Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Φεβ 2017

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Γεωργία Γεννιά έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις αθλητικών συλλόγων κα φορέων

Η βουλευτής  Α’ Πειραιώς  και Νήσων Γεωργία Γεννιά το Σαββατοκύριακο 18 &19 Φεβρουαρίου έδωσε το παρών σε εκδηλώσεις αθλητικών συλλόγων και άλλων φορέων.
Αρχικά, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου η βουλευτής παρευρέθη στην κοπή της πίτας της  ποδοσφαιρικής  ομάδας του Εθνικού Πειραιά,  την οποία ευλόγησε ο  Μητροπολίτης Πειραιά κ.κ Σεραφείμ. Η βουλευτής  εξέφρασε την ανάγκη που υπάρχει για άμεση δημιουργία γηπέδου για τον Εθνικό και ευχήθηκε επιτυχίες στην ομάδα. Στη συνέχεια, κατά την παρουσία της στον αποκριάτικο χορό της ομάδας του Ατρόμητου Πειραιά η βουλευτής ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην ομάδα. Τέλος ,η  Γεωργία Γεννιά παρευρέθη στην κοπή της πίτας  του Λιμενικού Σώματος  και ευχήθηκε στο σωματείο και  στις οικογένειές των ναυτικών καλή δύναμη.


Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η βουλευτής είχε την τιμή να παρευρίσκεται  στην εκδήλωση του «Ικάρου Καλλιθέας» και να βραβεύσει τους  εφήβους του  Ικάρου για το  ασημένιο μετάλλιο το οποίο κέρδισαν  στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με προπονητή τον Κώστα Σορώτο.  Τέλος, η  Γεωργία Γεννιά συνάντησε το σωματείο των περιπτερούχων «Η Αγία Τριάς» και τους  ευχαρίστησε  για την πρόσκληση στην εκδήλωσή τους στον πολιτιστικό χώρο «Κρεμλίνο» στον Πειραιά, όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός τους.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/17 20:20

    ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ: Γονυπετείς οι συριζαίοι εκλιπαρούν να επιστρέψει η τρόικα - Αποδέχτηκαν την λήψη προληπτικών μέτρων, μείωση συντάξεων και αφορολογήτου
    Γράφαμε προηγουμένως ότι οι διεθνείς τοκογλύφοι θα απαιτήσουν την προνομοθέτηση μέτρων για τη διετία 2018 – 2019, προκειμένου να ξεκινήσουν καν να συζητάνε για επιστροφή της τρόικα στην Ελλάδα, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης, ώστε να διαπιστωθεί πόσα ακόμα μέτρα χρειάζονται για να συνεχίσει η χρημτοδότηση με την επόμενη δόση.
    Όπως μεταδίδουν οι ανταποκριτές από τις Βρυξέλλες, σε συμφωνία κατέληξε η συνάντηση στις Βρυξέλλες στην οποία συμμετείχαν από την ελληνική πλευρά οι κ.κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης και από την πλευρά των θεσμών, ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, οι Πιέρ Μοσκοβισί, Μάρκο Μπούτι (Κομισιόν), ο Κλάους Ρέγκλινγκ (ESM), ο Τόμας Βίζερ (επικεφαλής EuroWorking Group), ο Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και οι Ντέλια Βελκουλέσκου, Πόουλ Τόμσεν (ΔΝΤ).
    Από ό,τι φαίνεται, οι συριζαίοι δέχθηκαν τη λήψη μέτρων για το 2019, ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή της τρόικα στην Αθήνα μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Για να θυμίσουμε τι ακριβώς είχαν απαιτήσει οι διεθνείς τοκογλύφοι, στην λίστα των μέτρων που συμφωνήθηκε να προνομοθετηθούν είναι η μείωση των συντάξεων και του αφορολογήτου.
    Όλα τα δίνουν για να παραμείνουν στις καρέκλες τους για λίγο ακόμα. Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία τρίβει τα χέρια της γιατί τα μέτρα θα τα ψηφίσει ο Σύριζα και οι Ανέλ. Και η ζωή συνεχίζεται στο μνημονιακό τσίρκο του πολιτικαντισμού.
    Επιπλέον αυτών ήρθε και non paper του Μεγάρου Μαξίμου, όπου ουσιαστικά αποκαλεί ηλίθιους τους Έλληνες. Στο non paper αυτό παραδέχεται τις πληροφορίες για επίτευξη συμφωνίας, ομολογεί ότι «δέχθηκε την νομοθέτηση μεταρρυθμίσεων που θα εφαρμοστούν από 01/01/2019 και μετά» και ακολούθως λέει ότι η «Συμφωνία περιλαμβάνει τελικά τον απαράβατο όρο που έθεσε η ελληνική πλευρά» για «ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα». Σε λίγο θα μας πούνε ότι η μείωση συντάξεων και αφορολογήτου είναι αναπτυξιακά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/17 20:21

    Η Νέα Δημοκρατία παρακαλάει να μείνει ο Τσίπρας: Να ψηφίσει τα μέτρα, να κλείσει η αξιολόγηση και μετά εκλογές
    Αποκαλύπτονται σιγά σιγά οι παρασκηνιακές κινήσεις πίσω από την οπερέτα των πολιτικάντηδων, με φόντο την αξιολόγηση και την νομοθέτηση επαχθών προληπτικών μέτρων.
    Η ΝΔ μπορεί να λέει ότι διαφωνεί και πιθανότατα να μην ψηφίσει τα μέτρα που θα έρθουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος τις επόμενες μέρες στη Βουλή, όμως επί της ουσίας πρόκειται για ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι της ψευτοδεξιάς.
    Παριστάνει ότι «αντιστέκεται» και ενίοτε ζητάει και εκλογές για να χαίρονται οι ψηφοφόροι της, όμως στην πραγματικότητα επιδιώκει να ψηφιστούν όσο περισσότερα μέτρα γίνεται τώρα, πριν αναλάβει ο Μητσοτάκης της διακυβέρνηση της χώρας.
    Σκοπός της Νέας Δημοκρατίας είναι να κλείσει κανονικά η αξιολόγηση, να νομοθετηθούν όσα είναι να νομοθετηθούν και αυτή να παριστάνει την «αντιμνημονιακή». Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι δηλώσεις των βουλευτών της.
    Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε: «προέχει το εθνικό συμφέρον και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης» προσθέτοντας ότι «όσο δεν ολοκληρώνεται η αξιολόγηση, καθώς υπάρχει ένα παιχνίδι διαδοχής στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να δοθεί λύση. Και οι λύση είναι οι εκλογές».
    Αντίστοιχα η Ντόρα Μπακογιάννη στην Real News είπε: «εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κλείσει η αξιολόγηση και αφού κλείσει να πάμε σε εκλογές και να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία»
    Βλέποντας τις δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ, περιμένει βεβαίως κανείς να ψηφίσει τα όποια μέτρα θα απαιτηθούν. Όμως το σχέδιο είναι να μην τα ψηφίσει, αλλά απλώς να τα διατηρήσει την επόμενη μέρα, λέγοντας ότι τα «κληρονόμησε».
    Το πολιτικό παίγνιο αυτό το έχουν χαμπάρι και οι συριζαίοι, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται. Ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Κούλογλου, σε μία δήλωση που καταδείκνυε το αδιέξοδο που βιώνει σήμερα το κόμμα του δήλωσε: «ήταν στρατηγικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και δεν την άφησε να κλείσει την αξιολόγηση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/2/17 20:41

    Άθλιες ύβρεις κατά της Ελλάδας από τα αριστερά τάγματα εφόδου - Τους κάλυψαν τα ΜΜΕ της διαπλοκής ΣΚΑΙ και σία
    Επίθεση αναρχικών στο Ωραιόκαστρο εναντίον Ελλήνων πολιτών με ύβρεις εναντίον της Ελλάδος και τις πλάτες των καναλιών


    Ξεκίνησαν πάλι τα έκτροπα οι αναρχικοί και οι λοιποί παρακρατικοί αριστεριστές που ως ένοπλος βραχίονας του καθεστώτος έχουν αναλάβει την επιβολή των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά σχολεία.
    Στα καινούργια έκτροπα, όπου αριστεριστές μαζί με ΜΑΤ επεχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες γονείς, οι προκλήσεις ξεκίνησαν από πλευράς των αριστεριστών, οι οποίοι εκτόξευαν ύβρεις εναντίον της χώρας, ενώ παράλληλα κράδαιναν τα γνωστά σύνεργα, όπως ρόπαλα και τα τοιαύτα, πάντα πίσω από την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων ως γνήσιοι θρασύδειλοι.
    Την επιχείρηση επικοινωνιακού ξεπλύματος των τραμπούκων αριστεριστών ανέλαβαν τα κανάλια, τα οποία βρήκαν νέα «καραμέλα» ό, τι δήθεν προκλήθηκαν οι αναρχικοί. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, οι αναρχικοί φέρουν κουκούλες και φοράνε κράνη, γεγονός που θα έπρεπε να οδηγήσει στην άμεση σύλληψή τους. Ας όψεται όμως η ασυλία του παρακράτους.
    Παρόλα αυτά για άλλη μία φορά τα ρεπορτάζ των καναλιών κάνουν λόγο για "ακροδεξιές προκλήσεις", προσπαθώντας να ενοχοποιήσουν την αντίσταση και να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/2/17 23:54

    1/3/17 Πάλι δικαστήριο έχεις ρε λαμόγιο ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/17 08:38

    ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.ΔΕΝ ΤΙΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/17 14:04

      kai θα βγει αλλη μια φορα και θα παρει συνταξη γιατι υπηρετησε το εθνος και συ μαλακα ελληνα να πας να γα@@@@θεις οπως λεει και το ασμα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/2/17 06:05

    ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΨΑΡΟΒΑΡΚΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/2/17 09:19

      ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΙΕΛΗ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/2/17 20:46

      μικρέ γιαννάκη πες αλεύρι;

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.