Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Αυγ 2016

Επίσκεψη στα Κύθηρα-Εκδηλώσεις στην μνήμη του Νικολάου Φιλοσοφώφ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσώπησε την Περιφέρεια στις τιμητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο Κυθήρων, για τον Ρώσο ναύαρχο Νικόλαο Φιλοσοφώφ, στο πλαίσιο του αφιερωματικού έτους Ελλάδας-Ρωσίας, που έχει ανακηρυχθεί το 2016. Ο Φιλοσοφώφ που έζησε στα Κύθηρα και Αντικύθηρα κατάφερε να διασώσει ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού αρχείου των δύο νησιών, τα δύσκολα χρόνια κατοχής των ΝΑΖΙ.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεννιά Γεωργία και η Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα, ο Αρχηγός Π.Ν. Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης,  εκπρόσωπος της Ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα, καθώς και μέλη της οικογένειας Φιλοσοφώφ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη τον Δήμο για την πρωτοβουλία και την άρτια οργάνωση και δήλωσε ότι πρέπει να τιμούμε αυτούς οι οποίοι με διάφορους τρόπους βοηθούν την Ελλάδα με τις πράξεις και τις προσπάθειες τους και ο Φιλοσοφώφ αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κος Χατζηπέρος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς, το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου με τον οποίο συζήτησε τα θέματα υγείας των δύο νησιών, τον Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου, τον Πρόεδρο των Κυθηρίων της Αυστραλίας κο Τζωρτζόπουλο Γιώργο κ.α.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/8/16 18:09

    Άφησε τις επισκέψεις και τις φώτο και κάνε έργο Χατζηπέρο. Εφάρμοσε τον νόμο για το παράνομο νταμάρι στο Μπατσί. Αλλιώς με τα κιάλια από τις μαούνες του ΠΝ θα βλέπεις την Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/16 20:57

    κυριε Σκιαθιτη αυτοι που επρεπε να;;;;;;;υπογραψουν;;;;στην;;;;;;;;πρωτοβαθμια δεν
    ;;;;;υπεγραψαν και εσυ πονηρουλι Εβαλεσ Αλλουσ να Υπογραψον Χωρισ
    Καν Να Ειναι Αναπληρωματικοι

    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/16 21:08

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΕΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΟΥ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΕΙΚΕ

    Λ,ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ
    Λ,ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/16 21:48

    O MHNAS SE POIO PANYGHRI PHGE KAI ZHTAGE POSOSTA APO TA SOYBLAKIA;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/16 22:01

    Σχέδιο Υπουργείου Παιδείας: Μέσα οι λαθρομετανάστες - Έξω οι Έλληνες από Σεπτέμβριο
    Την πλήρη αποδόμηση του δημόσιου σχολείου απεργάζονται ανθελληνικοί κύκλοι με πρωτοστάτη τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.
    Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα ρεπορτάζ μπορεί τα δημόσια σχολεία να πάσχουν από τρομερές ελλείψεις που τα φέρνουν στο όριο λειτουργίας τους, όμως για την εκπαίδευση των «προσφύγων» όλα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς.
    Προ ημερών ο Νίκος Φίλης από κοινού με τον έτερο ανθέλληνα, Γ. Καμίνη, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην οποία προκάλεσαν την νοημοσύνη των Ελλήνων. Ανέφεραν για άμεσες προσλήψεις καθηγητών που θα γνωρίζουν... Φαρσί, συγκεκριμένα 800, αλλά και την υποδοχή περίπου 22.000 μαθητών από τα Hot Spot στα σχολεία των Ελληνικών πόλεων.
    Πιστεύουν οι χαχόλοι του υπουργείου Παιδείας ότι μέσα σε ένα χρόνο τα «προσφυγάκια» θα μιλάνε τέλεια τα ελληνικά και έτσι ο σχεδιασμός τους αναφέρει ότι για έναν χρόνο τα παράλληλα «προσφυγικά» σχολεία θα λειτουργούν απογευματινές ώρες, ενώ αμέσως μετά οι 22.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες θα ενταχθούν στην κανονική ροή των μαθημάτων.
    Στην πραγματικότητα, η προχειρότητα της δουλειάς, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά μεγάλη απόσταση που έχει η μητρική γλώσσα των «προσφυγόπουλων» από την ελληνική, αλλά και το «σχέδιο» του υπουργείου παιδείας για μείωση των ωρών διδασκαλίας στα δημόσια σχολεία έχει ως στόχος την δημιουργία αμόρφωτων και εύκολων στην χειραγώγηση ατόμων. Κοινώς, ο υπουργός Παιδείας προσπαθεί να κάνει τα παιδιά των Ελλήνων σαν τα μούτρα του. Στόχος, δύσκολος, να καταντήσουν τα παιδιά συριζαίοι.
    Όλα αυτά τα ευκόλως προβλέψιμα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν δεν υπήρχε η διεθνιστική πνευματική ψώρα των κυβερνώντων. Ακόμα και με αυτήν, όμως, η ζημιά θα μπορούσε να είναι μικρότερη αν έλειπε η αλαζονεία του ημιμαθούς «κούτσουρου», η οποία εκφράστηκε σε όλο της το μεγαλείο από τον Γ.Γ. του υπουργείου, Πάντη, ο οποίος δήλωσε ότι «κανένας σύλλογος δεν μπορεί να μας επιβάλλει διαφορετικό σχέδιο από αυτό που επεξεργαζόμαστε. Έχουμε την καλύτερη παιδαγωγική ομάδα και επιστημονική επιτροπή και θα καλέσουμε όλους να κάνουν την εγγραφή τον Σεπτέμβριο».
    Ναι... Αυτοί οι «εγκέφαλοι» που σκέφτηκαν το «συμβόλαιο τιμής» - πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για μαθητές είναι σίγουρα η «καλύτερη παιδαγωγική ομάδα» για να βάλει στα ελληνικά σχολεία 22.000 αλλοδαπούς, αφότου βεβαίως έχει φροντίσει να απομακρύνει τους Έλληνες από τα σχολεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/16 22:05

      αλαχ αλαχ να κανοθμε τζαμι τη φανερομενι ι καλογριεσ θα παραμινουν αφου μπουρκα φορανα χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/16 23:12

    ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

    ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
    ΣΟΥΛΤΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/16 23:20

    ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ......ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ......ΤΙΣ....ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ....ΕΙΧΕΣ...ΣΤΟ;;;;;;ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ;;;;;;;;;;;;;

    3...................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/16 07:51

      Τα ηχητικά της συζήτησης στην Μονή ΤΩΡΑ κουφάλες να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος βρωμιαρέοι

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/8/16 08:04

    ρε σκοτεινε πιο βρωμιαρης αλλα και βρωμικος απο εσενα υπαρχει;
    αντε παλιο αληταρα,
    ναχεις χαρη που παμε για ενα μερωκαματο κιαυτο της πεινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/8/16 08:16

    ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ


    ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΝΗΡΟΥΛΙ ΕΒΑΛΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/8/16 08:29

    Ο ΜΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΜΟΝΙΣ ΤΟΥ.ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΥΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ.

    ΡΟΥΛΑ,<<ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ<<<
    ΡΟΥΛΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/8/16 08:36

    ΜΗΝΑΡΑΣ Η ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ,ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/8/16 08:39

    Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ

    ΜΠΛΑΤΣΟΥΚΑ

    ΣΚΙΑΘΙΤΗ
    '''''''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/8/16 08:43

    Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ,
    <<ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΚΟ''Η,ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,

    Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/8/16 12:16

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ο Δ Η Μ Ο Σ Α Σ Π Ρ Ο Π Υ Ρ Γ Ο Υ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΜΤΑΚΟ ΑΡΧΗΛΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/8/16 12:22

    ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟΥΡΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕΛΗΝΙΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
    ΤΑΜΤΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/16 13:23

      Ρε Γιαννάκι πάρε την γκόμενα και πήγαινε γαμήλιο ταξίδι που την έχεις μες το κατακαλόκαιρο να ξεθυμαίνει με το ...... πληκτρολόγιο, γιατί όταν έρθει η ώρα του εισαγγελέα θα την πουλήσεις κι αυτήν τομάρι όπως τους συμβούλους σου της Οικονομικής

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.