Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουν 2013

Πιο κοντά στην Κάντζα η Περιφέρεια Αττικής

 
Ένα βήμα πιο κοντά στη μεταστέγασή της στο εμβαδού 20.000 τετραγωνικών μέτρων ακίνητο των εταιρειών του φυλακισμένου σχεδιαστή μόδας Λάκη Γαβαλά, βρίσκεται η Περιφέρεια Αττικής. Μετά τη σχετική πρόταση του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού για μεταστέγαση όλων των υπηρεσιών της περιφέρειας που σήμερα βρίσκονται διάσπαρτες σε 38 κτίρια, κοστίζοντας στον Έλληνα φορολογούμενο 10 εκατ. ευρώ ετησίως, ο Λ. Γαβαλάς  υπέβαλε προσφορά προς τον υπουργό Οικονομικών προσφέρει το ακίνητό του αντικειμενικής αξίας 37 εκατ. ευρώ για 17 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εξοφλήσει τα χρέη του και να αποφυλακιστεί.
«Η ανώνυμη εταιρεία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΕ, στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε από την Περιφέρεια Αττικής για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της στο ακίνητο ιδιοκτησίας της στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ, επέδωσε σήμερα 10.6.2013, στους νόμιμους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου κους Υπουργό των Οικονομικών και Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, έγγραφη προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του ΑΚ, για τη μεταβίβαση του εν λόγω ακινήτου της σε αυτήν, προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως, οι συνολικού ύψους 17.000.000 ευρώ υποχρεώσεις της προς το Ελληνικό Δημόσιο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του σχεδιαστή, Γιάννης Παγορόπουλος.
Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Γ. Σγουρός τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο το δημόσιο θα πάρει τα χρήματα που του οφείλονται, ένας άνθρωπος θα αποφυλακιστεί, ενώ η Περιφέρεια Αττικής και θα εξοικονομήσει 10 εκατ. ευρώ ετησίως και θα στεγάσει σε ένα χώρο τις υπηρεσίες της.
Πηγή: aftodioikisi.gr

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/6/13 13:36

    Το είδαν κι αυτό τα ματάκια μας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μηνάς Νάννος πήγε την Κυριακή άκουσον! άκουσον! και ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ;;;;;;;;;;; ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/13 14:05

    δε σε πιστεύω ούτε γω που δεν τοδα καμια φωτογραφία παίζει; για στείλε στα μπλοκ να τον απολαύσουμε τον λεβεντομ... νεοδημοκράτη ντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/13 15:40

    Το ταράκουλο που σας έχει πιάσει με τον κ. Μηνά Νάννο δεν έχει όριο.
    Σε λίγο θα μας πείτε ότι βάζει και για αρχιεπίσκοπος.
    Γιατί ασχολείστε με έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με τα κοινά;
    Με ποιό δικαίωμα τον αποκαλείτε υποψήφιο δήμαρχο; Γιατί τον προσβάλλετε; Λίγο αντρισμό δεν έχετε πάνω σας; Έχει ενοχλήσει κανέναν; Με τέτοιες αισχρότητες επιζητάτε την ψήφο του κόσμου για να ξαναδιοικήσετε; Φίλε μου, είσαι πολύ μικρός για να χλευάζεις τον κ.Νάννο. Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά το ήθος και την τιμιότητα του. Εάν εσύ την αμφισβητείς δεν έχεις παρά να γράψεις οτιδήποτε επώνυμα όμως για να πάρεις και την απάντησή του. Ξέρω καλά τον χαρακτήρα του και με τα ανώνυμα σκουλίκια σαν και σένα δεν ασχολείται, τα επώνυμα όμως τα λειώνει. Ντροπή σας ρεμάλια, σκουλίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/13 16:33

    ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/13 22:29

    Πολύ ενδιαφέρων αυτά που ακούστηκαν ως προς τι το παράδοξο; Συγκυβέρνηση δεν είναι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ; αλώστε δεν είναι ψευδό κουμμουνιστάκος και ψευδό συνδικαλιστής ο Μηνάς , και δεν είναι υποψ. Δήμαρχος . εσύ δημαρχούκο μου εκ της αριστεράς προερχόμενος (στα λόγια ) γιατί στα έργα της ακροδεξιάς παιδάκι είσαι και του λόγου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/13 20:43

    Η αλεπού των γηπέδων ο μάγος της μπάλας ο ένας και μοναδικός Αλαίσκας έγραψε πάλι μια εσωτερική κίνηση και άλλαξε όλα τα δεδομένα σας έστειλε όλους αδιάβαστους. Το παιχνίδι είναι πουλημένο στο 75 θα γίνει η ισοφάριση και στο 91 θα μπει το νικητήριο έτσι δεν κάνει πάντα. Καλά εκεί στη παραλία ακόμη ψαχνόσαστε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ σας πείρε και τα σώβρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/13 22:02

    Λαμογιο αλαισκα ποσους δημαρχους εχεις φαει μεχρι και τον σοφρα τωρα ετοιμαζεσαι να φας και τον Τσαβαρη να ξερεις δεν θα σε αφησουμε τελειωσες λαμογιο ο Τσαβαρης είναι αχτυπητος θα σε στειλουμε στο χρονοντουλαπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/13 00:35

    Τσαβαρικέ, μη στενοχωριέσαι. Το λαμόγιο στο λαμόγιο θα πάει, αν δεν έχει πάει ακόμα. Το μόνο πρόβλημα είναι η Λούλα που βάζει veto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.