Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Αυγ 2016

Χωρίς φόβο και πάθος του Μάνου Δερτούζου. Bαριά πολιτική ήττα της Δημοτικής Αρχής η αντιπαράθεση με την I. Μονή Φανερωμένης

Παραμονή της Φανερωμένης σήμερα της πιο μεγάλης γιορτής του νησιού και τα σύννεφα της αντιπαράθεσης μεταξύ Δήμου Σαλαμίνας και Ιεράς Μονής πλανώνται πάνω από το ψυχρό τοπίο που έχει δημιουργηθεί, και γίνεται ακόμη ψυχρότερο, αφού για πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια δεν θα γίνει το συνηθισμένο Πανηγύρι στον Ιερό χώρο της Μονής.
Αλήθεια πως ξαφνικά προέκυψε θέμα αντιπαράθεσης με το Μοναστήρι;
Πως ξαφνικά το Μοναστήρι περιφράζει με συρματοπλέγματα τον χώρο του;
Πως ξαφνικά μετά από πολλά χρόνια ύπαρξης της Μονής, οδηγείται στον Εορτασμό της να μην γίνει Πανηγύρι;
Ποιοι έφταιξαν; Μήπως έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί;

Ας τοποθετηθούν λοιπόν οι αρμόδιοι οι οποίοι δημιούργησαν για πρώτη φορά κλίμα αντιπαράθεσης με την Μονή.
Η Μονή Φανερωμένης είναι κομμάτι της Ιστορίας του νησιού μας και χρειάζεται σεβασμός από όλους.
Σε όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση, αρκεί αυτοί που προσπαθούν για την λύση τους, (και ειδικά σε θέματα που έχουν σχέση με την εκκλησία) να έχουν καλή πρόθεση, να έχουν ταπεινότητα, καθόλου έπαρση και αλαζονεία και τότε οι λύσεις έρχονται.
Η σύγκρουση του Δήμου Σαλαμίνας με την Μονή Φανερωμένης, που πήρε τεράστιες διαστάσεις στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με παρούσα την Ηγουμένη, μοναχές και την Νομικό Σύμβουλο της Μονής, δεν είναι σύγκρουση μόνο με την Μονή.
Είναι σύγκρουση με όλη την εκκλησία της Σαλαμίνας και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.
Ο Δήμος Σαλαμίνας με την επιπόλαια διαχείριση του θέματος, έδωσε το δικαίωμα να ακούγονται φωνές μίσους κατά της Μονής, που διαβάζουμε όχι μόνο στα ανώνυμα σχόλια αλλά και επώνυμα.
Ξαφνικά τίθενται θέματα διεκδίκησης του χώρου της Μονής, αγνοώντας όλοι, ότι ο χώρος είναι Ιδιωτικός και ανήκει στην Μονή. Αυτοί που έπρεπε να υπερασπιστούν τον Ιερό χώρο είναι οι ηθικοί αυτουργοί του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.
Η αντιπαράθεση του Δήμου Σαλαμίνας με την Ι. Μονή Φανερωμένης αποτελεί μια βαριά πολιτική ήττα της Δημοτικής Αρχής η οποία και έχει την ευθύνη της αντιπαράθεσης.
Άρθρο από το προσωπικό του Face Book

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/8/16 11:15

    καλημερα κυριε ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΣΕ ΣΥΝΧΑΙΡΩ ΕΜ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΗΤΑΝ 3.ΕΞΑ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/16 11:22

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΤΗΡΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΜΗΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/16 15:11

      Θεώνη Μούλτου ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ.


      Μαιρη Δημητριαδου Μάνο εάν αυτό το είχε κάνει ο ξένος θα είχε ακουστεί ?? Γιατί ο ξένος κάποτε θα φύγει απο το νησί Το πιστέψατε;;ΑΜ !ΔΕ!.Τώρα αυτό το προκάλεσε μία Δήμαρχος Ντόπια ,πως θα κυκλοφορούν στην Κούλουρη;;Μπορούσαν να ζήταγαν από του υπεύθυνους του μοναστηριού και απο τον Μητροπολίτη να τους πείσουν ότι είναι σωστό να δώσουν την Ιδιωτική περιουσία τους προς όφελος του νησιού σε εγκαταστάσεις για να το κοινό καλό.και όχι με την διαδικασία που έγινε και βέβαια όχι για το κοινό καλό!! ''Το ινάτι βγάζει μάτι '', Αυτή την στιγμή έχουν βγει και τα δύο μάτια ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/16 16:30

      Θα έβγαζα το καπέλο και εγώ και πολλοί άλλοι Εάν κατάφερναν να πείσουν Τον Μητροπολίτη και όλους τους υπεύθυνους ,ότι είναι κρίμα και άδικο να μένει ανεκμετάλλευτος ένας τόσο μεγάλος χώρος για μια φορά το χρόνο που χρειάζεται να γίνεται πανηγύρι προς όφελος Δήμου και Μοναστηρίου.Μπορεί να γίνει μια κατασκήνωση για τα παιδιά,Κολυμβητήριο,κάτι σαν το- VILLAGE Cinemas να πάρει ζωή το νησί μας,ακόμη ξενοδοχείο που στερείτε το νησί. και πολλά άλλα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΤΕ και όχι ο καθείς να κοιτά το συμφέρον του. Δικιές απόψεις,ιδέες εσείς μπορεί να έχετε καλλίτερες όμως πείσετε τους.να το κάνουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/8/16 08:35

      Ο χώρος έχει ιδιοκτήτη, ανήκει στο μοναστήρι, δε μπορεί ο οποιοσδήποτε να κτίζει οτι θέλει οπουδήποτε.
      Αρκετα αυθαίρετα έχουν κτιστεί πανω σε κτήματα του μοναστηριού και το μοναστήρι δεν το χει αποζημιωσει ΚΑΝΕΙΣ , ας μη ζητάμε να καταπατήσει και ο δήμος.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/16 11:55

    αυτα μονο το απαχτικο της αραπιας τα κανει
    γεια σου σουλτανε απατεωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/16 11:56

    φιλαρακια της πλειοψηφειας δεν ψιχαλιζει
    μαλλον σας φτυνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/16 12:10

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18,ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΠΑΔΑΚΙ

    ΒΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/16 12:15

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/8/16 12:32

    Το Μηνά τον ξέρω από παιδάκι και ξέρω πολύ καλά πόσο αδίστακτος είναι,ότι όμως θα έφθανε μέχρι σαυτό το σημείο να τα βάλει γιά το συμφέρον με τα ιερά και τα όσια του νησιού ,δεν το περίμενα
    Λυμάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/16 15:58

      Ποια είναι τα ιερά και τα όσια του νησιού; Ότι δεν θα γίνει πανηγύρι και δεν θα ψωνίσετε σώβρακα και κιλότες; Αντε να χαθείτε σούργελα! Όποιος θέλει εκεί είναι το μοναστήρι και να πάει να προσκυνήσει, να πάει στην αγρυπνία και στη λιτανεία. Αυτός είναι ο προορισμός της μονής; Και πεστε μας τι έργο έχει κάνει αυτή η μονή επιτέλους;
      Σε ποιούς έχει προσφέρει εκτός απο την τσέπη τους;
      Έχει δώσει στους πεινασμένους ένα πιάτο φαγητό; τους έχει ντύσει, ή πρόσφερε καμιά υποτροφία σε κανένα παιδί να σπουδάσει;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/16 16:29

      Αλήτη μηνάρα αν έχεις παπάρια πες δημόσια ότι είσαι χαρούμενος που δε θα γίνει πανηγίρι και δε θα πουλάνε σόβρακα και κιλότες, πες ότι φέρθηκες πούστηκα στις καλόγρηες επειδή δεν έχουν κάνει έργα, επειδή δε δίνουν στους πεινσμένους ψωμί και υποτροφίες στους σπουδαστές. Άντε μορή λουλού.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/16 12:40

    ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΠΑΠΠΑΔΑΚΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΔΙΑΟΛΑΚΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40 ΤΑΡΑΝΔΑΚΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ 50 ΑΡΠΑΧΤΡΟ-ΑΡΑΠΑΚΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΞΕΡΟΛΑΚΙ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟ-ΔΗΜΑΡΧΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/8/16 13:31

    Ο πλατσουκας σας πηρε στο λαιμο του,ο σουλτανοσ νομισε οτι θα βαλει χερι και στη φανερομενη,νομισε οτι βρισκεται στην αραπια,δεν εχετε ιερο και οσιο,εισαστε αθεοφοβοι και αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/8/16 14:25

    Δερτούζο, ή αλλού νυχτωμένος είσαι ή κάνεις το χαζό. Αποφάσισε για να ξέρουμε και εμείς. Ποιος έθεσε θέμα διεκδίκησης του χώρου; Και ποιος είπε ότι η σύγκρουση με το μοναστήρι είναι σύγκρουση με όλη την εκκλησία της Σαλαμίνας; Επειδή το λες εσύ; Για ρώτα στην πιάτσα να σου πουν οι Κουλουριώτες τι ακριβώς σκέφτονται για την μονή. κι ύστερα ρώτα και τον μητροπολίτη να σου πει και αυτός τι σκέφτεται για τη μονή. Όσο για την ευθύνη της αντιπαράθεσης (σιγά τα αυγά δηλαδή) ψάξε τις ευθύνες στο αρχηγόπουλο σου. Άντε γιατί όπου ανακατευτήκατε τα κάνατε μούτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/8/16 16:11

    Μήπως ο σουλτάνος η σουλτάνα και το σουλτανάτο είναι υπερήφανοι για την κατάργιση του πανηγιριού; Ας τολμίσουν να πάνε μεθαύριο στη χάρι της και θα δεις κλάματα και δάρματα.
    Απατεόνες, αλητήριοι, αθεόφοβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/8/16 16:20

    AΠΑΝΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ Κο ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ Η ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ- ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ - ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΤΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΙΣ ΟΣΙΟΤΑΤΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΡΘΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Κε ΔΕΡΤΟΥΖΕ ΑΣΕ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕΘΟΔΟΥΣ (ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ) ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ - ΚΕ ΔΕΡΤΟΥΖΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΙΤΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) -ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΤΡΙΑ ΟΛΆΚΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ) (ενας Δημοτικός Σύμβουλος της Πλειοψηφίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/16 16:33

      Τόσο πολύ πιστεύεις αυτά που λες που τρέμεις να βάλεις το όνομά σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/16 18:30

      ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙς ΚΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΔΩ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΚΑΝΩΝΙΣΜΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΤΕΣ ΜΑ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΘΟΔΟ ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ;;ΚΑΤΣΕ ΜΟ ΚΟΤΑ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.ΚΟΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/8/16 20:11

      ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΤΑ 16:20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/8/16 09:16

      Δεν κατάλαβες, ο ίδιος ο Σουλτάνος γράφει ο βλάκας και δεν εχει τα γκάτς να βάλει τ' όνομα του

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/8/16 16:40

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ(ΜΕΓΑΡΑ-ΠΕΡΑΜΑ) ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΜΕΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ. ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ "ΘΕΡΜΕΣ", ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΗΜΝΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ, ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΛΕΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΑΒΕΡΝΕΣ 1 ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ ΕΤΡΩΓΑΝ-ΕΠΙΝΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.Η ΤΣΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΘΗΜΟΥΣΕ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ "ΚΥΛΟΤΕΣ" ΚΑΙ "ΣΟΥΤΙΕΝ" "ΜΠΛΟΥΖΕΣ" ΚΑΙ "ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ" "ΤΑΚΟΥΝΙΑ " ΚΑΙ "ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΑΒΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ -ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΤΑΤΟΙ ΡΑΦΤΕΣ ΜΑΣ (ΜΑΝΔΡΑΒΙΛΗΣ Κ.Λ.Π).ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΜΟΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ: ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ?????????????? ΓΚΕΓΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/8/16 18:18

    ΜΗΝΑΚΟ 16:20,16:40,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΕΚΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4264\2014;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΗΓΕ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ;ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ;
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΗΓΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΟΝΗ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ Μ Ο Ν Ο Σ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ;
    ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ...... ΚΟΥΤΟΥΝΙΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/8/16 18:22

    Ρε κιαπο το μοναστηρι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ρε σκοτεινεμηνάκο........ρε λιγη.........τσιπα .....ρε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ντροπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/8/16 19:12

    ΛΙΣτα λαγκαρντ, βιλες στις γκομηνες, χοτ σποτ που μας ετοιμαζει και κουτσομπολιο αντι πολιτικης αυτο ειναι ο ριψασπις ξενος και βριζει την κουλουρη το καθικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/8/16 20:06

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ 19:12,ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΑΣ ΤΑΛΕΓΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
    ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΟΝΑ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/16 20:27

      Λιλικα δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις;

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος21/8/16 20:40

    ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΜΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΚΩΛΟ. ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/8/16 21:19

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 16:20 (No 15) ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ. - ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΤΟ-ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΤΙ ΑΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑΝΝΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ--ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ- ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΗΛΘΕ 40 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/8/16 21:47

    ΜΗΝΑΚΟ 21:19,"ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/8/16 21:57

    λιστα λαγκαρντ, το καθικι και βιλες ο τιποτενιος, και αρπαχτη ο αλητης. 1,8 εκατομμυρια στην καθαριοτητα για επισκευες ο αχρηστος εμπαινε και εβαινε το καθε οχημα εξι φορες τη βδομαδα βεβηλε της μασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 07:25

      ρε μηνάκο 21:57,πάλι τα ίδια;
      ρε πόσο μακάκες είμασταν που σας πιστέψαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος21/8/16 22:36

    ΠΡΕΠΗ ΟΛΛΙΣΑΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΩΣΑΣΤΕ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΙΡΩΣΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΙΡΗ, ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΗ ΓΙΝΗ ΑΦΤΟ ΠΡΟΣΚΙΝΙΜΑ ΧΩΡΗΣ ΠΑΝΙΓΙΡΗ ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΝΑ ΧΑΘΙΤΕ ΟΛΛΙΣΑΣ ΝΤΟΠΙΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/8/16 07:16

    ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ; ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΧΤΗΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΟΥΝ. ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ, ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/8/16 07:38

    Michael Nannos Θεώνη ο δήμος δεν ήθελε να βγάλει καθόλου λεφτακια. Αντίθετα έγιναν όλες οι προσπάθειες ώστε να γίνει το πανηγύρι και να πάρει το μοναστήρι στο ακέραιο όσα έβγαζε τα προηγούμενα χρόνια μέσω ενοικίου.
    Χωρίς να έχει ο δήμος ούτε ένα ευρώ έσοδο. Αν και θα έπρεπε.
    Τώρα αν οι μοναχές αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να γίνει το πανηγύρι με τους νόμους του κράτους είναι δικαίωμα τους αφού ο χώρος είναι στην δικαιοδοσία τους.
    1 · 2 ώρες ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ; ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ; 'η ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 14:02

      ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/16 16:20

      Αφού ο Δήμος μας δεν θα έβγαζε αγαπητέ Μichael καθόλου λεφτάκια ,γιατί αυτή η φασαρία στο Δημοτικό Συμβούλιο;;; Αλήθεια γιατί πήγε ο πατέρας για τις οικονομικές ΤΥΠΙΚΕΣ συμφωνίες όπως λές ,Και δεν είχατε εμπιστοσύνη σε κανένα Σύμβουλο σας ,αφου ήταν απλά διαδικαστικό το θέμα; Δηλαδή δεν έχετε εμπιστοσύνη στους συμβούλους σας ούτε για τις απλές τυπικές συμφωνίες;; Γιατί ο πατέρας είπε ότι για τέτοιες λεπτές καταστάσεις έχει εμπιστοσύνη μόνο στον μπαμπά η μαμά. Αφού ο Δήμος δεν θα είχε ούτε ένα ευρώ έσοδο Τότε αγαπητέ Michael

      Από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί. ;;;;;;;;;Η κάνω λάθος;;θα έτ????ς από την πίτα;

      Γιατί πραγματικά με έχεις μπερδέψει
      ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος22/8/16 08:14

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΠΑΔΑΚΙ

    ΒΡΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/8/16 08:16

    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/8/16 08:17

    Λιστα λαγκαρντ μιλια καμια, στο εθνος μηνυση εκανες η θα κανεις με τη νεα σοδεια; ο πολικαντης της ρουφιανιας μαγκας στους κουλουριωτες, εδω ολα πληρονονται και δω θα μαρτηρησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/16 14:00

      ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος22/8/16 08:24

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΗΤΑΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος22/8/16 08:32

    ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ

    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος22/8/16 14:02

    ΣΥΚΟ-ΦΑΝΤΗ ΜΗΝΑΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΙΣ 18-7-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ...ΚΑΠΝΙΣΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΠΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΠΙΠΑ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΖΟΒΕΝΑΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ....ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΠΙΠΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ...ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΟ................
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΤΣΑΒΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος22/8/16 16:53

    Γιωργος Κρανιδιωτης Φίλε μου για το σπίτι που έχουν αφήσει έτσι στην τύχη του κάνεις μια αναφορά στο υγεονομικο όπως έκανα εγώ στου γείτονα μου Κ το εκανε κούκλα
    Για τα αντικείμενα αυτά γιατί δεν είναι σκουπίδια ο λεοντιος έχει δικιο
    Αλλά και τι Φταιες και εσύ να τα έχεις έξω από το σπίτι σου.
    Ο Δήμος από όσο ξέρω έχει πρόγραμμα για αυτά τα βουνά από κλαδιά και ότι άλλο.
    Αν έχεις ενημέρωση και δεν ήρθαν έχεις απόλυτο δίκιο και να πας να βρεις τον αντιδημαρχο χατζη.
    Οπως είχα πει γράψε διεύθυνση και δεν το έκανες στο να βοηθήσουμε σαν ομαδα
    Αυτός είναι ο σκοπός μας!
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 · 18 Αυγούστου στις 8:49 μ.μ.
    Γιωργος Μυρκος
    Γιωργος Μυρκος Εχω δωσει φιλε μου
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 18 Αυγούστου στις 9:45 μ.μ.
    Michael Nannos
    Michael Nannos Αν μπει ταμπέλα στο σημείο που ζητάς πρέπει να μπει ταμπέλα σε όλη την Σαλαμίνα.
    Στο Αιαντειο πάνω στην λεωφόρο στο να το στο δέντρο στα Κανακια πριν από την πλατεία.
    Παντού ο κόσμος πετάει ότι βρίσκει.
    Ένα από τα πράγματα που θα βοηθήσουν την κατάσταση είναι η δημιουργία πράσινων σημείων.
    Σημείων που θα είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας να πετάει τα ογκώδη, έπιπλα, στρώματα, συσκευές και πράσινα.
    Έχουν γίνει ήδη ενέργειες αλλά όπως όλοι ξέρουμε τα πράγματα στην Ελλάδα προχωράνε με ρυθμούς χελώνας.
    Ίσως είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί το νησι.
    Μέχρι την επίτευξη όμως του στόχου καλό είναι όλοι να έχουμε την ευαισθησία και να πετάμε τα σκουπίδια μας όταν ξέρουμε ότι θα περάσει το αμάξι.
    Όπως γινόταν ΠΆΝΤΑ στην Σαλαμίνα.
    Τα τελευταία χρόνια έχουμε μάθει να μην ανεχόμαστε στο σπίτι μας μια σακούλα ή ένα ντουλάπι και να πρέπει να βγάζουμε ανεξαρτήτως ημέρας και ώρας τα σκουπίδια έξω.
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 · 20 Αυγούστου στις 5:47 μ.μ.
    Γιωργος Κρανιδιωτης
    Γιωργος Κρανιδιωτης Με κάλυψες 1000%
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 Αυγούστου στις 5:59 μ.μ.
    Μαιρη Δημητριαδου
    Μαιρη Δημητριαδου Γιατί ξέρουμε πότε θα περάσει το αμάξι;;αγαπητέ Michael; Έχει ειδική ημέρα ;;,Εφόσον εμείς στο Αιάντειο η Πρόεδρος περιμένει πότε θα φιλοτιμηθεί ο κ. Χατζής να περισσέψει κανένα δρομολόγιο πρός το Αιάντειο η να παρακαλέσουμε τον Πρόεδρο των Αμπελακίων η την Αντιδήμαρχο να μας στείλουν κανένα αυτοκίνητο (το πορτοκαλί να μαζέψουν ογκώδη με τα χέρια και εργαλείο μια τσουγγράνα) ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Εμας τα δικά μας εργαλεία ,και αυτοκίνητα μας τα έχουν πάρει κάτω στο αμαξοστάσιο .Δεν τα γνωρίζεις καλά τα πράγματα Μιχαλάκη μου.Από μακρυά να δίνουμε συμβουλές και να κάνουμε συστάσεις καλά είναι.Όμως απέχει από την πραγματικότητα.Ακόμη θέλουμε πολλά ψωμιά για κανονισμούς ,και πρόστιμα.Σε τι σε κάλυψε αγαπητέ Γιώργο εσυ δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω σου παρά σε κάλυψε και 1000% κόψε κάτι ,κόψε κάτι που λέει και το άσμα.Μη θέλετε να χαιδεύεται αυτιά..Πείτε αλήθειες μήπως διορθωθούν τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος22/8/16 18:27

    ………ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ …….
    Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ………….ΠΟΥ ΠΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΟΣΑ ΤΡΩΣ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ; ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ πολιτικοί………..Γιατί ξέρουν με νόμους πώς να ΤΑ ΦΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ!!!!! ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΕΣ…………………………………………….
    Κούραση μόνο αυτό νιώθεις από την μικροπολιτική που έχει στηθεί …………….
    μιλάει ΚΑΙ ο Δερτούζος που θεωρεί τον εαυτό του ήρωα γιατί …………..επειδή ήταν στο ΠΑΣΟΚ – ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε στο νησί πήρε παράνομα ένα κομμάτι γη μέσα στο δάσος και μετά θύμωσε που δεν γινόταν νομιμοποίηση και έκανε σύλλογο για το δασικό;;;;;;;;;;;; ΠΟΙΟ ΔΑΣΙΚΟ ΝΑ ΣΤΟ ΓΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ !!!!
    ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ………..Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ …………..ΜΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΟΣΑ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ……..ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ …ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΖΕΡΙ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΝΟΜΠ; ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ …………………
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ……………….ΠΕΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ………..ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ;;;;;;;;;;;;;;; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΡΓΟΟΟΟΟΟΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΚΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΘΙΑΡΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !!!!! ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ………………………ΜΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ …..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ , ΠΕΤΡΑΟΣ ΟΛΟΙ …………….
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ……………….ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ…………..ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕΛΦΙ ………….ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ………….ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ , ΕΝΑ ΘΕΟΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΡΟΥΣ ……………
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ………..ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ …………ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΙ ΠΕΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑ ΤΟΥ !!!!!!ΜΠΡΑΒΟ……………………..
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΟΥ …………….ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ !!!!!
    ΕΝΑΣ –ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ/Η ΠΟΛΙΤΗΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος22/8/16 23:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/16 20:50

      ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΤΜΙΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΜΑ;

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος23/8/16 09:48

    Ο ΑΟΜΑΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ!!!
    Χρήστος Καραβασίλης
    20 Αυγούστου στις 8:36 π.μ. ·
    ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ,,,,,ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ "ΠΟΛΛΟΙ" ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ !!!!!!
    ΜΑ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΗΜΈΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/16 03:04

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος23/8/16 09:59

    Ρε βλάκα δερτούζο, τι μακακίες είναι αυτά που γράφεις; Ποιός αμφισβήτησε την ιδιοκτησία της Μονής; Τίποτα δεν κατάλαβες από όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο; Κοιμώσουνα μήπως ή είσαι εντελώς γκάου; Δεν μας είπες τελικά, τι γίνανε τα 52 κινητά που είχες πάρει στη δευτεροβάθμια; Ποιοί τα είχαν και πόσο χρεώθηκε η Σχολική Επιτροπή για να κάνεις εσύ τον κουβαρντά και να πληρώνει ο Δήμος τα γαμ.......τικα; Άντε κρύψου ρε λαμόγιο που θα μιλήσεις εσύ για θρησκεία !!! Η μόνη θρησκεία για σας είναι το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος23/8/16 20:20

    Καλά ρε παρτουζο πότε τα έσπασες με την Ρούλα .Εσύ ήσουν κολλητός της πήγαινες λουλούδια στην γιορτή της , την έπιανες αγκαζέ , έτρωγες και έπινες μαζί της και ο τέως είχε γίνει μπαρούτι επί δυο χρόνιο βριζόσαστε και αλληλοκατηγορούσατε ο ένας τον άλλον δεν σε καλούσε στα προσυμβούλια και διέδιδε ότι σε είχε διαγράψει από τον συνδυασμό του τι έγινε ρε κολοτουμπα για βγάλε καμιά ανακοίνωση για να γελάσουμε γνωστέ γελωτοποιέ της πολίτικης ζωής του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.