Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουλ 2013

«ΒΑΚΧΕΣ» ΣΤΟ ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΡΙΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

H  αλληλεγγύη σε μια σύγχρονη κοινωνία πρόνοιας.
1 Ιουλίου 2013
Την Παρασκευή 27 Ιουνίου  δόθηκε κοινή  συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, τον καλλιτέχνη κ. Σάκη Ρουβά και την κ. την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” κ. Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη  για την παράσταση «Βάκχες»  που θα δοθεί στο Ευριπίδειο Θέατρο,
9 Ιουλίου και ημέρα Τρίτη.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε τόσο ο γνωστός καλλιτέχνης κ. Σάκης Ρουβάς όσο και ο σκηνοθέτης της παράστασης Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος γι’  αυτή τη συνεργασία με τον Δήμο Σαλαμίνας.
Πρόκειται για μια παράσταση που θα βασίζεται στη μουσική και κυρίως σε αφρικανικά κρουστά ενώ ο Χορός θα αποτελείται από καλλιτέχνες πολλών και διαφορετικών φυλών.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη,  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Τσαβαρή για την άμεση ανταπόκρισή του  και την  υποστήριξη στους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και το νέο του έργο, την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 20:08

    ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 22:25

    Ο καλύτερος δικηγόρος του Αγγέλου.

    Από το ηχητικό ντοκουμέντο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της 19 Ιουνίου.
    Ώρα 33:30
    Δήμαρχος: "Σας λέω ότι κυκολοφορεί κατά κόρον ένα έγγραφο, που το έχει υπογράψει η κυρία Λαλούση είναι 1/9/09, απευθύνεται σε ένα μηχανικό του δήμου, δε θα πω το όνομά του, και του λέει ρίξε μπετό σ' αυτούς τους δρόμους, υπογραφή και σφραγίδα. Είναι κανείς που αμφισβητεί ότι με αυτό το έγγραφο, θα βγάλει διαταγή πληρωμής για να πληρωθούν απ' το δήμο; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρει. Το ξαναλέω υπάρχει εντολή της αρμόδιας αντιδημάρχου στον υπάλληλο του δήμου το μηχανικό, και του λέει ρίξε αυτά τα μπετά. Υπάρχει υπογραφή παραλαβής του υλικού από τον μηχανικό στο δελτίο αποστολής. Άρα λοιπόν θέλω να πω ότι οι απαιτήσεις του, εν πολλοίς τεκμηριώνονται".

    Αφού υπάρχει δελτίο αποστολής κύριε δικηγόρε, θα υπάρχει και τιμολόγιο.
    Προς τι λοιπόν τα δικαστήρια και οι δικαστικές αποφάσεις;
    Προς τί οι πανηγυρισμοί και οι φανφάρες αφού υπάρχουν επίσημα ντοκουμέντα;
    Αν πάλι δεν υπάρχουν, πώς αποδεικνύεις (εσύ ο δικηγόρος) ότι τα υλικά τα έριξε ο "πελάτης σου" και όχι ένα τρίτος ή τέταρτος, ή τα έφεραν από την Αθήνα ή τα έριξαν με τα χέρια;;

    Ώρα 36:30
    Δήμαρχος:
    "Η δέσμευση ΑΦΜ στην επιχείρηση έγινε 23/5/13. Η παρακράτηση του ΑΦΜ είναι ο σηματικώτερος παράγοντας. Δεν μπορεί να διαχειριστεί υλικό με αυτή την ενέργεια του δήμου".

    Γιατί κύριε αβανταδόρε, έπρεπε να λεηλατηθεί και το τελευταίο χαλίκι μέχρι να "ξυπνήσεις" και να δεσμεύσεις το ΑΦΜ; Κάποιος μίλησε για μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Εγώ θα πρότεινα μήνυση εναντίον όσων τον άφηναν να δουλεύει επί δύο χρόνια παράνομα, να κλέβει το κατασχεμένο υλικό, να μη δίνει φράγκο, να μην κάνει δηλώσεις ΦΠΑ, να κάνει συναλλαγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς παραστατικά, και να κλέβει ασύστολα το δημόσιο.

    Με τι αντάλλαγμα κύριε δικηγόρε-αβανταδόρε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.