δεν περιόρισε αλλά αντίθετα του ανέβασε την ποσότητα αφού η άδεια λειτουργίας μιλάει για 2.250 τόνους μόνο.
    Ιχθυοτροφεία: Τι έλεγε και τι υποσχότανε; Καμία καινούργια εγκατάσταση, καμία ανανέωση άδειας, καμία επέκταση. Αποτέλεσμα; Πριν λίγους μήνες ψηφίσανε την επέκταση του ιχθυοτροφείου στο Πυργιακόνι με αποτέλεσμα να ανανεωθεί η άδεια για άλλα 10 χρόνια.
    Γέφυρα: Θυμάσαι τι μας έλεγε σε μας τους ξένους και κρυφά στο αυτί; Μην σας νοιάζει, μόλις ανέβω, θα φτιάξω τη γέφυρα.
    Σήμερα τι λέει; δημοψήφισμα.
    Εκτέλεση έργων: Τι έλεγε τότε;
    Όλα στο φως, διαφάνεια, όλα με ανοικτούς διαγωνισμούς. Τι κάνει σήμερα; όλα στο σκοτάδι, αδιαφάνεια, όλα με απευθείας αναθέσεις. Σταματώ εδώ γιατί φοβάμαι σας κούρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος30/10/11 22:31

    Η είναι αργά, ή ο Τσαβαρικός πήγε καλλια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος30/10/11 22:56

    Χαίρομαι για μία ακόμη φορά που η πολιτική ήρθε στο προσκήνιο, που συζητάμε για προβλήματα του τόπου. Μπορούμε λοιπόν να συζητάμε ακόμη και με τις διαφωνίες μας. Αλοίμονο εάν δεν διαφωνούσαμε. Είναι κακό ή καλό να πάμε σε δημοψήφισμα για την γέφυρα; Τι είναι καλύτερο για ένα τόσο μεγάλο θέμα, να αποφασίσει μία πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβνουλίου ή η πλειοψηφία του λαού της Σαλαμίνας; Σίγουρα το δεύτερο. Είναι το δημοκρταικότερο. Κάνε όμως υπομονή και την Τρίτη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη έχει προγραμματιστεί ανοχτό Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τήν διπλή ζεύξη του νησιού. Θα είμαστε όλοι εκεί να ακούσουμε και μετά να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Όσον αφορά για τα έργα είναι σίγουρο ότι αυτή η δημοτική αρχή τα έχει και θα τα έχει όλα στο φως. Η αποχετέυση Αιαντείου και Αμπελακίων θα γίνει όπως έχει πει ο Δήμαρχος με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό και με το ΒΑΡΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και όχι με το ....αμαρτωλό vaccum. o Κ. Σοφράς υποστήριζε ότι ήταν απαραίτητο το αμαρτωλό vaccum (.......το οποίο είχε αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος της αποχέτευσης 8 εκα. ευρώ τα οποία τα ξάχνουμε να τα βρούμε), η Δημοτική αρχή του Γιάννη Τσαβαρή θα αποδεςίξει ότι δεν ήταν απαραίτητο και το έργο θα κοστίσει πολύ φθηνότερα. Αυτή είναι η διαφορά. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος30/10/11 23:14

    ποτέ ενα δημοψήφισμα δεν είναι κακό αυτή είναι η άμεση δημοκρατία,
    για ένα γήπεδο είναι αστείο θέμα και που συζητάμε, για την γέφυρα όμως είναι αναγκαίο.
    Για το νταμάρι και τα ιχθυοτροφία όμως έχουμε ψηφίσει πρόγραμμα υποψηφίου δεν μπορείς να το αρνηθείς και πρέπει να εφαρμοστεί.

    όπως και δεν έπρεπε να έχουν αυτήν την μορφή τα σαλαμινια ,γιατί αν ο λαός το ήθελε θα είχε βγάλει τον ραπτη με τον μαριδακη πράγμα που δεν συνέβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος30/10/11 23:26

    Επειδή κάποιος φίλος σχολίασε αρνητικά την απαρουσία του αλόγου στην παρέλαση , θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου και ας είμαι "Τσαβαρικός" Λάθη γίνονται όπως αυτό, και φυσικά δεν μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες στον Δήμαρχο. έχεις όμως δίκαιο ξάφνιασε , ήταν έξω από τα συνηθισμένα. Θα μπορούσε να μην υπήρχε, παρ όλο που η παρουσία των αλόγων στον πόλεμο ήταν αισθητή με αυτά γινόταν οι μεταφορές στα βουνά. Συμφωνώ όμως μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος30/10/11 23:32

    22:56
    Από την απάντησή σου πιθανολογώ ότι συμφωνείς μαζί μου για τα 3 θέματα που ανέφερα πιό πάνω δηλ. χλοτάπητας, νταμάρι, ιχθυοτροφεία.
    Για τη γέφυρα, δεν έχω αντίρρηση για το δημοψήφισμα, αλλά για την αξιοπιστία του. Άλλα μας έλεγε πριν , κι άλλα κάνει τώρα.
    Για τα έργα τώρα: μέχρι στιγμής όλα γίνονται με απευθείας ανάθεση και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.
    Ακόμα και τα 2 έργα απορροής υδάτων Σαλαμίνας και Αμπελακίων που αρχικά τα ψηφίσανε να γίνουν με ανοικτό διαγωνισμό (πρόταση Αστράκου), επανήλθαν και τα ξαναψηφίσανε να γίνουν με απευθείας ανάθεση.
    Τόση είναι η διαφάνεια !!! που διακατέχονται.
    Όσον αφορά την αποχέτευση Αμπελακίων και Αιαντείου, μη σας κοροϊδεύουνε. Δεν είναι θέμα επιθυμίας ή απόφασης δημάρχου.
    Ο νόμος επιβάλλει τον ανοικτό διεθνή διαγωνισμό (όπως έγινε και για την αποχέτευση Σαλαμίνας) διότι συγχρηματοδοτούνται από Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης μέσω ΕΣΠΑ.
    Όσον αφορά το βαρυτικό, κι αυτό επιβάλλεται από τη μελέτη που εγκρίνεται από την ΕΥΔΑΠ. Εκτός κι αν αυθερετήσει και θέλει να μπλέξει, όπως έμπλεξαν οι προκάτοχοι.
    Άρα, πού την εντοπίζεις την διαφάνεια, και εγώ δεν μπορώ να την δω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος30/10/11 23:43

    Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι το δημοψήφισμα σε ένα μεγάλο θέμα όπως η γέφυρα χρειάζεται. ¨οσον αφορά το προεκλογικό πρόγραμμα του Τσαβαρή και κάθε υποψηφίου πρέπει να τηρείται. Είμαι σίγουρος ο τι ο Τσαβαρής θα ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις τις προεκλογικές. Έχουν περάσει μόλιις 10 μήνες.
    Όσον αφορά τα Σαλαμίνια δεν ήταν απαραίτητο να είχαμε ψηφίσει Μαριδάκη όπως λες ή Ράπτη. Τα Σαλαμίναι είχαν μία μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι 23 πόλεις της Ελλάδας και τα Δημοτικά τους Συμβούλια συμφώνησαν ομόφωνα να αδελφοποιηθούν με την Σαλαμίνα. Συχρόνως οι 23 αυτές πόλεις , οι τοπικές τους εφημερίδες μιλούσαν για το ιστορικό γεγονός. Στην Παρέλαση που έγινε για πρώτη φορά στο νησί ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, του Ναυτικού του Λιμενικού. Το σημαντικότερο φίλε μου ότι η Σαλαμίνα απέκτησε ουσιαστικά την τοπική της γιορτή. Δεν μπορώ να βλέπω χρόνια τώρα στην τηλεόραση υποδεέστερες τοπικές γιορτές από αυτή την Ναυμαχία της Σαλαμίνας, με αναπαραστάσεις, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκτρατίας και η Σαλαμίνα με το μεγάλο αυτό γεγονός να είναι στο περιθώριο. Είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γκρεμίσουμε τα τείχη της αντιπολίτευσης και να γίνουμε όλοι ένα. Το χρωστάμε στη Σαλαμίνα και την ιστορία της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος30/10/11 23:47

    Για τον 18:33
    Εγω που τα λεω αυτα ημουν Τσαβαράκι, αλλά με αυτά και με αυτά, άντε γειά.
    Γιατι ομως ειρωνευεσε και λες θαυμαστε επιπεδο. Το επιπεδο το δικο τους με αυτα που κανουνε ειναι καλιτερο ?
    Μιπως ησαι και συ κανενας της παρεας τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος30/10/11 23:50

    και εμένα δεν άρεσε το άλογο οι νεωτερισμοί γενικά αλλα εντάξει το περνάω και λίγο στην πλακά,
    ας πούμε στα βουνά το 40 είχε και ψείρες μην το πάμε τόσο μακρυά

    ποιο πολύ πρέπει να σεβαστούν τις κυρίες, κομμωτήριο γόβα 10ποντοι και το άλογο στην μπαγκλα,δεν λέει, πολύ μπαναλ, ανάλογο του τύπου που το έφερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος31/10/11 07:17

    απαντώ στον 18 33 ο οποός ήταν Τσαβαράκι και τώρα δεν είναι. Εξαρτάται γιατί αποχώρησες από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.΅Εάν έφυγες για προσωπικούς λόγους , είτε δηλαδή ήθεες να πάρεις μία θέση και δεν πήρες, είτε γιατί ήσουν υποψήφιος και δεν βγήκες και έχεις μία προσωπική δυσαρέσκεια, μάλον φίλε μου είσαι λάθος, βιάστηκες. Φεύγω από ένα πολιτικό σχηματισμό αφού διαπιστώσω ότι πολιτικά με έχει διαψεύσει. Είναι πολύ νωρίς για τέτοια κριτική. Ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας . Βιάστηκες κάτω από προσωπική δυσαρέσκεια. Οι πολιτικές αποφάσεις πρέπει να έχουν πολιτική δικαιολογία και να μην παίρνονται βιαστικά φίλε μου. ¨οπως και να έχει η απόφαση είναι δική σου και σεβαστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος31/10/11 11:30

    Διαβασε τους απο πανω 22.13 και 23.32 και θα καταλαβεις γιατι εφυγα. Η καλη μερα απο το πρωι φενεται. Ενας χρονος ιναι αρκετος για να καταλαβη κανεις ορισμενα πραματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος31/10/11 12:14

    Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΗ 50 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΜΠΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΣΤΟ ΣΙΝΤΕΚΝΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ; ΠΙΟΣ ΜΠΑΤΣΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΤΟΥ; ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΙΟΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ; ΠΙΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΗ; ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΞΕΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος31/10/11 12:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος31/10/11 12:37

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος31/10/11 12:40

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος31/10/11 12:45

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος31/10/11 12:51

    Σύσσωμη η αντιπολίτευση, σήμερα ημέρα γιορτής και αδελφοσύνης απαλλοτρίωσε τα ήθη που διέπουν οι κοινωνικοί κανόνες και προέβησαν σε προσβλητική στάση αντίδρασης με το να μην παρευρεθούν στο κάλεσμα της μεγαλύτερης εθνικής και εκκλησιαστικής γιορτής που την τιμά όλο το έθνος. Ανίκανη να αντιμετωπίσει μια μαχόμενη δημοτική αρχή με όραμα, ικανότητα και δημιουργικότητα, μια δημοτική αρχή με σχέδιο και στρατηγικές για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, μια δημοτική αρχή που μόνο έργο θα αφήσει στον τόπο και στενοχώρια σε αυτούς που καταφεύγουν σε κραυγάσματα ανώριμων δημαγωγών.
    Ανίσχυρη να υποδείξει σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση στις ανάγκες των περιστάσεων, αφού απασχολείται με ατυχή περιστατικά μικροπρέπειας (κουτσομπολιά) για να ενισχύσει την ανύπαρκτη θέση της στα δημοτικά δρώμενα. Θεωρούν ως αναγκαία και ικανή την αδιάλλακτη και ρηχή πολιτική και αναφωνούν ως θέματα υπεροχής και κοινωνικής απαίτησης την υποβάθμιση του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής για γεγονότα προσωπικά και ανυπόστατα που μόνο η φαντασίωση τους δημιουργεί, αφού δεν έχουν να κάνουν ούτε με το δήμο, ούτε με το έργο του, αλλά την προσωπική του ζωή που την έχουν αναγάγει σε σήριαλ αφρικάνικης προέλευσης για να λασπολογούν, μήπως και κερδίσουν τις εντυπώσεις, από τις ζημιογόνες πολιτικές που προτάσσουν. Σκηνές άσκοπης και αδικαιολόγητης σημασιολογικής αξίας και εφιαλτικού ξεπεσμού πάντα εις βάρος τους ξεδιπλώνονται, αφού πανικόβλητοι έχουν καταληφθεί από παράνοια, καταστρέφοντας κάθε εποικοδομητικό για τον τόπο. Ζουν εκτός πραγματικότητας, σε κατάσταση σοκ, όταν δεν έχουν λόγο και θέσεις που να αναγνωρίζονται στην κοινωνία για την βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης. Γκρεμίζουν κάθε τι που η συλλογικότητα επιτάσσει για να φανούν ως διαφορετικοί - χωρίς όμως δυνατότητα αντιμετώπισης των γεγονότων και των έργων - που πρόδηλα είναι έξω από τις δράσεις και τις ανάγκες που σήμερα θέλει ο τόπος, και δυστυχώς άλλα αποδεικνύουν.
    Είναι κυριολεκτικά φοβισμένοι από το έργο που η δημοτική αρχή παρουσιάζει και την δυναμική πορεία που έχει χαράξει, μαινόμενοι παρατηρητές, ανήμποροι να συμβάλλουν στη δημιουργικότητα και την αναβάθμιση του τόπου.
    Ξεπερνούν τις κόκκινες γραμμές της προσωπικής ζωής του Δημάρχου, νομίζοντας ότι με πνιγηρούς εκβιασμούς θα κερδίσουν το σεβασμό και την εκτίμηση των Σαλαμινίων. Σενάριο, χωρίς αναισθητικό αντιφατικής τραγωδίας που θα τους βουλιάξει στον καιάδα η ίδια τακτική τους από τα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος31/10/11 12:58

    οταν συντομα ο καλικρατης 2 μας κανει δημο πειραια θα πατε ολοι σπιτια σας και θα υσυχασει το νησι επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος31/10/11 13:03

    το μάθατε; ξαναμπήκε στο αναπτυξιακό σχέδιο η υποθαλάσσια ζεύξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος31/10/11 13:21

    Ο δήμος Νέας Ιωνίας (Αττικής) λέει ΟΧΙ στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ

    http://agkathi-salamis.blogspot.com/

    ο δικός μας Δήμος ασχολείται με άλλα θέματα μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος31/10/11 15:55

    To xaράτσι της ΔΕΗ είναι μία πράξη φορυμπιχτική αλλά προ πάντων εκβιαστική, αφού εκβιάζει τον πολίτη εάν δεν το πληρώσει να του κόψει το ρεύμα. Είναι επίσης και μία πράξη αντισυνταγματική μιας αποτυχημένης και ανύπαρκτης Κυβέρνησης. Συχγαρητήρια στον Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας για την συμπαράσταση του. Ο Δήμος μας απ΄ότι ξέρω με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλιου (δυστυχώς μόνο της πλειοψηφίας) μετά από πρόταση του Δημάρχου , κατανοώντας τους πολίτες της Σαλαμίνας για τα χρέη προς τον Δήμο και τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που περνάμε όλοι, αψηφώντας τον νόμο ρύθμισε τα χρέη σε 40 δόσεις. Άρα η κοινωνική ευαισθησία αυτής της Δημοτικής αρχής είναι δεδομένη. Είναι σίγουρο ότι θα περιμένουμε και άλλες παρόμοιες κινήσεις από τον Δήμαρχο. Εξ άλλου αυτός είναι ο ρόλος μιας Δημοτικής αρχής. Να συμπαραστέκεται στους πολίτες σε δύσκολες στιγμές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος31/10/11 16:58

    Όταν λες ρυθμίζει χρέη ο Δήμος τι εννοείς ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος31/10/11 17:09

    Υπάρχουν χρέη μεγάλα σε καταστήματα από καταλήψεις πεζοδρομίων τα οποία δεν μπόρεσαν να πληρώσουν , καθώς επίσης και πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί βάσει του νόμου. Δεν ρυθμίστηκαν όμως μόνο αυτά. Υπάρχουν χρέη του κόσμου λόγω αδυναμίας να πληρώσουν π.χ το νερό τα οποία ποσά έχουν συσσωρευτεί. Αυτά ο Δήμος με πρόταση του Δημάρχου πήρε απόφαση και ρυθμίζονται σε 40 δόσεις. Απ΄ότι πληροφορούμαι αυτό δεν το ψήφισε η αντιπολίτευση δεν ξέρω γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος31/10/11 20:44

    17:09
    Φίλε μου, πρέπει να παρακολουθείς και κανένα δημοτικό συμβούλιο, όχι μόνο για να ξέρεις να απαντάς για αυτά που γράφεις, αλλά και για να έχεις ίδια ακούσματα και προσωπική άποψη και όχι να σου περνάνε αυτά που θέλει ο καθένας.
    Εάν ήσουνα λοιπόν εκεί, θα άκουγες την κα Νάννου η οποία
    α) Καυτηρίασε τη Δημοτική Αρχή διότι το θέμα αυτό το είχαν φέρει πριν 2 μήνες με τη μορφή του δήθεν κατεπείγοντος λέγοντας τότε ψέμματα ότι λήγει η προθεσμία για την ένταξη στην ρύθμιση του νόμου, τη στιγμή που όπως αποδείχτηκε υπήρχε τράτος ενάμισυ μήνα ακόμα για να πάρουν απόφαση.
    Τότε, η αντιπολίτευση μη έχοντας δυνατότητα ενημέρωσης και κανένα χαρτί στα χέρια της, εμπιστεύτηκε τα λόγια τους και μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν οι οφειλέτες το δικαίωμα της ρύθμισης, το ψήφισε.
    β) Επέπληξε τη Δημοτική Αρχή διότι το θέμα που επαναφέρουν είναι εκπρόθεσμο και το επαναφέρουν μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων. Η ημερομηνία που τους δίνει ο νόμος για λήψη απόφασης από το ΔΣ έχει παρέλθει, άρα η όποια απόφαση δεν θα είναι σύννομη.
    γ) Επειδή και η εισήγηση του Δημάρχου για ρύθμιση χρεών σε 40 δόσεις (20 το πολύ δόσεις ορίζει ο νόμος) είναι παράνομη ούτως ή άλλως, η κα Νάννου εισηγήθηκε αντί για ρύθμιση χρεών, ο Δήμος να παγώσει τα χρέη αυτά, λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάμε όλοι μας και ιδίως τα μαγαζιά, πού το ένα μετά το άλλο βάζουνε λουκέτο.
    Η πρόταση αυτή (αναστολή πληρωμής των χρεών)της κας Νάννου ψηφίστηκε ΜΟΝΟ από την αντιπολίτευση.
    Μετά από όλα αυτά, το ποιός διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, μπορείτε να βγάλετε το συμπέρασμα μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος31/10/11 21:27

    Δεν το ξέραμε αυτό.
    Μπράβο στην αντιπολίτευση και στη κα Νάννου για την πρότασή της.
    Εμείς στενάζουμε που δεν πατάει άνθρωπος στο μαγαζί μας, κι αυτοί μας ζητάνε λεφτά για να τα φάνε στα Σαλαμίνια, τα Μαριδάκεια ή όπως αλλιώς τα λένε;
    Πού θα τα βρούμε ρε.
    Και οι χορηγίες που πέρνανε από τα μαγαζιά χωρίς απόδειξη ο Τσεβάς και ο Νότης ο Θαλασσινός (εκ μέρους του δημάρχου) για τη γιορτή της σαρδέλας, τι τα κάνατε ρε, τα φάγατε; Γιατί δεν δίνατε αποδείξεις
    ξεφτίλες;

    Ενας μαγαζάτορας που τους έδωσα 50ευρώ χωρίς απόδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος31/10/11 23:48

    Απαντώ στο 17 09. Φίλε μου εγώ δεν ήμουν στο Δημοτικό Συμβούλιο που ψήφισαν την ρύθμιση. Ενημερώθηκα όμως. Βγάζω όμως και συμπέρασμα από αυτά που γράφεις τώρα και σε πιστεύω. Η κα Ρούλα Νάννου και όλη η αντιπολίτευση στην αρχή του Δημοτικού Συμβουλίου μιλούσαν ότι η ρύθμιση των χρεών σε 40 δόσεις είναι παράνομη και δεν πρόκειται να περάσει από την περιφέρεια. Ενώ λοιπόν αυτό είναι παράνομο πρότειναν το πάγωμα των ποροστίμων. Αυτό με την ίδια έννοια δεν είναι παράνομο; Απλά η αντιπολίτευση δεν ήθελε να το ψηφίσει γιατί απλά το έφερε στο Συμβούλιο ο Τσαβαρής. Βλέποντας πως στην πορεία κινδυνεύει να εκτεθεί μίλησε για πάγωμα των προστίμων, μάλιστα η κα γκαβογιάννη είπε να χαριστούνε. Φίλε μου καλά κάνει ο Τσαβαρής και μπαίνει μπροστά στα προβλήματα του πολίτη , αυτός είναι ο ρόλος της Δημοτικής αρχής. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο κόσμος στηρίζεται στους Δήμους και την συμπαράστασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος1/11/11 00:07

    Φίλε 21 27 μάλλον δεν κατάλαβες και παραφέρεσαι. Κανένας Δήμαρχος δεν ζήτησε να πληρώσει ο κόσμος, αντίθετα η πρόταση η οποία και ψηφίστηκε ήταν η ρύθμιση των προστίμων να γίνει από 20 δόσεις , σε 40. Ο Τσαβαρής και η πλειοψηφία το πρότεινε.
    Οσον αφορά για την γιορτή του ψαρρά που αναφέρεσαι ότι έπαιρναν χρήματα από μαγαζιά χωρίς αποδείξεις για τα έξοδα της γιορτής, σε καλώ φίλε μου να ονομάσεις ένα όνομα μαγαζιού που δεν έδωσαν απόδειξη. Είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις αφού θίγεις ονομαστικά ανθρώπους. Εάν δεν το κάνεις το πρόβλημα το έχεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος1/11/11 00:14

    NAI ΡΕ ΦΙΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΡΕΙ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΨΑΡΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ. ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος1/11/11 00:44

    Για τον 23:48
    Φίλε μου καλέ, παραβιάζεις ανοικτές θύρες.

    Γράφεις "ότι όλη η αντιπολίτευση στην αρχή μιλούσε ότι η ρύθμιση των χρεών σε 40 δόσεις είναι παράνομη και δεν πρόκειται να περάσει από την περιφέρεια. Ενώ λοιπόν αυτό είναι παράνομο πρότειναν το πάγωμα των ποροστίμων. Αυτό με την ίδια έννοια δεν είναι παράνομο;"

    Είπα εγώ κάτι το διαφορετικό;
    Ακριβώς, γιαυτό το λόγο θυμάμαι την κα Νάννου που είπε ότι ούτως ή άλλως παράνομοι θα είμαστε και στην μία περίπτωση και στην άλλη, γιατί να μην προτιμήσουμε την αναστολή πληρωμής των χρεών για να ελαφρύνουμε λίγο τα μαγαζιά που μαστίζονται από την κρίση;
    Πιστεύω ότι η πρόταση της κας Νάννου ήταν η πιό ενδεδειγμένη για την περίπτωση και θα έπρεπε να ψηφιστεί και από την πλειοψηφία.
    Ο υπέρμετρος εγωϊσμός όμως σε τυφλώνει και σε κουφαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος1/11/11 01:09

    0007
    μάλλον εσύ δεν κατάλαβες καλά.
    Και βέβαια ο Δήμαρχος μας ζητάει να πληρώσουμε. Απλά, το ποσό το σπάει σε δόσεις.
    Ενώ η Νάννου, όπως λές και εσύ, πρότεινε να παγώσει η πληρωμή των χρεών, όχι να χαρισθούν τα χρέη.
    Γιατί δεν ψηφίσανε την πρόταση αυτή
    ο Τσαβαρής και η πλειοψηφία;
    Ας έρθουνε να τα πάρουνε, και θα σου πω εγώ τι θα πάρουνε.
    Για τη γιορτή του ψαρά, κάνε μια βόλτα στα καφενεία και τις ταβέρνες από το Σαρωνίς μέχρι τον Αγιο Νικόλα και μετά έλα και πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος1/11/11 01:38

    Α, τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο που μου το χανε πει, γιατί εγω δεν έχω χρόνο να πηγαίνω στα συμβουλια.
    Πριν κάμποσο καιρό, ο Τσαβαρής και η πλειοψηφεία ψήφισαν να μην αυξήσουν τα νοίκια που πληρώνουν όσοι έχουν νοικιάσει από το δήμο.
    Αντίθετα η Νάννου είχε προτίνει να μειωθούν τα νοίκια κατά 20 τα εκατό, αφού η αγορά των ενοικίων έχει πέσει από 20 με 50 τα εκατό κάτω.
    Γιατί δεν το δέχτηκε ο Τσαβαρής;
    Δεν ήτανε σωστό και λογικό;
    Εχεις ακούσει κανα νοίκι να μείνει εκεί που ήτανε;
    Όλα έχουν πιάσει πάτο και τα περισότερα είναι ανοίκιαστα.
    Και μετά μου λες ότι ο Τσαβαρής μπαίνει μπροστά στα προβλήματα του πολίτη. Αντε κοιμήσου μωρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος1/11/11 06:33

    To πρόβλημα φίλε μου είναι πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τα προβλήματα. Η κα Νάνου μια που επικαλείσαι την κα Νάννου στην αρχή του Συμβουλίου όταν ο Δήμαρχος πρότεινε την ρύθμιση των χρεών σε 40 δόσεις ωρύετο ότι δεν μπορεί να γίνει. Το ερώτημα ήταν πως ξαφνικά το παράνομο που μέχρι πριν από λίγο έλεγε , το έκανε νόμιμο με διαφορετική πρόταση. Θα μπορούσε να πει από την αρχή " ναι συμφωνούμε στην σκέψη αλλά εγώ ζητώ ακόμη περισσότερο ανακούφιση στους πολίτες" αυτό δεν το έκανε, αλλά το πρότεινε στο τέλος μόνο και μόνο για εντυπώσεις. Όσον αφορά σε σένα που είπες ότι η κα ΄Νάννου πρότεινε μείωση των ενοικίων κατά 20% και δεν έγινε δεκτό δεν είσαι καλά πληροφορημένος αφού όπως και ο ίδιος λες έχει να έλθεις στο Συμβούλιο ένα χρόνο. Σου προτείνω λοιποόν να έρχεσαι αξίζει τον κόπο, τότε θα μπορείς να κρίνεις από κοντά πλέον και χωρίς να παίρνρεις πληροφορίες από άλλον και είναι σίγουρο ότι θα έχεις σωστή αντίληψη για όλους και για όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος1/11/11 06:35

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ; ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος1/11/11 07:02

    Nαι είχε πολύ κόσμο πράγματι. Τιμήθηκαν όσοι εθελοντικά βοήθησαν στην γιορτή για τα Σαλαμίνια. Όλοι οι εθελοντές και ήσαν παρα πολλοί. Ακόμη τιμήθηκαν όσοι βοήθησαν με κάθε τρόπο οικονομικά ή και με προσφορές σε είδος. Ακούστηκαν όλα τα ονόματα.
    Μόνο έτσι με την βοήθεια όλων μπορούμε να πάμε μπροστά. Μόνο έτσι μπορούμε να ξεθάψουμε και να φέρουμε στο προσκήνιο την ιστορία μας. Ο Τσαβαρής αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή ότι το μεγάλο αναπτυξιακό χαρτί για την Σαλαμίνα είναι ο πολιτισμός της και η ιστορία της. Το πρώτο βήμα που έγινε με τα Σαλαμίνια δεν ήταν μόνο θετικό ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Επί τέλους ακούστηκε η Σαλαμίνα. Το μόνο μελανό σημείο που θα παραμείνει να θυμόμαστε ήταν η αρνητική στάση της αντιπολίτευσης η οποία δεν συμφώνησε με αυτή την επταήμερη αφιέρωση. Έίναι γεγονότα στη Σαλαμίνα που πρέπει να είμαστε όλοιι μαζί. Επιβάλλεται να το κάνουμε για την ιστορία για το μέλλον του νησιού, ανεξάρτητα εάν ο Δήμαρχος λέγεται Τσαβαρής ή άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος1/11/11 07:27

    Διαβάζω με προσοχή και τις δύο απόψεις και αυτή που στηρίζει τη κα Νάννου και αυτή που στηρίζει τον Δήμαρχο και αναγκάζομαι να μπω και γώ στην κουβέντα γιατι παρακολουθώ τα γεγονότα. Όταν το θέμα είχε έλθει ως κατεπείγον έτσι ήταν . Υπήρχε προθεσμία που θα έπρεπε να ψηφιστεί. Αυτό όμως που έγινε τώρα η ρύθμιση για 40 δόσεις είναι πέρα από προθεσμίες. Είναι μία πολιτική απόφαση της Δημοτικής αρχής να βοηθήσει πέρα από τον νόμο με μοναδικό κριτήριο την δύσκολη οικονομική κατάσταση. Εάν πάλι η κα Νάννου ΄συμφωνούσε με το σκεπτικό θα είχε αποδεχτεί από την αρχή την πρόταση ή τουλάχιστον το σκεπτικό της απόφασης. Εδώ έχουμε το οξύμορο ,να διαφωνούμε στην σκέψη μετά μανίας, αλλά εκ των υστέρων και καθυστερημένα να φέρνουμε πρόταση που είναι και αυτή με την έννοια του νόμου παράνομη. Πως λοιπόν να μην βγάλεις το συμπέρασμα τόσο η κα Νάννου αλλά και οι υπόλοιποιτης αντιπολίτευσης το έκαναν μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις; Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε η κα Νάννου ότι δέν έχει ξεκάθαρη πολιτική σκέψη κινείται πρόχειρα ανάλογα με τις περιστάσεις για την δημιουργία εντυπώσεων που στο τέλος είναι αρνητικές για την όιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος1/11/11 07:55

    ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος1/11/11 10:40

    Με ποιον επιχειρηματια ετρωγε η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΑ Κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ,και ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ. οε. οε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος1/11/11 11:11

    Με τον Αγγελου για λογαριασμο του Δημαρχου.ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος1/11/11 13:55

    Φουρίκη Νίκοοοοοοοο, μ'ακούς;
    Φτύστους, ας είναι και κουμπάρος σου.
    Στάσου όρθιος, γαμώ το σόϊ μου γαμώ...
    Αν είχες λεφτά ρε Νίκο θα τον έκανες κουμπάρο;
    Γαμώ την φτώχεια μου γαμώ.
    Πλακάκια με τον Αγγέλου μωρέ;
    Οι περιβόητες χορηγίες εκ μέρους του, τι δείχνουν Νίκο μας;
    ΔΙΑΠΛΟΚΗ χειρίστου είδους.
    Νίκο, μη φτύνεις το παρελθον σου και τους αγώνες σου.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥ γιά να έχεις το κούτελο καθαρό.
    Μπόχα Νίκο μου μπόχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος1/11/11 15:58

    Μετά το αισχρό λεξιλόγιο που χρησιμοποίησαν μερικοί κατά του Δημάρχου, σειρά τώρα να θίξουν και μερικούς Δημοτικούς Συμβούλους για να δέσει το γλυκό....της λασπολογίας ακ.όμη καλύτερα. Στο στόχαστρο Καραγιάννη - Καλογήρου δύο πολίτες που έχουν δώσει εξετάσεις στη κοινωνία και έχοτυν αριστεύσει. Όσον αφορά τον Αγγέλου φίλος προσωπικός υπήρξε μόνο του κ. Σοφρά , το έχει ωμολογήσει και ίδιος. Κανένας από τον συνδυασμό του Τσαβαρή απ ότι βλέπω δεν σκοπεύει να τον κάνει φίλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος1/11/11 16:05

    ΠΟΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΩΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΦΥΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος1/11/11 16:11

    Φουρίκη Νίκοοοοοοοο μ' ακούς;
    Μη δίνεις σημασία φίλε μου. Μερικοί στην αντιπολίτευση ζητούν απεγνωσμένα αποστάτες ως σανίδα σωτηρίας στην ανύπαρκτη αντιπολιτευτική τους τακτική. Η πολιτική λογική τους είναι όχι τι μπορούν οι ίδιοι ως αντιπολίτευση να προσφέρουν αλλά πως θα δουν την παράταξη του Γιάννη Τσαβαρή να διαλύεται. Αυτό τους βολεύει και το επιθυμούν, αλλά τα όνειρα ....κοστίζουν ακριβά.... και στην προκειμένη περίπτωση είναι αδύνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος1/11/11 16:22

    Φουρική Νίκοοοοοοο μ' ακούς; Κάνε την δουλειά σου και την κάνεις σωστά. ας τους νεκρούς να προχωρούν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος1/11/11 16:39

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΈΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΉΜΥΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΑΧΛΑΚΙΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΩΣ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος1/11/11 16:54

    ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΧΙΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ; Η ΚΑΤΙΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΙΔΕΣ; ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος1/11/11 17:19

    Ρε δεν αφήνετε ήσυχο τον Νικόλα, δεν έχετε δυνατότητα να τον συμβουλεύσετε, και ξέρει και μπορεί να αντιδράσει - τους δικούς του τους αγώνες δεν θα τους χαρίσει σε κανένα Τσβαράκο όποιος τον έχει για τόσο λίγο είναι γελασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος1/11/11 17:28

    Νέος υπεύθυνος σχολίων «ιντερνέτ» ανέλαβε ήδη εργολαβικά ο κ. Δερτούζος μόνο που δεν μας είπε είναι σε εθελοντική βάση που είναι και της μόδας ή του τα χώνει ο αρχηγός ανά σχόλιο.
    Μάνο να προσέχεις τουλάχιστον στο δημαρχείο, να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο τώρα που ‘φυγε το κορίτσι μην σε βρει κανένα κακό στα γεράματα, τόσα χρόνια «καβαλάρης» ίδρωσες να βγάλεις το όνομα…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος1/11/11 17:47

    Όπως είναι φυσικό δεν μπορούσαν να αφήσουν έξω από τα σχόλια και τον Δερτούζο , τώρα να δούμε ποιος άλλος έχεις σειρά. Περιμένετε σε λίγο όλη η πλειοψηφία θα περάσει από την κρίση των ολίγων οπαδών του "ιντερνέτ" που μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να κρίνουν αλλά προ πάντων να βρίζουν. Υπομονή και σε λίγο όλοι έχουν σειρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος1/11/11 19:17

    06:33 και 07:27
    Είναι κακό να μην αφήνεις τη σκέψη σου να λειτουργήσει ορθολογικά, μόνο και μόνο επειδή για τον α λόγο είσαι οπαδός κάποιου.
    Οταν η κα Νάννου απηύδησε με το να τους εξηγεί ότι η πρόταση των 40 δόσεων είναι παράνομη, τότε τους είπε αφού παίρνετε που παίρνετε μια παράνομη απόφαση, πάρτε την τουλάχιστον ολοκληρωμένη. Κάντε αναστολή πληρωμής των χρεών για να ελαφρύνουμε τους μαγαζάτορες.
    Αυτοί δεν το δέχτηκαν, κι έτσι έβαλε την πρόταση αυτή προς ψήφιση.
    Πάντως, είτε για λόγους ουσίας είτε για λόγους εντυπώσεων όπως θέλεις ερμήνευσέ το, η πρόταση αυτή ήταν η πλέον ενδεδειγμένη.
    Όσον αφορά τώρα τη διάψευση που κάνεις ότι δηλ. η Νάννου δεν έκανε πρόταση για μείωση των ενοικίων κατά 20% , δυστυχώς για σένα υπάρχουν και χαρτιά.
    Σου διαβάζω ένα απόσπασμα της απόφασης αρ.265/2011
    "ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΛΟΓΟ Η ΔΗΜ. Σ/ΛΟΣ κα ΝΑΝΝΟΥ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΩΝ ΚΑΤΑ 20%"
    Μπες στην διαυ@εια του Δήμου να το δεις.
    Καλό είναι να εξακριβώνεις πρώτα κάτι πριν αποκαλέσεις τον άλλον ψεύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος1/11/11 22:04

    royla den to ;exeis plyne kana piato roylitsa katinitsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος1/11/11 22:08

    eisai kai poly malakas den einai oles oi gynaikes san thn mana kai thn adelfi soy skatopousta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος1/11/11 23:08

    τσαβαρακια που θελετε να παρουσιασετε το ασπρο μαύτο θα κλαίτε με μαυρο δάκρυ μολις μπει εισαγγελεασ στο Δήμο. ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.
    Τοτε να δω που θα τρεξετε να κρυφτειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος2/11/11 00:41

    Πέσανε οι μάσκες στο ανοιχτό Δημοτρικό Συμβούλιο που έγινε στην Αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη για την διπλή ζεύξη του νησιού μας.
    Η κα Νάνου έλεγε και ξανάλεγε συνέχεια στον Δήμαρχο "ποια είναι η θέση σας. Μετά από λίγο πέστε μας την θέση σας. Εκτός μικροφώνου πείτε ξεκάθαρα την θέση σας" Καλά κ. Νάννου μπορεί να μην προσέξατε μία φορά τον Δήμαρχο στην τοποθέτησή του, μπορεί να μην το καταλάβατε και με την δεύτερη , μπορεί να μην ακούσατε την τρίτη, το τεράστιο όμως πανώ που ήταν κρεμασμένο και έλεγε "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ - ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ', δεν το είδατε; Αυτή ήταν η θέση του κα Ρούλα.
    Όσον αφορά για τον κ. Σοφρά και οποίος κατηγορούσε τον Τσαβαρή περί μυστικής διπλωματίας, εκτέεθηκε αναεπανόρθωτα όταν πολίτης μέσα στην αίθουσα επιβεβαίωσε ότι ο κ. Σοφράς τον είχε πάρει τηλέφωνο και του είπε ότι συναντήθηκε με τον υπουργό των ποδομών και με άλλους επιτελείς όπου συζήτηασαν για το θέμα της γέφυρας , κάτι το οποίο μέχρι εκείνη στη στιγμή αρνιόταν ο κ. Σοφράς. Αποδείχτηκε δηλαδή ότι ο κ. Σοφράς ενώ δεν ήταν Δήμαρχος πήγε και συζήτησε για την ζεύξη χωρίς να έχει ενημερώσε τον Δήμαρχο Γιάννη Τσαβαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος2/11/11 01:01

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ.
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΝΑΝΝΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΗΣΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος2/11/11 01:23

    Καλά τόσο βλάκας είσαι, δεν κατάλαβες ότι ο Τσαβαρής το παιζε και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα και σας κορόϊδευε όλους σας; Γιαυτό η Νάννου τον προκαλούσε να πάρει ανοικτά θέση, αν είναι υπέρ ή κατά.
    Και θαυμάστε την απάντησή του: Δεν είναι η ώρα να πω την άποψή μου.
    Τι λες ρε καραγκιόζη, δήμαρχος είσαι εσύ ή τσοπάνος;
    Και τότε γιατί συγκαλείς συμβούλιο; για τα μάτια του κόσμου;
    Καλά σου τα ΄ψαλε η Νάννου και σου συνέστησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος2/11/11 01:42

    Σήμερα έγιναν ξεφτίλες 3 άνθρωποι μέσα στην αίθουσα Μπόγρη στην ανοικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
    Τσαβαρής - Σοφράς - Λαλούσης.
    Ο Σοφράς είχε πει κάτι στον Λαλούση off the record για μία συνάντηση που είχε με τον Μαγκριώτη σχετικά με την ζεύξη,
    ο Λαλούσης το εκμυστηρεύθηκε (κακώς) στον Τσαβαρή, ο Τσαβαρής κατηγόρησε τον Σοφρά γιαυτό το πράγμα, ο Σοφράς μη γνωρίζοντας ότι ο Λαλούσης το είχε πει στον Τσαβαρή, επικαλέστηκε την μαρτυρία του Λαλούση ο οποίος αντί να καλύψει τον Σοφρά (αφού η συζήτησή τους ήταν off the record) τον εξέθεσε επιβεβαιώνοντας τον Τσαβαρή. Εν συνεχεία ο Λαλούσης παίρνοντας το λόγο, καυτηρίασε τον Τσαβαρή λέγοντάς του ότι τον εξέθεσε διότι δεν έπρεπε να αποκαλύψει το τι του είχε πει.
    Η ξεφτίλα και η διαπλοκή στο αποκορύφωμά της.
    Τι να περιμένεις από Τσαβαρή και Σοφρά, παιδιά του ΠΑΣΟΚ δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος2/11/11 01:53

    Ηλία, να χαίρεσαι τους φίλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος2/11/11 07:20

    Άλλλοι το παίζουν με τον ασστφύλακα και τον χροφύλακα. Ο Τσαβαρής είχε ξεκάθαρη θέση΄ από την πρώτη στιγμή και πρωτού αρχίσει το Συμβούλιο. Το πελώβριο πανώ έγραφε " ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" Πόσο ΄περισσότερο ξεκάθαρη μπορεί να είναι μία 'αποψη. Ο κόσμος στην αίθοσα κατάλαβε πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος2/11/11 07:31

    Eστην αίθοσα Δημήτρη Μπόγρη κάποιος εκτέθηκε αυτός ήταν μόνο ο κ. Σοφράς και οχι Τσαβαρής ούτε ο Λαλούσης. Δεν φτάνει που έχεις συναντηθεί με τον Υπουργό , που συζητάς για την γέφυρα χωρίς να ενημερώσεις τον Δήμαρχο του νησιού ούτε όταν πήγες , ούτε όταν γύρισες από την συνάντηση να μάθουμε τι είπες, βρίζεις τον Δήμαρχο ότι τάχα αυτός κάνει μυστική διπλωματία. Περισσότερο πρόκληση και θράσος από αυτό που δεν μπορούσε να γίνει. Καλώς ο Δήμαρχος τον εξέθεσε λέγοντας την αλήθεια , αυτά φυσοικά που πρωτίστως του είχε πει ο κ. Λαλούσης. Εξ άλλου δδεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σοφράς κάνει μυστική διπλωματία σε βάρος του λαού της Σαλαμίνας. Ένα μήνα πρωτού ορκιστεί Δήμαρχος επισκέφθηκε την ΕΥΔΑΠ για να τον καταγγείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Καραγιάνννης ότι λεει ψεματα.΄Ο κ Σοφρας έλεγε ότι πήρε την σύμφωνη γνώμη της ΕΥΔΑΠ για το vaccum και την αποχέυτευση , ενώ απ[οδείχτηκε ότι έλεγε ψεμματα για λόγους που μόνο αυτός γνώριζε αλλά και ξέρουμε όλοι μας. Φτάνει και μέχρι εδώ. Καλά έκανε ο Τσαβαρής και έβγαλε την συνομιλία στον αέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος2/11/11 07:53

    Και βέβαια κατάλαβε ότι το παίζει Πόντιος Πιλάτος. Και ξέρεις γιατί;
    Διότι το δημοψήφισμα που πέταξε ήταν βεγγαλικό.
    Του τόπε 3 φορές η Νάννου να μην πετάει πυροτεχνήματα και βεγγαλικά και να σοβαρευτεί, γιατί δημοψήφισμα δεν μπορεί να γίνει αφού η ζεύξη είναι έργο Εθνικής χωροταξικής πολιτικής και κοροϊδεύει τον κόσμο.
    Σύμφωνα με το νόμο, δημοψήφισμα επιτρέπεται μόνο για έργα καθαρά τοπικιστικού χαρακτήρα. Μία ζεύξη επιρρεάζει και το Πέραμα και τα Μέγαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος2/11/11 08:00

    Ηλία, τ΄ακούς;
    Καλά έκανε κι έβγαλε την συνομιλία στον αέρα.
    Ο άνθρωπος είναι ....... εχέμυθος.
    Με τέτοια ...μπέσα που τον διακρίνει, δεν έχεις κανένα φόβο.
    Μπορείς να του εκμυστηρευθείς και το ...ταμείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος2/11/11 08:04

    ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΟΥΞΟΥ ΜΠΑΖΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος2/11/11 10:03

    ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος2/11/11 12:18

    Φιλε 15.58 1/11/11 τι εξετασεις εχει δωσει ο Καλογηρου που του εφτιαξε την μανδρα στην Αγια Κυριακη απο πετρα ο ΑΓΓΕΛΟΥ.Για προσεχε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος2/11/11 14:21

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ 2/11/11 07:20.....Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΞΕΚΑΦΑΡΗ.....ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ......ΠΟΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΝΝΟΕΙ;;;ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;;;;ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;;ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΝΗΡΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ;;;;;;ΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΊΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.....ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ;;;;;ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ....ΕΔΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ....ΚΙ ΟΧΙ..... ΑΛΛΟΥ.....ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;;ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ;;;;ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ;;;;;;;ΠΟΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΝΝΗ...ΠΟΛΛΑ....ΘΕΣ;;; ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ;;;;....Η....ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΣ.....ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ;;;;;ΟΧΙ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.....ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ....ΝΑΙ...Η...ΟΧΙ.....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.....ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΚΤΙΚΟΥΣ......
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ....
    Υ.Γ. ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ....Η ΟΤΙ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ....ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.....ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος2/11/11 14:38

    Υ.Γ.2.ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ....ΤΟΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ....ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ....ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΕ.....ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΚΟΤΣΙΑ.....ΣΥΜΦΩΝΩ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ......ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ.......AYTH EINAI Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος2/11/11 16:17

    Πρώτη φορά ακούω ότι η διπλή ζεύξη σαλαμίνας είναι θέμα Εθνικό και δεν μπορεί να γίνει. Κα ρούλα το τι είναι Εθνικής σημασίας ένα θέμα πρέπει να ξέρετε να το ξεχωρίζετε. Η αναφορά σας επίσης ότι δεν υπήρχε θέμα για να έλθει το θέμα στο Συμβούλιο και να πάρει μάλκιστα τις διατάσεις του ανοιχτού Δημοτικού Συμβουλίου, είναι μάλλον λυπάμαι που το λέω αφελής. Τέλος του 2012 δημοπρατείατι το έργο , σύντομα αχίζει η διαβούλευση και σεις λέτε ότι δεν χρειαζόταν να συζητήθεί το θέμα. Ακόμη και εάν δεν υπάρχει παρόμοιος Κυβερνητικός προγραμματισμός είναι κακό να γίνει ένα Συμβούλιο ή μία Λαϊκή Συνέλευση και να συζητηθεί ένα θέμα που θεωρείται σοβαρό για το νησί; Δεν πρέπει έστω και στους "ψιθύρους" εάν πράγματι είναι έτσι να υπάρχει η απόψη των Δημοτικών Συνδιασμών του δήμου μας; Αυτό είναι κακό; Είναι κακό που πέρα του Δημοτικού Συμβουλίου πήραν θέσεις και οι πολίτες, οι φορείς του νησιού;
    Όσον αφορά για την θέση του Γιάννη Τσαβαρή δεν υποήρχε πιο ξεκάθαρη το έγραφε και το πανώ "ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" Το να αποφασίζουν οι πολίτες ένός Δήμου για έργα που θα επιρεάσουν την ζωή τους, τι άραγε περισσότερο δημοκρατικό μπορεί να υπάρξει; Ας αφήσουν λοιπόν τις αντιπολιτευτικές κορώνες μερικοί και ας δουν τα μεγάλα προβλήματα του νησιού και πως θα λυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος2/11/11 16:37

    Γράφω ακριβώς τα λόγια του πιο πάνω ανώνυμου σχολιαστή "ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ....ΤΟΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ...." Φίλε μου με τα λόγια σου αυτά ένα συμοπέρασμα βγαίνει ότι το μέχρει σήμερα πολιτικό σύστημα του δήμου μας ήταν σάπιο. Αυτό το λες εσύ και μάλιστα το αναγνωρίζεις. Τώρα ας πάμε στο δεύτερο σκέλος εάν ο Γιάννης Τσαβαρής ακολουθεί την ίδια σάπια πολιτική. Πρώτον πέρασαν 10 μήνες μόνο της νέας Δημοτικής αρχής δηλαδή περίπου το 1/4 της θητείας. Άρα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Δεύτερο το σάπιο πολιτικό σύστημα συμπεραίνεται συνήθως από την κακή την μη διαφανη διαχείρηση των μεγάλων έργων., όπως π.χ την αποχέτευση των 26 εκατ ευρώ όπου πήραν έκπτωση 1% και με το σύστημα μελέτη κατασκευή, όπου τα καφενεία στην Κούλουρη ήξεραν ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει το έργο. Ακόμη με την νέα Δημοτικά αρχή δεν έχουν διαχειριστεί μεγάλα κονδύλια και η θέση του Δημάρχου είναι διαφανέστατη Το έργο της αποχέτευσης Αμπελακίων και Αιαντείου αξίας 43 εκ ευρώ θα γίνουν με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό και το βαρυτικό σύστημα. Αυτά για να συγκρίνουμε το σάπιο χθές (εσύ το είπες σάπιο το πολιτικό σύστημα) και το σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος2/11/11 16:51

    Η ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ; ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ Ο ΚΡΙΤΣΊΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος2/11/11 17:20

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.
    ΕΔΩ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος2/11/11 17:32

    ΜΑΝΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ; ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ; ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΛΑΝΙΕΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΛΑΝΙΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ανώνυμος2/11/11 19:10

    ΜΑΝΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΟΥΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανώνυμος2/11/11 21:57

    16:37
    Μη μας τρελάνεις κιόλας;
    Άκου δω διαφάνεια! Πού την είδες μωρέ τη διαφάνεια ;
    Μέχρι στιγμής όλα τα έργα γίνονται με απευθείας ανάθεση και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.
    Ακόμα και τα 2 έργα απορροής υδάτων Σαλαμίνας και Αμπελακίων που αρχικά τα ψηφίσανε να γίνουν με ανοικτό διαγωνισμό (πρόταση Αστράκου), επανήλθαν μετά από ένα μήνα, ακυρώσανε τις αποφάσεις και τα ξαναψηφίσανε να γίνουν με απευθείας ανάθεση.
    Τόση είναι η διαφάνεια !!! που διακατέχονται.
    Όσον αφορά την αποχέτευση Αμπελακίων και Αιαντείου, μη σας κοροϊδεύουνε. Δεν είναι θέμα επιθυμίας ή απόφασης δημάρχου.
    Ο νόμος επιβάλλει τον ανοικτό διεθνή διαγωνισμό (όπως έγινε και για την αποχέτευση Σαλαμίνας) διότι συγχρηματοδοτούνται από Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης μέσω ΕΣΠΑ.
    Όσον αφορά το βαρυτικό, κι αυτό επιβάλλεται από τη μελέτη που εγκρίνεται από την ΕΥΔΑΠ. Εκτός κι αν αυθερετήσει και θέλει να μπλέξει, όπως έμπλεξαν οι προκάτοχοι.
    Άρα, πού την εντοπίζεις την διαφάνεια, και εγώ δεν μπορώ να την δω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ανώνυμος2/11/11 22:56

    16:17
    Αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει κάποιος, έχεις πρόβλημα.
    Και επειδή από ότι φαίνεται είσαι ξουράφι, θα σε χρειαστούμε για το κούρεμα του Ελληνικού χρέους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος3/11/11 10:29

    Ο στόλαρχος (δήμαρχος) έδωσε εντολή στους Γκέμπελς να βγουν σε όλα τα blogs και να καλύψουν την γκέλα του δημάρχου στο φιάσκο του ανοικτού συμβουλίου για τη διπλή ζεύξη και το ατόπημα που έκανε να δώσει εν ΨΥΧΡΟ τον Λαλούση για το περιεχόμενο μιας προσωπικής συζήτησης. Ο Σοφράς κατηγόρησε τον δήμαρχο για διγλωσσία και παραπληροφόρηση στο σημείο αυτό θιγόμενος ο δήμαρχος πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα κατά τη προσφιλή του τακτική και έδωσε τον Λαλούση για ένα θέμα που ούτε καν ενδιαφέρει το συμβούλιο, μια συζήτηση που έκανε ο Σοφράς με τον υπουργό για να ενημερωθεί για την ήδη σχηματισμένη σκέψη, δεχόμενοι αυτό που είπε ο Λαλούσης ότι μετά από δέκα μέρες αναρτήθηκε το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας και η γέφυρα δεν συμπεριλαμβανόταν στη πρόταση. Σταματήστε λοιπόν Γκεμπελάκια την παραπληροφόρηση και ασχοληθείτε με την Ξανθιά και τις κατινιές του δημάρχου σας και της συμμορίας που έχει στηθεί στο δημαρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμος3/11/11 15:31

    Αναρωτιέται ο 16:17 και λέει ότι δεν μπορεί να καταλάβει και δεν συμφωνεί βέβαια με την τοποθέτηση της κας Νάννου ότι η ζεύξη είναι θέμα εθνικής πολιτικής και συνεπώς δεν μπορεί, σύμφωνα με το νόμο, να γίνει τοπικό δημοψήφισμα.
    Φίλε μου, αυτό που είπε η κα Νάννου είναι όχι μόνο απόλυτα σωστό αλλά και λογικό.
    Μια ζεύξη δεν είναι καθαρά τοπικιστικού χαρακτήρα έργο που θα διευκολύνει αν θέλεις μόνο τους κατοίκους του νησιού, αλλά επιρρεάζει και τους δήμους με τους οποίους θα πατήσουν οι γέφυρες, αφορά την συγκοινωνιακή ανάπτυξη και υποδομή της χώρας, και τελικά την ίδια την Εθνική Οικονομία.
    Σκεφθείτε, να χρειαζόταν η συγκατάθεση όλων των δήμων για να περάσει μέσα από αυτούς η Αττική ή η Εγνατία Οδός. Δεν θα γινότανε ποτέ διότι πάντα υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Αυτός είναι ο λόγος που ο νόμος απαγορεύει την διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος για τέτοια έργα.
    Αρα, είναι ή δεν είναι κοροϊδία τα περί δημοψηφίσματος ή βεγγαλικό όπως το χαρακτήρισε η κα Νάννου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ανώνυμος4/11/11 00:46

    16΄37...Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ....Η...ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ...το μέχρει σήμερα πολιτικό σύστημα του δήμου μας ήταν σάπιο....ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ......ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.......ΠΙΟ ΑΠΛΑ.....ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΕΣΑ......Ο 14΄38...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ανώνυμος4/11/11 00:56

    Υ.Γ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ....ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.