Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Νοε 2014

ΝΟΒΣ! Ματαιώνεται το πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΕΔ – ΣΑ 2014
Ματαιώνεται, με την ευχή να πραγματοποιηθεί μελλοντικά σε καλύτερες συνθήκες, το Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2014, που επρόκειτο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29/30 Νοεμβρίου 2014, στην Σαλαμίνα, στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου Σαλαμίνας.
Τη σχετική απόφαση έλαβε το “Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων” (ΑΣΑΕΔ) που έχει τον κύριο λόγο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, λόγω μικρού αριθμού τελικών δηλώσεων συμμετοχής που υποβλήθηκαν.

Αρωγός του (ΑΣΑΕΔ) για την άρτια διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης, που θα γινόταν πρώτη φορά στην Σαλαμίνα, θα ήταν ο “Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας” (ΝΟΒΣ) που είχε αναλάβει την ευθύνη της τοπικής υποστήριξης του πρωταθλήματος σε θέματα οργανωτικά, διοικητικά αλλά και ασφάλειας των αγώνων.
Συνημμένη σας αποστέλλεται η ανακοίνωση του ΑΣΑΕΔ.
Ο ΝΟΒΣ ευχαριστεί όσους προθυμοποιήθηκαν να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν στην άρτια διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/11/14 10:04

    TI KΡΙΜΑ...ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.ΜΑΖΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΩΓΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.