Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Ιουλ 2013

Συγχαρητήρια του διοικητικού συμβουλίου του ΓΝΟΣ για Αποστόλη Παπανδρέου Κι Μιχάλη Παπασάββα

ΓΝΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΑ»
GYMNASTIC AND NAUTICAL CLUB OF SALAMIS
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 2000
ΜΕΛΟΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ, Σ.Ε.Γ.Α.Σ
ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ 33 (4ος Όροφος), ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (Ύψος Κυματοθραύστη)
Λιμάνι ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 18900
ΤΗΛ: 6984134152 e-mail: gnosalamina@gmail.com
 
ΣΑΛΑΜΙΝΑ:  1-7 -2013
Το Δ.Σ οι αθλητές και Τα μέλη του "Γ.Ν.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» συγχαίρουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αθλητή του ομίλου Αποστόλη Παπανδρέου και τον συναθλητή του Μιχάλη Παπασάββα για την κατάκτηση της πέμπτης (5η) θέσης στον τελικό του διπλό καγιάκ Κ-2 1000μ στους Μεσογειακούς Αγώνες «ΜΕΡΣΙΝ 2013» που διοργανώνονται στην Τουρκία. Αποστόλη σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την προσπάθεια σου να φέρεις όσο πιο ψηλά γίνεται το ελληνικό εθνόσημο, τον όμιλο από τον οποίο προέρχεσαι και τιμάς σε κάθε διοργάνωση που λαμβάνεις μέρος αλλά και την Σαλαμίνα. Σου ευχόμαστε καλή επιστροφή και ευελπιστούμε αυτό είναι η αρχή για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες. 
Μετά τιμής το Δ.Σ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 22:23

    Μπράβο Αποστόλη που για άλλη μια φορά τίμησες το νησί μας. Σου εύχομαι και άλλες διακρίσεις και μπράβο σε όλους όσους προσπαθούν για την ανάδειξη του ομίλου που εσύ δημιούργησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 22:46

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.