Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

4 Νοε 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ Εντολές εκ των "άνωθεν" εκτελεί η Δημοτική Αρχή της κ. Νάννου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου 2014 η "ανεξάρτητη" Δημοτική Αρχή της Κας Νάννου, "πριν ο αλέκτωρ λαλήσει", απέδειξε και στον πιο καλοπροαίρετο δημότη του νησιού μας πως εννοεί το καλό των εργαζόμενων, των άνεργων, των συνταξιούχων, των αυτοαπασχολούμενων της Σαλαμίνας!!!
Με προκλητικό τρόπο, υποστήριξε την απόφασή της να αυξήσει υπέρογκα, από 1-1-2015, κατά 50% τα δημοτικά τέλη και το τιμολόγιο της δημοτικής ύδρευσης. Ανάλογη είναι και η εικόνα σε όλες τις αυξήσεις στους συντελεστές των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, μικροπωλητών, περιπτέρων....
Σαν πιστός υπηρέτης της Κυβέρνησης, της τρόικας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτρεξε να ευθυγραμμιστεί με το "Νόμο" ότι για κάθε υπηρεσία-παροχή ο δημότης πρέπει να "ξανά" πληρώνει υπέρογκα ποσά από
την τσέπη του.
Ο στραγγαλισμός των οικονομικών των Δήμων από την σημερινή συγκυβέρνηση αλλά και τις προηγούμενες, βρίσκεται στα πλαίσια της πολιτικής της Ε.Ε περί οικονομικής αυτονομίας των Δήμων, που στα απλά ελληνικά σημαίνει "ξεχάστε τις επιχορηγήσεις όποιος Δήμος θέλει έργα βάζει νέους φόρους και τα εκτελεί". Αυτή την πολιτική-δόγμα υπηρετεί η απόφαση της Δημοτικής Αρχής (ψηφίστηκε και από την παράταξη του Κου Σοφρά).
Στο ίδιο μήκος κύματος και το τεχνικό πρόγραμμα για το 2015 προϋπολογίζει έργα με τα εξευτελιστικά ποσά: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ 5€ !!! ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ 7€!!! ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ 8€!!!....
ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ 83.011€. Αυτό το Τεχνικό Πρόγραμμα βρίσκεται πολύ μακριά από την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των κατοίκων του νησιού μας.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ καταψήφισε την αύξηση των δημοτικών τελών και του τιμολογίου ύδρευσης καθώς επίσης και το τεχνικό πρόγραμμα. Στήριξε την πολιτική που ακολουθούν οι δημοτικές αρχές που εκλέχτηκαν με την στήριξη του ΚΚΕ για μείωση των Δημοτικών τελών και απαλλαγή των ευπαθών ομάδων (ανέργων, άπορων, πολύτεκνων, ΑΜΕΑ...). Πολιτική ανακούφισης στα λαϊκά νοικοκυριά, μίας ανάσας από την ασφυκτική κυβερνητική φοροληστεία.  
Δεν αποδεχόμαστε την αύξηση της ανταποδοτικότητας, τα νέα τέλη και παράβολα για τους εργαζόμενους-ανέργους- συνταξιούχους και τις οικογένειες τους. Δεν αποδεχόμαστε την διεύρυνση της φορομπηχτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης και Ε.Ε, που η εγκύκλιος του Υπ. Εσωτερικών ονομάζει "βελτίωση της εισπραξιμότητας ιδίων εσόδων".
Καλούμε όλους όσοι πλήττονται από αυτές τις πολιτικές να παλέψουμε διεκδικώντας: 1. Την πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση της Τοπικής Διοίκησης από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη λειτουργία των υπηρεσιών με στόχο την κατάργηση κάθε είδους τοπικής φορολογίας, ανταποδοτικών ή άλλων τελών δηλ. την κατάργηση κάθε είδους συμμετοχής των εργαζομένων. Τα έσοδα να προέρχονται από την φορολογία στο μεγάλο κεφάλαιο.
2. Να δυναμώσουμε των αγώνα μας για έργα που έχουν ανάγκη οι λαϊκές οικογένειες στο νησί μας όπως παιδικοί σταθμοί χωρίς τροφεία για όλα τα παιδιά, σχολεία, αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές με δωρεάν πρόσβαση όλων των κατοίκων, κοινωνικές δομές αξιοπρεπείς και αποτελεσματικές για τους συμπολίτες μας που τις χρειάζονται. Αποχετευτικό και σύγχρονο οδικό δίκτυο.  
ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

52 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/14 21:51

    ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ Κε ΒΛΑΧΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΙ "ΜΑΛΑΚΕΣ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΝΕΡΟ, ΜΑΓΑΖΙΑ, ΔΕΗ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ, Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ Κε ΒΛΑΧΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/14 23:39

    Κάποτε ματώνεις την ψυχή σου, υπογράφεις τον πολιτικό σου θάνατο, γιατί είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης, γιατί πρέπει να σώσεις ότι ακόμη σώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 13:08

      Γιατί δεν υπογράφεις με το ονοματάκι σου καλή μου παρά γυρνάς και μυξοκλαίς μην τυχόν και σωθείς εσύ;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/14 23:53

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕΣ ΠΟΣΟ ΛΙΓΗ ΕΙΣΑΙ Κ. ΝΑΝΝΟΥ....ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΑ; ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ; ΚΑΤΑΡΡΕΕΙΣ ΑΠΟΤΟΝ ΘΩΚΟ...ΜΟΝΗ ΣΟΥ ..ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ .
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΕΤΣΙ ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ;ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 14:55

      Τσαβαράκο θα πάθεις τίποτα τόσες ώρες που κάθεσαι και πληκτρολογείς τις μπούρδες σου.
      Εσένα το μόνο που σε καίει είναι να μην έχει φράγκο στο Ταμείο η Νάννου για να μην μπορεί να κάνει τίποτα και να αναγκαστεί να παραιτηθεί σε 3 μήνες. Αυτά δεν μας έλεγες;
      Λογάριαζες όμως Γιαννάκη χωρίς τον ξενοδόχο. Νόμιζες ότι η Νάννου τρώει κουτόχορτο, όπως τρως εσύ.
      Τώρα κοίταξε πως θα ξεμπλέξεις με τους Οικονομικούς Επιθεωρητές γιατί αυτοί δεν είναι Μυλωνάκης που σε ρώταγε χθες στην εκπομπή τι τα ΄κανες τα λεφτά θα μας πεις; Κι εσύ έκανες ότι δεν άκουγες.
      Στους οικ.επιθεωρητές θα απαντήσεις, κι αν δεν απαντήσεις θα το βρούν από μόνοι τους, μη νοιάζεσαι.!!!!
      Σε έχουν ζώσει τα ...φίδια γιαυτό κι έχεις τρελαθεί, δεν ξέρεις τι κάνεις κι όλα σου βγαίνουν μπούμεραγκ.
      Κρίμα μωρέ τα λεφτά που έδωσες στην εκπομπή για να βγεις στην οθόνη. Σκέτο βατερλό. Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ματαγίνει. Με 4 λέξεις η Δήμαρχος ανέτρεψε το κλίμα, τόσο που ο ίδιος ο παρουσιαστής αγανακτισμένος σε ρώταγε και σε ξαναρώταγε: Αφήστε τα αυτά, πού πήγαν τόσα λεφτά θα μας πεις; εκεί τσαβαράκο το κανες μόκο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 09:22

      Σιγά την εκπομπή αδιάβαστος ο δημοσιογράφος δεν ήξερε τι του γίνεται.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/14 00:02

    12 χρόνια απραξίας, 12 χρόνια ολιγωρίας ,12 χρόνια ΤΙΠΟΤΑ.
    Δεν έμαθες να παλεύεις... είσαι το πιόνι του αξιότιμου συζύγου σου. Ο δήμος θέλει λύσεις κι εσύ μιλάς για εξυγίανση. Πάλι τα εύκολα διαλέγεις. Δεν σώζεσαι τώρα πια. Τώρα εισαι εσύ υπεύθυνη.
    Και μη μας πεις για προηγούμενους. ΤΟ ΈΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΆΝΕΙ... ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ .. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι κι εσύ ήσουν "προηγούμενη" γίνε μεγάλο κορίτσι επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/14 00:57

    ΑΥΤΟ ...ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΑΛΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ....ΒΛΑΧΟ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 13:55

      τοσα ξερει τοσα λεει.
      ειναι και δημοσια προσωπα παναθεμα τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 18:38

      λιγα τα λογια σας για τον κυριο βλαχο φασισταρια.ρε να πεις τον πατερα σου καραγιοζη.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/11/14 22:40

      σιγα μη σταξει η ουρα του γαιδαρου

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/14 12:09

    Μπράβο σας κύριε Βλάχο που πήρατε θέση δημόσια. Λυπάμαι που δεν σας ψήφισα, είστε ο μόνος που μας υποστηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/14 14:18

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
    Το ερώτημα της Δημάρχου αν υπάρχει άλλη λύση στο πρόβλημα να της το πουν, θα το απαντήσει κανείς;
    Όσο δεν απαντιέται, τόσο ισχυροποιείται η δήμαρχος και δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή τη στιγμή εμφανίζεται ως η σιδηρά Κυρία, ενώ ο τέως και οι γραφιάδες του φαντάζουν αξιολύπητα ανθρωπάκια.
    Βασική Αρχή 1η : Άρνηση χωρίς θέση και πρόταση, είναι σκέτη μπούρδα.
    Βασική Αρχή 2η : Ο Αρχων δεν πρέπει να είναι αρεστός αλλά χρήσιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 16:37

      Εμας ρωτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????
      Να ρωτησει το ΛΕΝΗ.........
      ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ,ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ..ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ....;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      ΟΤΙ ΕΙΧΕ ...ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ .ΑΥΤΗ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ......ΦΑΤΕ ..50% ΛΥΣΕΙΣ ..ΤΩΡΑ......

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/11/14 16:05

    1. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ ΧΑΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ????? ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!! 2 . ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 22:31

      Τι ασυναρτησίες μαλακιες είναι αυτές;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 09:25

      Μπορεί να μην εκφράζεται καλά αλλά μια χαρά τα λέει. Να μπει ένα τέλος στις λαμογιές με τα μαύρα τιμολόγια. Αλλά αυτό δεν συμφέρει, πως θα πληρώνονται οι εθελοντές μετά;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/11/14 17:12

    Βασικές αρχές δημοκρατίας

    α) ισότητα δικαίου, σημαίνει ισότητα έναντι του νόμου και άρνηση της αυθαιρεσίας.
    β) ισότητα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.
    (γ) κοινωνική ισότητα.
    (δ) πολιτική ισότητα ή πολιτικής συμμετοχής, εκφράζεται με τα πολιτικά δικαιώματα και τους ίσους νομικούς και κοινωνικούς όρους για την άσκηση αυτών.

    Να γίνει δημοψήφισμα και αφού ενημερωθούν οι δημότες ν' αποφασίσουν οι ίδιοι αν θέλουμε να μπούμε στο παρατηρητήριο. Επί 12 συναπτά έτη συμμετείχατε στα κοινά. Οσο επιμένετε ότι είχατε άγνοια τόσο μας διαβεβαιώνετε για την ανικανότητα σας. Υφαρπάξατε την ψήφο μας με ανακρίβειες. Σας ακούσαμε να παραδέχεστε στην τηλέοραση ότι δεν μπορούσατε να υποστείτε το πολιτικό κόστος των αυξήσεων προεκλογικά. Ποιά, εσείς που ζητούσατε μειώσεις ταυτόχρονα. Μας εξαπατήσατε κ. Νάννου. Δημοψήφισμα τώρα. Εχουμε κάθε δικαίωμα να αποφασίσουμε για τις τύχες μας. Δεν σας ψηφίσαμε για να μας καταστέψετε. Μας λέτε να κάνουμε ένα χρόνο υπομονή. Μέσα σε ένα χρόνο δεν θα υπάρχει κατάστημα στην Σαλαμίνα ανοικτό. Να δω από ποιούς θα εισπράττετε τα τέλη που προσδοκάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/11/14 17:38

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 09:29

      Είναι προφανές ότι δεν μας νοιάζουν τα παλιά. Μας νοιάζουν τα νέα που θα εισπράξουμε για να σας νοικοκυρέψουμε με τα χεράκια μας τα καθαρά.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/11/14 19:12

    ΑΝΑΞΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΦΤΑΕΙ. Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 43 ΕΚΑΤ. ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 20 ΧΩΡΊς ΝΑ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ. ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥ 20 ΕΚΤ. ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΠΩς ΕΦΕΡΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥ 80 ΕΚΤ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΗΡΕ ΧΡΕΙΟΣ 43 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ 20!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 19:20

      Από πού κι ως πού ρε απατεώνα μείωσε το χρέος ο Τσαβαρής?

      1. Δάνειο από το Τ.Π. & Δανείων ύψους 4.550.037,86 € (τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων τριανταεπτά ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών) για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού έτους 2012.
      ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-5Χ0
      Βάλε πράμα, τα κορόιδα πληρώνουν.

      2. Δανειακή σύμβαση - επιμήκυνση. ΑΔΑ: Β4ΣΥΩ1Ε-520.
      "Ο Αντιδήμαρχος κ. Καπετανάκης Γρηγόριος ενημέρωσε το σώμα λέγοντας ότι ο Δήμος
      μας έχει συνάψει την 14120/8-8-2012 σύμβαση δανείου με το Ταμείο Παρακαταθηκών και
      Δανείων, ύψους 9.965.084,10€ ( εννέα εκατομμυρίων εξήντα πέντε χιλιάδων ογδόντα
      τεσσάρων ευρώ και δέκα λεπτών) συνολικού άληκτου κεφαλαίου 31-12-2011".
      Περίοδος χάριτος τρία χρόνια, επιμήκυνση άλλα τρία χρόνια.
      Κάνε τον κουβαρντά σήμερα, ας γίνουν ρημαδιό αύριο....

      3. Κυνική ομολογία του Τσαβαρή ότι πήρε έξι εκατομμύρια άτοκο δάνειο από την ευδαπ και πέτυχε αναστολή κατασχέσεων "μετά από διαπραγματεύσεις".

      "Συνολικά μέσα από αυτή την διαπραγμάτευση με την ΕΥΔΑΠ εκτός από το πάγωμα των κατασχέσεων που μπορούσαν να ενεργοποιηθούν οποτεδήποτε λόγω των οφειλών μας, εξασφαλίσαμε ένα άτοκο δάνειο συνολικού ύψους 6.000.000 € (3.960.000 + 2.040.000)"

      "Διαπραγματεύσεις" ήταν η υπόσχεση να της χαρίσει το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης για είκοσι χρόνια .
      http://salamis-news.blogspot.com/2012/06/blog-post_10.html#more

      4. Απλήρωτες υποχρεώσεις
      Το 2011 έμειναν απλήρωτα 20 εκατομμύρια από τα 24 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί!
      ΒΟΧΡΩ1Ε-4ΚΚ
      ΒΟΖΙΩ1Ε-8Υ3
      Ψιλοπράματα....!!!

      5. Απλήρωτες υποχρεώσεις
      Το 2012 έμειναν απλήρωτα 26 εκατομμύρια από τα 29 που είχαν δεσμευθεί και ψηφισθεί.
      αποφάσεις οικονομικής επιτροπής 9/2013 και 30/2013
      Ψίχουλα..!!

      6. Απλήρωτες υποχρεώσεις
      Το 2013 έμειναν απλήρωτα 12 εκατομμύρια
      αποφάσεις 1/2014 και 5/2014 της οικονομικής επιτροπής ΒΙΨ4Ω1Ε-0ΨΓ.
      Φραγκοδίφραγκα..!!!

      7. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2012 ΑΔΑ: Β4Γ7Ω1Ε-4ΟΖ
      K.A. 0521.005 εισφορά λόγω επέκτασης σχεδίου πόλεως,
      κύρωση πράξης εφαρμογής στην περιοχή Ψιλή Άμμος .. 2.211.175,28 €
      Κ.Α. 3217.003 εισπρακτέα υπόλοιπα από επέκταση σχεδίου
      πόλεως κύρωση πράξης εφαρμογής Ψιλή Άμμος..........1.096.842,51 €

      Τα λεφτά μας ρεεεεεεεεε...!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/14 20:51

      ΡΕ ΑΠΑΤΗ ΠΟΙΑ 43 ΕΚΑΤ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ 32.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ Ο ΔΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/11/14 19:59

    Η Κ. ΝΑΝΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
    ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ Π.Δ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.
    Η ΑΤΟΛΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 20:17

      Δεν πειράζει να τις χάσουν. Τόσοι περιμένουν στην σειρά και δικοί μας.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος5/11/14 20:05

    βλαχο εκπρωσοπησ ενα ιστορικο κομα και ο Τσαβαρησ σε εβαλε στην μπρηζα να βγαλησ ανακοινωση .Προσεξε λυγο μην γινησ μαργιονετα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 20:20

      άντε ρε καραγκιόζη προβοκάτορα που θα μείνει αμέτοχο το κόμμα όταν πίνουνε το αίμα του εργαζόμενου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 18:30

      μην τον λες καραγκιοζη και του δινεις αξια του βλακα ρε μαναρι.οταν βλεπεις στον δημο κατι τυπους σαν τον καπετανακη η σαν το βενετσανο που εχει αλαξει τρεις συνδυασμους σε τρεις τετραετιες και εχει εκλεγει τι επιπεδο περιμενεις.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος5/11/14 20:20

    Ανώνυμος5/11/14 20:19
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡ ΚΟΡΡΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡ ΓΕΡΑΣΙΜΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ .ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ;;;;;;;;;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ;;;;;;;;;;;;;
    Η ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΑΝΤΙ ΤΙΣ ΠΟ...........ΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 22:04

      αυτα που λεσ ειναι πολυ σοβαρα. αιτιολογησε τα καλυτερα

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος5/11/14 20:27

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ Ο.Κ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ;
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 20:47

      ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΙΛ . ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ, ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΟΥΚΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 10:46

      Έτσι είναι, όταν στερείσαι επιχειρημάτων καταφεύγεις σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
      Δεν άκουσες ρε βλάκα στην τηλεόραση τη Δήμαρχο που είπε ότι συντάσσεται με την πολιτική της Δούρου και ότι προσβλέπει στην κατασκευή ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ; Α, να χαθείς βρωμιάρη. Τα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ θα σας τινάξουνε στον αέρα, θα σας διαλύσουνε λαμόγια.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος5/11/14 20:49

    MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. Κα ΚΑΡΟΥΣΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑς ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙς ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 11:27

      η θεση που πηρε η ΚΑΡΟΥΣΗ ηταν ενα μεγαλο και ξεκαθαρο ΟΧΙ στην αυξηση των Δ.τελων. .δεν σας φτανει φαινεται αυτο. Ηταν η μονη που εβαλε θεμα ΟΧΙ στη πωληση του ΟΛΠ και του αρχαιολογικου χωρου, θεμα για μειωση εισιτηριων, ΟΧΙ στο λατομειο. τα ξεκατινιασματα στα μπλογκς τα αφηνει για τους ......συντροφους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 12:56

      Εσύ καλά τα λες ανώνυμε. Η ίδια στοματάκι δεν έχει να μιλήσει; Αλλά δεν πειράζει, εκλογές έρχονται. Μόνο τους δικούς σας τους ψήφους θα πάρετε.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος5/11/14 20:53

    ΣΤΟΝ 20.49 ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ; ΜΟΚΟ ΟΛΟΙ; ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/14 21:38

      Tα βλέπεις ρε βούρλο πως σας παίζει ο Τσαβαρής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/11/14 09:34

      Ποιός Τσαβαρής ρε πληρωμένε. Ο Τσαβαρής έβαλε τον Βλάχο να βγάλει ανακοίνωση; Να πλένεις το στόμα σου άλλη φορά που βάζεις στο βρωμόστομα σου τον Βλάχο. Είναι ο μόνος που είχε τα @@@ να πάρει θέση. Ολοι οι άλλοι κοιμούνται.... Να το θυμηθείτε σε λίγους μήνες γιατί θα ψηφίζουμε....

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος5/11/14 20:59

    ΡΕ ΒΛΑΚΑ 20;21 ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥς ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΜΙΛΑΣ; ΑΥΤΆ ΕΧΟΥΝ ΨΞΦΙΣΘΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑ ΝΑΝΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 16:03

      Πάλι ψέματα λες γιαννάκι. Η Νάννου ποτέ δεν ψήφισε τον ισολογισμό έναρξης με υπογραφή Καπετανάκη που ανέβαζε με αλχημείες το χρέος στα 43 εκατομμύρια.
      Το χρέος ήταν μόνο 25 εκατομμύρια διαπιστωμένο και βεβαιωμένο από 3 ξεχωβριστούς φορείς, τους ορκωτούς λογιστές, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και τη βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος5/11/14 21:29

    Ανώνυμος1/11/14 14:02
    Ανώνυμος1/11/14 14:01
    ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 5000000 ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ Λ.Τ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.
    1)ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΕΩΡΗΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ.ΒΑΣΕΙ ΠΟΛ 1023/2014
    2) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
    3) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΚΑΙ
    4) ΑΝΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ Π.Χ (ΠΟΡΟΥ)

    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΑ ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ;;;
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ , ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΛΕΝΗ ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/14 09:36

      Εσύ τα φωνάζεις ανθρωπέ μου και πολύ καλά κάνεις. Το θέμα είναι ότι δεν ακούει κανείς.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος5/11/14 22:05

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΡΑΩΡΑ ΤΗΣ Μ.......ΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΑΣΑΝΕ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/11/14 18:19

    ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΝ.....ΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΑ , ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΟΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΣΟΝΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/11/14 01:59

    Καλά ρε Βλάχο, τα 5 ευρώ το μήνα σε πειράξανε;
    Τα εκατομμύρια που έφαγε ο Τσαβαρής δεν σε νοιάζουν;
    Ζήτω το ΚΚΕ, το κόμμα του πρωλεταριάτου.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 15:05

      ο κυριος βλαχος και τοτε φωναζε εσυ μαλον κοιμοσουν.τωρα αν εσενα σου περισευουν τα 5 ευρω που δεν ειναι 5 αλλα παραπανω να μας πεις που μενεις να περναμε να μας τα δινεις εσυ ρε κουβαρντοπαιδο.ζητω τα κοματα που ψηφιζες εσυ και μας εχουν φερει σε αυτη την κατασταση. ασε το κκε μην το πιανεις στο στομα σου εκτος αν το ξεπλενεις πρωτα γιατι βρωμαει.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος7/11/14 08:17

    ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 08:57

      Κύριε Τσαβαρή που πήγαν τα λεφτά μας, σε κατηγορεί η κυρία Νάννου για τόσα εκατομύρια που λείπουν, πρέπει να μας εξηγήσεις πρέπει να μάθουμε την αλήθεια, τι είναι αυτά τα 32.000.000

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος7/11/14 09:51

    ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ? ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ? ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ?
    ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΣΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/14 10:36

      η ανακοινωση υπαρχει αλλα εισαι και τυφλος......πηγαινε sto salaminapress

      Διαγραφή
  25. Γειά Σου,
    Μήπως χρειάζεστε μια επείγουσα δάνειο οποιασδήποτε μορφής; Ένα δάνειο για να ξεκαθαρίσω τα χρέη σας ή να χρειάζεστε ένα δάνειο για κεφάλαιο
    να βελτιώσει την επιχείρησή σας;
    Έχετε ήδη απορριφθεί από
    τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών οργανισμών;
    Μήπως χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη;
    αναζήτηση όχι περισσότερο, όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματά σας, ένα πράγμα
    του παρελθόντος. Εμείς ταμεία δανείων σε ιδιώτες
    που έχουν ανάγκη από οικονομική βοήθεια, που έχουν μια κακή πιστωτική ή χρειάζονται χρήματα,
    να πληρώσει τους λογαριασμούς, να επενδύσουν σε επιχειρήσεις σε προσιτή τιμή του 2%. Επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω αυτή
    μέσο για να σας ενημερώσω ότι έχουμε καταστήσει αξιόπιστη και δικαιούχο συνδρομής και εμείς
    θα είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν ένα δάνειο. Έτσι, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail:
    hamitonhillloanfirm@mail.com

    Παρακαλώ γράψτε τα στοιχεία σας στη μορφή κατωτέρω:

     1) Ονοματεπώνυμο: .............................. ............... ..........
     2) Χώρα: .............................. ................ .............
     3) Διεύθυνση: .............................. ................ ............
     4) Κράτος: .............................. ................ .............. ..
     5) Φύλο: .............................. ................ .............. ....
     6) Οικογενειακή Κατάσταση: .............................. ............... ....
     7) Επάγγελμα: .............................. ................ .......
     8) Τηλέφωνο: .............................. ............... ...
     9) Η θέση του παρόντος σε θέση εργασίας: .....................
     10) Μηνιαίο εισόδημα: .............................. ...............
     11) Ποσό δανείου που απαιτείται: .............................. .......
     12) Διάρκεια δανείου: .............................. ............... ...
     13) Σκοπός του Δανείου: .............................. ..............
     14) Θρησκεία: .............................. ................ ..........
     15) Έχετε υποβάλει αίτηση πριν από ............................. ....

    Αναμένω την ταχεία απάντησή σας σύντομα.

    Ευχαριστώ,
    Ο κ hamiton

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.