Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Φεβ 2017

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου "Ο ΈΡΩΤΑΣ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΆΕΙ" την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελακίων

Η "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ" και ο Δημήτρης Αρβανίτης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "ο έρωτας σκοτώνει και του πάει", ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινές ιστορίες, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της δημοτικής κοινότητας Αμπελακίων, στη Σαλαμίνα.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου.
Μέρος από τις πωλήσεις του βιβλίου, θα αποδοθεί στον "Φάρο Τυφλών της Ελλάδας".

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι η "Βέγας Εκδοτική - Πολιτιστική", είναι μια ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. η οποία έχει ιδρυθεί από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με τύφλωση και έχει ως στόχο την ένταξη των αναπήρων στο πολιτιστικό προϊόν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/2/17 19:36

    .Δεν καταλάβαινω το .....και του πάει.....τι να θέλει να πει ο συγγραφέας ο έρωτας οταν ειναι και απο τις δυο πλευρές δεν σκοτώνει αντίθετα αναζωογονεί. Τι θέλει να πει ο συγγραφέας ειναι αληθινή ιστορία για να δουμε τι περιγράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.