Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Μαΐ 2013

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

 
Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 η τελετή λήξης των ακαδημιών του συλλόγου μας. Πάνω από 120 άτομα παραβρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί με τους λιλιπούτειους παίχτες μας. Μοιράστηκαν έπαινοι και μετάλλια σε όλους τους παίχτες καθώς έγινε και η απονομή του κυπέλου στην κατηγορία junior που λίγες μέρες πριν είχαν βγει πρωταθλητές στο τουρνουά που είχαν λάβει μέρος, καθώς και στην κατηγορία pro-junior που κατέλαβε την 4η θέση.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Φασουλής Στέλιος αναφέρει: "ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές για τα επιτεύγματα τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγωνιστήκαν και έτρεξαν για την διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και ειδικότερα στον Υπεύθυνο Ακαδημίας ΣΟΦΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ την Υπεύθυνη Γραμματείας Υποδομών ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, στον έφορο ΤΟΥΜΠΑΡΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ καθώς και στους προπονητές της Ακαδημίας ΣΟΥΛΤΟ ΒΑΙΟ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΕΛΙΟ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσους γονείς βοήθησαν. Η τελευταίες τεράστιες επιτυχίες της ακαδημίας, μας δίνουν το δικαίωμα να ατενίσουμε το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία και κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο της Σαλαμίνας να φέρει τα παιδιά του σε εμάς για να τα βοηθήσουμε να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, ποδοσφαιριστές.’’

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/5/13 06:56

    ΠΡΩΤΟΝ: ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ 60
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ -ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΣΤΕ- ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΕΣΕΙΣ κε ΦΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΠΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ... ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΙ,ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
    ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/5/13 13:28

    MΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.ΟΜΩΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ (ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ,) ΄΄ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ,ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ΄΄...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.