Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιουλ 2013

Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας Τετάρτη 10/07/2013 στις 07:00μμ

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
Αιάντειο:   05/07/2013
Αρ. Πρωτ.: 19871
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρθρ.88 Ν.3852/10 σας καλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση (8η) της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου του Δήμου Σαλαμίνας, την 10η  Ιουλioυ έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. στη Δημοτική Κοινότητα Αιαντείου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων των παρακάτω θεμάτων:
 
1)       Χορήγηση Προέγκρισης Κ.Υ.Ε  επί της Λ. Αιαντείου 445 στο ΑΙΑΝΤΕΙΟ του κ. ΣΚΛΗΒΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2)       Χορήγηση Προέγκρισης Κ.Υ.Ε επί της Λ. Αιαντείου 50 στο ΑΙΑΝΤΕΙΟ του κ. ΣΠΕΤΣΙΩΤΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ
3)       Διατύπωση γνώμης για παραχώρηση κοινόχρηστου  χώρου με αντάλλαγμα επί της Λ. Αιαντείου 96 στο ΑΙΑΝΤΕΙΟ του κ.ΦΟΥΡΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
4)       Διατύπωση γνώμης για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου με αντάλλαγμα επί της Λ. Αιαντείου 98 στο ΑΙΑΝΤΕΙΟ του κ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
5)       Αίτημα του Αντιπροέδρου Μπούτση Ιωάννη  της Δημοτικής Κοινότητας Αιαντείου
6)       Αίτημα Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Αθανάσιος  Αιαντείου
7)       Πρόταση του Συμβούλου κ. Μητρόπουλου να τιμήσει η Δ.Κ. Αιαντείου τον κ. Τσαλιαγκό Αντώνη για την προσφορά του στα κοινά
8)       Επαναφορά του θέματος για τις διαβάσεις στην  παραλία ΖΕΦΥΡΟΣ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΤΗΡΑΚΗ ΤΣΕΝΟΓΛΟΥ
 
 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/7/13 18:15

    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ 3 Κ 4 (ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ??) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ!!!!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ?? ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!!!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 8 ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΒΑΨΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ" ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ Η ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?????? (ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΦΕ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΖΑΜΠΑ!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/13 22:31

    τώρα που βγήκε το νέο σλόγκαν ποιος μας πιάνει.
    ποιοι νόμοι, ποιες ΚΥΑ, ποιες άδειες.

    εδώ γράφουμε τις εισαγγελικές παραγγελίες στα φρύδια μας, εκεί θα κωλώσουμε;;

    L'État, c'est moi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/13 10:40

    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΞΕΝΟΣ! Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ. ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ. ΞΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.