Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Ιουλ 2013

Σπύρος Σοφράς. Ο δήμος Σαλαμίνας λειτουργεί πειρατικά;;;

Δεν είναι τίτλος ρητορικός, είναι ουσιαστικός, όταν αναγκάζονται όλα τα οχήματα του δήμου εδώ και καιρό να κυκλοφορούν ανασφάλιστα και οι καταγγελίες κατά των αρμοδίων, δημάρχου, αντιδημάρχων πέφτουν βροχή! Η πρακτική αυτή, να κυκλοφορεί ακόμα και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου ανασφάλιστο αγγίζει τα όρια της ανευθυνότητας, είναι σαφώς παράνομος και το γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα μας μια και αυτή ήταν και η δουλειά του πριν αναλάβει δήμαρχος!!!!!!
Αν αφορούσε μόνο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου, ίσως και να μην μας απασχολούσε τόσο πολύ αυτό το θέμα όμως, ανασφάλιστα είναι όλα τα αυτοκίνητα του δήμου μια και η ασφαλιστική εταιρία δεν τους χορηγεί πλέον τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αν πρώτα δεν εξοφληθεί όλα τα προηγούμενα που της χρωστάνε.
Το θέμα είναι σοβαρότατο και ιδιαίτερα για τους ανυπεράσπιστους υπαλλήλους του δήμου που πολλάκις υποχρεώνονται σε δρομολόγια ανασφάλιστοι, με κίνδυνο να βρεθούν οι ίδιοι υπόλογοι για πράξεις και παραλήψεις άλλων.
Το θέμα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης έχει πάρει διαστάσεις και πέραν των ορίων του δήμου μας κι έπεται συνέχεια, καλά τα πανηγυράκια κ δήμαρχε αφού όμως πρώτα έχουμε λύσει τα ουσιώδη και προστατεύουμε τους εργαζόμενους και τους δημότες μας. Ο δήμος κ δήμαρχε, δεν είναι το πειρατικό του κάπτεν Κούκ είναι δημόσια υπηρεσία που υπάγεται σε νόμους και κανονισμούς.
Έπρεπε να είχατε κάνει τα κουμάντα σας εγκαίρως, δεν μπορείτε να μοιράζεται χορηγίες σε εκδηλώσεις συλλόγων ή ακόμα χειρότερα να διανέμεται κατά το δοκούν τα ταμειακά αποθέματα του δήμου σε υμετέρους συλλόγους πολλάκις αμφιβόλου νομιμότητας λες κι είναι ο πατρικός σας κορβανάς και να αφήνεται απλήρωτες σοβαρότατες υποχρεώσεις του δήμου!!!!!!!
Η ευθύνη σας είναι μεγάλη και πρέπει επιτέλους να σοβαρευτείτε κ δήμαρχε και να προστατέψετε τους δημότες σας αλλά και τους ανυπεράσπιστους εργαζόμενους.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους υποχρεώνει σε δρομολόγια μόνο και μόνο επειδή έχουν ανάγκη την δουλειά.
Το γραφείο τύπου του συνδυασμού
τηλ. γραφείου 2155 000 947

16 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/7/13 10:44


    ENA ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....

    ΤΙ διαολο εβαλε τη ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/13 12:10

    Μετα απο την σοβαροτατη καταγγελια του κ.Σοφρα θα περιμενουμε να δουμε τη θα κανει ο διοικητης της τροχαιας Σαλαμινας που πρεπει να αντιδραση αμεσα, αλοιος κυριε διοικητα, ξερετε υπαρχη και το εσωτερικων υποθεσεων αλα και ο εισαγγελεας.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΥΡ ΜΑΝΩΛΗ ΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡ ΜΑΝΩΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/7/13 13:37

    Μόνο τον δήμο καταγγέλλεις εσύ σπύρο μου; Τον αγγέλου τον οικογενειακό σου φίλο που κατέστρεψε το νησί δεν έχεις λαλιά; Τι κατεβαίνεις μωρέ ξανά αφού σε δοκιμάσαμε και σε απορρίψαμε. Ο κόσμος θέλει ντόμπρους άφθαρτους και τίμιους πολιτικούς που να τα βάζουν με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που καταστρέφουν τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/13 18:31

    ΤΕΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΤΕ ΕΛΕΩ ΑΓΑΠΙΟΥ(ΑΛΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ) ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ? ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!!ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕ ΒΡΕΙΣ ΑΘΕΟΦΟΒΕ!!!!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ(ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΑΣΦΑΛΩΣ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/13 18:34

    ΚΥΡ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ :''ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ...'' ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΩΡΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΡΟΥΛΙΤΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ....ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ''ΣΚΑΝΔΑΛΗ'' ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ''ΦΟΡΤΙΑ''.ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ,ΕΤΣΙ ''ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/13 18:41

    ΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/7/13 18:57

    Τ' ΑΚΟΥΣ ΜΗΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/7/13 20:09

    ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ .ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/7/13 23:47

    KAI ΟΛΟ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΡΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑ- ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/7/13 10:25

    Έλα πίπι μου πες μόνος σου την αλήθεια. Γιατί ο οικογενειακός σου φίλος είναι σαλταρισμένος που είναι κλειστός και θα αρχίσει να λαλάει. Είναι κρίμα να μάθουμε από αυτόν την αλήθεια. Ήδη ο δήμαρχος άρχισε να μιλάει για χαρτιά που έδινες στον οικογενειακό σου φίλο χρεώνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον δήμο. Έλα πες πόσα και που. Γιατί σε έχει σίγουρα στο χέρι. Αλλιώς πίπι μου θα μιλούσες 3 χρόνια για τις σοβαρότατες αυτές παρανομίες και όχι τώρα που λες ότι ο δήμος δεν ασφαλίζει τα οχήματα του στον συγγενή σου.
    Πες στον κόσμο την αλήθεια μία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/7/13 10:41

    Κανένας φελλός δεν θα πατήσει στην πλάτη του Σοφρά για να μην πνιγεί, κανένας ανίκανος δεν θα μειώσει την αξία του Σοφρά για να φανεί αυτός, όλοι οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι πο έμμισθοι γκεμπελίσκοι δεν γίνονται πιστευτοί παρεκτός και παρουσιάζουν στοιχεία, αποκυήματα της φαντασίας του κάθε ψυχανόμαλου σχολιαστή δεν πείθουν ούτε την μάνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/7/13 13:45

    Έλα πίπι μου το έγγραφο της πρώην προέδρου ΔΣ όσο εσύ ήσουν δήμαρχος το οποίο κουνούσε ο δήμαρχος στο ΔΣ είναι αποκυήματα φαντασίας; Ξέρεις τι γράφει αυτό το έγγραφο; Κάτι για υλικά από τον οικογενειακό σου φίλο. Ένα έγγραφο του ποδιού. Τέτοια έγγραφα κάνατε επί εποχής σου για λογαριασμό του οικογενειακού σου φιλου.
    Για μαζέψου λίγο και μην προκαλείς άλλο την μνήμη μας γιατί έχουμε πολλά ράμματα για την γούνα σου. Σαν δεν ντρέπεσαι που σε αυτή την ηλικία καταδέχεσαι και δεν μιλάς για τα λεφτά του οικογενειακού σου φίλου που χρεώσατε δήθεν τον δήμο μας. Και τώρα ζητάς να ανέβεις ξανά στο αξίωμα του δημάρχου. Για ποιο λόγο για να πουλήσουμε το μέγαρο και να δώσουμε τα λεφτά στον οικογενειακό σου φίλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/7/13 13:49

    ΤΩΡΑ ΠΙΠΑΚΟΟΟΟΟ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΄΄ΕΛΕΩ ΜΑΚΡΗ,,ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ...

    ΤΟΤΕ,ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΜΑΚΡΗ[και ουτε τον θελει] ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ......ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΄΄ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/7/13 18:44

    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΟΠΏΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/7/13 00:35

    δήμαρχε του οικογενειακού σου φίλου αρκετά μας έβλαψες. τράβα τώρα στα εγγόνια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/7/13 11:16

    ΣΠΥΡΟ! ΣΠΥΡΟ! ΕΙΣΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.