Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουλ 2013

ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Ν.Α.Ο.Σ.


Με πλώρη, για την συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα του ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ το 2016, τρεις αθλητές του Ν.Α.Ο.Σ., κωπηλατούν και διακρίνονται σε Διεθνείς Διοργανώσεις.
Στους ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2013, που πραγματοποιήθηκαν στην λίμνη Σεϊχάν, στην Μερσίνη της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, από τις 19 έως τις 30 Ιουνίου 2013, ο Ολυμπιονίκης Σαλαμίνιος αθλητής ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, μαζί με τον ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΑΡΟ, αθλητή του Ε.Ν.Ο.Α., αφού τερμάτισαν πρώτοι στον τελικό της κούρσας των Διπλών Σκιφ Ε.Β., κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και ύψωσαν την Ελληνική σημαία στον ιστό του νικητή.
Για την νίκη αυτή δήλωσαν :
O Ομοσπονδιακός Προπονητής, «Ο Λευτέρης και ο Σπύρος έκαναν μια πολύ καλή κούρσα και κέρδισαν σχετικά εύκολα όχι μόνο τους μόνιμους αντιπάλους μας σε αυτό το αγώνισμα τους Ιταλούς αλλά και το Τουρκικό πλήρωμα στο οποίο οι γείτονες μας έβαλαν τους καλύτερους τους αθλητές. Βγήκαν μπροστά από την εκκίνηση και κέρδισαν χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα.».
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας «Η σημερινή επιτυχία είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας της Ελληνικής Κωπηλασίας που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και έχει σαν ολοκλήρωση στόχου τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο. Έχουμε μια νέα ομάδα που ξεκίνησε από το Ευρωπαϊκό της Σεβίλλης με καλά αποτελέσματα γεγονός που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον».
Στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ 2013, που πραγματοποιήθηκε στην Λουκέρνη της ΕΛΒΕΤΙΑΣ, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2013, ο  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ με τον ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΑΡΟ, αθλητή του Ε.Ν.Ο.Α., στα Διπλά Σκιφ Ε.Β., όπου συμμετείχαν 26 Χώρες, προκρίθηκαν στον τελικό, τερματίζοντας 1οι στους προκριματικούς και 2οι στους ημιτελικούς. Στην κούρσα των τελικών οι έλληνες αθλητές τερμάτισαν στην 6η θέση σε μια κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.
Οι αθλητές του Ν.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ και ΝΙΚΟΣ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ, έλαβαν μέρος στην κούρσα των δίκωπων Ε.Β., προκρίθηκαν στους ημιτελικούς, τερμάτισαν 1οι στην κούρσα του μικρού τελικού και κατατάχτηκαν στην 7η θέση.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/7/13 17:00

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.
    ΕΛΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.