Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Ιουλ 2013

Σχόλια ενημέρωσης, του γραφείου τύπου του ΚΚΕ 25/07/2013


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΜΑΓΚΑΚΗ
 
Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εκφράζει την βαθιά του λύπη για το θάνατο ενός από τους σημαντικότερους μουσικοσυνθέτες μας,  του πολυβραβευμένου και διεθνώς αναγνωρισμένου Νίκου Μαμαγκάκη.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
 
Με την προσφιλή διαδικασία του κατεπείγοντος η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην κατάθεση ενός ακόμα φορολογικού νομοσχεδίου. Μ’ αυτό κωδικοποιεί τις διατάξεις που αφορούν τις φορολογικές

Ο Νίκος Μαμαγκάκης άφησε πίσω του ένα πολύμορφο και πολύτροπο  μουσικό έργο, καθώς είχε εντρυφήσει σε όλα  σχεδόν τα είδη της μουσικής χρησιμοποιώντας τόσο τα   συμφωνικά και παραδοσιακά όργανα όσο και τον ηλεκτρονικό ήχο. Στην  πλούσια καλλιτεχνική του διαδρομή  συνέθεσε όπερες, ηλεκτρονική μουσική, ορχηστρικά έργα, μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, κύκλους τραγουδιών και άλλα. Η ποίηση του Ρίτσου, του Καρυωτάκη, της Πολυδούρη, του Σεφέρη, του Ιατρόπουλου, του Εγγονόπουλου, αλλά και η λογοτεχνική ιστορία της πατρίδας του της Κρήτης, από τον Βιτσέντζο Κορνάρο και το Γιώργο Χορτάτση ως τον Νίκο Καζαντζάκη και τον Παντελή Πρεβελάκη  βρήκαν στο έργο του μια από τις πιο ευτυχείς συναντήσεις τους με τη μουσική.  
          Ο θάνατός του αφήνει στην τέχνη της μουσικής ένα δυσαναπλήρωτο κενό.
ΑΘΗΝΑ 24/7/2013                     ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
 
διαδικασίες για την υλοποίηση της φορολογικής πολιτικής.
          Μια φορολογική πολιτική που μεταφέρει τα βάρη στις πλάτες της λαϊκής οικογένειας στο όνομα της θωράκισης της «ανταγωνιστικότητας» των επιχειρηματικών ομίλων μέσα από τη συνεχή διεύρυνση φοροαπαλλαγών για το μεγάλο κεφάλαιο.
          Με τις συγκεκριμένες διαδικασίες διαμορφώνει το πλαίσιο αλλά και το μηχανισμό για την εφαρμογή της αντιλαϊκής φορολογικής πολιτικής. Δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός σε διαδικασίες συντηρητικής κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας για όλους, ανεξάρτητα από το ύψος της οφειλής προς το δημόσιο, χωρίς δικαστική απόφαση.
          Με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη μείωση του χρέους προς το δημόσιο ετοιμάζεται να εξαπολύσει μια νέα επίθεση στα λαϊκά στρώματα που θα οδηγήσει μέχρι και στην κατάσχεση μισθών, συντάξεων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων των εργαζομένων και ανέργων.
ΑΘΗΝΑ 24/7/2013                                 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.