Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Ιουλ 2013

Τσαβαρής προσευχόμενος για την πλειοψηφία του συνδυασμού του!!! Οι εξελίξεις έρχονται πλέον ανεξέλεγκτες

Φαίνεται, εδώ που φτάσαμε μόνο η προσευχή και η προσεπίκληση του Θείου μπορεί να φέρει την ηρεμία στον οριακά πλειοψηφούντα συνδυασμό του δημάρχου κ Γιάννη Τσαβαρή ο οποίος παρακολουθεί αμήχανα την αυτοδιάλυση, του άλλοτε κραταιού συνδυασμού του.
Στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο την σκληρή αντιπολίτευση την δέχτηκε εκ των έσω, από τους κ.κ. Βαγγέλη Αστράκο και Νίκο Κόγια οι οποίοι έβαλαν τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση και δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει τα γνωστά παιχνίδια του με την μπάλα στην εξέδρα.
Τελικά η συνεδρίαση έληξε τις πρώτες πρωϊνές ώρες και το μόνο που συζητήθηκε ήταν το ξεπούλημα στην ΕΥΔΑΠ των «ασημικών» του δήμου, αυτό του δικτύου ύδρευσης!!
Οι τοποθετήσεις των κ.κ. Κόγια και Αστράκου ήταν ιδιαίτερα καυστικές ως προς διαχείριση του εν λόγω θέματος αλλά και ως προς την «ενδοπαραταξιακή» κρίση που έχει ξεσπάσει στον αυτοδιαλυόμενο συνδυασμό και χαρακτήρισαν υπεύθυνους γι’ αυτό, τον ίδιο τον δήμαρχο και τους κ.κ. Καπετανάκη Δερτούζο και Παπαθεοχάρη οι οποίοι φαντάζομαι δεν ενεργούν αυτοβούλως αλλά πάντα με εντολή δημάρχου.
Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και προκαθορίζει της πολιτικές εξελίξεις στο νησί μας ίσως συντομότερα απ’ ότι αναμενόταν. Έπεται συνέχεια!!
Όποιος επιθυμεί να ακούσει ολόκληρο το ηχητικό της συνεδρίασης (Διάρκεια 6h 40min) όπως το δημοσίευσε η εφημερίδα «γνώμη της Σαλαμίνας» στην ηλεκτρονική της σελίδα μπορεί να το ακούσει ΕΔΩ

30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/7/13 15:13

    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΓΑ. ΟΥΣΤ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Ιθαγενής30/7/13 17:00

    Nα σου πω, δεν θα διαφωνήσω επί της ουσίας
    Όμως μήπως λέω μήπως θα έπρεπε να αναζητήσεις και την ανικανότητα του αρχηγού για αρχηγός;
    Λένε πως μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό, και ο χρόνος της συγκεκριμένης κωλοπαρέας έχει λήξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/7/13 17:49

    Δήμαρχε, για πάρε και κανά παπά για να σας διαβάσει καμιά ευχή βασκανίας κι αν δεν βρεις πάρε την μάγια την «Φούρκα» γιατί όπως πας, δεν σε βλέπω να βγάζεις δήμαρχος ούτε το ‘13, για το ‘14 δεν το συζητώ καν ετοιμάσου ταξίδι για το άγνωστο.
    Όταν δεν μπορείς να ισορροπήσεις την κατάσταση ούτε μέσα στο προσυμβούλιο, που πας ρε Καραμήτρο σε συμβούλιο; Δεν ήξερες δεν ρώταγες; Έφτασες στο σημείο να επιστρατεύσεις και «θηλυκά» για τον έλεγχο; Ρε που πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/7/13 17:50

    Ρε προσεύχεται για κλαίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/7/13 17:54

    ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΟΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΙΚΗ ΑΣΕ, ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟ!!!!ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΓΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΥΜΕΝΟ!!!!ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΥΡΙΚΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΕΙΑ!!!!!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!!!!! ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!!!!ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/7/13 18:00

    Λοιπόν κογιας αστρακος και μπουτσης μαζί οι τρεις πήραν περίπου 20οο ψήφους χωρίς αυτούς τέλος ο ΤΣΑΒΑΡΗς παρελαύνει η Ρούλα με τα τσαρούχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/7/13 18:10

    Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/7/13 18:17

    Αντι να σας ενδιαφέρει που πουλήθηκε το δίκτυο της Σαλαμίνας σε ιδιώτες (σύντομα η ΕΥΔΑΠ ιδιωτικοποιείται) μαλλώνετε για δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και μ@λ@κιες. Γι'αυτό δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρουμε σαν λαός τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/7/13 18:27

    Πολιτικά ανίθικοι Αστράκος και Κόγιας. ΄.Εκθετοι και οι δύο στον λαό της Σαλαμίνας θα ψάχνουν να βρουν την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές.
    Αίσχος και ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/7/13 19:28

    18.27 ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/7/13 20:38

    18.27 ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΚΑΙ ΚΗΛΗ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/7/13 22:18

    ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΖΑΜΠΑ.... Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ; Η ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ,,,,,,,ΨΗΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ; ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΤΣΕΠΑΡΑ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΑΡΑΓΚΙΛΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Η ΕΦΟΡΙΑ; ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΕΙΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/7/13 22:20

    Ρε τρελοadmin, τι προσευχή και πράσινα άλογα μας τσαμπουνάς;
    Ρε αυτός δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο προσευχή θα κάνει;
    Ρε ούυυυυυυυυυυυυστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/7/13 22:25

    Ρε ο Φουρίκης που ναι που μας έκανε τον κάργα;
    Είναι αυτά Νικολάκη πολιτική δεοντολογία;
    Πως και δέχτηκες να πας στο χθεσινό συμβούλιο με τον κηδεμόνα σου;
    Που ναι ρε φίλε ο αντρισμός κι ο τσαμπουκάς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος31/7/13 00:17

    298 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος31/7/13 00:50

    O Αστράκος από την κατάψυξη που ήταν 30 χρόνια, τον έβγαλε ο Τσαβαρής και τώρα θέλει να παίξη πρώτο ρόλο και να ρίχνει ευθύνες στον Τσαβαρή για την ύδρευση ενώ αυτός είναι και Αντιδήμαρχος για την ύδρευση,
    Ο άλλος της παρέας ο Νίκος ο Κόγιας παίζει βρώμικο παιγνίδι και δεν έχει τον ανδρισμό να σηκωθεί να φύγει από τον Συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/7/13 00:55

    Ποια κατάψυξη ρε φίλε. Από τον τάφο τον έβγαλε και τον ανέστησε. Κρίμα για την ιστορία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/7/13 00:55

    Ποια κατάψυξη ρε φίλε. Από τον τάφο τον έβγαλε και τον ανέστησε. Κρίμα για την ιστορία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/7/13 07:28

    δεν μασα ο τσαβαρησ εχει τη μινα Μπουτση κα το σταυρο ασοσ στο μανικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/7/13 09:44

    Στο Φουρίκη μια κότα στρουμπουλή και γρήγορα γιατί ο κάργας ότι έβριζε το έκανε. ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/7/13 10:21

    Ποιος Φουρίκης που έβλεπε να ψηφίζονται τα νταμάρια, να σχίζεται ο δήμος για τους εφοπλιστές και το ξεπούλημα του δήμου και εκείνος είχε στρογγυλοκαθίσει αναπαυτικά στην καρέκλα του αντιδημάρχου. Αυτός είναι ο σοσιαλιστής; Ο περιβαλλοντολόγος; Ο επαναστάτης;
    Αφήστε ρε παιδιά για την καρέκλα πήγε και για να περνά καλά. Μας κατέστρεψαν τον δήμο και αντί να πάνε φυλακή έχουν το θράσος να βάζουν ξανά υποψηφιότητα. Αυτή είναι η αξιοπρέπεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/7/13 21:24

    ΑΝ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/8/13 00:32

    Η ΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ,Ε ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/8/13 02:20

    31/7/13 21:24

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/8/13 02:21

    ΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ, Ε! ΤΟΤΕ Η ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/8/13 02:25

    ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ.
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
    ΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.
    ΡΕ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/8/13 07:04

    297 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/8/13 12:49

    ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ..ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/8/13 07:26

    296 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/8/13 16:09

    ΣΕΣΤΙΣΑΝ ΣΕΜΙΑ ΓΟΝΙΑ ΚΕΣΕΦΑΓΑΝ Η ΡΟΥΦΙΑΝΗ ΘΕΛΕΣΤΑ ΚΕ ΠΑΘΕΣΤΑ ΣΕΠΙΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΗ ΣΟΛΟ ΤΟ ΝΙΣΗ ΗΠΕΡΕΤΗ ΤΟΥ ΝΙΣΙΟΥ ΚΕΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.