Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

16 Αυγ 2016

Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20/8/16 ΣΤΙΣ 21:00 Μ.Μ στο ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΕΛΗΝΙΩΝ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 7 €,
ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ & ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ 6 €
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ  210-4830330
Στην παραμυθένια ιστορία της Σταχτοπούτας, οι ήρωες δημιουργούν μαγικές στιγμές που θα συγκινήσουν παιδιά και μεγάλους προσφέροντας μια φαντασμαγορική περιπέτεια με σημαντικά μηνύματα ζωής που στέλνονται μέσα από  υπέροχες εικόνες και λόγια με το μοναδικό τρόπο που μόνο τα σπουδαία κλασσικά παραμύθια μπορούν να προσφέρουν.

Σε μια πολύ αξιόλογη παραγωγή που δημιουργήθηκε για το 2ο Φεστιβάλ "Kόκκινη κλωστή δεμένη" με μια ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών .
Με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια και χορευτικά και έμφαση στην κινησιολογία των ηρώων η «TEXNIS GENESIS» δημιουργεί ένα υπέροχο ταξίδι για τα παιδιά πού προσφέρει θέαμα αλλά και ένα εξαιρετικό κείμενο σε θεατρική διασκευή της έμπειρης δημιουργού στο παιδικό θέαμα Γιούλης Ηλιοπούλου που υπογράφει και την ευρηματική σκηνοθεσία, σε συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα αξιόλογων συντελεστών.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ
1.      ΑΦΗΓΗΣΗ - ΝΕΡΑΙΔΑ : ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
2.      ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
3.      ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ
4.      ΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
5.      ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
6.      ΦΑΝΗ ΠΑΡΛΗ
7.      ΚΩΣΤΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ
8.      ΕΛΛΗ ΛΟΡΕΝΤΗ

9.      ΝΙΚΟΣ ΠΥΡΟΚΑΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/8/16 08:14

    και πως θα ελεγχεται ποιος θα δωσει εισητήριο εφοσον εναι γυρω -γυρω ανοικτο;;η θα πληρωσουν τα κοροιδα ;;και με συνηδηση ατομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.