Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2013

Κάποιος να τον μαζέψει έχει ξεφύγει και θεωρεί εαυτόν υπέρ άνω του νόμου… διοίκηση με εξώδικα και μηνύσεις!! Πόσες μηνύσεις κι αγωγές έχει κάνει μέχρι σήμερα; Πόσες εισαγγελικές παραγγελίες έχει δεχτεί;

Ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
 
Της Δημοτικής Συμβούλου και επικεφαλής Δημοτικής παράταξης του Δήμου Σαλαμίνας κας Ισιδώρας Νάννου, κατοίκου Σαλαμίνας, Μάνης 7.
 
ΠΡΟΣ
1)    Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ιωάννη Τσαβαρή
2)    Αντιδήμαρχο Έργων κ. Ευάγγελο Αστράκο
 
-------------------------
      Όπως γνωρίζετε ή οφείλετε να γνωρίζετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρ.5 ν.2690/1999 [ΚΔΔ] όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει, κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα, ύστερα από γραπτή αίτησή του, να λαμβάνει γνώση των διοικητικών εγγράφων και να του χορηγούνται τα σχετικά αντίγραφα, εντός χρονικής προθεσμίας είκοσι (20) ημερών.  Σε περίπτωση άρνησης της Διοίκησης προς χορήγηση των ζητηθέντων εγγράφων, ο πολίτης δικαιούται να προσφύγει στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών για έκδοση της σχετικής παραγγελίας η οποία εκτελείται άμεσα από την Διοίκηση. Η μη εκτέλεση συνιστά ποινικό αδίκημα κατ΄αρθρ. 169, 259 ΠΚ.
Επιπλέον, σύμφωνα με το ν.3852/2010 ο Δημοτικός Σύμβουλος, δικαιούται να λαμβάνει γνώση και να ζητά από τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τα αρμόδια  Όργανα και τις Υπηρεσίες του Δήμου πληροφορίες και συγκεκριμένα στοιχεία, που είναι χρήσιμα για την άσκηση των καθηκόντων του, τα οποία απαντώνται εγγράφως εντός μηνός. Η άρνηση χορήγησης συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα.
Στα πλαίσια των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων μου ως πολίτης,  πολλώ δε μάλλον ως Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής Δημοτικής παράταξης, την 17-5-2013 είχα καταθέσει στο Πρωτόκολλο του Δήμου 3 αιτήσεις με αρ. Πρωτ. 13103, 13106 και 13107 αντίστοιχα για χορήγηση εγγράφων και στοιχείων, η μεν πρώτη απευθυνόμενη στον καθ΄ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο Έργων, οι δε άλλες στον Δήμαρχο.
Δυστυχώς, όλες έμειναν αναπάντητες, παρά τις υποσχέσεις τουλάχιστον του Αντιδημάρχου ότι θα μου παρείχε τα ζητούμενα, αιτούμενος μια μικρή πίστωση χρόνου, πέραν της προθεσμίας των 20 ημερών.
Μετά από 50 ημέρες αδράνειας και ένοχης σιωπής, κατέθεσα στο Πρωτόκολλο του Δήμου με αρ.Πρωτ. 18850 / 27-6-2013 την από 25-6-2013 πρωτότυπη Εισαγγελική σχετική παραγγελία η οποία ακόμη μέχρι και σήμερα 2-7-2013 δεν έχει εκτελεστεί.
Η άρνησή σας γεννά πολλά ερωτηματικά και δεν συνάδει με τις αρχές της χρηστής διοίκησης και διαφάνειας.
Έρχεται δε, σε πλήρη αντίθεση με την πρόσφατη Εξώδικη Απάντησή σας, όπου ΔΗΛΩΝΑΤΕ ότι οι υπηρεσίες του Δήμου είναι στη διάθεσή μου (όπως και όλων των Δημ. Συμβούλων) για κάθε πληροφορία.
Είναι πρωτάκουστο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος να αρνούνται τη χορήγηση εγγράφων και στοιχείων σε επικεφαλή Δημοτικής παράταξης, στερώντας του έτσι την δυνατότητα άσκησης κριτικής που όπως κι εσείς ΔΗΛΩΣΑΤΕ αποτελεί καθήκον και δικαίωμα κάθε Δημ. Συμβούλου.
Και βέβαια, δεν σας τιμά το γεγονός ότι με υποβάλατε σε ταλαιπωρία και έξοδα για την έκδοση της Εισαγγελικής παραγγελίας.
     Σας υπενθυμίζω ότι, μία από τις υποχρεώσεις του Δημάρχου και Αντιδημάρχου είναι να ενθαρρύνουν και να προωθούν κάθε μέτρο που προάγει τη διαφάνεια και την καταπολέμηση της διαφθοράς στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων τους και λειτουργίας του Δήμου [αρθρ.61 ν.3852/2010].
Λυπάμαι που δεν αντιλαμβάνεστε ότι η επίμονη εκ μέρους σας άρνηση της νόμιμης χορήγησης των εγγράφων αντιβαίνει της κατά νόμο υποχρέωσής σας.      
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
και με τη ρητή επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων μου
 
επανερχόμενη, ΣΑΣ ΚΑΛΩ, εντός προθεσμίας δύο (2) ημερών από σήμερα που κατατίθεται η παρούσα στο Πρωτόκολλο του Δήμου για να λάβετε γνώση για τις νόμιμες συνέπειες, να συμμορφωθείτε με την ως άνω αναφερόμενη Εισαγγελική παραγγελία χορηγώντας μου τα έγγραφα και τα στοιχεία που αναφέρονται στις από 17-5-2013 με αρ. Πρωτ. (Δήμου) 13103, 13106 και 13107 αιτήσεις μου.
Παράκληση, οι φάκελοι να παραδοθούν στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου προς αποφυγή παρανοήσεων ή καθυστερήσεων και να ειδοποιηθώ με κάθε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας, προκειμένου να τα παραλάβω.
    
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι, στην περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η προθεσμία θα αναγκασθώ να προβώ σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον σας για την προάσπιση των εννόμων δικαιωμάτων μου που αποβλέπουν, ως εκ της φύσεως των αιτουμένων εγγράφων και στοιχείων, στην διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου.
 
Μέσα επικοινωνίας: Τηλ/Fax 210-4651396, κιν. 6976013482, e-mail: my@roulanannou.gr
 
Σαλαμίνα 2 Ιουλίου 2013
Η εξωδίκως δηλούσα

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/13 20:21

    ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/13 20:40

    Και εγώ θέλω να μάθω τι τους έχει ζητήσει και δεν τα δίνουνε, από περιέργεια.Όμως το λέει στο τέλος .....που αποβλέπουν, ως εκ της φύσεως των αιτουμένων εγγράφων και στοιχείων, στην διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου.
    Το θέμα είναι ότι για να μην τα δίνουνε ούτε με εισαγγελική παραγγελία, σημαίνει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν και φοβόνται. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και καλά ο γιανάκης, εσύ ρε βαγγέλη που σε είχαμε πρώτυπο, τα ίδια κάνεις; έχετε όμως μπλέξει με γυναίκα και δεν σας βλέπω καλά. Αστραπές και μπουμπουνιτά ακούγονται, ο ουρανός σκοτίνιασε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/13 21:54

    ειναι μεγαλο λαμογιοοοοοοοοοοο, ο μικροτατος μαριδοτσαβαρακοοοοοοοοος
    και πολυ μεγαλοοοοοοος μαλακααααααας, δεν ξαναβγενειειειειειειειει, μας τελειωσεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/13 22:13

    Ακόμα έξω είναι αυτός??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/13 01:27

    Δεν έχουν καταλάβει μερικοί πόσο σοβαρό παράπτωμα είναι να μη δίνεις έγγραφα ούτε με εισαγγελική παραγγελία. Το ότι θα τα δώσει είναι παραπάνω από σίγουρο, είτε με το καλό είτε με το ζόρι, άρα δεν κέρδισε τίποτα, απλώς έδειξε το ποιόν του και μπήκε στο μάτι του κυκλώνα.
    Το πρόβλημα για τον υπερφίαλο δήμαρχο είναι ότι τώρα θα αρχίσουν να ψάχνουν απ' όλες τις μπάντες και μπορεί να μπουν ορκωτοί ελεγκτές να κάνουν φύλλο και φτερό τα οικονομικά του δήμου.
    Τότε γράψε αλλίμονο..
    Δε σε βλέπω να βγάζεις τη θητεία ΓιαννΆκη..


    Με εισαγγελική παραγγελία σπάει μέχρι το απόρθητο ελβετικό τραπεζικό απόρρητο.
    Πού πας ρε κακομοίρη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/7/13 08:45

    Ρούλα μου αγαπημένη μου γυναικούλα, σ' ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
    Χαλάλι τα ξενύχτια μου.
    Χαλάλι οι κάλοι που έχω βγάλει στα χεράκια μου να γράφω μερόνυχτα στο πληκτρολόγιο.
    Χαλάλι το άδειασμα της τσέπης μου.
    Χαλάλι κορίτσι μου χαλάλι.
    Όλα για πάρτη σου.
    Αρκεί να με κάνεις δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/7/13 08:45

    Ρούλα μου αγαπημένη μου γυναικούλα, σ' ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
    Χαλάλι τα ξενύχτια μου.
    Χαλάλι οι κάλοι που έχω βγάλει στα χεράκια μου να γράφω μερόνυχτα στο πληκτρολόγιο.
    Χαλάλι το άδειασμα της τσέπης μου.
    Χαλάλι κορίτσι μου χαλάλι.
    Όλα για πάρτη σου.
    Αρκεί να με κάνεις δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/7/13 09:53

    Το παραπάνω σχόλιο είμαι σίγουρος το υπογράφει η γκόμενα του η γραμματέας.
    Για να σοβαρευτούμε και ας ευχηθούμε να μπουν σύντομα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στον δήμο μήπως και στείλουν τους υπευθύνους στην φυλακή. Παραέγινε η κατάσταση εκεί μέσα. Μόνο με το σκάνδαλο του νταμαρά που έβγαλε η κα Νάννου εγώ κατάλαβα και πείστηκα ότι εκεί μέσα γίνεται όργιο με το μαύρο χρήμα.
    Έχουν τον δήμο τσιφλίκι τους και νομίζουν ότι δεν θα δίνουν χαρτιά. Κούνια που τους κούναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/7/13 16:57

    09:53
    ακόμα δεν είδες τίποτα
    η παράσταση μόλις άρχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/7/13 17:17

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ.....ΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/7/13 20:52

    Ο αγώνας όταν δίνεται έντιμα τότε και τρίτος να έρθεις δεν σημαίνει τίποτα για τον τόπο. Αντίθετα ένας αγώνας σαν τον δικό σας που έγινε με ψέμματα, απάτες και με θεατρινισμούς, παρόλο που σας έφερε πρώτους έβλαψε τον δήμο σε τέτοιο βαθμό που προκαλεί αγανάκτηση και θυμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/7/13 22:56

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΑΣ!! ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!! Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!! ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!! ΟΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/7/13 07:45

    Μπράβο ρε Μηνά, έξυπνο αλλά Ρουλίτσα με δήμαρχο Μηνά δε λέει κι ο λαός δεν τρώει το παραμύθι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/7/13 08:49

    Ενώ δήμαρχος ο Γιαννάκης που να κάνουν πάρτυ τα λαμόγια και οι υπάλληλοι κάθε μήνα να ζουν με το άγχος μην τυχόν κλείσει από τα χρέη ο δήμος νομίζετε ότι ο λαός το τρώει το παραμύθι.
    Για τράβα ρε ρεζίλα καμία βόλτα στην εφορία αυτές τις μέρες να δείς σε τι χάλια κατάντησε ο ΓιαννΆκης ο ξένος την Σαλαμίνας μας και μετά μίλα για την άξια και έντιμη αυτή γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/7/13 09:57

    07:45 ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΛΙΩΣΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ... ΔΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΣ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/7/13 17:16

    Πληρωμένε κονδυλοφόρε η Ρουλίτσα από παρθενογένεση ήρθε δεν είναι αυτή που ο Αγαπίου της έδωσε τον Αναπτυξιακό και αντί να σκάσει να σκύψει το κεφάλι και να κάνει δουλειά για το καλό του δήμου τάβαλε μαζί του πλακώθηκε στις μηνύσεις και τελικά τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα. Τότε καθηγητή δεν είχε τον Τζαβαρή αυτός δεν την καθοδηγούσε εσύ που γράφεις πόσα πείρες στην ψηφοφορία για την δεύτερη διετία αναχαθείτε λαμόγια που νομίζετε πως σας ξεχάσαμε, θα δεις σε λίγο τι θα γίνει πως την έχετε δει με τη Ρουλίτσα και το Μηνά πουλητάρια όλοι σας θα παραδώσουμε το δήμο στους γκάνγκστερς εσείς είσαστε χειρότεροι και από τον Τζαβαρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/7/13 17:32

    ΡΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/7/13 18:00

    Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. γιαννΆκης αυτός που παίζει τον καραγκιόζη προεκλογικά, προσπαθώντας να εξαπατήσει τον ψηφοφόρο και να του κλέψει την ψήφο του. Είτε κλείνει δρόμους είτε κυκλοφορεί φασωμένος .... Στην πραγματικότητα είδαμε ότι είναι άτομο της ολιγαρχίας και του κεφαλαίου. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πολλοί αναφέρουν ίσως και να ξεπερνάνε τα 2 εκατ. ευρώ δεν εισέπραξε λατομικά τέλη ενώ ταυτόχρονα χρέωνε τον δήμο χωρίς τα νόμιμα παραστατικά. Αυτός που ήθελε να ανοίξει το λατομείο στην Τούρλα. Αυτός που έκλεισε επί των ημερών του το ΙΚΑ και η εφορία. Αυτός που λέει ότι δήθεν δεν είχε τις μελέτες για να γνωμοδοτήσει για τους ιχθυοκαλλιεργητές κάνοντας με αυτό τον τρόπο τα στραβά μάτια υπέρ τους, αυτός που δίνει τις παραλίες σε συγγενείς των συμβούλων του, αυτός που για να κάνουμε εκατό μέτρα σπάμε το αυτόκίνητο μας από τις λακούβες, αυτός που μας κοροιδεύει ότι δήθεν είναι με εμάς αλλά είναι ο εκπρόσωπος των εφοπλιστών της Σαλαμίνας όπως είχαμε την χαρά να τον απολαύσουμε και μας απέκλεισε προσωρινά από την υπόλοιπη Ελλάδα, αυτός που τον διώχνουν από τον περιβαλλοντικό όμιλο της Σαλαμίνας για την συμπεριφορά του ενάντια στο περιβάλλον..... Αυτόν τον είδαμε τον σιχαθήκαμε και θα τον πάμε να τον παραδώσουμε στην δικαιοσύνη.
    Θέλουμε την τίμια την ηθική που ανέδειξε και με το παραπάνω τα προηγούμενα... Ως εδώ ήταν το γλέντι γιαννΆκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/7/13 18:19

    ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/7/13 20:20

    Σας διαβάζω και εξακολουθώ να έχω μια απορία. Γιατί τέτοιο μίσος και τέτοια λάσπη εναντίον της κας Νάννου; Νά ήταν η μόνη αντίπαλος του σημερινού δημάρχου να το καταλάβαινα, δεν είναι όμως.
    Τι λοιπόν συμβαίνει, μισογύνηδες είναι ή τόσο δυνατή και την τρέμουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/7/13 21:11

    Κάνεις λάθος ΟΧΙ μισογύνηδες όπως λες αλλά θέλουμε καθαρές λύσεις.

    Ψηφίζουμε δήμαρχο και θέλουμε αυτός να κυβερνά έστω κι αν βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο

    Δεν θέλουμε να ψηφίζουμε Ρούλα και να κυβερνά ο Μηνάς.

    Στο κάτω-κάτω ας κατέβει ο Μηνάς για δήμαρχος τι βάζει την Ρουλίτσα μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/7/13 23:48

    Ξέχασα την υπογραφή μου.
    ΓιαννΑκης Τσαβαράκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/7/13 23:58

    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΑΛΙΩΣΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΧΑΣΤΟΎΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΝΑΝΝΟΥ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ... ΔΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΡΕΣ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.