Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Φεβ 2017

”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ” με τον αποκαλυπτικό π Βουλευτή και π Δήμαρχο Βαγγέλη Αστράκο να δηλώνει για την Δήμαρχο, ”…κρίνεται αφερέγγυα και ασυνεπής…”

Μια καυτή συνέντευξη στις Ανατροπές που την υπογράφει η Βίκυ Ψυλλάκη όπου μέσα σε πολλά άλλα αποκαλύπτει και απογυμνώνει την παρούσα δημοτική αρχή, ”… Ζήτησε δηλαδή από μένα και από τον κ. Σοφρά να πάρουμε διοικητικά πόστα και κάθε πρωί σ’ ένα καφέ να χαράσσουμε από κοινού την πολιτική του Δήμου…” και παρακάτω ”… Δυστυχώς, μετά την ανάληψη της δημαρχίας, η κ. Νάννου ούτε καν μου τηλεφώνησε ξανά. Τράβηξε το δρόμο της, αγνοώντας μας. Άρα έδωσε μόνη της τέλος στην πολιτική συνεργασία, κρίνεται αφερέγγυα και ασυνεπής στο κομμάτι αυτό…”

Δεν πρέπει όμως να σας το χαλάσω, απολαύστε ολόκληρη την συνέντευξη στις ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ” που είναι και δημοσιογραφική τους επιτυχία, τα δικά μας σχόλια είναι περιττά τα λέει όλα ο Βαγγέλης Αστράκος και μάλιστα εφ’ όλης της ύλης.

58 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/2/17 21:38

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΜΑΣΤΡΟΜΠΙΘΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/2/17 21:46

      Κλασική αντίδραση Κογκολέζου, να απαξιώσεις τον Βαγγέλη και τον διαχειριστή, με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, μόνο που είναι πλέον αργά, ο λαός της Κούλουρης σας πήρε χαμπάρι και σε λίγο θα σας πάρει με τις ντομάτες ανίκανοι ξεφτίλες

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/17 21:42

    Ρε τούτη δεν ντρέπεται καθόλου; Ρε την έχουν ξεμπροστιάσει όλοι και σφυρίζει αδιάφορα; Τόση ξευτίλα μανάρι μου που χωράει; Ρε καλά αυτή ρε κάποια στελέχη πως το αντέχουνε; Καλά οι περισσότεροι είναι ”μισθοφόροι” Κογκολέζοι, οι άλλοι όμως πως το αντέχουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/17 22:01

    Μπορεί να σας ενοχλεί τα μάλα όπως έλεγε και ο γνωστός μας τηλεοπτικός αστέρας, πλην όμως με τίποτα δεν μπορείτε να μειώσετε την δημοσιογραφική επιτυχία της Βίκυς, πολύ δε περισσότερο την προσωπικότητα του Βαγγέλη Αστράκου που δεν μασάει τα λόγια του και το έχει κατ' επανάληψη αποδείξει.

    Μπορεί να τον παρομοιάζετε με τον Ομπάμα γιατί προφανώς σας "μαύρισε" σας πέταξε απ την ζωή του και ηρέμισε γιατί δεν σας έχει ανάγκη, αυτός χρόνια τώρα έχει γίνει αποδεκτός από εχθρούς και φίλους εσείς;

    Σε λίγο το γραφείο της Δημάρχου δεν ξέρω αν θα έχει μείνει άδειο από ανθρώπους, αλλά από φιλότιμο σίγουρα, ήδη σας έχει απαξιώσει όλο το εκλογικό σώμα και οι άξιοι συνεργάτες σας με ελαφρά πηδηματάκια θα σας την κάνουν βλέποντας τον ξεπεσμό σας.

    Εσείς αρκεστείτε σε ύβρεις και προσπάθειες απαξίωσης όσων σας κριτικάρουνε.

    Εγκέφαλος υπάρχει;

    Αν υπάρχει καλύτερα να του δίνεται τώρα αύριο θα είναι αργά, θα έρθουνε και οι διώξεις των αυθαιρεσιών σας και Κύριος είδε τι άλλα.

    Πρόταση στον κ. Χρήστο Θεοχάρη, να σας στείλει ένα κιβώτιο "σαπούνια ΘΕΟΧΑΡΗΣ" να νίψετε τα βρώμικα πλέον χέρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/3/17 15:58

      Σήμερα 1 Μαρτίου 2017 ήμουνα στα δικαστήρια του Πειραια και άκουσα την αθωωτική απόφαση για τον ΤΣΑΒΑΡΗ.Καλά ρε παιδιά σε όλες τις δίκες ΑΘΩΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/17 23:15

    οτι ειχες να μας πεις..... αστρακο μας το ειπες.....στις τελευταιες εκλογες κανε στην ακρη τωρα γιατι αρχιζεις και γινεσαι γραφικος και επαληθευεις αυτα που σου καταλογιζαν τοτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/17 10:32

      Κάνε στην άκρη Αστράκο θα λερωθείς με το βόθρο που λέγεται Μηνάς.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/17 23:29

    Ρωτάει ο Δημοσιογράφος των ανατροπών τον Βαγγέλη Αστράκο ¨Σήμερα στη Σαλαμίνα γίνονται αναπτυξιακά έργα;
    Και απαντά ο Αστράκος " ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ. ΟΣΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΠΩς Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ 2011 ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΙΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΩΕΑ. ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΥΝΟΛΟΝ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. ΟΠΩΣ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΑς ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 82 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΗΤΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΌΠΩς ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο Τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΒΡΑΔΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΕΜΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΆ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ."
    ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ; ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ......ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος23/2/17 21:57
    Ρωτάει ο Δημοσιογράφος των ανατροπών τον Βαγγέλη Αστράκο " οΤΑΝ ΕΝΤΑΞΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ , ΥΠΉΡΞΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

    Και απντά ο βαγγελης Αστράκος
    Μαζι με αυτο το έργο στο προγραμμα χρηματοδοτησαν και ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για την αποκατάσταση των δρόμων που θα περνουσαν οι αγωγοι. Θα ήταν ένα συνοδό έργο , μια ξεχωριστη εργολαβία το οποιο ουσιαστικά εξασφαλίσαμε από την περιφέρεια με υπόσχεση από τον κ. Σγουρό. Πρέπει να το πω πως και ο τ. Δήμαρχος κ. Τσαβαρής και ο Αστράκος στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ , ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

    ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΩΣ ΓΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ; ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α4ΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ;
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/17 09:11

      .... και επειδή με την Ρούλα δεν υπάρχει μάσα, ξαναγυρίζουμε στα παλιά, έτσι Βαγγέλη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/17 10:02

      Τα τρώει όλα το κοράκι της αραπιάς, δεν περισεύει τίποτα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/2/17 00:01

    "Χαρίζει στην ΕΥΔΑΠ μια περιουσία δημοτική της τάξης των 100 εκατομμυρίων, δηλώνοντας απερίφραστη την ανικανότητά της να χειριστεί το δίκτυο".

    Άχρηστη ή λαμόγια με δίπλωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/17 01:45

      ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΧΕΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος24/2/17 00:13

    "Δυστυχώς, μετά την ανάληψη της δημαρχίας, η κ. Νάννου ούτε καν μου τηλεφώνησε ξανά. Τράβηξε το δρόμο της, αγνοώντας μας".

    Αν ήσουν κλέφτης ή ληστής όπως αποκάλεσες τον Αγγέλου στο δημοτικό συμβούλιο θα είχε μιλήσει μαζί σου πολλές φορές.
    Δυστυχώς είσαι τίμιος Αστράκο και δεν έχεις πέραση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/17 01:47

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΑΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/17 11:42

      σιγα τον τιμιο.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος24/2/17 10:17

    Ρε Βαγγέλη, αλήθεια το λες, ήθελες να συνδιοικήσεις; Και με τον Τσαβαρή συνδιοίκησες και τα κάνατε σκατά, καταστρέψατε και χρεοκοπήσατε έναν ολόκληρο Δήμο. Και τι θα την συμβούλευες δηλαδή, πώς να βουλιάξει το Δήμο εντελώς; Η αλήθεια είναι άλλη Βαγγέλη και την ξέρεις πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/17 10:30

      Άλλα έλεγες προεκλογικά αλητάμπουρα παραθεσμικέ. Προτίμησες όμως να συνδιοικείς με λαμόγια και υποτακτικούς. Ο Αστράκος δεν είναι σαν τα μούτρα σας, ο καιρός ζυγώνει το αγγούρι μεγαλώνει..........

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/17 11:25

      Βλέπω ότι σε όλους σας έχει γίνει εφιάλτης ο παραθεσμικός. Πόσο θα ΄θελα να ήμουνα εγώ αυτός !!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/2/17 13:37

      Λαδοπόντικα Μηνά το μόνο που ξέρεις είναι να ρουφάς λάδι, το πρωί ξεκινάς με νταμαρόλαδο, μετά πίνεις σπανόλαδο, συνεχίζεις με ζαφειρόλαδο, ρεβυθόλαδο, ψαρόλαδο, φεριμποτόλαδο, λάδια με απ' ευθείας, λάδια της ευδαπ, λάδια ληξιπρόθεσμα, λάδια τρέχουν απ' τα μπατζάκια σου, φύλαξε λίγο για την όπισθεν θα σου χρειαστεί. Δέσμευση.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος24/2/17 10:43

    ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ. ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ ΡΟΥΦΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΣΗΜΑ. ΕΤΣΙ ΣΟΥΛΤΑΝΕ; ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/2/17 11:54

    Αφιερωμένο στον ”καραμέλα” που ”ζαχάρωνε” με την καταδίκη του Τσάβες σε όλες τις δίκες του.
    Άλλη μια αθωωτική απόφαση έρχεται να σου πικράνει τη ζωή καλέ μου άνθρωπε, έμεινες για άλλη μια φορά με τον ”λεβιέ” στο χέρι.
    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΩΩΘΗΚΕ στο εφετείο για τα σκουπίδια άντε μωρή Κολομπίνα να δω πότε θα βγεις να παραδεχτείς πως σας έφυγε ο τάκος και τρέχετε αχαλίνωτα και ξεδιάντρωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/2/17 20:27

    ΜΑΥΡΕ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , ΚΑΙ Η ΗΛΗΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ !!! ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/2/17 20:31

    ΧΟΝΤΡΕ ΞΥΠΝΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΧΙΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΛΥΘΕΙΣΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΗΣ ΑΔΕΛΦΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ Τ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ.ΑΝ ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ. ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ.ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ.ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΚΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑ.ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/17 22:11

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/2/17 22:12

      ΟΤΑΝ ...ΑΛΩΣΕΙ... ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΕ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/2/17 00:25

      Δωσε πονο ΜΙΚΕ!!ασε τους κομπλεξικούς να ξερνανε χολη.Ας ανοιξουν τα στραβα τους να δουνε τι εχει γινει στα σχολεια και στα κοιμητήρια.Αμα εχουνε στραβωμαρα να πανε να ρωτήσουνε τους λυκειάρχες και τους γονεις για το εργο σου οταν πας στο λιμενικο ταμειο θα καταπιουνε τη γλωσα τους τα λαμογια.προχωρα ειμαστε μαζι σου και ειμαστε πολλοι.χτυπατε το αλογο ρε μακακες και αφήστε το σαμαρι.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος24/2/17 23:33

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ! ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΞΥΠΝΑΝΕ, Μ€ΓΑΛΟΣ €ΡΩΤΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/17 08:38

      Αυτό να δούμε να κινεί τα νήματα ένας αλητόγερος και τα χουμε δει όλα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/2/17 09:04

      Για μάθε πως πήραν τα χρωστούμενα οι γνωστοι χωματουργοι αφοι νταλτον, ποιος εβαλε πλατες και μετα θα σιγουρευτεις για το ποιος αλητογερος κινεί τα νήματα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/2/17 09:37

      ΡΕ 08/38 και 09/04 Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Ο ΚΟΡΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΤΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/2/17 09:48

      23.33 ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/2/17 14:16

      ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΖΗΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΗΣ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΦΤΗ ΑΝΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΕΝΕΚΕ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΠΟΥ ΕΧΓΗΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΕ. ΘΕΛΗΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ.Ο ΚΟΡΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος25/2/17 09:51

    ο αδελφος ειναι απο παλια γνωστος για τις επιτιχιες τουκαι για το τροπο που χρησιμοποιει.ο αλλος γιατι ακολουθη καλα θα κανη να μας δειξη τι αξιζη αν μπορει αλλα τα κονουπια κολουν και δεν φευγουν ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/2/17 11:21

    σιγουρα θα γινουν αξιολογα εργα εξαλου εχει πει πως θελει να ειναι ο επομενος δημαρχος, ηδη ετοιμαζει συνδιασμο με τον υιο του προμηθευτη, ΜΙΚΕ τραβα γερα, προχωρα, φατους ολους, η σαλαμινα σε θελει δημαρχο την επομενη φορα. ΔΕΣΜΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος25/2/17 12:34

    Ο ΚΟΡΡΟΣ ΦΙΛΕ 11/21 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/2/17 13:21

    Ο Κος ΚΟΡΡΟΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΕΡΓΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΝΑΚΗ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΟΥΝΗ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ Ο ΤΥΠΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΧΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΔΩΡΕΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/17 17:17

      Ενταξει ταραμα τυπικε σε καταλάβαμε.Εισαι ο μεγαλύτερος χημικος του κοσμου.Οτι πιανεις γινεται σκατα.Θα φυγουνε και οι πεθαμενοι από τις μακακιες που θα κανεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/2/17 18:50

      ποσοι δεν πληρωνουν στο κοιμητηριο θα μας πείτε????????

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος25/2/17 14:09

    Να πας να ρωτήσεις το κόσμο που περνάει κάθε μερα απο εκεί αν κάποιος έκανε περισσότερα πέστο μας να του πούμε μπράβο.τα υπόλοιπα Ολοι μας γνωρίζουμε τι κανει ο καθένας οσο να νομίζουν οτι μπορούν να τα αλλάζουν. δεν είμαστε ξένοι Κουλουριώτες είμαστε.ειναι για γέλια ο προκομμένος να κανει οτι του λέη ο ανεπρόκοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος25/2/17 14:21

    ΚΟΡΡΕ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΣΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ. ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΚΙΟΤΕΨΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΤΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΛΠ. ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/2/17 10:19

      Βάλε το ονοματάκι σου να ξέρουμε ποιο πρόσωπο εχει αυτη την άποψη. Βλέπεις μπροστά μου τα πρόσωπα που παρακολουθούν τα συμβούλια γλύφετε τον κορο και αλλα λέτε. Επομένως βάλε την κριτική σου εκεί που σου ταιριάζει. Σιγουρα εχει μεγάλο χώρο.ΜΑΣΚΑΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/2/17 11:09

      Κύριε κορρε μην ξεχνάς ότι ψήφισες κατ'εντολη της κυρίας Δημάρχου την παύση της διαπαραταξιακης Επιτροπής για την Κυνοσουρα,για να μην έλθει η κ.Δήμαρχος σε σύγκρουση με την Κεντρική εξουσία περα από το νταμάρι Αγγέλου που ψήφισες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/2/17 13:19

      Ο κ.Κορρός είναι υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος, δεν είναι μασκαράς σαν και εσένα. Ψηφίζει σύμφωνα με το νόμο και τα συμφέροντα του Δήμου, κι όχι τα δικά σου, βλήτο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/2/17 17:24

      Ρε (26/2/17 11:09) μη λες το λέχρα κύριο

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος25/2/17 17:02

    Άσε μας Κε αστρακο πηγές 75 κ θέλεις να ελέγχεις την πολιτική του νησιού

    Και παραδέχεσαι ότι πολλές φορές κιόλας έχεις λανθασμένα παροτρύνει τον κόσμο να ψηφίσει κάποιον

    Ντροπή δεν έχεις ;; που μας φορτώσες την Ρούλα και πριν τον τσαβες

    Αν κ μαθαίνω ότι με τον δεύτερο τα λέτε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/2/17 17:14

    Είναι αξιολύπητος ο μπαρμπα βαγγελης.Εκει που εφτυνε παει και γλυφει.Α ρε ατιμα ριαλια προδωσατε και τον Χριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/2/17 18:21

    ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΟΓΕΡΟΣ ??? ΜΗΠΩΣ ΕΝΩΗΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ ΤΟ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/2/17 18:57

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/2/17 20:02

      Ε όχι και κύριο τον αλητόγερο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/2/17 00:56

      ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑ ΔΟΥΛΑ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ .ΔΕΣΜΣΥΣΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/2/17 10:26

      Βλάκα οσο και να προσπαθείς να διοξεις τους πάντες για να κανεις τα παιχνίδια σου οσο ο βλάκας δεν καταλαβαίνη δεν θα το πετυχης..αχρηστος εισαι παρλαρας και ανεπρόκοπος.βδελα στο μπάρμπα,στο σόι παντού.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος25/2/17 18:49

    Είπε Ο μαύρος , έκανα λάθος πού στήριξα τον Τσάβες ,που του έδινε το 25% από τη μίζα της αποχέτευσης στο αμπελάκι και δεν τα ήθελε ,όπως με φεϊγ βολάν ενημέρωνε το λαό της Σαλαμίνας προκειμένου να ψηφίσουν την Ρούλα αντί τον Τσάβες . Τώρα μας λέει πώς έκανε λάθος πού στήριξε τη Ρούλα και το σοφρά και καλεί εκ νέου το κόσμο να ψηφίσουν πάλι ΤΣΑΒΕΣ . Αυτό Στήν Επιστήμη λέγεται γεροντική παράνοια ή γεροντική μαλακ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/2/17 10:56

    Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ " ΧΡΙΣΣΜΑ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ CATMAN ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΑ,,,,,ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ.ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΝΙΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΙΒΙΣΤΑ.ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΟΝΟ,,,,,,,,,"ΠΩΣ ΘΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ? ? ?" ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/2/17 15:09

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/2/17 23:26

    ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ 1000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΕΟ ?? ΧΑΤΖΗ ?? 1ΤΟΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΕΤΕ ? ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος27/2/17 09:41

    Ρε αναμούν χαζοβιόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος27/2/17 10:19

    Ο Αστράκος μηδενίζει το πολιτικό του κεφάλαιο με τις άστοχες επιλογές σου , ίσως βρίσκεται εκτός εποχής ! Ή βρίσκεται σε ηλικιακή παράκρουση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος28/2/17 23:34

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΩΜΩΔΙΑ ! ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ!ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ!ΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ !Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ?ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΥΖΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΤΑΚΟΚΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ!ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΞΥΣΙΜΟ Η ΤΟ ΚΙΜΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΝΧΟΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ! ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.