Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιουν 2013

ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι, μεταγραφή Δημήτρη Τρικαμηνά


Την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας αποτελεί ο Τρικαμηνάς Δημήτρης ως ελεύθερος από τον Αετό Κορυδαλού. Ο Σαλαμινιώτης ποδοσφαιριστής αποτελούσε μήλο της έριδος και για τις τρείς υπόλοιπες  ομάδες του νησιού παρόλαυτα προτίμησε το σωματείο μας.

Όλοι στην ομάδα μας είναι πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της σαιζόν και θα προσδώσει περισσότερη ποιότητα στο υπάρχον ρόστερ.

Ο σύλλογος μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον πρόεδρο της ΕΠΣΠ Γιώργο Ανατολάκη για το χαμό του πατέρα του.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 09:20

    ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΡΑΠΤΗ(ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ!!! (ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΑ!!! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑΝΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 19:19

    Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών.

    Από το ηχητικό ντοκουμέντο της συζήτηση για τα λατομικά τέλη 19/6/13
    ώρα 32:50
    Δήμαρχος: Τέλος του 12, οι υποχρεώσεις του Αγγέλου προς τον δήμο, είναι περίπου 250 χιλ. αποδεικνύεται εύκολα από τα στοιχεία σύμφωνα με τις περιοδικές φορολογικές δηλώσεις που κατέθετε μέχρι αρχές του 11 ο κύριος Αγγέλου στο δήμο, και που οίκοθεν κατατίθενται στο ταμείο του δήμου.
    Από 1/1/11 αρνείται να τις καταθέσει στο δήμο τις περιοδικές δηλώσεις,ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ και εξουσιοδοτώ υπάλληλο και πηγαίνει και παίρνει τα στοιχεία αυτά για να εκδίδουμε ανελλιπώς βεβαιωτικούς καταλόγους προκειμένου να κατοχυρώσουμε τα χρήματα του δήμου.

    Από την εξώδικη απάντηση στην κ. Νάννου.
    Μέχρι και τον Ιανουάριο 2010 η επιχείρηση κατέθετε περιοδικές δηλώσεις Φ.Π.Α από τις οποίες η υπηρεσία εσόδων με οίκοθεν βεβαιωτικά σημειώματα εισέπραττε το λατομικό τέλος. Από τον Φεβρουάριο του 2010 και έπειτα ο Δήμος προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες για την είσπραξη του Λατομικού τέλους που δεν αποδιδόταν σύμφωνα με τον ΚΕΔΕ…
    Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε και το οικονομικό έτος 2011 αφού Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «Αγγέλου Λατομεία Σαλαμίνας Α.Ε» ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Φ.Π.Α
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (περιοδικές δηλώσεις Φ.Π.Α μέχρι την ημερομηνία ελέγχου από τις υπηρεσίες του Δήμου 4/3/2013) για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Οκτώβριο- Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2012.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ακόμα έξω είναι αυτός??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.