Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Ιουλ 2013

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο του “Ναυτικού Ομίλου Βουρκαρίου Σαλαμίνας”

υπ’ όψιν προέδρου κ. Λάμπρου Σοφρά
 
Αγαπητέ κ πρόεδρε,
 
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το διαδίκτυο ότι διοργανώσατε επιλεκτική συνέντευξη τύπου  στης 3/7/2013. Τα blogs της Σαλαμίνας που στάθηκαν δίπλα σας στην προβολή των δραστηριοτήτων σας όλο αυτό τον καιρό, απουσίασαν μια και δεν καταδεχτήκατε να στείλετε ούτε μια τυπική πρόσκληση - ενημέρωση.
Μη μου πείτε κ πρόεδρε ότι λόγω της ανωνυμίας των ιδιοκτητών τους δεν θα ερχόντουσαν, γιατί ούτε ως δικαιολογία δεν στέκει, μια και αυτή ήταν η υποχρέωση σας δεοντολογικά να το πράξετε άσχετα από το τελικό αποτέλεσμα.
Δεν μπορείτε κ πρόεδρε να αποζητάτε τα οφέλη της όποιας διαδικτυακής προβολής σας από τα Σαλαμινιώτικα blogs και ταυτόχρονα, επιδεικτικά να τα υποβιβάζεται στον βωμό της όποιας αρτηριοσκληρωτικής νοοτροπίας υπερήλικων “εκδοτών” του χτες.
Γνωρίζετε καλά πως η ενημέρωση άλλαξε, τρέχει πλέον με ασύλληπτες ταχύτητες κι όχι ανά 25/30 ημέρες και αν!! Άλλωστε οι σοβαρές εφημερίδες του νησιού μας έχουν ταυτόχρονα και τα ενημερωτικά τους blogs.
Αν και ‘σεις θέλετε να μείνετε στο χτες, δικαίωμα σας, μην ζητάτε όμως αύριο την στήριξη των Σαλαμινιώτικων blogs στις όποιες αυριανές σας δραστηριότητες.
Με εκτίμηση
Ο διαχειριστής του
SALAMIS NEWS

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/13 09:33

    Συμφωνώ μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/13 10:10

    κ. διαχειριστά απόλυτα σωστός,

    Δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος για να τα χει καλά με το δημαρχιακό γραφείο να πέφτει σε ατοπήματα και να μη μιλά κανείς.

    Απ’ ότι μαθαίνουμε ήταν τρεις κι ο κούκος πλήρης απαξίωση;

    Ή πλήρη ανοργανωσιά του γραφείου τύπου του δημάρχου;

    Είναι αλήθεια πως τελευταία στιγμή η «συνεργάτης» του μέντορα τον πήρε τηλέφωνο να τρέξει για να γλυτώσουν την ξευτίλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/13 11:41

    Κύριε Διαχειριστά
    Με θλίψη και απογοήτευση διάβασα την αναρτησή σας σχετικά με την συνέντευξη τύπου της 3ης Ιουλίου στο Δημαρχείο.
    Σας διαβεβαιώνω, λοιπόν, ότι την 27η Ιουλίου ο Γραμαματέας του ΝΟΒΣ απέστειλε την εν λόγω πρόσκληση προς όλους τους τοπικούς φορείς ενημέρωσης και φυσικά στα blogs. Παρακαλώ να ανατρέξετε στα εισερχόμενα σας και θα εντοπίσετε το σχετικό email του ΝΟΒΣ με ώρα εκπομπής 10.25. Άλλοι ιστότοποι, πάντως, έχουν αναρτήσει την πρόσκληση μας.
    Αν παρ’ ελπίδα δεν την λάβατε, παρακαλώ για την κατανόηση σας. Ας μην αναλισκόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις και αποσπάσεις από την προσπάθεια μας. Εμείς οι ελάχιστοι άνθρωποι του ΝΟΒΣ, τολμάμε κάτι ξεχωριστό και φιλόδοξο για όλο το νησί μας, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα LASER RDL, που πρόκειται να αρχίσει την επόμενη Παρασκευή 12 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουλίου
    Αντί αντιπαλότητας παρακαλώ για την συνδρομή σας με την βεβαιότητα ότι μας ενώνουν κοινοί στόχους για τον τόπο μας.
    Λάμπρος Σοφράς Πρόεδρος ΝΟΒΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κα΄ποιος που έτυχε να ξέρει ...4/7/13 14:42

    Ειδικά για τον 4/7/13 10:10. Η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλες τις ερωτήσεις. Στο πρώτο όμως που λέτε, υπάρχει μια πραγματικότητα. Είτε μας αρέσει είτε όχι δεν παύει να είναι ο δήμαρχος και να εκπροσωπεί τον Δήμο. Αυτές οι μεγάλες διοργανώσεις -και μπράβο τους εκεί στον ΝΟΒΣ που το τόλμησαν- δεν γίνονται χωρίς τον Δήμο. Ας αφήσουμε για μιά τουλάχιστον φορά τις ... κόντρες κι ας βοηθήσουμε όλοι σε κάτι που είναι καλό για το νησί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε πρόεδρε του ΝΟΒΣ.
    Θα πρέπει πράγματι να σας διακατέχει η θλίψη όταν διαβάζετε τις αιτιάσεις μερίδας τοπικών blogs για αντιδεοντολογική και άνιση μεταχείριση.
    Η απογοήτευση ;omvw αποτελεί δικό μας προνόμιο.
    Σημειώσατε ep;ishw, ότι μας είναι παντελώς αδιάφορο αν ο γραμματέας του ομίλου σας, αν από λάθος χειρισμό είτε από επιλεκτική αμέλεια δεν ενημέρωσε ΟΛΑ τα τοπικά Blogs ως όφειλε.
    Αυτό που εσείς ως πρόεδρος οφείλατε να κάνετε, ήταν να ερευνήσετε την αλήθεια.
    Κι επειδή μας διαβεβαιώνεται με τόση ευκολία ότι ο γραμματέας σας έπραξε ως όφειλε, σας διαβεβαιώνουμε και εμείς με την σειρά μας ότι ουδέποτε μας συμπεριέλαβε στην λίστα των επιλεγμένων σας(!!!) ιστότοπων.
    Παρέλκει να σας υπενθυμίσουμε ότι το «Psiliammos» είναι ένα από τα παλαιότερα blogs της Σαλαμίνας.

    Για το Psiliammos
    Τάσος Θεοχάρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/7/13 10:04

    ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ .ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ.ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ.ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ 'ΕΞΟΜΙΩΣΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ' ΜΕ ΤΟΝ 'ΑΠΛΟ ΛΑΟ'.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.