Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουλ 2013

Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, σχετικά με την απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου για τις δωρεάν μετακινήσεις δημοσίων προσώπων


Με αφορμή την απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να καταργήσει -μετά από εφαρμογή δεκαετιών- τις δωρεάν μετακινήσεις με πλοία για τα δημόσια πρόσωπα που σχετίζονται με Νησιωτικές Περιφέρειες, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ουδέποτε, από την πρώτη μέρα της θητείας μου μέχρι σήμερα, έκανα χρήση αυτού του προνομίου. Ποτέ δεν μετακινήθηκα δωρεάν στα Νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Χαιρετίζω την απόφαση του υπουργού, μια απόφαση που άργησε δεκαετίες».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/13 16:23


    Μπράβο Δημήτρη, είσαι η εξαίρεση στον κανόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13 17:08


    Προς τον φίλο μου Δημήτρη Κατσικάρη


    Δημήτρη εγώ δεν θα πω είσαι εξαίρεση στον κανόνα. Εγώ θα πω να κοιτάξει ο Υπουργός να βάλει τάξη σε άλλα σοβαρά προβλήματα και ας αφήσει τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Δεν καταλαβαίνω είναι υποχρεωμένος ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων που μπορεί να επισκέπτεται κάθε μέρα τα νησιά , να πληρώνει τα εισιτήρια του; Εκεί είναι το πρόβλημα της Εμπορικής Ναυτιλίας κε Υπουργέ; Με αυτόν τον τρόπο κάνετε οικονομία στο κράτος ή ενισχύετε τους εφοπλιστές κε Υπουργέ;
    Κοιτάξτε να ενισχύσετε με δρομολόγια τα εγκαταλελλειμμένα ακριτικά νησιά μας και αφείστε τις ανευ ουσίας τρακατρούκες.
    Φίλε Δημήτρη , επειδή σε εκτιμώ περίμενα να δώσεις μια ουσιαστική απάντηση στον άσχετο για μία ακόμη φορά Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας. Γιατί δυστυχώς κανένας Υπουργός για την Ναυτιλία που έχει περάσει δεν έχει σχέση με το αντικείμενο. Όλοι πεύτουν με αλεξίπτωτο. Από τον αείμνηστο Κατσιφάρα που δεν τον ήξερε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του μέχρι σήμερα.

    Αυτά και εάν χρειαστεί θα επανέλθω.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/7/13 17:30

    Ο κύριος Κατσικάρης είναι αξιέπαινος γιατί ενώ μπορούσε να κάνει χρήση της ατέλειας που του έδινε το κράτος, προτιμούσε να πληρώνει από την τσέπη του.
    Δεν ξέρω πολλούς τέτοιους δημόσιους λειτουργούς που αποποιούνται νόμιμα προνόμια.
    Η Ελλάδα βούλιαξε από τα λαμόγια που τρώγανε με δέκα μασέλες, που χρησιμοποιούσαν θεμιτά και αθέμιτα μέσα, που χρησιμοποιουσαν τη δύναμη της θέσης τους για ίδιον όφελος.

    Και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/7/13 23:23

    Προς τον 17:08
    Πρέπει να είσαι και πολύ βλαξ.
    - Λέει ο κύριος Κατσικάρης ότι χαιρετίζει την απόφαση του υπουργού και εσύ την αποκαλείς στρακαστρούκα.
    - Λέει ότι ουδέποτε έκανε χρήση του προνομίου που του έδινε ο νόμος και εσύ λες να επανέλθει το προνόμιο.
    - Μιλάει για ένα συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο κατά τη γνώμη μου είναι αξιέπαινος και εσύ τον εγκαλείς για τα δρομολόγια των ακριτικών νησιών για τα οποία ουδεμία αρμοδιότητα έχει.

    Αν ο κύριος Κατσικάρης έχει τέτοιους φίλους, τι τους θέλει τους εχθρούς.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.