Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Φεβ 2017

Εγκαίνια των νέων γραφείων του Δημόσιου ΙΕΚ Σαλαμίνας

Την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος στα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δημόσιου ΙΕΚ Σαλαμίνας που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.


Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων συνεχάρη όλους τους συντελεστές και τον Δήμο για το άριστο αποτέλεσμα. Δήλωσε δε ότι η Παιδεία είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας και της Ανάπτυξης. Η αποστολή και το έργο του Δημόσιου ΙΕΚ Σαλαμίνας είναι πολύ σημαντικό γιατί δίνει τα φώτα και τα φόντα εκπαιδεύοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών, εντάσσοντας τους στην παραγωγική διαδικασία. Οι διέξοδοι τις οποίες δίνει είναι ιδιαίτερα σημαντικές τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δ/ντή και τους εκπαιδευτές για το τόσο επιτυχημένο έργο τους το οποίο επιτελούν με Αγάπη και επιστημοσύνη. Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα τους σε κάθε δημιουργική προσπάθεια.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/2/17 06:58

    ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΣΑΒΕΣ.
    Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΚ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΜΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΒΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/17 11:31

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΔΙΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΣΑΛΜΑΤΑΝΗ, ΤΟΝ ΚΟΡΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΛΕΠΕ ΛΕΚΑ,ΒΙΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΟΝΟΗΤΟ.Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΘΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΔΑΜΕΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/2/17 21:19

      ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΘΑ ΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΕ ....ΓΡΑΦΕΙΑ!!!
      ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ
      ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.....

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/17 11:35

    η πλακα είναι ότι οι ευχαριστιες πεφτουν σε ατομα που αμοιβοντε για να κανουν τη δουλεια τους.και μη μου πειτε ότι δουλευουν υπερωριες, γιατι αυτά είναι για γελια τρελαίνονται για το θεαθήναι κα ετσι σερνονται πισω από τους συμβουλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/2/17 15:56

    Σε λίγο θα μας καλέσουν στα εγκαίνια του λυκείου γιατι βάφετε απο την αρχή. Ωραία τα έργα μπράβο στο δήμο και σε όλη την ομάδα, προϊσταμένους,υπαλλήλους,και όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.