Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Μαΐ 2013

Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ μας ενημερώνει

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΛΑΝΔΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
 
            Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός εκφράζει τον θαυμασμό του για την Ιρλανδία. Το ίδιο έγινε και πριν μερικά χρόνια, με την προβολή του ιρλανδικού «θαύματος» των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, το οποίο όχι μόνο δεν έφερε τη λαϊκή ευημερία, αλλά οδήγησε σε βαθιά καπιταλιστική κρίση, αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια.
            Οι νέοι έπαινοι του κ. Σαμαρά προς την ιρλανδική κυβέρνηση δε μπορούν να κρύψουν την άγρια πραγματικότητα που ζουν οι εργαζόμενοι στην Ιρλανδία, όπου τα αντιλαϊκά μέτρα συνεχίζονται ακατάπαυστα, με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, με μειώσεις σε δημόσιες δαπάνες, με  υψηλή ανεργία και με αύξηση της φορολογίας για τα λαϊκά νοικοκυριά, προκειμένου οι επιχειρηματικοί όμιλοι να απολαμβάνουν προκλητικές φοροαπαλλαγές. Ο ελληνικός λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
ΑΘΗΝΑ 23/05/2013  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
            «Το ιρλανδικό θαύμα που τόσο εκθειάζει η σημερινή κυβέρνηση και άλλες δυνάμεις, είναι θαύμα για τα μονοπώλια μόνο, είναι ταφόπλακα όμως για τον εργαζόμενο λαό, για τις συλλογικές συμβάσεις του, για όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων».
ΑΘΗΝΑ 23/5//2013        ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.