Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Φεβ 2017

Δικαστική δικαίωση του Εξωραϊστικού Συλλόγου της Ψιλής Άμμου

Δικαιώθηκε δικαστικά ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος της Ψιλής Άμμου στην αντιδικία του με την τέως Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και πλέον Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αττικής.
Συγκεκριμένα, με την υπ’αρ.78/2017απόφαση του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιώς έκρινε ως κοινόχρηστο τον χώρο, μέσα στον οποίο βρίσκεται το παλιό κτίσμα που είχε παραχωρηθεί παλιότερα στον σύλλογο για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του και ακύρωσε το πρόστιμο των 32.939,59 ευρώ που του επιβλήθηκε. Ειδικότερα, κρίθηκε ότι ο χώρος εμβαδού 556τμ, μέσα στον οποίο υπάρχει παιδική χαρά, κάδοι απορριμμάτων, ξύλινα παγκάκια και μπασκέτα, χρησιμοποιείται ακωλύτως και αδιακρίτως από όλους τους πολίτες και ότι σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποκλειστική χρήση αυτής από τα μέλη του Συλλόγου.

Η μεγάλη αυτή νίκη κατά της Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αττικής οφείλεται στην ακούραστη προσπάθεια των τωρινών και παλιότερων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου της Ψιλής Άμμου και στην στενή τους συνεργασία με τη δικηγόρο του Συλλόγου κ.Όλγα Σαββίδου. Αποτελεί δε, μεγάλη ενθάρρυνση για τη Διοίκηση του Συλλόγου ώστε να συνεχίσει την δραστηριότητά του για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του οικισμού, όπως πρόσφατα με την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος να επαναλειτουργήσει ο ηλεκτροφωτισμός στην παραλία της Ψιλής Άμμου, που επετεύχθη μετά από παρέμβαση της Προέδρου του Συλλόγου κ.Ζωής Κανάκη στο Δήμο Σαλαμίνας. Επόμενος μεγάλος στόχος του Συλλόγου είναι η επαναχάραξη του αιγιαλού της περιοχής, που απαιτεί την κινητοποίηση και την συμμετοχή στις ενέργειες του Συλλόγου όλων όσων αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
Μετά από αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη για τον Σύλλογο, το Δ.Σ. καλεί όλους τους κατοίκους της Ψιλής Άμμου να έρθουν κοντά του, να εγγραφούν μέλη του και να συμπαραταχθούν μαζί του στις προσπάθειες του για αναβάθμιση του οικισμού.

ΤΟ Δ.Σ.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/17 08:26

    Κάθαρμα των Σεληνίων πως πάει η "μάσα";
    Τι γίνεται με την εταιρία S.U.D S.A του γιού σου που έχει βάλει μπροστινό τον Θεοδοσίου;
    Κοράκια αχόρταγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/17 09:50

    Η κΤΗΜΑΤΙΚΉ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΣΗ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΙΣΟΟΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ που ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ 33000 ΕΥΡΩ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/2/17 12:06

    ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΘΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ , Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΣΟΣ , ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/17 17:19

      Βρε άντε και μαμίσου μαμάκα, ώρες είναι να μας πεις πως ήταν χωράφι του παππού σου που σε έβοσκε κιόλας εκεί
      Ρε αν δεν είχαμε έρθει εμείς ακόμα πεταλίδες θα τρώγατε παλιό λινάτσα ξεφτιλισμένη και μη συνεχίσεις γιατι θα το χοντρύνω και εγω μετά

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/17 13:14

    ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΡΕΣΕΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΛΙ,Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΓΚΕΛΟ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/2/17 13:30

    Όταν μάθεις από πού είσαι και αγαπήσεις τη γεννέτηρα σου , έλα μετά να συζητήσουμε , γιατί στο χωριό σου θα σε φτύνουν ,ενώ εμείς σάς έχουμε με τα καλύτερα , εάν φύγετε θα είναι λύτρωση για το νησί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/17 17:50

      Ρε καλα που ειρθαμε και σα μαθαμε πως βγαζουν τις τσιμπλες απο τα ματια γιατι ακοη με αυτες θα εισαστε

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος26/2/17 15:21

    καπετανακη τσαμπα μαγκια πουλας οτι ο μητσοτακης ειναι κολληταρι σου τιποτα δεν σου ηταν ποτε ουτε και που γυριζει να σε κοιταξει ανοιχτα την θεση την εδωσε στην νεα και ωραια βασουλα που την καλεσε στο γραφειο του και τα συμφωνησανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για να ειναι υποψηφια στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/17 20:15

      Θα σου έλεγα που θα είναι υποψήφια αλλά τη έχεις καταστρέψει και δεν το βλέπει αναμου νούμερο.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος26/2/17 16:06

    Εγώ έμαθα ότι κάλεσε εσένα ρουφιανε και σου έδωσε το χρίσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/2/17 18:59

    17,50 ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/17 19:20

      Αυτός πάει στο χωρίο και κάθεται μήνες εσένα ρουφιανε δεν σε θέλουν αλλά υπομονή η ώρα σου πλησιάζει, έχεις πειράξει πολύ κόσμο δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς σε λίγο σου έρχεται η πρώτη άντε να διαλύσεις τον συνδιασμό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/17 21:03

      ποιος με φιλοξενει ρε μεγαλε με τα λεφτα μου Γ???? και την κυρα μου και εσενα μαζί θέλεις να τα ακους;;Σεβασμός σε εμάς που σας δώσαμε τα ωραια μας χρήματα και αναπτυξαμε τον τόπο σας και λαδωσατε και το εντερακι σας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος27/2/17 18:54

      Λοιπόν πειραγμένε 26/2/17 18:59
      Ο σεβασμός, είναι σαν τον καθρέφτη όπως τον κοιτά σε κοιτά
      Κιόταν τον φτύνεις στο επιστρέφει κόπανε
      Άντε λοιπόν και πηδήξου που θες και σεβασμό

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος26/2/17 19:04

    15,21 Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ , ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ,Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ ΒΕΡΙΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/2/17 19:13

    Καλά τα λέει ο 17,50 εiρθαν και μάς έμαθαν να βγάζουμε τις τσίμπλες , δηλαδή αυτός είναι τσιμπλιάρης..ανά μού χαθείς βλάκα προσβάλεις και τους καλούς ανθρώπους που εiρθαν στη Σαλαμίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/2/17 10:06

    21,03 δεν φτάνει που έισαι αισχρός βάζεις και τη γυναίκα σου στο ίδιο πορνείο ,με τα λεφτά σου στο χωριό σου Τελευταίαι και αγράμματε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.