Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Νοε 2014

Εργαζόμενοι στηνΚαθαριότητα τουΔήμου Σαλαμίνας. Καταδικάζουμε τις επιχειρούμενες απολύσεις των συναδέλφων μας, εργαζομένων στην καθαριότητα


Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες.
Καταδικάζουμε τις επιχειρούμενες απολύσεις των συναδέλφων μας, εργαζομένων στην καθαριότητα που εργάζονται πολλά χρόνια με τις λεγόμενες προσωρινές διαταγές.
Κυβέρνηση και Ε.Ε. προχωρούν τα αντεργατικά μέτρα, απολύσεις, επέκταση ελαστικών μορφών εργασίας, κλείσιμο κοινωνικών υπηρεσιών και Δημοτικών Επιχειρήσεων, ιδιωτικοποιήσεις φορέων και αρμοδιοτήτων, επιτάχυνση της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών ύδρευσης – αποχέτευσης κ.λπ...
Με εργαλεία την “επιτάχυνση” έκδοσης των δικαστικών αποφάσεων των συμβασιούχων, την απογραφή όλων των εργαζομένων των ΝΠΙΔ, την διαγραφή όσων θέλουν να απολύσουν, την ένταξή τους στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών, την αξιολόγηση των δομών, την υποχρηματοδότηση των ΟΤΑ, το κλείσιμο των “ζημιογόνων”, όπως λένε επιχειρήσεων κ.α. χτυπάνε το δικαίωμά μας στη σταθερή δουλειά, χτυπάνε εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.




88 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/11/14 21:34

    Τα χρόνια πέρασαν και η καραμέλα που ήθελε τον λαό να είναι με τους εργαζόμενους έχει λιώσει από την στιγμή που οι εργαζόμενοι δεν είναι με τον λαό. Ας πάμε σε όποια υπηρεσία θέλετε και ας δούμε πως μας αντιμετωπίζουν. Το ίδιο και αυτοί στην καθαριότητα. Μια ζωή τον αντιδήμαρχό τους γλείφουν και ρουφιανεύουν ο ένας τον άλλον για μία καλύτερη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/14 23:19

    Τι απαραδεκτη σταση ηταν αυτη της Δημαρχου,και του ελαχιστου συναφιου της. ειπε λιγες παπαριες ,και ταχα οτι λυπατε που μαςεβαλε αυξηση. και σηκωθηκανε και φυγανε ολοι μαζι. Μηπως επειδη απο αυτη την δουλεια δεν θα βγαλει;;;;;;;;;;
    η της εκανε χαλαστρα στα δικα της σχεδια. μιλησε ο καλεσμενος πως θα γλυτωσει ο ΔΗΜΟΣ χρηματα και αυτοι την ειχαν κανει με ελαφρια πηδηματακια. Απαραδεκτη και παλι απαραδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 02:24

      Εσύ απαλλάσεσαι λόγω ανίατης ασθένειας.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/14 23:40

    Καποιοι ζητουν στη προεδρο της κοινοτητας να τηρει το πρωτοκολλο,και να υπαρχει σεβασμο στους συμβουλους,για να μπορεσουν να κανουν κατι στη καταραμενη κοινοτητα. ομως απο που να παρουν παραδειγμα;;;;;;;οταν η μανα δεν ξερει να διξει στο παιδι της καλους τροπους. Σημερα η Δημαρχος στη συγκεντρωση για την καθαριοτητα ( συνεταιρισμος) καθοταν διπλα της η ιδιαιτερα Β κυρια Δουμενη Σοφια ,Και ο Προεδρος λιμενικου ταμειου πισω απο την αλλη πλευρα πολλες σειρες πισω,και ηταν και ο μονοσς που εκατσε μεχρι το τελος και τοποθετηθηκε.Κατι που επρεπε να το εκανε ο αντιδημαρχος καθαριοτητος ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ.αυτοι ειναι θαυμαστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 00:22

      ΜΑΡΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ, Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΦΑΓΕ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑ ΜΗΝΥΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/14 07:47

      Δίπλα στην Δήμαρχο καθόταν ο πρώην Δήμαρχος Κος Σοφράς..οτι θέλετε λέτε..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/14 08:38

      ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΗ , ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ; ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/11/14 07:56

      07.47 ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος14/11/14 00:00

    Από λόγια κωθώνια ξέρετε πολλά να λέτε όλοι σας. Εύκολη κριτική, από ανεύθυνα στόματα που έχουν πάντα κάτι να πουν, για όλους και για όλα. Μήπως πρόσεξε κανείς πόσες ανοησίες είπε ο αποψινός ομιλητής; Μήπως σκέφτηκε κανείς ότι από λόγια έχουμε χορτάσει κι απόψε μόνο λόγια ακούσαμε και τίποτα πρακτικό και κυρίως εφαρμόσιμο; Δεν αρκούν οι καλές προτάσεις. Θέλει και λίγο μυαλό να καταλάβεις που πάνε όλα αυτά περί σκουπιδιών. Σκέφτηκε κανε΄ςι πόσα προβλήματα έχει η πρόταση που έγινε απόψε για ,,, κοινωνική υπηρεσία καθαριότητας; όχι βέβαια. Το μόνο που ξέρετε να σκεφτόσαστε είναι πόσο δηλητήριο θα χύσετε. Ρε άνα μούνου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/11/14 00:17

    Ειπαμε τιποτα διαφορετικο, αυτο ειπαμε οτι η δημαρχος εφυγε,και μαζι της και η συνιθησμενη κουστοδια.και δεν εκατσαν εκεινοι που ξερουν και πιο πολλα να αντικρουσουν αυτες τις ανοησιες που ελεγε ο αποψινος ομιλητης οπως λετε.Επειδη εμεις δεν εχουν μυαλο ας καθοταν η δημαρχος με τους ειδικους της που εχουν μυαλο.για να τοποθετηθουν σωστα. Εγω καταλαβα οτι τους ειπε μπραβο και εφυγε,το ιδιο και κ.Σοφρας,το ιδιο και Ομοσπονδια ,και κατσανε τρεις και κουκος τεσσερις .Ρε ανα μουνου εσυ.ξερολα ε ξερολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 02:40

      Ρε άντε να σε δει κανάς ψυχίατρος βλάκα.
      Πόσο να καθήσει η Δήμαρχος; δεν έχει άλλη δουλειά, να καθήσει 3 ώρες να ακούει ότι λένε;
      Πήρε το λόγο, είπε ότι η ανακύκλωση που συζητάνε είναι ένα από τα στάδια ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων, κι αν μπορεί να γίνει όπως το περιγράφανε, καλώς να γίνει.
      Αν όχι, τότε η διαλογή θα γίνεται στην πηγή. Εξήγησε ότι ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να λύσει μιά για πάντα το πρόβλημα της καθαριότητας στο νησί και να μειώσει δραστικά τα δημοτικά τέλη, γιαυτό και συμφωνεί απόλυτα με την πολιτική της Δούρου στο θέμα αυτό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 00:23

      Όχι βλάκας.
      Γυναίκα είναι από το Αιάντειο.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/11/14 00:54

    Εαν εννοεις το φιλαρακι μου την Μαρια απο οσο γνωριζω κανενας δεν τις εκλεισε το στομα ,ουτε με αγωγες ,ουτε με μηνυσεις που εφαγε.οπως λες.Και ειναι η μονη που παντα λεει και στηριζει την αληθεια με οποιο κοστος.Και εσυ που γραφεις για το φιλαρακι μου γιατι ετσι την αποκαλω.ειναι παντα ντομπρα,και στηριζει το καθε τι. Βεβαια εσυ την γνωριζεις πιο καλα. Γνωριζεις οτι ποτε δεν εκανε πισω παρ.ολες τις ταλαιπωριες που τραβηξε. Αλλωστε ξερετε πολυ καλα εσεις που γραψατε αυτα .οτι μαζι με της Μαριας τραβηξε και την αγωγη της φιλης της που την βοηθουσε στα δικαστηρια.Γι αυτο λοιπον πιστευω αυτα που γραφεις , να μη τα εννοεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/11/14 02:46

    Ανώνυμος14/11/14 01:37

    Με τα τόσα εκατομμύρια του νερού που φάγανε και την τραγική κατάσταση του δικτύου που αφήσανε, η Δήμαρχος δεν έπρεπε να κάνει αύξηση 27% μόνο, αλλά 1.000% όπως έκανε ο Δήμος Αριστοτέλη που από 0,45 ευρώ το κυβικό το πήγε 4,5 και η αύξηση των Δημοτικών τελών δεν έπρεπε να ήταν 50% δηλ. 5 ευρώ το μήνα, αλλά 100 και 170% όπως στο Δήμο Αριστοτέλη.
    Διαβάστε μπας και καταλάβετε ότι τα ψέματα τελείωσαν.
    http://antigoldgr.org/blog/2011/11/07/dim-teli/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:06

    Και στο Δήμο ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που είναι ο Γκλέτσος η άυξηση των δημοτικών τελών ήταν 50%. Μάλιστα αρνήθηκε να στέλνει απορριμματοφόρο σε μοναστήρι γιατί δεν πληρώνει τέλη.
    http://altpressfthiotida.com/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:11

    Και στην ΠΑΡΓΑ τα δημοτικά τέλη αυξήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια 400%.
    http://www.newsbomb.gr/politikh/aytodioikhsh/story/277222/parga-diamartyria-gia-ekriktiki-ayxisi-dimotikon-telon

    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:20

    Μόνο σε αυτούς;
    Μαρούσι 70% αύξηση
    Ηράκλειο 300%
    Καστοριά 300% στα τέλη, 300% και στο νερό.
    Δήμοι Πελοποννήσου 100%
    Δήμοι Εδεσσας, Ρεθύμνου, Τρίπολις, Ζαχάρως, Αβδηρών, Σερρών, Παλήνης,Κομοτινής, Χαλκηδόνας, Λευκάδος, Αργους-Μυκηνών κλπ κλπ αύξηση από 15 έως 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 07:12

      Ρε πες μας τελικά πόσα κιλά μ@λάκ@ς είσαι;
      Δηλαδή ο γείτονας, σκότωσε την γυναίκα του δια δεν την άντεχε κατά δήλωση
      Εγώ που δεν αντέχω τους μ@λάκ@ς δικαιούμαι να σκοτώσω εσένα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/14 13:41

      Και οι Χιτλερικοί έκαιγαν τους Εβραίους. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Επειδή έκαναν οι άλλοι αυξήσεις να κάνουμε κι' εμείς; Πληρωμένες πένες χωρίς ηθική.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/14 19:25

      Κι άμα δεν έχεις έσοδα πως θα καλύψεις τις δαπάνες ρε χαζοβιόλι;
      Δεν καταλαβαίνεις ότι τότε τα σκουπίδια θα μείνουν κάτω και το νησί θα λουστεί στο σκοτάδι;
      Δηλ. όλοι οι δήμαρχοι που κάνανε αυξήσεις, τι ήντουσαν, μαζοχιστές ή μαλάκες;
      Αντε βόδι, ξύπνα !!!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος14/11/14 08:04

    Καλά ούτε ένας δεν γράφει κάτι για τα καταγγελλόμενα των εργαζομένων;
    Δεν σας θίξαμε τον Βεζίρη σας ξυπνάτε, σήμερα αυτοί αύριο εμείς, όλοι μαζί θα πινάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 10:01

      θα απασχοληθουν στη νεα συνεταιριστικη επιχειριση του καρακωστα

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος14/11/14 08:40

    Την "κερκόπορτα" για απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων του Δημοσίου ανοίγει απόφαση του ΑΣΕΠ για 27 υπαλλήλους του Δήμου Δραπετσώνας.

    Πρόκειται για υπαλλήλους οι οποίοι είχαν προσληφθεί το 2004 με τα κριτήρια του "Προεδρικού Διατάγματος Παυλόπουλου" (ΠΔ 164/2004). Σύμφωνα με την απόφαση 590 του Γ' Τμήματος του ΑΣΕΠ που αποκαλύπτει σήμερα το "Εθνος" οι μονιμοποιήσεις είναι παράνομες, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι αυτοί όχι μόνο να αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της απόλυσης αλλά και της επιστροφής των μισθών που έχουν εισπράξει.

    Η απόφαση, αναφέρει η εφημερίδα, αποτελεί "πιλότο" για αντίστοιχες παράνομες μονιμοποιήσεις συμβασιούχων σε άλλους δήμους και αποσαφηνίζει το πλαίσιο αντιμετώπισής τους.

    Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εκατοντάδες υπάλληλοι που θα πάρουν το δρόμο απόλυσης και οι οποίοι θα προστεθούν σε εκείνους που θα φύγουν από το δημόσιο προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των 5.500 αποχωρήσεων, δέσμευση που υπάρχει προς την τρόικα.

    Οι υπάλληλοι βρίσκονται αντιμέτωποι επίσης με ποινικές διώξεις τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υπεύθυνους από την πλευρά του Δήμου που εν γνώσει τους ενέκριναν τις μονιμοποιήσεις.

    Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπάλληλοι με συμβάσεις που απείχαν μεταξύ τους περισσότερους από 12 και με τη συνέργεια του Δημοτικού Συμβουλίου εμφανίστηκε και άλλη σύμβαση από το πουθενά, ή βεβαίωση απασχόλησης και άλλα έγγραφα που επί της ουσίας "ανακαλύφθηκαν" μόνο και μόνο για να επιτευχθεί η μονιμοποίηση των υπαλλήλων με παράνομο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/11/14 11:52

    Δίπλα στην Δήμαρχο καθόταν ο πρώην Δήμαρχος Κος Σοφράς..οτι θέλετε λέτε..

    Ναι εχεις δκιο καθοταν τριτη διπλα στη Δημαρχο, Εσυ αυτο καταλαβες την σειρα .οχι οτι καθοταν μια που εργαζετε υποτιθετε αφιλοκερδος .Και οχι οτι Ο Προεδρος του λιμενικου ταμειου καθοταν πολυ πισω μονος του.Βεβαια θελω να του πω συνχαρητηρια διοτι ηταν ο μονος που εμεινε και μιλησε και ειπε την αποψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/11/14 12:30

    Ανώνυμος14/11/14 00:00
    Από λόγια κωθώνια ξέρετε πολλά να λέτε όλοι σας. Εύκολη κριτική, από ανεύθυνα στόματα που έχουν πάντα κάτι να πουν, για όλους και για όλα. Μήπως πρόσεξε κανείς πόσες ανοησίες είπε ο αποψινός ομιλητής; Μήπως σκέφτηκε κανείς ότι από λόγια έχουμε χορτάσει κι απόψε μόνο λόγια ακούσαμε και τίποτα πρακτικό και κυρίως εφαρμόσιμο; Δεν αρκούν οι καλές προτάσεις. Θέλει και λίγο μυαλό να καταλάβεις που πάνε όλα αυτά περί σκουπιδιών. Σκέφτηκε κανε΄ςι πόσα προβλήματα έχει η πρόταση που έγινε απόψε για ,,, κοινωνική υπηρεσία καθαριότητας; όχι βέβαια. Το μόνο που ξέρετε να σκεφτόσαστε είναι πόσο δηλητήριο θα χύσετε.

    Απαντηση στους επικριτες:

    αυτη που λετε αχαριστη ,και απαραδεκτη και οτι δεν εχει μνημη.Σε πληροφορω οτι εκατσε μεχρι το τελος αντιθετα με εσας που φυγατε ,Και αναλαβε τις ευθυνες αυτων που ειπε δημοσια ,με οποιο κοστος,στα ματια του ανοητου οπως λετε ΕΣΕΙΣ ΟΜΙΛΗΤΗ της
    βραδιας. εκανε τις ερωτησεις ,τις τοποθετησεις της ας ηταν και αντιθετα κατα την αποψη μερικων.Αλλα απο δικης της πλευρας σωστες. Και ακουσε και σχολια οταν ειπε εγω θα σας κανω την εθελοντρια να σας φερνω τα ανακυκλωσιμα σε εσας ,και δεν θα παιρνω εγω τιποτα,ο Δημος τιποτα,και θα χασουν και οι εργατες θεσεις εργασιας διοτι θα ειναι λιγοτερα τα απορριματα και θα χρειαζετε λιγοτερο προσωπικο. και να τα κανω ολα αυτα για να κερδιζετε εσεις σαν συνεταιρισμος. Εαν αυτη λεγετε για σας
    Απαραδεκτη , Αχαριστη, και χωρις μνημη λυπαμε. Ψαξτε αλλου για θυματα.

    Συγνωμη Μαρακι ,που παιρνω τετοιες πρωτοβουλιες ,αλλα νομιζω ειναι για το καλο σου ,διοτι δεν ανεχομαι να λενε για το φιλαρακι μου ασχετα ΑΤΟΜΑ μονο ,και μονο για εντυπωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 17:28

      Παρτούζο φιλαράκι της Μαρίας η μνήμη της τα έχει διαγράψει όλα για σένα .Για τους υπόλοιπους τα πάει μια χαρά τα θυμάται όλα .

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος14/11/14 13:43

    Μήπως μαγνητοφώνησε κανείς την χθεσινή συνάντηση για την ανακύκλωση για εμάς που δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/11/14 14:14

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

    .
    ΕΓΩ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ,Η ΑΧΑΡΙΣΤΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΝΗΜΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥ . ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ,ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΚΙΟΥΛΑ ΜΟΥ .
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ.
    ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ?? ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ,ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ . ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑΣ.,&ΥΓΕΙΑΣ .ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ -ΤΡΟΦΙΜΩΝ.ΑΝΤΙ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ , ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΓΩΓΗ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ο Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/14 17:39

      Μαρία οι παρεμβάσεις που κάνει το μαύρο κοράκι (Νουνός , Αγγέλου) για να σε προστατεύει είναι σωτήριες, έξαλλου στο οφείλει , στα προηγούμενα τρία χρόνια σε έσκασε , ομηρικοί καυγάδες στην κοινότητα , τώρα εντάξει είσαστε αδελφικοί φίλοι .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 17:50

      Μαρία το ότι είχαμε κοινό σκοπό να διώξουμε τον Τσαβαρη είναι αλήθεια
      Όμως εμείς ειμασταν συνεπείς σ'αυτο το στόχο μέχρι τέλους. Θυμήσου πως αποκαλουσες τον Τσαβαρη, τον Δερτουζο , τον Καπετανακη κ.λ.π. Η πιο επιεικής λέξη γι' αυτούς ήταν ΚΛΕΦΤΕΣ. Μ ' αυτούς λοιπόν συνταιριαξες ώστε ν' αποσύρουν τις αγωγές και τις μυνησεις. Σ'οτι αφορά τα έξοδα που έκανες δική σου επιλογή ήταν. Εξ άλλου όλοι ματωσαμε οικονομικά προκειμένου να διώξουμε τον γκαγκστερ όπως τον αποκαλουσες κι εσύ. Σήμερα όλοι αυτοί . έγιναν φίλοι σου. Ο.Κ. Μαρία. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
      ΕΝΑΣ ΠΑΛΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος14/11/14 15:40

    Η Κ υρια Καρουση που ηταν να τοποθετηθει. χθες στη Συγκεντρωση; Οι Συλλογοι που ηταν; ενα πανο για τους κατοικους της Σαλαμινας Βαζουνε πανο ,για καλλιστεια για γιορτες κρασιου , για τσιρκο,για καρουσελ.Και για τετοια ζητηματα που εχουν μεγαλη σημασια γαι το νησι μας για να το δουμε, επιτελους καθαρο τιποτα;;; Διοτι οσοι οιο πολλοι τοσες ιδιες και αποψεις θα υπαρχουν ,για να γινει κατι καλο. Αλλα εδω δεν ηρθαν ,τα ατομα του δημου,και κυριως ο Αντιδημαρχος Καθαριοτητας τι περιμενεις.προκοπη;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 11:19

      να πατε να ζητησετε να τοποθετηθουν και να σας στηριξουν τωρα αυτοι που ψηφισατε λαμογια και αστε ησυχη την Καρουση. δεν εχετε τσιπα πανω σας.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος14/11/14 20:50

    απαντησεις προς τους 17:28 και17:39
    Εμενα με προστατευει Ο ΘΕΟΣ και Ο ΣΥΣΥΓΟΣ ΜΟΥ.πολλοι μου οφειλουν πολλα. Και βεβαια υπηρχαν ομηρικοι καυγαδες στη κοινοτητα..Και ποτε δεν διαγραφονται απο την μνημη μου,οτι μου εχει κανει ο καθενας.Ομως με τον κυριο Δερτουζο εχω πει πολλες φορες ειχαμε πολιτικη αντιπαλοτητα,και οχι προσωπικη αντιπαλοτητα. Θα λεγατε οτι εχω επιλεκτικη μνημη εαν διεγραφα τις μηνυτηριες αναφορες,προς το προσωπο του. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ φιλε ειναι παρ ολες τις πολιτικες αντιπαραθεσεις,να ειμαστε οπως μας αποκαλεις και καλα κανεις αδελφικοι φιλοι.Αυτο δειχνει οτι και οι δυο ο καθενας με τον τροπο του ενδιαφερομαστε ,για το καλο της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΑΣ.
    Ο κυριος Δερτουζος αλλωστε ειχε το θαρρος και αναλαβε τις ευθυνες του ,για τα εργα που εχει κανει .
    Αντιθετα με εσας που κρυβεστε πισω απο την ανωνυμια σας,και δεν εχετε το θαρρος να τα υποστηριξετε με το ονομα σας.
    Αλλα βεβαια τι να υποστηριξετε τα ψεματα,και τις συκοφαντιες σας προς το προσωπο μου.
    Το καλο που γινετε αυτη την στιγμη ,ειναι να μαθει περισσοτερος Κοσμος την πραγματικη αληθεια. επιτελους.
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 20:27

      Μαρία μου μολη την αγάπη που σου έχω, η πολίτικη αντιπαλότητα που είχες με τον Δερτουζο ξεπεράστηκε τόσο εύκολα;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος14/11/14 21:38

    Το νερό έγινε ποτάμι γέροντα των Σεληνίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/11/14 22:44

    Άντε να τον δούμε να κάνει rafting στον Άγιο Παντελεήμονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος15/11/14 00:26

    LAMOGIA MARIA DERTOYZOS LEFTA MISA MISA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...15/11/14 01:58

    Η ανάρτηση είναι για άλλο λόγο, για τους εργαζόμενους και σεις βαλθήκατε όπως συνήθως να τρωγόσαστε μεταξύ σας. Κακό χούι έχετε, να το κοιτάξετε αυτό.

    Τα σκουπίδια της Σαλαμίνας δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν αντικείμενο "κοινωνικής" διαχείρισης για τον απλούστατο λόγο ότι ένα τέτοιο εγχείρημα σκοντάφτει αφ΄ενός στα νούμερα (περί τους 30.000 τόνους το χρόνο) και αφ΄ετέρου κάτι ... διαπλεκόμενα συμφέροντα (εκτός νησιού, για να μην πάρετε φόρα και αρχίσετε τις μπούρδες για γέροντες και δημάρχους) που προτείνουν καύση των σκουπιδιών και παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, βρίσκονται πολύ κοντά, για να μην πω μέσα στα κέντρα αποφάσεων για την τύχη των σκουπιδιών. Έτσι οποιαδήποτε άλλης μορφής διαχείριση των σκουπιδιών είναι χαμένη υπόθεση.

    Υπάρχει και ένα ακόμα θέμα, το πιο σοβαρό νομίζω, που έχει σχέση και με τους εργαζόμενους. Οι δημότες πληρώνουν τέλη καθαριότητας. Με αυτά τα λεφτά, ο Δήμος καθαρίζει το νησί, αποκομίζοντας τα κάθε λογής σκουπίδια, που με τον τρόπο αυτό γίνονται ιδιοκτησία του. Και εδώ είναι τα δύσκολα. Τα σκουπίδια αυτά κρύβουν κυριολεκτικά θησαυρούς. Σήμερα ο Δήμος πληρώνει κι από πάνω για να τα μεταφέρει και να τα θάψει κυριολεκτικά στην χωματερή. Αύριο, που από τα σκουπίδια αυτά θα παράγεται πλούτος, ποιος θα τον καρπώνεται; Θα πληρώνεται ο Δήμος για κάθε τόνο σκουπιδιών που θα παραδίδει στο σύστημα διαχείρισης; Εδώ χρειάζεται η κοινωνική παρέμβαση και ίσως αντίσταση στα σχέδια ορισμένων (ξαναλέω εκτός νησιού, για να μην πάρετε φόρα), ώστε όταν τα σκουπίδια μας αρχίσουν να παράγουν πλούτο,αυτός να επιστραφεί στον Δήμο κι όχι να τον καρπωθεί ο ιδιώτης, που θα τον πούμε κι εθνοσωτήρα σε λίγο επειδή μας "έσωσε" από το πρόβλημα των σκουπιδιών.

    Αν υπάρξει όμως η πολιτική βούληση να γίνει η διαχείριση των σκουπιδιών τοπικά, και αυτό δεν αφορά μόνο τη Σαλαμίνα, τότε οι Δήμοι έχουν ένα νέο πεδίο δράσης που στο εξωτερικό έχει αποδειχθεί πολύ κερδοφόρο, όπου εφαρμόστηκε. Στην Γερμανία, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο και στην Αγγλία (ίσως και αλλού, αλλά για αυτές τις χώρες ξέρω σίγουρα), οι Δήμοι ΠΟΥΛΑΝΕ τα σκουπίδια με τον τόνο, σε ιδιώτες που έχουν μάλιστα και την ευθύνη της περισυλλογής (συνεργεία, σκουπιδιάρες, σταθμούς μεταφόρτωσης και το κυριότερο εργαζόμενους). Οι Δήμοι απλώς εποπτεύουν αν το έργο της καθαριότητας γίνεται σωστά, κι όταν δεν γίνεται ρίχνουν τσουχτερά πρόστιμα στον ανάδοχο.

    Όλα τα άλλα, όπως η ... "κοινωνική διαχείριση" και οι συνεταιρισμοί πολιτών που στο τέλος πήραν και βραβείο καινοτομίας είναι ... ελληνικές εφευρέσεις, που σαν ιδέες μπορεί να ακούγονται καλές αλλά στην πράξη αποδεικνύονται σαπουνόφουσκες. Για παράδειγμα: Αν εγώ παραδώσω τα σκουπίδια μου στον προτεινόμενο κοινωνικό συνεταιρισμό διαχείρισης σκουπιδιών, ο Δήμος θα με απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη; (τουλάχιστον όσα αναλογούν στα σκουπίδια μου).

    Ποιος θα καρπώνεται το κέρδος που θα παράγεται από τον κοινωνικό συνεταιρισμό; Και απαλλάξω τον Δήμο από τα δικά μου σκουπίδια και το ίδιο κάνουν άλλοι πέντε χιλιάδες κάτοικοι, τότε δεν θα κινδυνεύσουν άμεσα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα αφού το έργο του Δήμου θα μειωθεί; Απλή λογική που καμιά φορά είναι αρκετή για να κάνει την καλύτερη ιδέα ... σκουπίδια.

    Ή μήπως μερικοί που βιαστήκατε να χειροκροτήσετε τον προτείνοντα κοινωνικές φόρμουλες, ξεχάσατε ότι τον χειμώνα στην Σαλαμίνα είμαστε δεν είμαστε 70.000 κόσμος και το καλοκαίρι ακουμπάμε τις 400.000; Παρότι επικροτώ την ιδέα του Φίλιππου Καρακώστα και του Εμπορικού Συλλόγου να παρουσιάσει μια διαφορετική πρόταση, πρέπει να δούμε την υπόθεση των σκουπιδιών με περισσή νηφαλιότητα και κυρίως με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον του νησιού και όχι το φιλότιμο μιας ομάδας πολιτών που θα κάνουν πολλά στην αρχή κι ύστερα ... τίποτα, όπως γίνεται πάντα στην Ψωροκώσταινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/11/14 07:25

    ΓΡΑΦΕΙ Ο 01.37 ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70% ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗς ΝΑΝΝΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΌΤΙ ΤΑΧΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΊΣΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ , ΘΑ ΣΑς ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.
    ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ:
    Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αμαρουσίου ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό .
    Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην εισήγηση του υπογράμμισε ότι στον Προϋπολογισμό του 2015 αλλά και στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, αποτυπώνεται με σαφήνεια η στρατηγική και οι προτεραιότητες της Διοίκησης για την επόμενη χρονιά.
    Λιγότερα έσοδα για τον Δήμο Αμαρουσίου το 2015
    Ο προϋπολογισμός του 2015 καταρτίστηκε λαμβάνοντας υπόψη:
    • Τη μείωση κατά 60% περίπου της κρατικής χρηματοδότησης προς τους Ο.Τ.Α τα προηγούμενα χρόνια, η οποία θα εξακολουθήσει να ισχύει και την επόμενη χρονιά.
    • Τη διαρκή μείωση, χρόνο με το χρόνο, των χρημάτων που εισπράττει ο Δήμος μέσω των ανταποδοτικών τελών. Το 2009, τα έσοδα του Δήμου από τα ανταποδοτικά ανήλθαν στα 28.191.998 ευρώ. Τα ίδια έσοδα, το πρώτο 10μηνο του 2014 ανήλθαν μόλις στα 15.870.000 ευρώ και θα κλείσουν στο τέλος του χρόνου περίπου στα 17.500.000. Μεταξύ 2009 και 2014 η μείωση των εσόδων μόνον από ανταποδοτικά τέλη ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.
    • Την απόφαση της Διοίκησης να μην προχωρήσει για το 2015 σε αύξηση των ανταποδοτικών τελών, μετά τη μείωση κατά 20% που έγινε τα προηγούμενα τρία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 16:10

      καλο θα ηταν να ξεραμε τι αποθεματικο ειχε ο δημος αμαρουσιου για την καθαριοτητα γιατι ο δικος μας ειχε 000000. ετσι θα μπορουσαμε να συγκρινουμε.....υπηρεσιες και τιμες

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος15/11/14 07:29

    O KAΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 70% ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/11/14 07:36

    EΠΕΙΔΗ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΛΕΝΕΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΕΓΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
    Σε μια μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου και τελείωσε στις 4 π.μ. το πρωί της Πέμπτης (!) το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής πήρε αποφάσεις για τα δημοτικά τέλη του 2015. Ειδικότερα το Σώμα αποφάσισε να καταργηθούν τα τέλη σε περισσότερες από τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Έτσι λοιπόν πέραν από τους ανάπηρους και τους πολύτεκνους (που προυπήρχαν) συμπεριλήφθηκαν οι τρίτεκνοι και οι μονογονεϊκές οικογένειες (με όριο εισοδήματος τα 25.000 ευρώ) και οι οικονομικά αδύναμοι με βιβλιάριο ανασφάλιστου, μια κατηγορία στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι άνεργοι. Επίσης ψηφίστηκαν μείωση 50% στους νέους επαγγελματίες (εκτός από τον χώρο της εστίασης), μειωση 30% για όσους εντάσσονται στο Κοινωνικό Τιμολόγιο,
    μείωση 10% στα τέλη των περιπτέρων αλλά και μειώσεις στα τέλη του κοιμητηρίου (όπως το γεγονός πως πέφτει ο συντελεστής από 120 ευρώ στα 90 ευρώ το χρόνο για οστεοθυρίδες). Οι συντελεστές των υπόλοιπων δημοτικών τελών παραμένουν στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νίκος Μπαρμπούνης και ο Δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος, τόνισαν πως τα ανταποδοτικά τέλη πρέπει να ανταποκρίνονται στις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες. Διαβεβαίωσαν δε πως η διοίκηση θα παλέψει για να βγει οικονομικά το έτος για την Υπηρεσία Καθαριότητας με υπηρεσίες «που θα μας κάνουν περήφανους για την εικόνα της πόλης». Απαντώντας σε κατηγορίες για το γεγονός πως δεν πρχώρησε η διοίκηση σε οριζόντια μείωση των τελών ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως αν γινόταν μια τέτοια κίνηση το μηνιαίο όφελος για κάθε πολίτη θα ήταν της τάξης του 1 ευρώ. «Αντ' αυτού επιλέξαμε να προχωρήσουμε σε ελαφρύνσεις σε στοχευμένες ευπαθείς ομάδες που θα κάνουν τη διαφορά» τόνισε ο κ. Μπάμπαλος
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 16:20

      οταν οι δημαρχοι θελουν να βοηθησουν τους ....πονηρους πολιτες, που με τη καραμελα της κρισης δεν πληρωνουν τιποτα απο τα ελαχιστα τελη καθαριοτητας και νερου, με το να κανουν εκπτωσεις ,επιβαρυνουν τους υπολοιπους πολιτες που πληρωνουν κανονικα τις υποχρεωσεις τους, ζητανε ουσιαστικα οι συνεπεις να επιδοτουν τους μπαταχτσηδες, και αυτοι (οι δημαρχοι) να απολαμβανουν την πολιτικη τους καταξιωση (δεν βαζουν οι ιδιοι τιποτα απο τη τσεπη τους). Αυτη ειναι η νεα εκδοχη της κοινωνικης δικαιοσυνης!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος15/11/14 07:56

    ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΗΣ ΦΤΟΧΩΛΟΓΙΑΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ 50%. ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ

    Το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου αποφάσισε κατά πλειοψηφία για το έτος 2014:

    Τη μείωση του Ενιαίου Τέλους Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού στις κατοικίες και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, κατά 6% ενώ παράλληλα διατηρείται η μείωση κατά 50% των Δημοτικών Τελών στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Για τις κατοικίες μέχρι 100 τ.μ. ο συντελεστής θα μειωθεί στο 1,25 € το τ.μ. από 1,33 € και για τις κατοικίες άνω των 100 τ.μ. ο συντελεστής θα διαμορφωθεί στο 1,37 € το τ.μ. από 1,46 €. Στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης για όλες τις οικίες μειώνεται στα 2,50 € το τ.μ. από 2,65 € που ισχύει σήμερα.
    Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑς ΕΔΩ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΕΙΠΕΚΑΙ ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΤΕ. ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 16:21

      για το αποθεματικο του δημου κηφισιας ξερουμε κατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος15/11/14 08:24

    O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
    Την πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το 2015, των δημοτών με χαμηλό οικογενειακό ετήσιο εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ, αλλά και των ατόμων με αναπηρία άνω του 80% και ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, αποφάσισε στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.
    Ύστερα από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των δημοτών από τα δημοτικά τέλη, με οικογενειακό ετήσιο εισόδημά μέχρι 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί, με τη προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό το εισόδημα δεν προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια που να παρέχει δυνατότητα ασφάλισης.
    Επίσης, εγκρίθηκε η εισήγηση της αντιδημάρχου Οικονομικών Α. Γλύκα και αποφασίστηκε η μείωση 50% για πολυτέκνους, όπως η ιδιότητα αυτή ορίζεται ρητά στον νόμο, δηλαδή από 4 παιδιά και άνω με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ.
    Ακόμη, απαλλαγή σε άτομα με αναπηρία 80% και άνω με ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ..
    Οι συντελεστές των ανταποδοτικών τελών για τους πολίτες θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
    Ο δήμαρχος Πειραιά, παρουσιάζοντας στο δημοτικό συμβούλιο την πρότασή του για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, σε πολίτες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και αναπηρία άνω του 80%, ανέφερε ότι παρά την τρομερή οικονομική δυσκολία που έχει ο δήμος, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ; ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.: θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους. ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ; ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΑΚΟΎΝΕ; Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ "ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΤΕ' ΤΑ ΑΚΟΥΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος15/11/14 08:42

    EXΩ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΒΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΌ ΚΤΥΠΗΜΑ. Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΝΡΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 14:57

      να ψοφήσεις απ΄τη πείνα...
      ένα τζαμπαρόσκυλο λιγώτερο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 16:24

      αποδειξεις κοβεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος15/11/14 09:31

    ΣΤΟΝ 15/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 01:58
    ΑΥΤΑ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;

    ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ,ΚΑΙ Η ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ Η ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΤΕ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ.. ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΕΜΕΝΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΤΕΛΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ; ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ .ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΟΒΑ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΠΕ ,ΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΣΥ;

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ,ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...15/11/14 13:48

      Όταν κάποιος σιωπά σε έναν δημόσιο διάλογο, αγαπητέ φίλε που βιάστηκες να με πεις "κότα", δεν σημαίνει ότι κρύβεται ή ότι δεν έχει "αξιοπρέπεια" να τα πει "έξω από τα δόντια" (καλό θα ήταν να βελτιώσεις και λίγο τα ελληνικά σου για να καταλαβαινόμαστε, εδώ μέσα τουλάχιστον). Σημαίνει απλώς ότι δεν μπορούσε να είναι εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μαζέψου λοιπόν και άσε το επικριτικό ύφος και τις ειρωνείες και συγκεντρώσου στο πρόβλημα, αν έχεις κάτι ουσιαστικό να πεις. Αλλιώς χάσου στη σιωπή, εξίσου ανώνυμε. Εκτός από αυτούς που ήρθαν ή έφυγαν, όπως λες, υπάρχουν και άλλοι που δεν έρχονται ή φεύγουν αλλά παρακολουθούν προσεκτικά τι γίνεται στο νησί κι όταν έχουν κάτι να που το λένε. Κατάλαβες εξίσου ανώνυμε;

      Διαγραφή
  27. Ανώνυμος15/11/14 09:38

    ΜΟΥΓΚΑ Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ. ΜΟΥΓΚΑ. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΥΓΚΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος15/11/14 09:38

    O KAΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 70% ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;


    Γιατι εχουν ενημερωθει οι κατα μερους κοινοτητες Σεληνιων, Αμπελακιων, Σαλαμινας Αιαντειου; για να ενημερωθουν οι δημοτες ,οι συλλογοι, τα μαγαζια; Ολα στα μουλοκτα και το περασε και 3 η ωρα τα μεσανυκτα ,κολπακια του Γιαννακη.
    Μολις ερθει απι το γεναρη ο λογ/σμος και θα πονεσει το αγουρι,τοτε τα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 17:52

      Όλοι γνωρίζουν πόσο κλέφτης ήτανε και ότι τα ξάφρισε όλα, δεν άφησε πεντάρα στο ταμείο.
      Γιαυτό όλοι κατανοούν την αύξηση των 5 ευρώ .
      Ο μόνος που δεν λέει να καταλάβει είσαι εσύ, γιατί είσαοι μαλ.........

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος15/11/14 09:38

    Αυτά που γράφετε για τον Μώραλη και τον Δ.Πειραιά ο Τσαβαρής τα είπε και τα έκανε πράξη ένα χρόνο πριν. Τότε που η Νάννου του έλεγε να τα μειώσει. Τότε που ο Δήμος είχε 2.000.000 άνοιγμα στα δημοτικά τέλη αναλογικά πολύ μεγαλύτερο από τον Δήμο Πειραιά. Ο Τσαβαρής είχε την πολιτική μαγκιά και το έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 14:55

      συμπληρώνω:
      πολιτική κλεψιά, παγαποντιά, λαμογιά, απατεωνιά, ρουφιανιά, κλανιά, παπαριά.........του ταιριάζουν όλα και πάρε ότι σ΄αρέσει....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 15:18

      Το σύνηθες. Μη υπαρχόντων επιχειρημάτων λάσπη και ύβρεις. Αυτό ξέρετε αυτό κάνατε και κάνετε. Τώρα όμως υπάρχει μια μεάλη διαφορά. Κρίνεστε.Δεν κρίνετε. Και δυστυχώς για εσάς αλλά και την Σαλαμίνα μετά από δυόμιση μόλις μήνες μείνατε μόνοι.
      Το μόνο που σας αξίζει είναι να γραφτείτε στο βιβλίο Γκινες.
      Και σαν λαμόγια αλλά και σαν ανίκανοι και άχρηστοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/11/14 16:29

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/11/14 17:46

      Ο Τσαβαρής είχε την πολιτική μαγκιά και το έκανε, λέει ο 09:38,
      Μήπως θέλεις να πεις την πολιτική κλανιά;

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος15/11/14 09:40

    Για άλλον μελέταγε η Σουλτάνα και ο Σουλτάνος τους οικονομικούς επιθεωρητές για άλλον ήρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 20:31

      Είσαι σιγουρος/η; Κρατήσου λίγο γιατί θα ξαναεκτεθεις.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος15/11/14 15:33

    ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ,ΚΑΙ 57% ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 03:50

      Έλα παπατρέχα, σου είπαμε 50% στα δημοτικά τέλη δηλ. 5 ευρώ στο σπίτι, και 27% στο νερό δηλ. 0,22 ευρώ το κυβικό. Άντε μπράβο, γκεμπελίσκο !!!

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος15/11/14 16:00

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 13:48 15/11
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΧΑΣΑ. ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
    1)ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΩΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.
    2) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;; Η ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
    ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΛΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΕ ΠΑΓΙΔΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΘΥΝΘΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ.ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΕ. ΧΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΑΚΟΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ,ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ;;;;;;;;;;; ΠΑΛΙ ΣΕ ΞΑΝΑ ΡΩΤΩ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;
    ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ;;;;;;;;;;;;; ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΤΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΜΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...15/11/14 18:26

      Είδα πως αγωνιστήκατε όταν έφευγε η Εφορία και το ΙΚΑ. Οκτώ άνθρωποι στην μία συγκέντρωση, δεκαπέντε στην άλλη. Μήπως δεν θυμάσαι και θέλεις να δεις τις φωτογραφίες; Είδα πως αγωνιστήκατε όταν πήραν τους γιατρούς από το Κέντρο Υγείας. Ήταν παραμονές εκλογών και όλοι πλειοδοτούσαν. Οι γιατροί έφυγαν όμως.

      Ποιο φίδι από την τρύπα έβγαλες ρε μεγάλε; Έχεις επιχειρήματα; Κατέθεσε τα, έστω και εδώ. Και εδώ δημόσιος διάλογος είναι. Μόνο πολυλογία χωρίς να λες τίποτα για την ταμπακιέρα. Μόνο να λες τους άλλους κότες ξέρεις. Χάσου λοιπόν στην σιωπή γιατί μόνο σκόνη σηκώνεις ...

      Λυπάμαι γιατί εσύ δεν πας καλά νομίζοντας ότι κάποιοι όταν έχουν κάτι να πουν το λένε από τον καναπέ και στην σύζυγό τους (άσε που δεν έχω). Αυτοί οι κάποιοι το λένε όταν πρέπει, εκεί που πρέπει και εσύ, ο εξίσου ανώνυμος, τα βρίσκεις όλα έτοιμα (και μερικές φορές δεν σου αρέσουν).

      ΥΓ. Όχι δεν ήμουνα εκεί γιατί δούλευα. Όχι, δεν ζητάω εγώ την μαγνητοφώνηση. Άνα μούνου λοιπόν και μάθε να καταθέτεις κάποτε επιχειρήματα για το θέμα που "συζητάμε" και όχι κριτική για το τι κάνει ο ένας και ο άλλος. Αλλά έτσι σας έμαθε ο αρχηγός σας. Να πετάτε πάντα τη μπάλα στην εξέδρα. Το ίδιο κάνεις και σύ!

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος15/11/14 17:56

    Εκτός από αυτούς που ήρθαν ή έφυγαν, όπως λες, υπάρχουν και άλλοι που δεν έρχονται ή φεύγουν αλλά παρακολουθούν προσεκτικά τι γίνεται στο νησί κι όταν έχουν κάτι να που το λένε.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Που το λενε μαναρι ,στα καφενεια;;; στα κομμωτηρια,;;;;η στις καφετεριες;;;; γιατι ολοι μερα εισαστε για κους-κους να θαβεται ο ενας τον αλλον( αυτον που λειπει απο την παρεα) τι φοραει, τι ειπε ,με ποιον μιλησε,τι αγορασε,που χτενιστηκε;που;που;που;
    και ποτε τα ΚΟΙΝΑ μονο οταν υπαρχει κανενα θεμα που μας μπαινει βαθια μονο τοτε π.χΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...15/11/14 18:31

      Λυπάμαι αγαπητέ φίλε που με μπερδεύεις με όσους, πολύ σωστά, περιγράφεις. Ευτυχώς η δουλειά μου, μου αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που ΔΕΝ τον ξοδεύω στα καφενεία και στα κομμωτήρια. Αλλά ούτε εσύ απαντάς επί της ουσίας στο θέμα των σκουπιδιών και των εργαζομένων στην καθαριότητα. Εκεί είναι το ζουμί. Τα υπόλοιπα ας τα θεωρήσουμε απλώς ... φιλοφρονήσεις.

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος15/11/14 18:03

    Ο ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ
    ΑΝΑΚΑΤΕΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ. ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΕΙΣΩ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΚΑΘΑΡΗ.

    ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος15/11/14 18:09

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος15/11/14 18:45

    Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...15/11/14 18:26
    Είδα πως αγωνιστήκατε όταν έφευγε η Εφορία και το ΙΚΑ. Οκτώ άνθρωποι στην μία συγκέντρωση, δεκαπέντε στην άλλη. Μήπως δεν θυμάσαι και θέλεις να δεις τις φωτογραφίες; Είδα πως αγωνιστήκατε όταν πήραν τους γιατρούς από το Κέντρο Υγείας. Ήταν παραμονές εκλογών και όλοι πλειοδοτούσαν. Οι γιατροί έφυγαν όμως.
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Λες ειδα πως αγωνιστηκατε,δεν λες αγωνιστηκαμε Μες στις φωτογραφιες εισαι μεσα;;;;;;;;;;;;;;;;;και σιγουρα δεν θα θες να τις δειξεις. γιατι λειπεις εσυ. ησουν μεσα στους οκτω;;;;;;;;;; η μεσα στους δεκαπεντε ;;;;;;;;;;;;; για το ΙΚΑ το ιδιο ειδα πως αγωνιστηκατε παλι λες
    λοιπον αραξε στον καναπε σου βρες και κανενα κοριτσακι αφου δεν εχεις συζυγο και ασε μας ησυχους,με τις παπαριες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...15/11/14 19:39

      Ισχύει η ίδια απάντηση που σου έδωσα πριν. Πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και επι της ουσίας ΜΗΔΕΝ ! Άνα μούνου ...

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος15/11/14 19:24

    ΝΕΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος15/11/14 19:37

    Βρε κοπανε...ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ λενε....Οχι ΝΕΑ ...ουτε αυτο δε ξερετε...ΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 20:03

      ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ
      ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 20:37

      ΚΑΛΟ Ο Ο Ο Ο. ΕΞΥΠΝΟ ΦΙΛΕ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ.

      Διαγραφή
  39. Ανώνυμος15/11/14 21:24

    Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...15/11/14 19:39
    Ισχύει η ίδια απάντηση που σου έδωσα πριν. Πετάς τη μπάλα στην εξέδρα και επι της ουσίας ΜΗΔΕΝ ! Άνα μούνου ...
    ##########################################################################
    Καποιος που ηταν εκει και ξερει
    Εγω και ημουν εκει ,και ειπα οτι επρεπε να πω,Ψαρεψε αλλον να σου πει τι εγινε ξερολα?????????????
    Πηγαινε στον Αντιδημαρχο καθαριοτητας να σου πει τι εγινε στην εκδηλωση ,που δεν ηρθε .Τα θελετε ολα μασημενα και σερβιρισμενα ανα μουνου εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιος που έτυχε να ξέρει ...16/11/14 03:22

      Ούτε μασημένα, ούτε σερβιρισμένα τα θέλω ανόητε. Στην θέση περί σκουπιδιών και εργαζομένων, που κατέθεσα πιο πάνω, απαντάς πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, όπως κάνει πάντα ο αρχηγός σου. Δεν απαντάς στην ουσία αλλά ασχολείσαι, κατηγορώντας με, για το τι κάνω εγώ. Κι εκεί έγκειται η ανοησία σου. Αυτά είναι παμπάλαια συνδικαλιστικά κόλπα και για να τα "παίξεις" πρέπει να τα ξέρεις καλά. Για την ταμπακιέρα ( το θέμα της ανάρτησης) έχεις να πεις κάτι;

      Σιγά μην έχεις. Αν είχες δεν θα έμπαινες στον κόπο να επιτίθεσαι και να ειρωνεύεσαι χωρίς καν να ξέρεις ποιος είναι απέναντι σου, κλασσικέ ραγιά. Όταν βουτήξεις την "πένα" σου και την γλώσσα σου στο μυαλό σου, τότε θα καταλάβεις πόσο ανόητα είναι όλα αυτά. Μέχρι τότε, μόκο ανόητο παπαγαλάκι.

      ΥΓ. Δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά για τις ανοησίες που γράφεις. Αν θέλεις διάλογο, μπες στο ζουμί του προβλήματος με επιχειρήματα και μην επιδαψιλεύεσαι αγωνιστικά πρωτεία γιατί όταν πέσουν οι μάσκες θα ζητάς συγνώμη για την μπουρδολογία.

      ΥΓ2. Μην μου βάζεις ταμπέλες γιατί ευτυχώς δεν ανήκω σε καμιά παράταξη ή κόμμα. Σας χαζεύω όλους από μακρυά, απορώντας για το πόση ανοησία κυκλοφορεί στον κόσμο.

      ΥΓ3. Ήμαρτον κ. διαχειριστά. Δεν είμεθα ρομπότ. Ούτε κινδυνεύει το σεβαστό σας blog από τα bots του internet. Τι το θέλετε αυτό το ρημάδι που μας παιδεύει;

      Διαγραφή
  40. Ανώνυμος15/11/14 21:32

    Ανώνυμος15/11/14 20:03
    ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 32.000.000 ΕΥΡΩ
    ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ
    ###############################################

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΠΟ 43.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕ 32.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΠΛΗΡΩΣΕ 11.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ . ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/14 22:18

      Ρε ανοητε/η ακόμη στα 43. εκ.εισαι; Κάνε λίγο υπομονή και θα τα μάθεις όλα. Τα παραμύθια που πούλησε ο Τσαβαρης θα ξεφτιζουν μέρα με την μέρα. Ξέρω πολύ καλά τι λεω. Δεν είναι όμως η ώρα ακόμη. Τα παραμύθια του Τσαβαρη για τα χρέη δεν έχουν δράκο . Λίγο υπομονή.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/14 22:32

      Ρε ανοητε/η ακόμη στα 43. εκ.εισαι; Κάνε λίγο υπομονή και θα τα μάθεις όλα. Τα παραμύθια που πούλησε ο Τσαβαρης θα ξεφτιζουν μέρα με την μέρα. Ξέρω πολύ καλά τι λεω. Δεν είναι όμως η ώρα ακόμη. Τα παραμύθια του Τσαβαρη για τα χρέη δεν έχουν δράκο . Λίγο υπομονή.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος15/11/14 22:05

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΟ 25.000.000 € ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 32.000.000 € ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΦΕΣΩΣΕ
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος15/11/14 22:37

    O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
    Την πλήρη απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το 2015, των δημοτών με χαμηλό οικογενειακό ετήσιο εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ, αλλά και των ατόμων με αναπηρία άνω του 80% και ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ, αποφάσισε στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.
    Ύστερα από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των δημοτών από τα δημοτικά τέλη, με οικογενειακό ετήσιο εισόδημά μέχρι 6.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 20% για τη σύζυγο και κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί, με τη προϋπόθεση βέβαια ότι αυτό το εισόδημα δεν προέρχεται από επαγγελματική δραστηριότητα τέτοια που να παρέχει δυνατότητα ασφάλισης.
    Επίσης, εγκρίθηκε η εισήγηση της αντιδημάρχου Οικονομικών Α. Γλύκα και αποφασίστηκε η μείωση 50% για πολυτέκνους, όπως η ιδιότητα αυτή ορίζεται ρητά στον νόμο, δηλαδή από 4 παιδιά και άνω με οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ.
    Ακόμη, απαλλαγή σε άτομα με αναπηρία 80% και άνω με ατομικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και η οικία στην οποία κατοικούν να είναι μέχρι 80 τ.μ..
    Οι συντελεστές των ανταποδοτικών τελών για τους πολίτες θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
    Ο δήμαρχος Πειραιά, παρουσιάζοντας στο δημοτικό συμβούλιο την πρότασή του για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη, σε πολίτες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και αναπηρία άνω του 80%, ανέφερε ότι παρά την τρομερή οικονομική δυσκολία που έχει ο δήμος, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους.
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ; ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.: θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τους δημότες και ότι ο δήμος συμπαρίσταται και είναι κοντά τους. ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ; ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS ΤΑ ΑΚΟΎΝΕ; Ο ΣΟΦΡΑΣ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΒΑΖΕΤΕ' ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/14 03:52

      O ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.

      Ρε φίλε εγώ διαβάζοντας αυτό αγωνιούσα να δω τι έκανε ο Πειραιάς και ισοσκέλισε δαπάνες και έσοδα, για να τρέξω να το πω στην Δήμαρχο να το κάνει κι αυτή, μήπως και γλυτώσω το 5ευρω που μου έβαλε, κι εσύ μας αραδιάζεις παραμύθια;
      Για πες στον Μώραλη να μας πει, όταν έχεις έλλειμμα 3 εκατομμύρια σε ανταποδοτικού χαρακτήρα τομέα και το ταμείο είναι άδειο, πως θα καθαρίσεις;
      Περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος15/11/14 23:29

    Ο ΜΩΡΑΛΗΣ ΑΝΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
    Η ΝΑΝΝΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ
    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ
    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΑΣΕ (Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ)
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΤΣΑΒΑΡΟΣΚΥΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος15/11/14 23:45

    ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ;;;;;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΗΡΘΑ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ,ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ .ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ .ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;; ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ;;;;;;;;;;;;;; ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ .ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ;;;;;;;;;;
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος16/11/14 04:00

    Ανώνυμος14/11/14 01:37

    Με τα τόσα εκατομμύρια του νερού που φάγανε και την τραγική κατάσταση του δικτύου που αφήσανε, η Δήμαρχος δεν έπρεπε να κάνει αύξηση 27% μόνο, αλλά 1.000% όπως έκανε ο Δήμος Αριστοτέλη που από 0,45 ευρώ το κυβικό το πήγε 4,5 και η αύξηση των Δημοτικών τελών δεν έπρεπε να ήταν 50% δηλ. 5 ευρώ το μήνα, αλλά 100 και 170% όπως στο Δήμο Αριστοτέλη.
    Διαβάστε μπας και καταλάβετε ότι τα ψέματα τελείωσαν.
    http://antigoldgr.org/blog/2011/11/07/dim-teli/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:06

    Και στο Δήμο ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που είναι ο Γκλέτσος η άυξηση των δημοτικών τελών ήταν 50%. Μάλιστα αρνήθηκε να στέλνει απορριμματοφόρο σε μοναστήρι γιατί δεν πληρώνει τέλη.
    http://altpressfthiotida.com/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B7-%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4/
    Απάντηση
    Ανώνυμος14/11/14 02:11

    Και στην ΠΑΡΓΑ τα δημοτικά τέλη αυξήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια 400%.
    http://www.newsbomb.gr/politikh/aytodioikhsh/story/277222/parga-diamartyria-gia-ekriktiki-ayxisi-dimotikon-telon

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 70% ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
    http://voria-tis-athinas.blogspot.gr/2011/12/70.html

    Μόνο σε αυτούς;
    Ηράκλειο 300% αύξηση
    Καστοριά 300% στα τέλη, 300% και στο νερό.
    Δήμοι Πελοποννήσου 100%
    Δήμοι Εδεσσας, Ρεθύμνου, Τρίπολις, Ζαχάρως, Αβδηρών, Σερρών, Παλήνης,Κομοτινής, Χαλκηδόνας, Λευκάδος, Αργους-Μυκηνών κλπ κλπ αύξηση από 15 έως 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος16/11/14 12:42

    να πανε να πληρωσουν οι τζαμπατζηδες του νερου εστω το παγιο (10000 ρολογια ειπε ο καπετανακης δεν πληρωνουν) να γεμισουν οι κωδικοι των ανταποδοτικων και μετα να δουμε αν θα πρεπει να γινει αυξηση ή μειωση. τα ριμαξε ολα η τσαβαροσυμορια...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος16/11/14 14:16

    Δυστηχως η ανικανοτητα ειναι το χειροτερο εκτος εαν δεν θελουν.
    Γιατι
    1) Δεν θελουν να εισπραξουν τα δημοτικα τελη και την εισφορα 2% απο τα καταστήματα πλουτιζοντας οι ιδιοκτητες καταστηματαρχες παντα βεβαια με το αντιστοιχο "κερασμα" μετα προς τους θεσμικούς παραγοντες.
    2) Δεν θελουν να εισπραξουν τα χρηματα απο τα ρολογια και τα δικτυα διοτο 10000 ρολογια που δεν ειναι τοσα αλλα αρκετα τουλαχιστον 3000-4000 σημαίνουν τουλαχιστον 4000 με 8000 ψηφους.Ε δεν δυσαρεστουμε τα πελατακια....
    3) Δεν θελουν να εισπραξουν τα δημοτικα τελη απο α) ΔΕΣΦΑ μην κοροιδευομαστε ποιος δημαρχακος της ανω ραχουλας θα σηκωσει αναστημα στην κεντρικη διοικηση,θα πεσει τηλεφωνο απο μαξιμου ,θα κοπει η θα καθυστερησει τα ανταποδοτικα τελη και γεια σου δημαρχουκο.......ασε που ολοι το παιζουν καλοί μαθητες και τσιρακια των εκαστοτε βουλευτων και μεγαλο επειχηρηματιων
    β) Νταμαρι Αγγελου,Σπανοπουλος Ναυπηγεια Καραμανλη,Ναυπηγεια Παναγιωτακη κλπ κλπ Ε ειπαμε λιγο το λαδι(ειναι η εποχη) λιγο ο φοβος ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΠΕ κανουν τζιζ.........
    γ) Εκλησιστικη περουσια ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΖΙΖ
    δ) Συλλογοι Εξωραιστικοί που επρεπε να ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ η βρωμα και η λαμογια στο μεγαλίο της η μονη χρηση αυτων των συλλογων ειναι ρουσφετακια παντα εις βαρος του δημου και των πολιτων του (στρωσε κανα δρομο,φτιαξε καμια παιδικη χαρα ,βαλε καμια λαμπα στην εκκλησια.....ευκολα ρουσφετακια και ανταλλαγη ε κανα δασικο οικοπεδακι κλπ κλπ
    4) Προσωπικο σε μεγαλο ποσοστο τα μουλαρια της δημαρχιας ολοι μπηκαν με ΑΣΕΠ αξιοκρατικα και αποδοδουν στο 100% αλλη ΙΕΡΗ ΑΓΓΕΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ αλλα ευκολα ψηφαλακια(α ρε χρυσες εποχες Μακρη που τους βαζαν απο το παραθυρο.........)
    5) Ντοποιο επιχειρηματιες κλικα........κατι με χωματουργικα ...κατι ψευτοκατασκευαστικες ....κατι εταιρειες τεχνικες (ο θεος να τους κανει....κανουν και κατασκευη στην αποχετευση τρομαρα τους....) ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ...
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΚΑΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ Ο ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..... ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος16/11/14 19:03

    δ) Συλλογοι Εξωραιστικοί που επρεπε να ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ η βρωμα και η λαμογια στο μεγαλίο της η μονη χρηση αυτων των συλλογων ειναι ρουσφετακια παντα εις βαρος του δημου και των πολιτων του (στρωσε κανα δρομο,φτιαξε καμια παιδικη χαρα ,βαλε καμια λαμπα στην εκκλησια.....ευκολα ρουσφετακια και ανταλλαγη ε κανα δασικο οικοπεδακι κλπ κλπ
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Εαν δεν υπηρχαν οι Συλλογοι θα σας ειχε φαει η βρωμα ,και η λυσοδια.καλα που καθαριζουν οι συλλογοι και κανετε και κανενα μπανακι στη καθαρη παραλια. Εαν δεν υπηρχαν οι συλλογοι να ζητουν κατι για την περιοχη τους ,θα πηγαιναν ολοι οι δημοτες και μη στη δημαρχια και θα γινοταν το ελα να δεις ενω ετσι παρακαλουν μονο το Δ.Σ των συλλογων.Εαν δεν ηταν οι συλλογοι δεν θα ειχατε καθολου κοσμο το καλοκαιρι ,να ερθει για μπανιο αφου βρισκει καθαρες παραλιες και να δουλευουν τα μαγαζια σας. θα τα ειχατε κλεισει. Ολα αυτα που εσυ αποκαλεις ρουσφετακια ειναι υποχρεωση καθε ΔΗΜΑΡΧΟΥ.να κανει και δρομους ,και παιδικες χαρες,να βαλει και λαμπα διοτι παιρνει ανταποδοτικα.και πιο πολλα εδω στη Σαλαμινα ,απο οτι κατω, και τωρα μας εβαλε και αυξησεις αστα να πανε. ειχατε μαθει με τα αλογα ,και δεν θελετε δρομους ειχατε μαθει με την ψευτικη κουνια στη αυλη σας, ειχατε μαθει με τις λαμπες πετρελαιου .και αλλα ΕΑΝ εαν ΕΑΝ. Σας εχουν βγαλει τα ματια οι συλλογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/11/14 16:09

      Οι συλλογοιζουν και υπαρχουν με το αζημιωτο.......συνδρομές μελών........συνδρομές παραθεριστών συν τα τυχερα απο τον Δήμο και εκαστοτε Δημαρχο.Αλλη μια ΑΓΚΥΛΩΣΗ του συστηματος που δημιουργει θεσεις Προεδροίων οπου εκολάπτοτε υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι.Σας ειδαμε τι κανατε με τις συνδρομες σουβλακια εκλησίες 5 διαμερίσματαη Προεδρος ,πλακακια στην Παραλια.Τετοια ''ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ'' να λείπει φιλε.Μια χαρα ηταν η παραλίες και οσο για ''ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ'' πηγαινε αλλου να πουλησεις την πραγματεια σου λαμογιο.Ειστε απο τα χειροτερα καρκινωματα της νεοτερης Ελληνικης ιστοριας απο την μεταπολιτευση και μετα με ενοχο ρολο στην τοπικη αυτοδιοικηση αδιαφανεις διαδικασίες ,και δασο αρχαιολογικο οικοπεδοκαταπατησεις στο ημερησιο μενου. Αυτα για Αλογα και καρα μονο ενας ηλιθιος και αγράμματος θα τα ελεγε.Παντου προοδευσε η Ελληνικη κοινωνια και σε πληρωφορώ στα τουριστικα μερη που δεν υπαρχουν συλλογοι σαν αυτους της Σαλαμινας(οικοπεδο φαγικοι).Α και μην ξεχασω ποσα λεφτα φαγατε απο τον κοσμακι που κοροιδευατε στο μεγαλο κολπο ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ-ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΝΕΡΟ-ΔΗΜΟΣ-ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.Εισται αθλια εκτρωματα του
      παρελθόντος και επιβάλεται η ''εξόντωση σας'' αμεσα απο την κοινωνία γιατί εν τελει μονο κακο κανατε........
      Και βεβαια ολοι οσοι ηταν στο Προεδροίο ηταν αεργοι επαγγελματιες ΛΑΜΟΓΙΑ........που τα βρηκατε τα λεφτα βρε κλεφτες.......σας καταλαβε ο κόσμος γι αυτο κοψανε και τις συνδρομές και τα ημερολόγια και γι αυτο πολλοι απο εσας περασατε στον στιβο των κοινών.......για να συνεχισεται την μασα..................

      Διαγραφή
  49. Ανώνυμος16/11/14 20:23

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤO LIDL .ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΡΥΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ;;;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΛΑΖ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ,ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ .ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΛΕΞΕ;;;;
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Κ. ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.