Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Οκτ 2011

Η άποψη του δημάρχου για το άηθες θέμα της GEOPLAN, που είχε καταγγείλει πρώτο το SALAMIS NEWS


Η άποψη του δημάρχου για το άηθες θέμα της GEOPLAN, που είχε καταγγείλει πρώτο το SALAMIS NEWS. Να σας ενημερώσουμε με την ευκαιρία, ότι στο προχθεσινό συμβούλιο του συλλόγου των Σαλαμίνιων μηχανικών, πήραν ομόφωνη απόφαση να στείλουν το θέμα στο πειθαρχικό τους και στον εισαγγελέα Πειραιά. Θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ο Δήμος Σαλαμίνας ανακοινώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τις επιστολές που προωθεί προς τους πολίτες του νησιού μας  η εταιρία GEOPLAN «Π. Δεληκούρας – Δ. Παναγιώτου ΟΕ», αναγράφοντας στους φακέλους τη φράση «Δήμος Σαλαμίνας Μελέτη: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο»,  προκειμένου να αναλάβει την τακτοποίηση αυθαιρέτων.
Αντιδρώντας άμεσα ο Δήμος Σαλαμίνας, απέστειλε εξώδικο στην εν λόγω εταιρία με την απαίτηση να διακόψει άμεσα την αποστολή των επιστολών με την επίμαχη φράση και να στείλει εκ νέου επιστολές διευκρινίζοντας με πρόσθετη σημείωση ότι ο Δήμος μας δεν έχει καμία σχέση με την επιστολή και ότι κακώς έχει αναγραφεί η εν λόγω φράση.
Ακολουθεί αντίγραφο του εξώδικου.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/10/11 00:56

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/10/11 00:57

    Δεν αφήνουν αυτά στην μπάντα;
    Ποιόν νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;
    Όταν καλούν τον κόσμο στην αίθουσα ΜΠΟΓΡΗ για να τον ....ενημερώσουνε για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων χωρίς να καλέσουν και τον Σύλλογο Μηχανικών Σαλαμίνας, τι είναι αυτό; Δεν είναι ολοκληρωτική απαξίωση των Μηχανικών της Σαλαμίνας;
    Όταν το μεγάφωνο που είχαν βάλει στην Λιμνιώνα και σε άλλα μέρη της περιφέρειας,καλούσε τον κόσμο να παρευρεθεί για να τους ενημερώσουνε για τις παγίδες των Μηχανικών, τι υπονοούσαν;
    Ότι οι Μηχανικοί (προφανώς της Σαλαμίνας) είναι απατεώνες;
    Δεν δώσανε έτσι κατεύθυνση να αποταθεί ο κόσμος σε ξένους Μηχανικούς;
    Αφού αφήσανε και στείλανε την επιστολή τους η GEOPLAN σε όλους τους κατοίκους, τότε στείλανε το εξώδικο.
    Σαν δεν ντρέπονται λιγάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/10/11 07:45

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/10/11 08:56

    O Δήμος έκανε το καθήκον του και ο κόσμος ανταποκρίθηκε για να ενημερωθεί στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη. Εάν είχε μηχανικούς για να ενημερώσει τότε θα έλεγαν ότι ο Δήμος προωωθεί τους συγκεκριμένους μηχανικούς που θα είχε στο πάνελ. Είναι ντροπής και αίσχος να γράφονται παρόμοια. Εκατοντάδες κόσμος ανταποκρίθηκε και με πλήρη διάφάνεια ενημέρωσε ο Δήμος τους πολίτες. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει μερικοί είναι στο Δήμο Σαλαμίνας έχουν αλλάξει πολλά. Η λάσπη λοιπόν που ρίχνουν μερικοί γνωστοί-άγνωστοι είναι σίγουρο ότι επανέρχονται στους ίδιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/10/11 09:27

    Ο κόσμος σας φτύνει και σεις νομίζετε πως ψιχαλίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/10/11 10:44

    ΜΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΙ ΓΙΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΤΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ ΤΟ ΣΤΕΙΛΗ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΤΑ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΟΛΑ ΒΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΑΙ ΝΑ ΒΡΗΤΑΙ Μ....Κ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΩΣΑΣΤΑΙ ΡΕΖΙΛΗ ΤΟΝ ΣΚΥΛΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/10/11 11:44

    08:56
    Αυτές είναι δικαιολογίες που δεν στέκουνε. Όλοι οι Μηχανικοί Σαλαμίνας είναι μέλη του Συλλόγου.
    Άμα ζητούσανε από τον Σύλλογο να κάνει την ενημέρωση στους πολίτες, ο Σύλλογος θα όριζε κάποιους Μηχανικούς οι οποίοι και θα ενημέρωναν εκπροσωπόντας όλους τους συναδέλφους, και οι πολίτες θα ενημερωνόντουσαν σωστά και υπεύθυνα, αφού με το νόμο η τακτοποίηση μπορεί να γίνει μόνο μέσω των Μηχανικών.
    Μπορούσανε επίσης εναλλακτικά να ζητήσουν από τους Μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να κάνουν την ενημέρωση.
    Αντι αυτών όμως, την ενημέρωση ανέλαβαν να την κάνουν οι συνάδελφοι του Καλλατράβα Τσαβαρής και Δερτούζος σαν ξερόλες που είναι. Αυτό δεν είναι υπεύθυνη πράξη, είναι λαϊκισμός.
    Ντροπή και αίσχος σε σας, που δεν μπορείτε ούτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας. Είσαστε αλαζόνες και πολύ μικροί τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/10/11 12:15

    ΚΟΛΠΕΤΟ ΚΑΜΟΡΕΞ ΔΗΜΑΡΧΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/10/11 12:20

    .....ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Δ...... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ...ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.... ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ... ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.... ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ...... ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ..... ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ...ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΗΨΙΣΕΙ !!!!!ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΟΝΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ !!!... ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΛΠ.... ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/10/11 14:04

    Επειδή η κακοήθεια και η λασπολογία περνάει τα όρια από τους γνωστούς - άγνωστους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω επώνυμα διότι έτσι έχω μάθει πολιτικά να λειτουργώ, σε εκείνους που παραποιούν την αλήθεια . Στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή , έγινε η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου που εγινε ποτέ, για να ενημερωθούν οι πολίτες για τον ν.4014 και την τακτοποίηση αυθαιρέτων . Η ενημέρωση αυτή έγινε χωρίς να έχουμε μηχανικούς δίπλα μας. Εάν είχαμε μηχανικούς σήμερα θα μας κατηγορούσανε ότι θέλαμε να προωθήσουμε συγκεκριμένους μηχανικούς, αυτούς που θα είχαμε δίπλα μας, που φυσιολογικό ήταν οι συγκεκριμένοι να εδέχοντο ερωτήσεις από το κοινό τόσο κατά την διάρκεια της συζήτησης όσο και μετά. Ενημερώσαμε τον κόσμο κατά τον καλύτερο τρόπο και αυτό είναι υποχρέωση της κάθε Δημοτικής αρχής. Σε ερώτηση πολίτη εάν μπορεί να πάει σε μηχανικό της Αθήνας, η απάντηση του Δημάρχου Γιάνμνη Τσαβαρή ήταν ξεκάθαρη "Η Σαλαμίνα έχει πολλούς και άξιους Μηχανικούς που μπορείτε να αποτανθείτε" Η αναφορά επίσης η δική μου ήταν ξεκάθαρη και διαφανής. "Η Σαλαμίνα έχει άξιους και ικανούς μηχανικούς οι οποίοι μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με ευιασθησία. Σας λέγω επίσης ότι μην αποτανθείτε σε μένα και να ζητήσετε μηχανικό δεν θα σας δώσω κανένα όνομα" Αυτά τα λόγια φαίνεται ότι μερικούς ενοχλούν.
    Απατώντας στη δεύτερη λασπολογία ότι το μεγάφωνο στον Λιμιώνα και σε όλη τη Σαλαμίνα καλούσε τον κόσμο στην συγκέντρωση και μιλούσε για παγίδες ...... των μηχανικών έχω να πω τούτο: Ποτέ δεν αναφερθήκαμε σε παγίδες των Μηχανικών και είναι αίσχος να λέγονται αυτά. Μιλήσαμε όμως και μιλάμε για παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη τακτοποίηση αυθαιρέτων και ο πολίτης πρέπει να προσέχει. Δεν γνωρίζει άραγε ο άγνωστος λασπολόγος ότι επί ένα μήνα δεκάδες εφημερίδες αλλά και ηλεκτρονικά sites αναφέρουν ότι υπάρχουν παγίδες στην τακτοποίηση αυθαιρέτων; Από μένα άκουσαν την λέξη παγίδες; Τους καλώ λοιπόν να πληροφορηθούν από τα sites ,sportction , newsbomb, E-forologia, imerisia gr. και πολλά άλλα τα οποία έχουν τίτλους "παγίδες κρύβει η τακτοποίηση αυθαιρέτων", "παγίδες για χιλιάδες ιδιοκτήτες", "παγίδες στα αυθαίρετα κρύβουν και άλλα πρόστιμα"
    Καλά λοιπόν θα κάνουν να σιωπούν οι ανώνυμοι λασπολόγοι και έτσι θα είναι όσο δεν γράφουν το όνομά τους κάτω από τα γραφόμενά τους. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
    Όσον με αφορά, με τιμιότητα και με πλήρη διαφάνεια όπως λειτουργώ, θα συνεχίσω να βοηθώ και να ενημερώνω τους πολίτες για τις εξελίξεις του μεγάλου δασικού προβλήματος, για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων , για τη σχέση τακτοποίηση αυθαιρέτου και δασικού. Το κάνω ήδη είκοσι χρόνια και θα συνεχίσω με αγάπη και ευαισθησία να είμαι δίπλα στους πολίτες. Κανένας δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το δικαίωμα.
    Μάνος Δερτούζος
    Δημοτικός Σύμβουλος
    Πρόεδρος Πανσαλαμινίου Συλλόγου για την επίλυση του δασικού προβλήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/10/11 17:27

    Κε Δερτούζο, δεν σας ξέρω προσωπικά αλλά έχω γνωρίσει την πένα σας μέσα από την εφημερίδα σας, και μπορώ να πω ότι τις περισσότερες φορές ήσασταν σωστός και αντικειμενικός.
    Το να αναγνωρίζει κανείς τα λάθη του είναι προτέρημα και υποδηλώνει γεναιότητα και μεγαλοψυχία.
    Αντίθετα, το να επιμένει κάποιος σε ένα λάθος είναι ανοησία και μικροψυχία.
    Εσείς, από την απάντησή σας, φαίνεται ότι προτιμάτε το δεύτερο, και δεν σας τιμά καθόλου.
    Ο ισχυρισμός σας για την μη παρουσία των Μηχανικών, δεν ευσταθεί, και σας εξήγησα γιατί.
    Οσον αφορά το τι έλεγε το μεγάφωνο, είναι πέρα ως πέρα αλήθεια εκείνα που ανέφερα πάρα πάνω, γιατί δεν το άκουσα μόνο εγώ.
    Άρα, τα περί κακοήθειας και λασπολογίας πρέπει να σας τα επιστρέψω, ως αχρεωστήτως ειπωμένα.

    Κε Δερτούζο, μπορείτε να μου πείτε, υπό ποίαν ιδιότητα, τίτλο ή γνώσεις κληθήκατε από τον κ. Δήμαρχο να ενημερώσετε τον κόσμο, για ένα τόσο σοβαρό και ειδικευμένο αντικείμενο ;
    Μια Δημοτική Αρχή που σέβεται πρώτα τον εαυτό της και μετά τον κόσμο, κάνοντας μια ημερίδα, καλεί εξιδικευμένους με το θέμα συζήτησης
    ομιλητάς και όχι τον κάθε τυχόντα.
    Η περίπτωσή σας δεν θα διαφέρει καθόλου, εάν για το επόμενο π.χ. θέμα των καρδιαγγειακών παθήσεων θα έχουμε την τιμή να μας το αναπτύξει και να μας ενημερώσει ο αξιότιμος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσαλιαγκός.
    Ξέρετε κάτι; η σοβαρότητα από την γελειότητα δεν απέχουν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/10/11 17:44

    μεγαλύτερα λαμόγια δεν θα υπάρξουν ποτέ των ποτών. οι δε κωλοτούμπες μιλιά γιατί τρώνε το σύκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/10/11 17:41

    Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΕΜΙΣΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΣΕ: Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΜΩΣ "ΤΖΑΜΑ ΜΑΓΚΑ" ΔΗΜΑΡΧΕ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ Ο "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΦΡΑ. ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ" ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ. ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ. ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ " ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ ΚΟΚΟΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΠΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΈΝΑ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.