Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Ιουλ 2013

Δικαίωση της αποκλειστικής πληροφορίας μας για την επίσκεψη Παναγιοτόπουλου στην Σαλαμίνα

Δικαίωση της αποκλειστικής πληροφορίας μας για την επίσκεψη Παναγιοτόπουλου στην Σαλαμίνα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν τα κατάφερε ίσως την επόμενη φορά.
Η παράσταση με τα όποια προβληματάκια από εξωγενείς παράγοντες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο SALAMINA PRES ως και στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ απ’ όπου και οι σχετικές φωτογραφίες

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/7/13 19:20

    Αφού δεν το κατέχεις χριστιανέ μου με τίποτα τί βγαίνεις και δεν κοκκινίζεις από ντροπή γι'αυτά που λες .Δεν εισαι πουθενά Τσαβαρή ,έκανες τα κόκαλα του αρχαίου Ευριπίδη να τρίζουν χθες βράδυ με τα μαθήματα ιστορίας που ''δίδαξες'' πάνω στα άχυρα. Κι εγώ που πίστευα πως οι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ δεν μιλούν και καλά κάνουν ,να που γελάστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/7/13 19:27

    ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟ ~ ΜΑΕΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΘΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ''ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ'' ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/13 20:24

    PONAEI MAGGES?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/13 21:52

    Πόσο πονάει ???? Δεν λες τίποτα αυτή η παράσταση θα ανέβει Επίδαυρο με το πιο φθηνό εισητηριο 20€ θα πάνε όλοι οι γνωστές και θα κάνουν κριτικές και εμείς εδω στην κουλουρη ευτυχώς λίγοι γιατί οι πολλοί πήγαν στην παράσταση τα έχουμε μηδενίσει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/13 12:58

    Υπαρχουν κ αλλες εκδηλωσεις που αξιζουν προβολης οπως το 3ο διεθνες φεστιβαλ παραδοσιακων χορων που διοργανωνει το Λυκειο των Ελληνιδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/13 14:14

    "ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ "...... ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΥΦΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.