Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Οκτ 2011

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αποτελούν πράξεις ευθύνης για όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς οι αποφάσεις τους καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας.
Ιδιαίτερα δε, για τους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, μια και δεν έχουν ουσιαστική πρόσβαση στην διοίκηση, παρά μόνον με την συμμετοχή τους στα δημοτικά συμβούλια όπου ο λαός της Σαλαμίνας τους τοποθέτησε για να κάνουν τον ουσιαστικό έλεγχο στην εξουσία του Δημάρχου όπου και οφείλουν να καταθέτουν απρόσκοπτα και ελεύθερα τις απόψεις τους και κυρίως να προστατεύονται από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου από εξωγενείς παράγοντες.

Μέχρι σήμερα, 9 μήνες διοίκησης της νέας δημοτικής αρχής του νησιού μας έχουν διεξαχθεί 27 συνολικά συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Σʼ όλες αυτές, η πλειοψηφία συστηματικά εισάγει θέματα προ Ημερησίας Διατάξεως. Δηλαδή μεθοδεύει εν αγνοία της αντιπολίτευσης θέματα που στην πλειοψηφία τους είναι πολύ σοβαρά (όπως της αποχέτευσης, της διαχείρισης του χρέους, της αξιοποίησης της περιουσίας του Δήμου κ.α.π.)

με το πρόσχημα του κατεπείγοντος και τούτο για να μην δοθεί η ευκαιρία ενημέρωσης των συμβούλων της αντιπολίτευσης, ώστε να τα περάσει χωρίς ουσιαστικό έλεγχο ή να μην έχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης επί της ουσίας.

Κατόπιν τούτου καταγγέλλω ως εσκεμμένη και μεθοδευμένη την επαναλαμβανόμενη αυτή ενέργεια από μέρους της πλειοψηφίας και του δημάρχου προσωπικά.

Αυτή η πρακτική των μεθοδεύσεων έχει τις εξής συνέπειες:

- Ενώ οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας ασκούν διοίκηση έχοντας τόσο την διαρκή επιστημονική ενημέρωση όσο και την υπηρεσιακή, ακόμα κι από ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες, ζητούν από την αντιπολίτευση χωρίς ενημέρωση, να δώσουμε στον δήμαρχο λευκή επιταγή ακόμα και για άκρως σοβαρά οικονομικά θέματα αλλά και έργα.

- Απʼ την άλλη, το πλήθος των θεμάτων που εισάγουν με την μορφή του κατεπείγοντος, απασχολούν ατέλειωτες ώρες το Δ.Σ. φτάνοντας πολλές φορές και 3 ή 4 τα χαράματα κατά παράβαση κάθε νομίμου αλλά και ηθικού κανόνα.

Αποτέλεσμα αυτού, η φυσική και πνευματική κόπωση των συμβούλων ώστε να αποχωρούν αποκαμωμένοι και εκνευρισμένοι κι όταν επιτέλους ξημερώματα ξεκινούν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης με την προαναφερθείσα πρακτική της μεθόδευσης, περνούν έως και 30 θέματα μέσα σε 20 λεπτά με τους ημετέρους να ψηφίζουν «ΝΑΙ» χωρίς διάλογο και τοποθετήσεις.

- Το δε θράσος του δημάρχου και η μαύρη προπαγάνδα του φτάνει στο σημείο να μας κατηγορεί κι από πάνω, ότι δεν θέλουμε την πρόοδο του τόπου μας, εκλαμβάνοντας την διαμαρτυρία μας στις μεθοδεύσεις του ως άρνηση στα προτεινόμενα έργα.

- Την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που καταγγέλλω σήμερα στους δημότες της Σαλαμίνας, ενορχηστρώνει ο ίδιος ο δήμαρχος με το «στενό» του περιβάλλον και την εκτελεί επάξια ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ξεχνώντας πως είναι πρόεδρος όλου του δημοτικού συμβουλίου κι όχι απλό εκτελεστικό όργανο του δημάρχου.

Επιτρέπει δε σε άτομα προσκείμενα στην εξουσία, να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα με ανάρμοστες εκφράσεις και απαξιωτικά σχόλια κατά της μειοψηφίας γενικότερα με αποτέλεσμα το χάος να είναι κάτι το αναπόφευκτο.

Η περίοδος χάριτος κ. δήμαρχε τέλειωσε κι είμαστε όλοι υποχρεωμένοι έναντι των συμπολιτών μας να δώσουμε τον δικό μας αγώνα και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τα τεκταινόμενα και τις μεθοδεύσεις σας κι αυτό ακριβώς θα πράξουμε από τούδε και στο εξής.

Αν πιστέψατε κ. δήμαρχε, ότι με τις μεθοδεύσεις σας και την βία των εγκάθετων θα πνίξετε την φωνή μας - θα λέμε σʼ όλα ΝΑΙ και θα σταματήσουμε τον έλεγχο, είσαστε γελασμένος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ, για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προσπάθεια καταρράκωσης των θεσμών, καταπάτησης δικαιωμάτων και κυρίως διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.

Η προάσπιση των συμφερόντων του δήμου είναι για μας, αδιαπραγμάτευτη υπόθεση.

Σαλαμίνα Σεπτ. 2011

Ρούλα Νάννου
Δημοτική Σύμβουλος
Επικεφαλής Δημ.Παράταξης «Κοντά στο Δημότη».

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/10/11 23:27

    ΑΣΤΟ ΡΟΥΛΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΥΠΟΨ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/10/11 01:11

    Γιατί σας πιάνει ταράκουλο όταν μιλάει η Νάννου, είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε μέσω blogs κι εφημερίδων;
    Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι την φοβόσαστε όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί ξέρετε ότι μόνο απ΄αυτήν μπορεί να την βρείτε, και το ΄χει αποδείξει.
    Και το σημαντικότερο που διαπιστώνω είναι ότι γι αυτά που λέει και καταγγέλει δεν έχετε να πείτε τίποτα.
    Προφανώς διότι όλα είναι αλήθεια και η σιωπή στις περιπτώσεις αυτές είναι χρυσός.
    Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα σου κάνει τη χάρη, γιατί η γυναίκα το διασκεδάζει. Ανάγκη δεν έχει, μόρφωση, γνώσεις και εμπειρία διαθέτει, λαμόγιο δεν είναι, επιθυμία να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε έχει κι αυτό το ΄χει αποδείξει, άρα γιατί να σου κάνει το κέφι φίλε μου, για να παραμείνει ο δικός σου και να συνεχίσετε να καταληστεύετε το Δήμο που τον έχετε ξεσκίσει με τις απευθείας αναθέσεις;
    Ουστ από δω, πληρωμένοι κονδυλοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/10/11 03:05

    Πλυνε κανά πιάτο που μου θέλεις και Δημαρχιλικια άσχετη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/10/11 08:14

    23.27 Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ...
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ?
    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ...ΕΣΠΑΣΕ Η ΖΥΓΑΡΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/11 09:14

    ΝΑΝΝΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ! ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΝΑΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/10/11 10:09

    Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΩ ΒΑΛΕΤΟ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ Η.Δ. ΜΟΡΕΣ ΠΑΡΔΕΝΕς ΟΛΟΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΚΟΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΑΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΔΩ Η ΡΟΥΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΤΗΣ ΔΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΧΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/10/11 12:22

    ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    << Επειδή ήμουνα μέσα στην αίθουσα του ΔΣ, έχω ιδίαν αντίληψη του τι συνέβη εχθές, πράγμα που σχεδόν συμβαίνει και σε όλες τις συνεδριάσεις.
    Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι ορισμένοι άνθρωποι, που προφανώς βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, κάθονται πάντα στις ίδιες θέσεις πίσω από τους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας. Είναι πάντα οι ίδιοι άνθρωποι, τα ονόματά τους δεν τα ξέρω, αλλά έχω ακούσει μερικούς να τους αποκαλούνε Αντών, Γκρίνια, Μπρούφα, Μαρούλη και μερικά άλλα που δεν τα συγκρατώ.
    Η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων είναι ανάρμοστη και ενοχλητική.
    Όταν αγορεύει κάποιος από την μειοψηφία και αυτά που λέει δεν τους είναι αρεστά, τότε επιδίδονται σε απρεπείς μορφασμούς ξεστομίζοντας διάφορα απαξιωτικά όπως άντε τελείωνε, τι μαλ...ες είναι αυτές και διάφορα ...... κοσμητικά επίθετα, με σκοπό να προξενήσει εκνευρισμό στον Σύμβουλο και να χάσει τον ειρμό της σκέψης του. Είναι η μέθοδος των τραμπούκων.
    Μερικές φορές, δεν περιορίζονται σε αυτά μόνο, αλλά προβαίνουν σε απειλές και χειροδικίες.
    Την άλλη φορά, ένας Μαρούδης πήγε κι έπιασε από το γιακά τον κ. Σοφρά, εν ώρα συνεδρίασης, επειδή παραπονέθηκε στον Πρόεδρο ότι ενοχλείται από αυτά που λένε από πίσω.
    Εχθές, η κ.Νάννου αγανακτισμένη από την τραμπούκικη συμπεριφορά αυτών των ιδίων ανθρώπων, ζήτησε από τον Πρόεδρο να την προστατεύσει προτρέποντας τους ακροατές εάν έχουν κουραστεί ή δεν αντέχουν να ακούνε εκείνα που λέει να φύγουν και να πάνε σπίτια τους να ξεκουραστούνε. Εδώ είναι Δημοτικό Συμβούλιο είπε, δεν είναι καφενείο.
    Σε κάποια στιγμή αργότερα, ένας άλλος φουσκωτός από το ακροατήριο, αποκάλεσε με βροντερή φωνή τον κ.Παπασσάβα καραγκιόζη. Εκνευρισμένος ο κ.Παπασσάβας ζήτησε από τον Πρόεδρο προστασία.
    Ο Πρόεδρος προσποιούμενος αρχικά ότι δεν το άκουσε, εξαναγκάστηκε να παρέμβει και διέταξε την αποβολή από την αίθουσα του κυρίου εκείνου που όπως φάνηκε ήταν πολύ γνωστός του Προέδρου κι άκουγε στο όνομα Θαρμακόρης. Εκείνος ούτε του δωσε σημασία κι ο Πρόεδρος τό κανε κοινώς γαργάρα.
    Η εντύπωσή μου είναι ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εκφοβισμού και ψυχολογικής πίεσης και κόπωσης των Συμβούλων της μειοψηφίας, αυτών που δεν είναι υποταγμένοι στα κελεύσματα του Δημάρχου.
    Όσο για το αρλούμπες, άστο φίλε μου δεν σε παίρνει. Να σου θυμίσω για την σύνθεση του Λιμενικού Ταμείου και για τα 106.000 ευρώ που ψηφίσανε να δώσουνε στον Σύμβουλο διαχείρισης της αποχέτευσης; Καί τότε αρλούμπες φωνάζατε ότι έλεγε η κ.Νάννου, αλλά δυστυχώς για σας αποδείχθηκε ότι μόνο αρλούμπες δεν έλεγε. Άλλος τις έλεγε, κι αυτός είναι το αφεντικό σας ο Δήμαρχος για τον οποίο έχετε μεταλλαχθεί σε άβουλα και κατευθυνόμενα πλάσματα - ανθρωπίδια. Πραγματικά μου προξενεί οίκτο και θλίψη όταν σας ακούω και σας βλέπω εκεί κακομοιριασμένους και έτοιμους να κάνετε την οποιαδήποτε άτιμη πράξη, αρκεί να ικανοποιηθεί ο Μέγας Αυλάρχης σας.
    Υ.Γ. Μιλάω στο δεύτερο πρόσωπο, διότι σίγουρα με αυτά που γράφεις, είσαι ένας από αυτούς που περιέγραψα.
    Αυτή είναι η αλήθεια, και επί τη ευκαιρία θα ήθελα να συλλυπηθώ τον Πρόεδρο κ.Κόγια για την χαμένη του υπόσταση εξαιτίας της οποίας το Δημ. Συμβούλιο έχει μετατραπεί σε άντρο πληρωμένων μισθοφόρων τραμπούκων.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    23/9/11 15:13 >>

    Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/10/11 12:56

    Πρόεδροι Δ.Σ. τελευταίας 10ετίας.

    ΦΗΜΗΣ: Ηλήθιος, κομπλεξικός,
    φερέφωνο του δημάρχου.
    ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΣ: Προσπάθησε να ανατρέψει την εικόνα του προηγούμενου, αλλά ...λίγος.
    ΛΑΛΟΥΣΗ: Διαβασμένη, στάθηκε επάξια στο ρόλο της.
    ΜΙΚΡΟΜΑΣΤΟΡΑ:Έχασε τ΄αυγά και τα καλάθια, πολύ ...λίγη.
    ΚΟΓΙΑΣ:Ενημερωμένος, αλλά κομπλεξικός και ηλήθιος (τό χουνε άραγε οι καθηγητές;) με χουντική νοοτροπία, υποχείριο του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/10/11 14:49

    Κυρία Νάννου, διαβάσατε την ανάρτηση στο http://ntamari.blogspot.com/; Και περιμένετε τώρα εσείς να σας κάνει Δήμαρχο αυτός ο άνθρωπος. Κυρία Νάννου κρατείστε την αξιοπρέπεια σας. Γνώσεις μπορεί να μην έχετε, αλλά αξιοπρεπέστατη είστε. Η αλήθεια να λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/10/11 14:59

    Ξυπνήστε ρε!!!!!!!!!! Δείτε τι γινότανε στα Σελήνια και στα Αμπελάκια και αφήστε τις μεταξύ σας φαγομάρες. Τελικά μπράβο Τραυλέ είσαι μάγκας. Αφού κατάφερες να ξεπουλήσεις και τα δάση, μπράβο σου!!! Μόνο ο Τσαβαρής δεν σου κατσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/10/11 19:13

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ. ΠΑΛΙΟΛΑΣΠΑΔΕΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/10/11 19:58

    19.13 ΕΝΤΑΞΕΙ. ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/10/11 21:56

    για σου ρε μαστροκολε τραύλικε βουβά όλα τα δικά σου βλοκ τι να κάνεις έχεις πάρει όρκο κόντρα στον ευεργέτη σου που σε ανέδειξε βλέπεις δεν σε γνώριζε ούτε ο σκύλος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/10/11 23:15

    19.58
    Τι να σεβαστείς μωρέ;
    Όταν αυτοί δεν σέβονται, έχεις την απαίτηση να τους σεβαστούνε; Καλός είσαι.
    Η Νάννου μέσα στα συμβούλια σας πήρε τα σώβρακα και μάλιστα δύο φορές. Επιβραβεύτηκε και τις δύο φορές, και ξέρετε γιατί; διότι το αφεντικό σας ο Τσαβαρής είναι πολύ λίγος, δεν ξέρει τι του γίνεται και τις σαχλαμάρες τις λέει αυτός, παρόλο που έχει προσλάβει μια ντουζίνα Ειδικούς Συμβούλους, Ειδικούς Συνεργάτες, Γραμματείς και Φαρισσαίους.
    Αν είχε μορφωτικό υπόβαθρο και γνώσεις, δεν θα χρειαζότανε κανέναν από αυτούς και ο Δήμος δεν θα πλήρωνε ένα εκατομμύριο ευρώ για δαύτους στη θητεία του.
    Κατάλαβες πληρωμένο τραμπούκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/10/11 23:38

    Ενώ ο τραυλός είχε εσένα για όλες τις δουλειές και πρόκοψε. Τα κάνεις όλα αλλά δεν συμφέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/10/11 01:07

    14:49
    19:58
    Δεν μου λες ρε ρεμπεσκέ κολαούζο του Τσαβαρή, όταν λάβανε στο Δήμο τις αποφάσεις της Επιτροπής του άρθρου 152 που δικαιώνανε πανηγυρικά την κα Νάννου για όσα σας έλεγε στα δημοτικά συμβούλια σχετικά με την συγκρότηση του Λιμενικού Ταμείου και την extra αμοιβή των 100.000 ευρώ που ψηφίσατε να δοθούν στον Σύμβουλο Διαχείρισης της αποχέτευσης, ποιός ή ποιά από τους Δημ. Συμβούλους του είπε ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    Αν δεν ξέρεις δουλικό υποκείμενο, ρώτα, μάθε και πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/10/11 03:22

    Κυρία Νάννου, επειδή και σας ξέρω προσωπικά και παρακολουθώ από κοντά, όπως και τους άλλους, την πολιτική σας πορεία τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο κι έξω απ΄αυτό, είμαι σε θέση να σας πω χωρίς περιστροφές ότι και ικανή είσαστε, και εμπειρία διαθέτετε, και σεβασμό εμπνέεται. Σας λείπει όμως κάτι που είναι πολύ σημαντικό, γι αυτό δεν θα γίνετε ποτέ δήμαρχος, εκτός κι αν το αποκτήσετε αλλά θέλει σύντομα.
    Θέλετε να μάθετε ποιό είναι αυτό που σας λείπει; είναι η λαμογιά, η κλεψιά και η ψευτιά.
    Εαν καταφέρετε να γίνετε - γρήγορα όμως - λαμόγιο, κλέφτρα και ψεύτρα, τότε έχετε σοβαρές προοπτικές.
    Και τούτο διότι ο μέσος Έλληνας υπολήπτεται περισσότερο τον απατεώνα και τον ψεύτη, παρά τον τίμιο και τον ειλικρινή.
    Εξάλλου και στην σταύρωση του Χριστού, ο όχλος τάχθηκε υπέρ του εγκληματία Βαραβά, κι όχι υπέρ του αθώου Ναζωραίου. Δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό.
    Αν θέλετε λοιπόν κα Νάννου να γίνετε δήμαρχος, πρέπει από τώρα να αρχίσετε να μάθετε να ψεύδεστε και να κλέβετε ό,τι μπορείτε, ακόμη και τους συνεργάτες σας.
    Εάν το καταφέρετε αυτό, τότε σίγουρα θα εκτιμηθεί από τον κόσμο ο οποίος θα σας επευφημεί αναγνωρίζοντας τις αρετές αυτές, οπότε η δημαρχεία είναι στα χέρια σας την επόμενη 4ετία.
    Και μην νοιάζεσθε καθόλου για μας τους ψηφοφόρους. Όσο μακρυά θα μας κρατάτε, τόσο κοντά σας θα ερχόμαστε. Όση περιφρόνηση μας δείξετε, τόση συμπάθεια θα εισπράξετε. Απορείτε με αυτά που λέω; Μα είναι απλό.
    Είμαστε μαζοχιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/10/11 03:22

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΘΥΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος3/10/11 03:26

    Κυρία Νάννου, επειδή και σας ξέρω προσωπικά και παρακολουθώ από κοντά, όπως και τους άλλους, την πολιτική σας πορεία τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο κι έξω απ΄αυτό, είμαι σε θέση να σας πω χωρίς περιστροφές ότι και ικανή είσαστε, και εμπειρία διαθέτετε, και σεβασμό εμπνέεται. Σας λείπει όμως κάτι που είναι πολύ σημαντικό, γι αυτό δεν θα γίνετε ποτέ δήμαρχος, εκτός κι αν το αποκτήσετε αλλά θέλει σύντομα.
    Θέλετε να μάθετε ποιό είναι αυτό που σας λείπει; είναι η λαμογιά, η κλεψιά και η ψευτιά.
    Εαν καταφέρετε να γίνετε - γρήγορα όμως - λαμόγιο, κλέφτρα και ψεύτρα, τότε έχετε σοβαρές προοπτικές.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ. ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΙΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/10/11 09:42

    ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΝΝΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΟΒΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/10/11 16:50

    ASTA KYRA ROYLA PARATATA, DEN TO EXEIS TO SPOR!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/10/11 18:35

    ΟΥΞΟΥ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΙΑ ΤΡΟΤΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/10/11 08:32

    Όχι στον Ξένο Δήμαρχο αρκεταασς!!!!

    Πάμε γερά να αλλάξουμε τη Σαλαμινα ψηφιζοντασ ένα ντόπιο Αλβανό αρβανιτη με ευεσθησια στα ψάρια (παραμονή για πάντα Ιχθυοκαλλιεργιων) με ευεσθησια στις εκπτώσεις με 1% ( τα αλλα στη κολοτσεπη) με ευεσθησια στα πλαστά τιμολόγια Αμπελακια μεριά , με ευεσθησια στα κακουργοδικια για διαφθορά , με ευεσθησια στον Πολιτισμό ( Παραμονή των Ναυπηγειων ) με ευεσθησια στις παράνομες προσλήψεις και μυστικών λογαριασμών για την επόμενη προεκλογική εκστρατια .....Γιαυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.