Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Οκτ 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ


Την Πέμπτη 29/9 και την Παρασκευή 30/9 μέλη της κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. έκαναν εξόρμηση ενημέρωσης  στην εφορία Σαλαμίνας ενάντια στο χαράτσι που η κυβέρνηση το βάφτισε «φόρο αλληλεγγύης». Καλέσαμε τους πολίτες  να αντισταθούν και να μην πληρώσουν αυτό τον άδικο και αντισυνταγματικό φόρο, όπως γίνεται και σε άλλες εφορίες της χώρας με πρωτοβουλία των λαϊκών συνελεύσεων και επιτροπών αγώνα. Μοιράστηκε ενημερωτικό κείμενο και η δήλωση αντίθεσης πληρωμής και ακολούθησε συζήτηση με τους πολίτες για τις δυνατότητες αντίστασης και ανατροπής των κυβερνητικών μέτρων.


Δε φοβόμαστε , δεν υποχωρούμε όσο κι αν προσπαθούν κυβέρνηση και ΜΜΕ να μας τρομοκρατήσουν.

Η έκτακτη εισφορά είναι παράνομη και αντισυνταγματική. Η κυβέρνηση έδωσε παράταση πληρωμής μέχρι τις 6 Οκτώβρη, προφανώς δεν μάζεψαν όσα λεφτά υπολόγιζαν. Θέλουν να δώσουν «ζεστό» χρήμα στις τράπεζες και την τρόικα εδώ και τώρα. Χρειάζεται ν’ αντισταθούμε ! Αν δεν πληρώσουμε μέχρι 31.1.12- που κλείνει ο προϋπολογισμός - θα καταρρεύσουν τα ληστρικά τους μέτρα. Εξάλλου παρά την τρομοκρατία που εξαπολύουν, η μόνη επίπτωση είναι πρόστιμο 1%, για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Ξέρουμε ότι με τον ίδιο τρόπο, με τη μαζική άρνηση πληρωμής κεφαλικού φόρου, έπεσε η κυβέρνηση της Θάτσερ το 1990 στην Βρετανία όταν το 50% των πολιτών δεν πλήρωσε.

Καλούμε και πάλι το Εργατικό Κέντρο, τα σωματεία εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στη Σαλαμίνα, τον Εμπορικό Σύλλογο να αντισταθούν και στο νησί μας  στη ληστεία του εργατικού και λαϊκού εισοδήματος και να υπερασπίσουν τον κόσμο που εκπροσωπούν. Με οργάνωση των αντιστάσεων και μαζική ανυπακοή.

Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους. Να φορολογηθούν αυτοί που έχουν: οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι, η εκκλησία, οι πλούσιοι.

Για λογιστικές συμβουλές σχετικά με τις επιπτώσεις της άρνησης πληρωμής πατήστε εδώ



ΚΙΝΗΣΗ  Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
(ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)
fax:210-4640647
Τηλ. 6973661353 , 6973376378, 6978952902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.