Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Οκτ 2011

Επειδή η κακοήθεια και η λασπολογία περνάει τα όρια από τους γνωστούς - άγνωστους


Επειδή η κακοήθεια και η λασπολογία περνάει τα όρια από τους γνωστούς - άγνωστους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω επώνυμα διότι έτσι έχω μάθει πολιτικά να λειτουργώ, σε εκείνους που παραποιούν την αλήθεια. Στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή, έγινε η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου που έγινε ποτέ, για να ενημερωθούν οι πολίτες για τον ν. 4014 και την τακτοποίηση αυθαιρέτων. Η ενημέρωση αυτή έγινε χωρίς να έχουμε μηχανικούς δίπλα μας και γι’ αυτό κατηγορούμεθα.
Εάν είχαμε μηχανικούς σήμερα θα μας κατηγορούσανε ότι θέλαμε να προωθήσουμε συγκεκριμένους μηχανικούς, αυτούς που θα είχαμε δίπλα μας, που φυσιολογικό ήταν οι συγκεκριμένοι να εδέχοντο ερωτήσεις από το κοινό τόσο κατά την διάρκεια της συζήτησης όσο και μετά.
Ενημερώσαμε τον κόσμο κατά τον καλύτερο τρόπο και αυτό είναι υποχρέωση της κάθε Δημοτικής αρχής.
Σε ερώτηση πολίτη εάν μπορεί να πάει σε μηχανικό της Αθήνας, η απάντηση του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή ήταν ξεκάθαρη "Η Σαλαμίνα έχει πολλούς και άξιους Μηχανικούς που μπορείτε να αποταθείτε" Η αναφορά επίσης η δική μου ήταν ξεκάθαρη και διαφανής. "Η Σαλαμίνα έχει άξιους και ικανούς μηχανικούς οι οποίοι μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με ευαισθησία. Σας λέγω επίσης ότι μην αποταθείτε σε μένα και να ζητήσετε μηχανικό δεν θα σας δώσω κανένα όνομα" Αυτά τα λόγια φαίνεται ότι μερικούς ενοχλούν.
Απατώντας στη δεύτερη λασπολογία ότι το μεγάφωνο στον Λιμιώνα και σε όλη τη Σαλαμίνα καλούσε τον κόσμο στην συγκέντρωση και μιλούσε για παγίδες...... των μηχανικών έχω να πω τούτο: Ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε παγίδες των Μηχανικών και είναι αίσχος να λέγονται αυτά. Μιλήσαμε όμως και μιλάμε για παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη τακτοποίηση αυθαιρέτων και ο πολίτης πρέπει να προσέχει.
Δεν γνωρίζει άραγε ο άγνωστος λασπολόγος ότι επί ένα μήνα δεκάδες εφημερίδες αλλά και ηλεκτρονικά sites αναφέρουν ότι υπάρχουν παγίδες στην τακτοποίηση αυθαιρέτων; Από μένα άκουσαν την λέξη παγίδες; Τους καλώ λοιπόν να πληροφορηθούν από τα sites, sportction, newsbomb, E-forologia, imerisia.gr και πολλά άλλα τα οποία έχουν τίτλους "παγίδες κρύβει η τακτοποίηση αυθαιρέτων", "παγίδες για χιλιάδες ιδιοκτήτες", "παγίδες στα αυθαίρετα κρύβουν και άλλα πρόστιμα"
Καλά λοιπόν θα κάνουν να σιωπούν οι ανώνυμοι λασπολόγοι και έτσι θα είναι όσο δεν γράφουν το όνομά τους κάτω από τα γραφόμενά τους. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Όσον με αφορά, με τιμιότητα και με πλήρη διαφάνεια όπως λειτουργώ, θα συνεχίσω να βοηθώ και να ενημερώνω τους πολίτες για τις εξελίξεις του μεγάλου δασικού προβλήματος, για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, για τη σχέση τακτοποίηση αυθαιρέτου και δασικού. Το κάνω ήδη είκοσι χρόνια και θα συνεχίσω με αγάπη και ευαισθησία να είμαι δίπλα στους πολίτες. Κανένας δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το δικαίωμα.
Μάνος Δερτούζος
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος Πανσαλαμινίου Συλλόγου για την
επίλυση του δασικού προβλήματος

46 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/11 19:13

    ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΟΗΡΩΑ ΤΟΥ ΜΠΙΘΑ. ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΕΝΑΣ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΞΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, Ε ΚΩΚΟΤΟΥΜΠΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΡΥΨΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΧΤΗ Α ΦΤΑΙΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/11 19:18

    Σαν δεν ντρέπεστε παλιορατσιστές που καταστρέφετε το νησί μας, όποιος πάει να κάνει κάτι σωστό τον λέμε ξένο και τον βρίζουμε χυδαία. Ντροπή, γιατί ανθρώπους σαν και τον Πρόεδρο του Πανσαλαμινίου Συλλόγου με το ήθος και την αξιοπρέπεια που έχει, δεν έχουμε δει ποτέ μέσα στην δημαρχεία σαν δημοτικό σύμβουλο. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/11 19:21

    Εκπλήσσομαι με τον οργανωμένο πόλεμο που κάνουν στον πιο έντιμο και εργατικό δημοτικό σύμβουλο. Αυτοί οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ανωνυμία για την καταστροφή και εξαθλίωση του νησιού μας. Πρέπει να ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/10/11 19:23

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/10/11 19:29

    [20/10/11 19:23] Συμφωνώ απόλυτα, ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση που σπάνια γίνεται στην δημαρχεία του νησιού μας για την ενημέρωση του πολίτη στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Μακάρι αυτή η κίνηση να γινότανε συχνότερα για πολλά και διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν τον πολίτη του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/10/11 19:33

    ΜΑΝΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΤΙΣ ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/10/11 19:36

    Ξέρουμε όλοι μας ποιοί είναι οι άνθρωποι και ποιά είναι συμφέροντα εξυπηρετούνε. Για τον Μάνο Δερτούζο ένα έχω να πω. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/10/11 19:37

    Δεν αφήνουν αυτά στην μπάντα;
    Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;
    Όταν καλούν τον κόσμο στην αίθουσα ΜΠΟΓΡΗ για να τον ....ενημερώσουνε για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων χωρίς να καλέσουν και τον Σύλλογο Μηχανικών Σαλαμίνας, τι είναι αυτό; Δεν είναι ολοκληρωτική απαξίωση των Μηχανικών της Σαλαμίνας;
    Όταν το μεγάφωνο που είχαν βάλει στην Λιμνιώνα και σε άλλα μέρη της περιφέρειας,καλούσε τον κόσμο να παρευρεθεί για να τους ενημερώσουνε για τις παγίδες των Μηχανικών, τι υπονοούσαν;
    Ότι οι Μηχανικοί (προφανώς της Σαλαμίνας) είναι απατεώνες;
    Δεν δώσανε έτσι κατεύθυνση να αποταθεί ο κόσμος σε ξένους Μηχανικούς;
    Αφού αφήσανε και στείλανε την επιστολή τους η GEOPLAN σε όλους τους κατοίκους, τότε στείλανε το εξώδικο.
    Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/10/11 19:38

    Αυτές είναι δικαιολογίες που δεν στέκουνε. Όλοι οι Μηχανικοί Σαλαμίνας είναι μέλη του Συλλόγου.
    Άμα ζητούσανε από τον Σύλλογο να κάνει την ενημέρωση στους πολίτες, ο Σύλλογος θα όριζε κάποιους Μηχανικούς οι οποίοι και θα ενημέρωναν εκπροσωπόντας όλους τους συναδέλφους, και οι πολίτες θα ενημερωνόντουσαν σωστά και υπεύθυνα, αφού με το νόμο η τακτοποίηση μπορεί να γίνει μόνο μέσω των Μηχανικών.
    Μπορούσανε επίσης εναλλακτικά να ζητήσουν από τους Μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να κάνουν την ενημέρωση.
    Αντι αυτών όμως, την ενημέρωση ανέλαβαν να την κάνουν οι συνάδελφοι του Καλλατράβα Τσαβαρής και Δερτούζος σαν ξερόλες που είναι. Αυτό δεν είναι υπεύθυνη πράξη, είναι λαϊκισμός.
    Ντροπή και αίσχος σε σας, που δεν μπορείτε ούτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας. Είσαστε αλαζόνες και πολύ μικροί τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/10/11 19:40

    Κε Δερτούζο, δεν σας ξέρω προσωπικά αλλά έχω γνωρίσει την πένα σας μέσα από την εφημερίδα σας, και μπορώ να πω ότι τις περισσότερες φορές ήσασταν σωστός και αντικειμενικός.
    Το να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του είναι προτέρημα και υποδηλώνει γεναιότητα και μεγαλοψυχία.
    Αντίθετα, το να επιμένει κάποιος σε ένα λάθος είναι ανοησία και μικροψυχία.
    Εσείς, από την απάντησή σας, φαίνεται ότι προτιμάτε το δεύτερο, και δεν σας τιμά καθόλου.
    Ο ισχυρισμός σας για την μη παρουσία των Μηχανικών, δεν ευσταθεί, και σας εξήγησα γιατί.
    Οσον αφορά το τι έλεγε το μεγάφωνο, είναι πέρα ως πέρα αλήθεια εκείνα που ανέφερα πάρα πάνω, γιατί δεν το άκουσα μόνο εγώ.
    Άρα, τα περί κακοήθειας και λασπολογίας πρέπει να σας τα επιστρέψω, ως αχρεωστήτως ειπωμένα.

    Κε Δερτούζο, μπορείτε να μου πείτε, υπό ποίαν ιδιότητα, τίτλο ή γνώσεις κληθήκατε από τον κ. Δήμαρχο να ενημερώσετε τον κόσμο, για ένα τόσο σοβαρό και ειδικευμένο αντικείμενο ;
    Μια Δημοτική Αρχή που σέβεται πρώτα τον εαυτό της και μετά τον κόσμο, κάνοντας μια ημερίδα, καλεί εξιδικευμένους με το θέμα συζήτησης
    ομιλητάς και όχι τον κάθε τυχόντα.
    Η περίπτωσή σας δεν θα διαφέρει καθόλου, εάν για το επόμενο π.χ. θέμα των καρδιαγγειακών παθήσεων θα έχουμε την τιμή να μας το αναπτύξει και να μας ενημερώσει ο αξιότιμος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσαλιαγκός.
    Ξέρετε κάτι; η σοβαρότητα από την γελειότητα δεν απέχει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/10/11 19:51

    Η "μεγαλειώδης" συγκέντρωση που λέτε τι αποδεικνύει;
    'Οτι το 70% των οικιμάτων στην Σαλαμίνα είναι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ...
    Είναι να μη πάνε οι ενδιαφερόμενοι;
    Αυτό το λέτε εσείς επιτυχία;
    Ας ερχόταν ένας θίασος και θα σου έλεγα εγώ τι μεγαλειώδη συγκέντρωση θα κάνατε.
    Αφήστε τους πολικαντισμούς, τα ταρατατζουμ, και τις παράτες, και τελειώστε τα αντλιοστάσια της αποχέτευσης, γιατί η πόλη άρχισε να βρομάει επικίνδυνα...
    ΥΣ: Το παραμύθι ,ότι λεφτά δεν υπάρχουν, αλλού...
    Στο 10μηνο που είστε στον δήμο,έχετε ξοδέψει πάνω από 1.000.000 ευρώ γιά πανηγύρια, άσκοπες μελέτες που θα μπορούσε να τις κάνει η τεχνική υπηρεσία του δήμου, γιά δήθεν γραμματειακή υποστήριξη και ειδικούς συμβούλους.
    13 τον αριθμό παρακαλώ!!!
    Και όλα αυτά γιατί;
    Μόνο και μόνο γιά προσωπική προβολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/10/11 19:51

    Πιο ειδικευμένος από τον Μάνο Δερτούζο που έχει αφιερώσει 20 χρόνια από την ζωή του για την επίλυση του δασικού προβλήματος και για τα εκτός σχεδίου σπίτια δεν υπάρχει. Οι μηχανικοί το μόνο που σκέφτονται, είναι την τσέπη τους. Μπράβο στον δημοτικό σύμβουλο και στον δήμαρχο που δεν πρότειναν ούτε πρόβαλαν μηχανικούς έτσι ώστε κάθε πολίτης να διαλέξει αυτόβουλος τον μηχανικό που θέλει και να τον ενημερώσει για τις λεπτομέρειες. Όλα τα άλλα ενδιαφέροντα των μηχανικών είναι για την τσέπη τους, αφού ξέρουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις πρόσφεραν έως και 15% για κάθε άνθρωπο που θα σύστηναν. Εάν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες, γυρίστε στην περιφέρεια και ρωτήστε μαγαζάτορες. Μπράβο στον δήμαρχο και στον Μάνο Δερτούζο για τον όμορφο και σωστό τρόπο που παρουσίασε στον κόσμο το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος20/10/11 19:56

    Είχε δίπλα του τον Νίκο του τα είχε γράψει η αδελφή του όλα γι’ αυτό δεν φοβόταν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος20/10/11 20:00

    Μάνο μη μας τρελάνεις τελείως .Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δήμος έχει μηχανικούς οι οποίοι είναι ποιο ικανοί από εσένα είναι κάτι το αυτονόητο .Τώρα εάν θέλατε για ψηφοθηρικούς λόγους να ενημερώνατε τους ιδιοκτήτες ακινήτων αυτό είναι κάτι άλλο. Εκμεταλλευτήκατε την αγωνία του απλού πολίτη ανεβήκατε στο πάνελ όλοι οι άσχετοι και με ένα χαρτί στο χέρι λέγατε λέγατε λέγατε .Εντάξει είναι και αυτό μέσα στο πολιτικό παιχνίδι το κατανοούμε αλλά μη μας τρελάνεις τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος20/10/11 20:40

    ΜΑΝΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ 2500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΡΕΥΜΑ ΠΩΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ; ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΑΖΩΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ. ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/10/11 21:10

    Τόσο κακεντρεχή και κακοήθη σχόλια για μία συγκέντρωση που ήθελε απλά να ενημερώσει τον κόσμο?Προσωπικά νιώθω ότι σε κάθε εκδήλωση για το δασικό ενημερώνομαι και μου γεννιέται μία ελπίδα ότι μπορεί και να βρεθεί λύση. Ο κ. Μάνος δεν το παίζει ούτε μηχανικός ούτε παντογνώστης αλλά ασχολείται με το θέμα πολλά χρόνια και δικαιούται να μιλάει και να ενημερώνει το κόσμο για αυτά που γνωρίζει και για τις εξελίξεις. Αν αυτό ενοχλεί κάποιους το πρόβλημα ανήκει μάλλον σε αυτούς, γιατί ο κόσμος θα έχει τους λόγους του που ανταποκρίνεται κάθε φορά στο κάλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος20/10/11 23:27

    Κε Δερτούζο, το ότι το μεγάφωνο φώναζε για τις παγίδες των Μηχανικών, εμμέσως πλην σαφώς το επιβεβαιώνετε και σεις άθελά σας στο κείμενο "Σε ερώτηση πολίτη εάν μπορεί να πάει σε μηχανικό της Αθήνας..." .
    Και ερωτώ, τι άλλο μπορεί να ήταν εκείνο που ανάγκασε τον πολίτη να κάνει τέτοια ερώτηση;
    Εσείς θεωρείτε την ερώτηση φυσιολογική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/10/11 23:44

    Είμαι Κουλουριώτης. Μένω στα Αλώνια , έχω και εγώ αυθαίρετο. Άκουσα και πήγα στην συγκέντρωση για να ενημερωθώ. Πρώτη φορά ο Δήμος ενημερώνει τον κόσμο με τόση λεπτομέρεια. Δεν ξεχώριζες έάν άκουγες ένα μηχανικό ή τον Δήμαρχο ή τον Δερτούζο. Καλά έκανααν και δεν είχαν δίπλα τους κανένα μηηχανικό. Θέλω να τους ευχαριστήσω και τους δύο. Τον Δερτούζο τον έχω ακούσει ΄και άλλη φορά. Συγχαρητήρια για αυτή τη συγκέντρωση. Μακάρι πάντοτε για θέματα του νησιού σοβαρά να έχουμε παρόμοια ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/10/11 00:21

    ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑΊΙ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΙΑ. ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ 10 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΩ ΕΚΕΊ ΘΕΩΡΗΣΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΎ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/10/11 01:29

    Σχόλια κάνουμε!(πολλά). Σχολεία δέν εχουμε!
    κ. Μανο, τά εργα μένουν. Συνεχίστε αυτό πού λέει η ψυχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/10/11 06:29

    Καλά ρε μηχανικοί της Σαλαμίνας είστε σοβαροί ή μάλλον ποιος σας εκθέτει με αυτόν τον τρόπο; Ρε ο κόσμος χάνεται και σεις ασχολείιστε γιατί ο Δήμαρχος και ο Δερτούζος ενημέρωσαν τον κόσμο για τα αυθαίρετα; Καλά έκαναν και μαγκιά τους που κάθησαν διάβασαν τον νόμο και ενημέρωσαν τον κόσμο. Γιατί έβγαλαν καμια άδεια και σας πήραν την δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος21/10/11 07:19

    είμαι και εγώ ένας από αυτούς που θέλω να δηλώσω το αυθαίρετό μου. Ακούστε λοιπόν πάω σε ένα μηχανικό μου λέι ότι θέλει 1700, πάω σε ένα που ήταν και γνωστός μου μου λέει 1500, αρχίζω και ρωτώ και άλλους και έφθασα μέχρι τα 500. Ας συννενοηθείτεοι μηχανικοί μεταξύ τους πόσα θέλουν. Και ύστερα γράφετε βλακείες. ΄΄Εκαναν πολύ καλά και έκαναν την συγκέντρωση. Κάνει πολύ καλά ο Δερτούζος που συνέχεια ενημερώνει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος21/10/11 08:34

    ΤΕΤΙΑ ΛΥΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟΕΙΔΕΣΤΑΤΡΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΗ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΕΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΠΡΩΧΟΡΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΑΙ ΤΑ ΖΩΜΠΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος21/10/11 09:13

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ. ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος21/10/11 09:44

    kάτι λαμόγια σαν κ'εσας φθάσανε την Ελλαδα μας σε αυτα τα χάλια μαθετε να δουλεύετε με διαφάνεια σ' ευχαριστούμε Δερτούζε συνέχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος21/10/11 10:22

    Ξέρετε γιατί δεν πάει μπροστά ο τόπος; Διότι υπάρχει τόση αγραμματοσύνη και ηληθιότητα που σπάει κόκκαλο.
    Δεν έχετε ακούσει μωρέ ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμαθείας;
    Κάνατε που κάνατε τον κόπο να πάτε στην αίθουσα ΜΠΟΓΡΗ, δεν θα ήταν καλλίτερα να ενημερωνόσαστε πλήρως και υπεύθυνα από τον αρμόδιο φορέα που είναι οι Μηχανικοί που έχουν την γνώση, την εμπειρία και στο κάτω κάτω της γραφής είναι αυτοί που θα σου κάνουν την τακτοποίηση βάσει του νόμου;
    Αν ήταν τόσο απλά, ο νόμος θα έδινε την δυνατότητα στον καθένα, όπως πχ για τις φορολογικές δηλώσεις να τις υποβάλλει μόνος του. Και άντε να δεχθώ, ότι δεν θέλατε στο panel ιδιώτες Μηχανικούς, γιατί δεν ζητήσατε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έναν Μηχανικό για να ενημερώσει;
    Τόσους Μηχανικούς έχει ο Δήμος.
    Μην κοροϊδευόμαστε.
    Ο σκοπός της πρόσκλησης ήταν ένας και μοναδικός. Να προσποιηθούμε ότι τάχα νοιαζόμαστε για τον κόσμο και να εισπράξουμε τα πολιτικά οφέλη. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.
    Σιγά μην τους έννοιαζε να ενημερώσουνε τον κόσμο σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος21/10/11 10:43

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος21/10/11 12:37

    Συχαρητήρια Μάνο είσαι πρώτος Σαγαπάμε όλοι εμείς που μας βοηθάς πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος21/10/11 14:18

    Που κατάντησε ο Σαλαμίνιος, να ασχολείται με ότι πιο βρόμικο τρισάθλιο και ανέντιμο έχει να παρουσιάσει ο κοινωνικός ιστός του.
    Ολα αυτά είναι απόρροια της ημιμάθειας και της ισοπέδωσης των πάντων
    Ξεκινώντας από τον δήμαρχο που το λεξιλόγιο του αποτελείτε από εκατό λέξεις που αναμασάει συνεχώς, και μιλά επί παντός επιστητού , οπότε γιατί ο μανολάκης να μην το παίξει μηχανικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος21/10/11 15:38

    ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΟΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΥΣ ΕΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ, Η ΧΑΜΕΝΗ.
    ΝΑ ΣΥΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΘΕΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ.
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΞΑΝΘΩΝ "ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ".
    ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΙΑΡΙΚΑI ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος21/10/11 17:50

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΑΥΤΟΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΡΕΜΟΥΛΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ. Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΏΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος21/10/11 18:29

    ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος21/10/11 18:49

    Ρε κοπρίτες η λεωφόρος Φανερωμένης γέμισε σκατά.
    Δεν βγαίνετε έξω απ'την δημαρχία;
    Λαμόγια απατεώνες θα πάθουμε ηπατίτιδα.
    Αφήστε το ντιρλαντα και τα τσιφτεντέλια και τελειώστε τα αντιοστάσια της αποχέτευσης, αλλιώς οι μηνύσεις θα πέσουν βροχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος21/10/11 19:16

    ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣΚΕΣΙ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ. ΓΕΜΙΣΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος21/10/11 21:48

    Η νομοθετική ρύθμιση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων που ήδη βρίσκεται σε ισχύ από τις αρχές Οκτωβρίου, προσβλήθηκε με αίτηση ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας και ειδικότερα έχει ζητηθεί να ακυρωθούν ως μη νόμιμες οι δύο πρώτες υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν στο πλαίσιο του νόμου 4014/2011, ο οποίος προσβάλλεται παρεμπιπτόντως ως αντισυνταγματικός με βάση προγενέστερες αποφάσεις του ΣτΕ.
    Η εν λόγω αίτηση ακύρωσης στηρίζεται στις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 24 και του άρθρου 43 του Συντάγματος, βάσει των οποίων "η θέσπιση με ρυθμίσεις κανονιστικού χαρακτήρα πάσης φύσεως χρήσεων γης και όρων δόμησης, προϋποθέτουν (σύμφωνα με το άρθρο 43 του Συντάγματος) ουσιαστικό έλεγχο συνταγματικής νομιμότητας υπό του Συμβουλίου Επικρατείας". "Εξ άλλου η νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών με οποιοδήποτε πρόσχημα ή τέχνασμα μετά την εφαρμογή του νόμου 1337 / 83 (σύμφωνα και με σειρά αποφάσεων του ΣτΕ) δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθώς αντιβαίνει στις θεμελιώδεις αρχές του" και θα οδηγούσε σε καθολική οικιστική καταστροφή.
    Σύμφωνα με το σκεπτικό της αίτησης ακύρωσης, ο νόμος 4014/2011"αντίκειται όχι μόνο στη βασική αρχή της ανάπτυξης του οικιστικού περιβάλλοντος μέσω επιστημονικού σχεδιασμού, αλλά και στις αρχές του κράτους δικαίου και της ισότητας των πολιτών έναντι του νόμου", στηρίζεται στο καθαρά αντισυνταγματικά νομικό "τρυκ", με το οποίο γίνεται προσπάθεια "μέσω της πλάγιας οδού" για νομιμοποίηση αυθαιρέτων και ως εκ τούτου:
    "1) Ακυρώνονται και αλλοιώνονται προς το δυσμενέστερο όλες οι εγκεκριμένες πολεοδομικές μελέτες όλων των πόλεων, χωριών, οικισμών.
    2) Τροποποιούνται όλες οι υπάρχουσες νομοθετημένες (οριακές) πολεοδομικές ρυθμίσεις, χρήσεις γης και όροι δόμησης σε όλες τις εντός Σχεδίου περιοχές.
    3) Καταργούνται όλες οι αρτιότητες, οι πολεοδομικές δεσμεύσεις των εκτός Σχεδίου αγροτεμαχίων.
    4) Καταργούνται εκατοντάδες χιλιάδες δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες νόμιμοι πολίτες προσπάθησαν και έτυχαν δικαίωσης, μετά από μακροχρόνιες ακριβοπληρωμένες προσπάθειες εναντίον των παρανόμων κατασκευών και των παρανομούντων πολιτών.
    5) Υποβαθμίζεται το Σύνταγμα της χώρας και απαξιώνεται και διασύρεται στην κυριολεξία και καθ΄ ολοκληρίαν η Δικαστική Εξουσία, και ανατρέπεται η θεμελιώδης αρχή της διακρίσεως των εξουσιών.
    6) Επιδοτείται και επικροτείται η παρανομία, η οποία και αντικαθιστά πλέον την έννομη τάξη.
    7) Προτρέπονται οι πολίτες να παρανομούν στο σύνολο τους, καθώς σε αυτήν την χώρα η αυθαιρεσία τίθεται πάντα υπεράνω του Συντάγματος.
    8) Καταστρέφεται και η τελευταία ελπίδα για ένα έστω και μακροπρόθεσμα, ευνομούμενο κράτος.
    9) Καταστρέφεται η προσωπική ποιότητα ζωής των πολιτών που ζουν πλησίον αυτών των παρανόμων κτισμάτων, αλλά και όλων των πολιτών, καθώς οι εκτός προδιαγραφών δομικές επιβαρύνσεις πλήττουν την ποιότητα ζωής και την υγεία όλων.
    10) Γίνονται αποδεκτές κατασκευές προβληματικές και επικίνδυνες και για τους ίδιους τους παρανομούντες και τους υπόλοιπους πληττόμενους πολίτες.
    11) Προκαλούνται τεράστια προβλήματα στις περαιτέρω κοινωνικές κατασκευές(δρόμοι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι).
    12) Επιβαρύνεται τεράστια η Εθνική οικονομία, κυρίως λόγω της δυσκολίας περαιτέρω σωστού πολεοδομικού σχεδιασμού εξ αποκλειστικής αιτίας της απρογραμμάτιστης καταστροφικής αυθαίρετης δόμησης και νομιμοποίησης των μη νομίμων χρήσεων γης, προκαλώντας τεράστιες δαπάνες (εκτός των άλλων, ακόμα και χρόνου, καυσίμων, αλλά και καταβολής αποζημιώσεων) προς κάλυψη αυτής της ανώμαλης κατάστασης που «νομιμοποιείται» με αυτόν τον νόμο. Μια πολεοδομική αναρχία η οποία οριστικά είναι αδύνατον πλέον να καλυφτεί με επιστημονικά
    κριτήρια και στο μέλλον.
    13) Καταστρέφονται παραθαλάσσιες περιοχές με τις οπτικά και περιαυτολογικά άθλιες κατασκευές.
    14) Επιβραβεύονται οι παράνομες κατασκευές μέσα σε (αμφισβητούμενες από τους ιδιώτες και καταπατητές) δασικές εκτάσεις αποδυναμώνοντας τα δικαιώματα του Δημοσίου κ.λ.π."

    Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος21/10/11 22:07

    H αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Εσείς που λασπολογείτε για τον Δήμαρχο και τον Μάνο εάν είστε άνδρες και φοράτε παντελόνια βάλτε την υπογραφή σας σε αυτά που γράφετε. Μη κρύβεστε κατω από την ανωνυμία σας. Μακάρινα υπήρχαν πολλοί με την τιμιότητα και το ήθος του ΔΕρτούζου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος21/10/11 22:25

    Τώρα γέμισε σκατά η Κούλουρη ρε φίλε; 50 χρόνια γεμάτη σκατά είναι. Αυτή η Δημοτική αρχή όμως πριν από 2 μήνες σταμάτησε τα περισσότερα σκατά να πηγαίνουν στην θάλασσα και τα στέλνει στην ψητάλεια. Αυτή η Δημοτική αρρχή και ο Γιάννης Τσαβαρής με την παρέα του προχώρησε το σταματημένο έργο από το 2009 και σύντομα αρχίζουν οι συνδέσεις. Αυτή η Δημοτική αρχή και ο Γιάννης Τσαβαρής θα τελειώσουν την αποχέτευση και θα σταματήσουν τα σκατά να πηγαίνουν στους δρόμους. Κατάλαβες φίλε; Αυτό όμως σας ενοχλεί και λέτε όλες τις αισχρότητες κρυμμένοι πίσω από το ανώνυμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος22/10/11 00:35

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΣ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΚΑΤΟΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος22/10/11 00:56

    Αγαπητέ κ. Δερτούζο, είναι βέβαιο ότι η αγανάκτηση των μηχανικών είναι δικαιολογημένη. Λάθος πολιτική κίνηση. Ναι ξέρω δεν θα το καταλάβεις και δεν θα το παραδεχτείς. Όμως, όταν οι πολιτικές κινήσεις (συγκεντρώσεις) προκαλούν τόσο δυναμικές αντιδράσεις μιας κοινωνικής τάξεις, τότε η πολιτική κίνηση ήταν σίγουρα λάθος και οφείλεις να διορθώσεις την πορεία του σκάφους.
    Σου στέλνω την κατανόηση μου, πρέπει όμως να επανεξετάσεις το πλήρωμα ως και τις κινήσεις του πλοίου, καπετάνιε κάτι δεν πάει καλά, ή το πλοίο πήρε κλήση και μπάζει νερά ή ο πρωτοδεύτερος που ‘χεις στην γέφυρα, πάει το πλοίο κατά διαόλου μια και το μυαλό του το ‘χει στην ξανθιά άπλυτη τουρίστρια Barby

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος22/10/11 06:08

    ΡΕ 22:07 ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος22/10/11 12:04

    ΒΡΕ ΜΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΚΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΣΥΝΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος22/10/11 17:45

    ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ; ΠΩΣ ΜΑΝΟ ΜΟΥ; ΠΩΣ; Ο ΜΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος22/10/11 18:43

    Τόσο πολύ σας πονάει ο Γιάννης και ο Μάνος; Μπράβο τους για την συγκέντρωση και τον κόσμο που ενημερώνουν. Πρώτα φορά βλέπουμε Δημοτική αρχή να είναι δίπλα στον πολίτη συνεχώς με συνεχείς ενημερώσεις. Συγχαρητήρια αφήστε τις λίγες αισχρές φωνές μην τις ακούτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος22/10/11 18:56

    Αισχρές φωνές είναι όταν ρωτάνε που πάνε τα λεφτά (σε ποιές τσέπες), για να βάλουν το ρεύμα στα αυθαίρετα;
    Μπορείς να απαντήσεις Μάνο μου;
    Ναι μας πονάει όταν μας κλέβουν τα ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος23/10/11 10:36

    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΝΟ ΑΡΧΙΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ, ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.