Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Ιουν 2013

Στουρνάρας στην ποδιά του σφάζονται παλληκάρια. Ανακοίνωση, πολιτικού αχταρμά εν μέσω πολιτικού πανικού το Σαββατοκύριακο

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
15 Ιουνίου 2013
Οι συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή, στις 14 Ιουνίου 2013 και ώρα 11π.μ που πραγματοποιήθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων, είχαν ως αποτέλεσμα την παραμονή της Δ.Ο.Υ Σαλαμίνας έως και τον Σεπτέμβριο.
Για την εξέλιξη αυτή ο Δήμαρχος Σαλαμίνας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους  Βουλευτές της Ν.Δ κ.κ. Γιάννη Τραγάκη (Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής) και Αναστάσιο Νεράτζη όσο και τους Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη (Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο) και κ. Τζένη Βαμβακά, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στήριξαν την προσπάθεια αυτή του Δημάρχου, στις επαφές τις οποίες είχε με τον υπουργό κ. Γιάννη Στουρνάρα και με άλλους παράγοντες.
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/6/13 18:49

    Εβγαλε την ανακοίνωση ο μακάκας μόλις διάβασε ότι κατεβαίνει και ο Σύριζα στις εκλογές γιατί δεν θα του βγεί το σενάριο λαγοί υποψήφιοι Ραπτοπαπασάβρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/13 19:36

    τι άλλοι τίτλοι θα βάλετε γαμότω σας βαρέθηκα πια γραφετε έτσι χωρίς κανένα πολιτικό λόγο μόνο και μόνο για να γεμίζετε την σελίδα σας,αναγράφετε....αν αποφεύγατε προσωπικές προσβολές και κυρίως “αγοραίες” εκφράσεις... εσεις γιατί δεν το τηρείται...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/6/13 21:02

    MAΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΗ--ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙ ΠΟΣΑ ΧΤΥΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ??

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΤ΄΄ΤΗ ΜΕΣΗ. ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/13 21:17

    Ρε συ, αφού λέμε ότι χεστήκανε απ'τ ο φόβο τους βουλευτές και υπουργοί μόλις είδαν την αστραφτερή μασέλα και το γυαλιστερό μάτι του ΓιαννΑκη.
    Μόνο τα παντελόνια που δεν κατέβασαν οι άνθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/13 09:36

    Σήμερα στις 11 θα μεταβώ στο μέγαρο της ΕΡΤ. Είμαι σίγουρος ότι με τις δικές μου συντονισμένες ενέργειες ο Μανιτάκης ο Στουρνάρας και ο Κεδίκογλου θα ανοίξουν την ΕΡΤ.
    Είμαι ο ένας και μοναδικός είμαι ο special one είμαι ο πολιτικός ηγέτης της Ελλάδας, είμαι ο Μουρίνιο της Σαλαμίνας,
    είμαι ο ΓιαννΆκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/6/13 23:34

    IDIETEROS O AKISSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.