Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Φεβ 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ! Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ COSCO

H Διαπαραταξιακή Επιτροπή για την διεκδίκηση των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 16/10/16 για να διεκδικήσει στο παρά πέντε τους αρχαιολογικούς χώρους που κατείχε παράνομα ο ΟΛΠ.
Στις 19 του ίδιου μήνα άρχισε Μαραθώνιος συναντήσεων με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ. Στην πρώτη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ η θέση του ήταν απόλυτη. «Η Κυνόσουρα ανήκει στον ΟΛΠ και προορίζεται για Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη» σύμφωνα με το ΦΕΚ 68/2013.
Χάριν των αδιάψευστων στοιχείων που παρουσίασαν μέλη της Επιτροπής, πετύχαμε το ακατόρθωτο. Η ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΖΩΝΗ Α' ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ.

Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε όλους τους χώρους που κατέχει παράνομα ο ΟΛΠ και να αποκατασταθεί η νομιμότητα στον Ιερό χώρο της Κυνόσουρας.
Δυστυχώς οι περιοχές αυτές είναι υποβαθμισμένες από την ανεξέλεγκτη δράση ρυπογόνων μονάδων και την έλλειψη ελέγχου από τους εντεταλμένους φορείς. Δήμος, Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη και προ πάντων το Υπουργείο Πολιτισμού, ανέχονται και αποθρασύνουν την παρανομία.
Δύο σημαντικές λεπτομέρειες. Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μας εξήγησε, ότι οι περιοχές τις οποίες κράτησε ο ΟΛΠ παρουσιάζουν οικονομικό ενδιαφέρον, διότι του αποδίδουν μισθώματα και ότι είναι ευθύνη του Δήμου να σταματήσει τις παράνομες δραστηριότητες.
Δεύτερη και σημαντικότερη λεπτομέρεια είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν οι επικεφαλής της Cosco, για την τουριστική αξιοποίηση της Κυνόσουρας. Μετά την εξαίρεσή της από την παραχώρηση, προσφέρθηκαν να δαπανήσουν σημαντικά ποσά για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανάδειξή της σε πρότυπο αρχαιολογικό-ιστορικό προορισμό.
Στη συνάντηση ήταν παρούσα η Δήμαρχος η οποία έδειξε ενθουσιασμένη. Έβαλαν όμως μία προϋπόθεση, να καθαρίσει ο Δήμος την περιοχή από τις παράνομες δραστηριότητες.
Δυστυχώς η Δήμαρχος δεν θέλει να συγκρουστεί με κανένα, και οι παράνομες δραστηριότητες συνεχίζονται. Θεωρεί ότι με ευχολόγια, παρακαλετά και επιστολές, θα αποκατασταθεί η νομιμότητα. Η θεωρία αυτή έχει αποτύχει μετά από τις εκατοντάδες επιστολές που έχουν σταλεί στο πέρασμα των χρόνων.
Για να μην υπάρχει αμφιβολία ως προς τις προθέσεις μας, δηλώνουμε ότι ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του έγκριτου συνταγματολόγου κ. Γεραπετρίτη που ήταν στην διάθεση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής με σύμφωνη γνώμη της Δημάρχου.
Δυστυχώς η Δήμαρχος δεν έχει εφαρμόσει καμία πρόταση του κ. Γεραπετρίτη. Το πρώτο εξώδικο εναντίον του ΟΛΠ για την νομιμότητα της Σύμβασης δεν το υπόγραψε και αναγκαστήκαμε να το υπογράψουμε τέσσερα μέλη της Επιτροπής.
Το δεύτερο εξώδικο εναντίον της σκοπούμενης εγκατάστασης πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, ενώ το ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό συμβούλιο και πάλι αρνείται να το υπογράψει, ακυρώνοντας τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το θέμα είναι σοβαρό. Πρόκειται για δύο τεράστιες δεξαμενές οι οποίες θα τοποθετηθούν στο Β.Δ τμήμα της Ψυτάλλειας θα υποβαθμίσουν δραματικά την περιοχή και θα βρίσκονται σε απόσταση πνοής από την Κυνόσουρα, το Αμπελάκι και τα Σελήνια.
Ενώ όλοι οι νομικοί, ο Συνταγματολόγος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου τον οποίο συμβουλευθήκαμε μας βεβαιώνουν ότι μπορούμε να κάνουμε το εξώδικο, η Δήμαρχος αμφισβητεί τη γνώμη τους και με τη στάση της αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης στον ΟΛΠ.
Είμαστε υποχρεωμένοι να ρωτήσουμε γιατί αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη, αντίθετα με τις επιταγές των πιο έγκριτων νομικών;
Το επιστέγασμα της διαφωνίας της Δημάρχου με την Επιτροπή, η οποία ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του κ. Γεραπετρίτη, ήταν η κατάργηση της Επιτροπής με το αιτιολογικό ότι η Επιτροπή περάτωσε το έργο της.
Ήταν μία μελανή σελίδα για το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο με τις ψήφους της πλειοψηφίας και του κ. Σοφρά, πήρε μία αδιανόητη απόφαση.
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι δεν πάμε σπίτι μας όπως κάποιοι θα ήθελαν. Δημιουργούμε την «Επιτροπή Πολιτών για την ανάδειξη των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας», η οποία συνεχίζει το έργο της καταργημένης Διαπαραταξιακής Επιτροπής, με στόχο το παγκόσμιο ιστορικό γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας, να αναδειχθεί και να αποτελέσει τεράστια πηγή τουριστικής ανάπτυξης για το νησί.
Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του κ. Γεραπετρίτη τον οποίο στο εξής, θα αμείβουμε με δικούς μας πόρους. Ήδη δώσαμε εντολή να προχωρήσει το εξώδικο για την μη εγκατάσταση των πλωτών δεξαμενών στην Ψυτάλλεια, το οποίο υπογράφουν και Σύμβουλοι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Καλούμε τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί μας για την ανάκτηση και αξιοποίηση του αρχαιολογικού πλούτου του νησιού , βάσει της νομιμότητας. 
«ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ, ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» η σύγκρουση με όσους παρανομούν και όσους καλύπτουν ή ανέχονται την παρανομία.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε ημερομηνία Συνέντευξης τύπου
Επιτροπή Πολιτών για την ανάδειξη

των Αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας

60 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/2/17 20:43

    Δεν κατάλαβα γιατί κατάργησε την επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/2/17 20:48

    Ρε παλιο απατεώνες γι'αυτό την σταμάτησε την επιτροπή που γράφεται??
    Γιατι δεν γράφετε οτι τους σταμάτησε γιατι πηγαν και εστειλαν εξώδικα δίχως να γνωριζει η δήμαρχος??
    Ρε παλιο τομαρα ψεύτες
    Οταν ο Σπύρος τους τα έχωσε ο πρ δήμαρχος γιατο το θεμα γιατι ο καραφλός βγηκε εξω και ο Κοκκινάκης ηταν με το κεφαλι κάτω και δεν εβγαλε κουβεντα.???
    Γιατι ρε λαμογια δεν λετε οτι η διαπαραταξιακή δεν μπορει να κανει ενέργειες στα υπουργεία παρα μετα την γνωμοδότηση της επιτροπής ελέγχου
    Υα εξετάζουν στον δημο και ανάλογα πράττουν.
    Ρε ψευυες γκεμπελισκοι αυτο που εγινε με την κόσκο
    Απο δράση της δημάρχου μαζι με τον δερτουζο δεν εγινε???
    ΣΑΕ μάθαμε ρε ψεύτες...
    Ους απο εδω νούμερα του 20ευρου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/17 21:23

      Φίλε μην τρως παραμύθια, η επιτροπή παρακάλαγε τη Δήμαρχο να υπογράψει το εξώδικο, αλλά της έστειλε mail στενό συγγενικό της πρόσωπο ότι το εξώδικο λέει μπούρδες. Φαίνεται ότι κύριος αυτός έχει πιο μεγάλα παπάρια από τον καθηγητή Πανεπιστημίου που το έγραψε. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι η δήμαρχος με τα καθαρά χέρια δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει κάποιο δικηγόρο του δήμου αν στέκει το εξώδικο. Απ' ότι φαίνεται η γνώμη του κυρίου αυτού είναι υπέρτατος νόμος στο Δήμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/2/17 23:18

      Φίλε 21:23 γράφεις ότι αντί να απαντήσει στην επιτροπή η Δήμαρχος, απάντησε στενό συγγενικό της πρόσωπο λέγοντας ότι το εξώδικο είναι μπούρδες. Αν αυτό αληθεύει είναι πολύ σοβαρό. Επειδή όμως αυτά που γράφεις είναι ανυπόγραφα, θα μπορούσα κι εγώ να πω ότι απάντησε η γιαγιά μου. Μόνο αν το επιβεβαιώσει ο κ.Κοκκινίδης θα το πιστέψω γιατί τον θεωρώ σοβαρό άνθρωπο. Είναι αλήθεια κε Κοκκινίδη;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/2/17 23:56

      Νάταν μόνο αυτό το ψέμα ;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/2/17 23:59

      Υπάρχει mail στενού συγγενή της Δημάρχου με υπογραφή η Δήμαρχος που βγάζει τον καθηγητή του Πανεπιστημίου σκάρτο. Αν το αμφισβητεί θα το δώσουμε στη δημοσιότητα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/2/17 00:44

      Κε Κοκκινίδη μπορείτε σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο φίλος από πάνω; Το ερώτημα είναι απλό. Ποιός υπογράφει την ηλεκτρονική απάντηση προς την επιτροπή, η Δήμαρχος ή ο στενής συγγενής της όπως γράφει ο 21:23 ; Παρακαλώ βάλτε και το όνομα σας για να είμαι σίγουρος ότι είσαστε εσείς κε Κοκκινίδη. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/2/17 00:55

      ΣΤΟΝ 20.48
      Για ποιο Σπύρο μιλάς; Τον Σοφρά; Αυτός που δυστυχώς έκανε και τον Δήμαρχο και πλέον έγινε ρεζίλι με την στάση του; Αυτός που ότι λέει η Ρούλα λέει ΝΑΙ μόνο και μόνο γιατί βόλεψε το παιδί του στο Δήμο; Όσον αφορά για την Δήμαρχο πρέπει να μάθει ότι εάν δεν σπάσει αυγά ομελέτα δεν κάνει. Το δυστύχημα για αυτή είναι ότι δεν ξέρει να σπάσει αυγά. Όταν τους παράνομους που έχουν κάνει του κόσμου τις αυθαιρεσίες φοβάται να καταγγείλει, όταν αυτούς που έχουν την ευθύνη να επιβάλουν την νομιμότητα φοβάται να συγκρουσθεί , τότε η Κυνόσουρα θα παραμένει χαβούζα. Μπράβο στην Επιτροπή που συνεχίζει . μπράβο στην Επιτροπή που κάνει το εξώδικο.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/2/17 00:59

      Το mail είναι από το προσωπικό mail του στενού συγγενή με υπογραφή η Δήμαρχος. Αποσπάσματα διάβασε και ο κ. Ευσταθίου στο δημοτικό συμβούλιο.
      Αυτό φίλε είναι παρανυχίδα. Εδώ η Δήμαρχος πήρε μία πολύ σοβαρή απόφαση να μην κάνει εξώδικο στον ΟΛΠ για τις δεξαμενές στην Ψυτάλλεια κόντρα στις νομικές γνωματεύσεις των πιο έγκριτων νομικών. Με ποια νομική συμβουλή πήρε τέτοια απόφαση και τέτοια ευθύνη;
      Ποιος κυβερνάει αυτό το Δήμο;
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος19/2/17 01:15

      Δηλ. ο στενός συγγενής υπογράφει σαν Δήμαρχος!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ανεβασμένα πράγματα!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος19/2/17 11:43

      Κε Κοκκινίδη, δεν απαντάτε ευθέως. Τα κάνετε όλα αχταρμά και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες όπως στον από πάνω 01:15 που λέει ότι ο στενός συγγενής υπογράφει σαν Δήμαρχος!!
      Το από πού έφυγε το mail δεν έχει καμία σημασία και δεν μας ενδιαφέρει. Σημασία έχει ποιός υπογράφει την απάντηση που πήρατε. Απαντήστε λοιπόν στα ίσια, την απάντηση στην επιτροπή την υπογράφει η Δήμαρχος ή ο στενός συγγενής; Το αν αυτό εσείς το θεωρείτε παρανυχίδα δικαίωμα σας, εγώ όμως δεν το θεωρώ. Αναμένω την απάντηση σας η οποία αυτή τη φορά να είναι ξεκάθαρη.Κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος19/2/17 11:49

      Η απάντηση στην Επιτροπή από το mail του συγγενή έχει υπογραφή "η Δήμαρχος". Πιο καθαρά και πιο σοβαρά δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος19/2/17 12:14

      Κε Κοκινίδη σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση, αυτό μου αρκεί. Άρα θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι όσα γράφονται για τον στενό της συγγενή είναι γελοιότητες και λάσπη στον ανεμιστήρα. Καλημέρα σας.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος19/2/17 13:43

      Υπάρχει ένας που συμφωνεί μαζί σου λέγεται Μηνάς.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος19/2/17 15:09

      Μηνάς ο γνωστός; Εννοείς αυτόν που στήνεται στα 4 για να γευτεί το νταμαρόλαδο;

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος20/2/17 14:36

      Να ήταν μόνο το νταμαρόλαδο πάει στο διάολο.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/2/17 21:01

    Ρε 20.48 κουλαρισε αν δεν ήταν η επιτροπή η Κυνοσούρα αυτή τη στιγμή θα είχε πετάξει, αλλά είναι γνώρισμά σας να χρησιμοποιήται ανθρώπους και αφού σας βοηθήσουν τους πετάτε σας άδεια τσουβαλια, αλλά πλέον σας πήραν χαμπάρι και τέρμα οι χάρες,δεν φαντάζεστε τη σας περιμένει????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/2/17 22:21

    Ρσ παιδιά τι λετε τωρα??
    Εκει ημουν
    Η δήμαρχος δεν ειπε να μην γίνουν ενέργειες
    Ειπε οχι σε μηνύσεις σε υπουργούς και πρόσωπα
    Ειναι δυνατόν να γινει αυτο??
    Στα υπουργεία να γινουν είπε.
    Γιατι αν γίνουν σε πρόσωπα
    Οπως ξερετε ολοι
    Το νησι θα φαει πορτα σε πολλά θέματα.
    Ας ειμαστε μια φορα ειλικρινής μευαξι μας.
    Ο Γιαννης γιατι δεν εκανε το ίδιο επι τον ημερών του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/17 00:06

      Φίλε μην τρως παντόφλες, καμία μήνυση δεν έγινε, ένα εξώδικο στείλαμε το οποίο συνέταξε ο καθηγητής κ. Γεραπετρίτης και το οποίο ο στενός συγγενής της Ρούλας το αμφισβητεί νομικά και ουσιαστικά.
      Το ίδιο έγινε και με το άλλο εξώδικο για τις δεξαμενές στην Ψυτάλλεια. Και πάλι ο στενός συγγενής της Ρούλας, σαν υπέρτατος κριτής αποφάνθηκε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε.
      Απ' ότι φαίνεται η γνώμη του είναι νόμος.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/17 11:54

      Ρε νούμερο κιτρινίδη γιατί δεν τα είπες αυτά στο δημοτικό συμβούλιο και γιατί μωρή πουλημένη λούγκρα δεν βάζεις και το ονοματάκι σου από κάτω; Χέστη ώ χέστη. Φτου σου παλιάνθρωπε. Δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη να πιάνεις στο στόμα σου ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/2/17 13:18

      Κοκκινίδη μην μασάς. Εκείνοι είναι υπόλογοι στον κόσμο της Σαλαμίνας. Σε ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις για να ξέρουμε την επόμενη φορά που τολμήσει κάποιος Λένης κάποιος Αγαπίου κάποιος Κορρός κάποιος Χατζής κάποιος Σκιαθίτης κάποια Μπινιάρη, να έρθει για ψήφο, να του την δώσουμε προκαταβολικά σε κλωτσιές.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/2/17 13:18

      Ρε απατεωνίδη αυτά ειπώθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο από τον κ. Ευσταθίου, διάβασε μάλιστα και αποσπάσματα από το mail, εσύ πού ήσουν. Ο συγγενής ήταν κρυμένος στο διάδρομο και κρυφάκουγε αλλά δεν τόλμησε να εμφανιστεί. Κότα ο γίγαντας. Πάρτε τα πρακτικά του δημ. συμβουλίου και αν σας βαστάει αμφισβητείστε τα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/2/17 17:54

      Ένας που είναι εκτεθειμένος σε κοινή θέα στο διάδρομο, ούτε κρυμένος είναι , ούτε κρυφακούει, βλάκα.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος19/2/17 18:17

      Βλάκας ξεβλάκας μόνο αυτός είχε τα @@ να σας τα χώνει δημόσια με το όνομα του και εσείς να κρύβεστε πίσω από κουρτίνες. Ούτε την ιστορία του τόπου δεν σέβεστε.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος20/2/17 13:50

      Στο διάδρομο ήσουνα παραθεσμικέ αλλά δεν τόλμησες να μπεις στην αίθουσα και να πεις ότι σε διασύρουν όταν λένε ότι υπγράφεις σαν δήμαρχος. Να χέσω και τη μαγκιά σου και την κλανιά σου και τη βρωμιά σου.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/2/17 13:12

    Τι σημαίνει δεν θέλει συγκρούσεις μία δήμαρχος; Με ποιο τρόπο θα λύσει τα προβλήματα του νησιού; Αφού λοιπόν είναι κατά των μηνύσεων γιατί δηλητηρίαζε την προεκλογική περίοδο και δίχασε τους ψηφοφόρους λέγοντας ότι θα στείλει στα δικαστήρια όσους έβλαψαν τον δήμο εννοώντας φυσικά τον τότε δήμαρχο και τους συμβούλους του;
    Η οικογένεια της δημάρχου αφού από ότι φαίνεται έχει μετατραπεί η εξουσία σε οικογενειακή υπόθεση (βλέπε πανηγύρι της Φανερωμένης που είχε στείλει μέλος της οικογένειάς της) όπου είναι να τα βάλουν με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα βρίσκουν την καραμέλα ότι η δήμαρχος δεν θέλει μηνύσεις. Σαν τους αντιρρησίας συνείδησης στο στρατό που δεν θέλουν όπλο. Μας λέει ότι έχουμε πόλεμο αλλά θέλει να πολεμήσει χωρίς όπλο.
    Αλλά τι κατάφερε στο θέμα πχ του λατομείου που κάθισε το καλοκαίρι στο ίδιο τραπέζι με τον νταμαρά; Έλυσε κανένα πρόβλημα; Αντιθέτως διέλυσε μία επιτροπή που αποτελείτο από δημότες Σαλαμίνας, που πρότεινα τόσα πράγματα για να πάψει επιτέλους η παρανομία και η συνέχεια γνωστή. Βλέπουμε καθημερινά νταλίκες να βγάζουν υλικά εκτός νησιού. Τα σπλάχνα του νησιού μας. Χάνοντας ο δήμος τεράστια έσοδα. Αυτά που χάνει ο δήμος όμως φροντίζει να τα αναπληρώνει φορτώνοντας σε όλους τους δημότες τεράστια χαράτσια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
    Έτσι λοιπόν και στην Κυνόσουρα. Δεν τα βάζει με κανέναν. Αν βέβαια έβγαινε έξω από το μέγαρο θα άκουγε τι συζητά ο κόσμος για αυτήν και για τα λοιπά μέλη. Λυπάμαι που νομίζαμε ότι μία ντόπια θα είχε περισσότερες ευαισθησίες. Εξαπατηθήκαμε και δεν λογαριάσαμε ότι η αραπιά αλλάζει τον άνθρωπο και τον απομακρύνει από τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/2/17 13:48

    Στο δς δεν λέγατε για εξοδικα
    Αλλα για μύνηση αε υπουργούς
    Και μπορείτε να μας πείτε υα εξοδικα αυτά σε ποιο ονομα θα τα στέλνατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/17 14:49

      Στον τσάβες. Ικανοποιήθηκες τώρα σουλτάνε μου; Μόνο για διχόνοια ήσουν και να δηλητηριάζεις το κλίμα στο νησί. Να τσακώνονται μεταξύ τους αδέλφια, φίλοι, ξαδέλφια, γείτονες για την μανάρα και για τον παράνομο όπως αποκαλούσατε τσάβες. Τώρα που βγήκε βέβαια η μανάρα μπορεί να συνδιαλέγεται με τους νταμαράδες και να έχετε την απαίτηση να μην ακούγεται κιχ. Μπορεί η μανάρα να στέλνει την οικογένεια της να την εκπροσωπούν αλλά ο τσάβες δεν είχε δικαίωμα ούτε να τον επισκέπτεται η γυναίκα του στο γραφείο, η μανάρα μπορεί να ορίζει και να διαλύει επιτροπές αλλά όταν ο τσάβες δεν έμπαινε σε επιτροπές τον βρίζατε για σύμπλευση με τους παρανόμους του νησιού κλπ. Α να μου χαθείτε πολιτικοί και ηθικοί νάννοι. Αλλά την μεγαλύτερη ντροπή θα την υποστούν οι σύμβουλοι σας που δεν θα τολμούν να κυκλοφορούν χωρίς ο κόσμος να τους επικρίνει για την στάση τους μέχρι σήμερα.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/17 15:44

    ΡΕ ΚΙΤΡΙΝΙΔΗ ΓΕΩΠΟΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΚΙΑΣ ΩΡΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΕΙΕΡΓΕΙΩΝ ??? ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΑΤΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΘΛΟΙΕ , ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ??? ΑΕΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/17 15:50

      Αχ κ. Κιτρινίδη εσύ ένα γεύμα έκανες και θέλουν να σου ρίξουν το ανάθεμα. Αυτοί δημαρχοι διατελούν και το μυαλό τους το έχουν στο νταμαρόλαδο και στο προσωπικό και οικογενειακό τους συμφέρον.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/17 18:21

      Αυτό το τέρας μορφώσεως ιωαννης σκιαθίτης ψήφισε να διαλυθεί η επιτροπή; Ο άλλος ο αξιωματικός του στρατού κορρός και αυτός τα ίδια; Τι επίπεδο σε αυτόν τον συνδυασμό.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/2/17 18:50

      Τουλάχιστον αυτοί, όταν θελήσουν να αποσυρθούν από τα κοινά, θα φύγουν με το κεφάλι ψηλά και δεν θα τους τρέχουν στα δικαστήρια οι Εισαγγελείς όπως των άλλων συνδυασμών.
      Άκουσα ότι επικεφαλής παράταξης παραπέμπεται με ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για κακούργημα που επισύρει ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με διαδικασία fast track, κι έπεται συνέχεια και για άλλους. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/2/17 13:52

      Με το κεφάλι ψηλά δε θα τόλεγα, σαν προδότες φίλων, οραμάτων και υποσχέσεων ναι.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος19/2/17 15:45

    Με ενδιαφέρει να μάθω ποιοι σύμβουλοι της μειοψηφιας το υπογράφουν. Είμαι όμως σίγουρος ότι επειδή η σημερινή δήμαρχος θα ξαναζητήσει την ψήφο μας θα φροντίσει να εισχωρήσει στην νέα αυτή επιτροπή κάποιος δικός της. Με τον τρόπο αυτόν θα εξαγγέλλει προεκλογικά ότι πήγαν να της την φέρουν και πως τίποτα από όσα ακούγονται για αυτήν δεν είναι αλήθεια αφού δικός της άνθρωπος ανήκει στην επιτροπή και είναι υποψήφιος μαζί της. Γνωστά πολιτικά τρικ από πολιτικούς νάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/17 13:55

      έχουν γνώση οι φύλακες, νύχτα θα φύγουν και μάλιστα κολυμπώντας.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος19/2/17 16:35

    Το λάθος της Δημάρχου ήταν ότι έβαλε κολοβά φίδια στην επιτροπή που δουλεύανε ύπουλα και κρυφά πίσω από την πλάτη της με σκοπό να την παρασύρουν σε ανόητες πράξεις και επικίνδυνες ενέργειες που θα ήταν καταστρεπτικές τόσο για την ίδια ως πολιτικό πρόσωπο όσο και για το Δήμο. Η πολιτική κε κοκινίδη δεν ασκείται με απειλές, εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές εναντίον των αξιωματούχων του Κράτους όπως θέλετε και εισηγείστε εσείς. Ασκείται με σωστή ενημέρωση, συζήτηση, σύνεση κι εγκράτεια όπως έγινε και με το ΤΑΙΠΕΔ και είχαμε το καλό αποτέλεσμα. Ασκείται και με προσφυγή στη δικαιοσύνη για τα όποια δικαιώματα αμφισβητούνται όπως έγινε και με την Ρεβυθούσα που όπως ανακοίνωσε η Δήμαρχος μας δικαίωσε το Εφετείο και πλέον αυτή ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου μας. Αυτή είναι η άποψη της Δημάρχου όπως η ίδια την εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο και αυτό σας έλεγε. Αν εσύ και κανά δυό άλλοι δεν συμφωνούσατε, από ευθυξία και μόνο έπρεπε να παραιτηθείτε πράγμα που δεν κάνατε. Καβαλήσατε το καλάμι και νομίζατε ότι θα συνδιοικήσετε το Δήμο. Φτιάξατε ομαδούλα μέσα στην επιτροπή και σφετεριστήκατε με τον πιό επαίσχυντο τρόπο και εν αγνοία της Δημάρχου την ιδιότητα του μέλους που σας έδωσε η Δήμαρχος για να κάνετε τα άνομα παιγνίδια σας. Άκουσα ότι στέλνατε έγγραφα οπουδήποτε υπογράφοντας ως διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου εν αγνοία της προέδρου της επιτροπής που είναι η Δήμαρχος, εκθέτοντας το Δήμο και τη Δήμαρχο φυσικά. Το πόσα αρπάξατε από τα αφεντικά σας για να (υπο)σκάψετε το λάκο της Δημάρχου δεν θα το μάθουμε ποτέ ίσως. Ένα όμως να ξέρεις, αυτά είναι κλεμμένα από το υστέρημα των δημοτών. Φάτα αλλά στο στομάχι θα σου καθίσουν, ελεεινό υποκείμενο που συμπεριφέρεσαι σαν τον τελευταίο αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/17 11:34

      Το λάθος της Δημάρχου είναι ότι έβαλε δραστήρια και τίμια άτομα στις Επιτροπές και δε συμβιβάστηκαν με τους απατεώνες και τα μεγάλα συμφέροντα. Τις επιτροπές τις ήθελε για κάλυψη ότι δήθεν κάτι κάνει αλλά από πίσω είχε ελεύθερο πεδίο δράσης ο παραθεσμικός.
      Τη μία μυστικές συναντήσεις με τον Αγγέλου, την άλλη κάνει πως δε βλέπει την εγκληματική παρανομία στην Κυνόσουρα. Δυστυχώς Ρούλα οι άνθρωποι αυτοί δούλεψαν και έδειξαν την ανικανότητά σου, έδειξαν πόσο συμβιβασμένη είσαι, πόσο χαϊδεύεις τους καρχαρίες. Το λόγο τον ξέρεις εσύ.
      Νόμισες ότι θα απογοητευθούν και θα φύγουν, αλλά δεν σου έκαναν το χατίρι. Συνέχισες να τους απαξιώνεις και να τους λασπώνεις, αλλά και πάλι δεν κιότεψαν, δεν συνθηκολόγησαν, δεν συμβιβάστηκαν. Έβγαλαν στη φόρα πράματα και θάματα, βούρκος κανονικός.
      Έχασες Ρούλα.
      Τώρα είσαι υπόλογη.
      Κρατήσου έχουμε θάλασσα έξω..

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος19/2/17 16:51

    Κολοβά φίδια όταν με τις δικές τους γνώσεις, με το δικό τους ψάξιμο και με τον δικό τους χρόνο πάλεψαν και κέρδισαν την Κυνόσουρα; Γιατί μωρέ είναι κολοβά φίδια; Μήπως έχουν κάποιο αξίωμα και αμείβονται από τα ταμεία του δημοσίου ή του δήμου; Μήπως συνδιαλέγονται κρυφά με επιχειρηματίες που κλέβουν τον δήμο και είναι συνένοχοι; Μήπως μωρέ ήταν στον πολιτικό στίβο και τα έκαναν όλα αυτά για το προσωπικό τους συμφέρον; Ή μήπως του βρίζετε επειδή δεν είναι του χεριού σας σαν κάποιους ανέργους που έχετε δίπλα σας και τους βάζετε να κάνουν ότι κάνουν εκμεταλλευόμενοι την οικονομική ανέχεια τους; Ου να μου χαθείτε πολιτικοί και ηθικοί νάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/2/17 18:26

      Ρε άρρωστε, μάθε ότι χωρίς τη Δήμαρχο παρούσα σε όλες τις συναντήσεις, τις συσκέψεις και τις συναθροίσεις καμία Κυνόσουρα δεν θα κερδιζόταν. Και από πότε ρε βλάκα η εθελοντική εργασία στο Δήμο που αμοίβεται από την τσέπη της Δημάρχου, είναι εκμετάλλευση; Οι αμοιβές σας κιτρινίδη είναι από τα κλεμένα του Δήμου - από το υστέρημα των δημοτών, δώστε τα πίσω για να μην πάτε για κλεπταποδοχή, λαμόγια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/17 18:53

      Επικεφαλής παράταξης παραπέμπεται με ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για κακούργημα που επισύρει ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με διαδικασία fast track, κι έπεται συνέχεια και για άλλους. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/17 11:55

      Άκουσα ότι η Δήμαρχος έκανε τη γλάστρα στις συναντήσεις με το Δρίτσα και το Ταιπεδ. Τι να πει η κακομοίρα που δεν ξέρει άλλο από μνημόσυνα, πίτες και κηδείες.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/2/17 17:27

    κ. Κοκκινίδη, πιστέψτε με σας παρακαλώ ότι όλη η υγειώς σκεπτόμενη Σαλαμίνα βρίσκεται στο πλευρά σας. Γνωρίζει τον μεν και τους δε......Μη καταπιάνεσθε άλλο μαζί τους. Τους ξέρουμε πλέον και αυτούς, όπως και κάποιους προηγούμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/2/17 20:02

    Ήμουν στο δημοτικό συμβούλιο και τους άκουσα όλους. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι αν εγώ ήμουν στη θέση της Δημάρχου, δεν θα τους έδιωχνα απλά, θα τους πετούσα από το παράθυρο για όσα κάνανε πίσω από τη πλάτη της και για όσα επαίσχυντα γράφανε στην επιστολή τους. Ελεεινοί και ψεύτες, δεν είχαν ούτε την ευθιξία να παραιτηθούν. Πολύ ορθά έπραξε το Δημοτικό Συμβούλιο που τους έστειλε από κει που ΄ρθαν και πολύ καλά τους τα ΄πε και ο πρ.Δήμαρχος κ.Σοφράς. Είναι αυτό που λένε "δώσε αέρα στο χοριάτη, να σ΄ανέβει στο κρεβάτι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/17 10:58

      Τι κάνανε πίσω από την πλάτη της; Για μιλήστε να δούμε αν λέτε αλήθειες ή αν πετάτε λάσπη; Σας πρόσφεραν έργο το οποίο ουσιαστικά είναι για το καλό του νησιού. Σας πρόσφεραν τις γνώσεις τους και τα αποτελέσματα μακροχρόνιων ερευνών τους. Εσείς όχι μόνο δεν τους ευχαριστήσατε αλλά τους διώξατε επειδή επέμεναν με την ανάδειξη των σοβαρών περιβαλλοντικών και άλλων παρανομιών που σχετίζονται με την προστασία των αρχαιολογικών χώρων. Ποιους προστατεύετε; Εσάς δεν θα σας πάνε στο δικαστήριο οι πολιτικοί σας αντίπαλοι αλλά ο ίδιος ο κόσμος της Σαλαμίνας. Πάτε στοίχημα;
      Τέλος καλό θα είναι να μιλάτε μεταξύ σας πριν γράφετε σχόλια του τύπου ότι η εθελοντική εργασία αμοίβεται από την τσέπη της δημάρχου. Πρώτον όλοι θυμόμαστε την δήμαρχο να αναφέρει ότι δεν έχει άλλα χρήματα να προσφέρει στον προεκλογικό της αγώνα και ότι αν δεν βγει θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι υποψήφια. Που βρήκε ξαφνικά τα χρήματα; Δεύτερον τα χρήματα αυτά είναι νόμιμα δηλωμένα; Εννοώ οι εθελοντές το αναφέρουν και φορολογούνται όπως και αυτός που τα δίνει το αναφέρει στις φορολογικές του δηλώσεις; Τρίτον αν είχατε λίγη τσίπα δεν θα λέγατε ότι από την τσέπη της δίνει χρήματα διότι όταν τα έδινε από την τσέπη του ο προηγούμενος δήμαρχος όλοι θυμόμαστε το τι λέγατε....
      Στα ίδια βήματα του πρώην βαδίζετε με τα ίδια επιχειρηματικά συμφέροντα μιλάτε και την ίδια συμπεριφορά έχετε. Μόνο που δεν θα πάρετε το ίδιο ποσοστό με τον πρώην αλλά μονοψήφιο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/17 11:08

      Πολύ θα ήθελες να παραιτηθούμε αλλά δε σου κάναμε τη χάρη.
      Πίσω από την πλάτη της Δημάρχου δεν έγινε τίποτα, όλα ήταν στο φως, όλα σύμφωνα με τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και τις οδηγίες του καθηγητή Πανεπιστημίου που εκείνη ενέκρινε.
      Δυστυχώς φοβόταν τη σκιά της και δεν έκανε τίποτα, ήταν κρυμμένη, εξαφανισμένη, ούτε στις συνεδριάσεις της επιτροπής δεν πάταγε.
      Δεν εφάρμοζε ούτε τις ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δεν άκουγε ούτε τις συμβουλές των πιο έγκριτων νομικών και του καθηγητή.
      Υπέρτατος νόμος και υπέρτατος κριτής πρέπει να είναι το στενό συγγενικό της πρόσωπο που απ' ότι φαίνεται κάνει κουμάντο παρασκηνιακά υπογράφοντας με το όνομα της Δημάρχου.
      Ούτε στην Ουγκάντα.
      Να τη χαιρόσαστε.
      Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και η μαϊμού τον κώλο...

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος20/2/17 10:46

    Στον ανώνυμο "κύριο" 19/2/17 18:26
    που λέει

    "Και από πότε ρε βλάκα η εθελοντική εργασία στο Δήμο που αμοίβεται από την τσέπη της Δημάρχου, είναι εκμετάλλευση; Οι αμοιβές σας κιτρινίδη είναι από τα κλεμένα του Δήμου - από το υστέρημα των δημοτών, δώστε τα πίσω για να μην πάτε για κλεπταποδοχή, λαμόγια".

    Απαντάω επώνυμα ότι ουδέποτε η Δήμαρχος έδωσε έστω ένα ευρώ στα μέλη της επιτροπής.
    Απαντάω επώνυμα ότι ουδέποτε κανείς μας έδωσε χρήματα, ή μας έκανε οποιαδήποτε εξυπηρέτηση.
    Όποιος έχει αντίρρηση να βγει επώνυμα να το καταγγείλει.
    Θα περίμενα η Δήμαρχος που ξέρει τι τρέξιμο και τι έξοδα κάναμε, να έχει το θάρρος να καταδικάσει τέτοια κατάπτυστα δημοσιεύματα. Είναι θέμα στοιχειώδους εντιμότητας και ειλικρίνειας.
    Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνει γιατί δεν είναι η Ρούλα που ήξερα.
    Ποια εντιμότητα και ποια ειλικρίνεια;;;;;

    Μας απογοήτευσες Ρούλα αλλά θα σε πληρώσουμε με το ίδιο ακριβώς νόμισμα..

    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/17 14:11

      Ο Μηνάς δε μπορεί να χωνέψει ότι κάποιοι άνθρωποι δε λαδώνονται. Θεωρεί δεδομένο ότι αφού δεν τον γλύφουνε πήγανε απέναντι και πληρώνονται από κάποιον άλλο. Νομίζει ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα του και σαν τα πρόβατα που τα έχει σήκω-κάτσε. Ξύπνα Μηνά, ή μάλλον δοκίμασε να τους λαδώσεις. Το νταμαρόλαδο μπορεί να σου κάνει καλό και να το πίνεις με ευχαρίστηση αλλά σε εκείνους προκαλεί αλλεργία. Δοκίμασε ηλίθιε....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/17 15:02

      ΡΕ ΚΙΤΡΙΝΙΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΨΗΦΟ.ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΝΕΟΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΠΟΥΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/2/17 16:06

      Αν φτάσει στις εκλογές το μονοψήφιο θα είναι επιτυχία. Πάω στοιχημα ότι θα φύγει τρέχοντας πολύ σύντομα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/2/17 16:15

      ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΟΥΛΑ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/2/17 16:24

      Ρούλα σημαίνει γυναικούλα κουμάντο κάνει ο χαλίφης

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος20/2/17 15:42

    Γιαυτο θα πει κανεις τίποτα;

    Ανώνυμος19/2/17 18:53
    Επικεφαλής παράταξης παραπέμπεται με ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για κακούργημα που επισύρει ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με διαδικασία fast track, κι έπεται συνέχεια και για άλλους. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/2/17 16:19

      ο κιτρινιδης εχει αλλο νταλκα τωρα. τι να πει, μπραβο στη δημαρχο που συνεχως δικαιωνεται;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/2/17 17:18

      Και βέβαια θα σου απαντήσουν ρε Μηνάκο
      Δυστυχώς και στο θέμα που πίστευες ότι θα πετύχενες την τιμωρία του σου έκατσε και σαυτό ανάποδα η μπίλια
      Δυστυχώς γιά σένα συκοφάντη δεν θα σε σώσουν ούτε οι τουαλέτες του Δημοτικού Αναψυκτηρίου VIENTO πρώην FLAMINGO
      Πολύ σύντομα θα έχουμε την απόφαση του συμβουλίου καί τότε να δούμε που θα κρυφτείς παλιό λαμόγιο συκοφάντη

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/2/17 14:18

      Τι σχέσει εχει το φλαμίνγκο βρε παιδιά???

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος20/2/17 16:50

    Συμφωνώ ότι η κυρία δήμαρχος δεν θα πάρει ούτε μονοψήφιο νούμερο. Μάλλον τριψήφιο θα πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος20/2/17 20:32

    Για ποιο λόγο θα την ψηφίσουν οι κουλουριώτες και μάλιστα οι γνήσιοι; Για την συνεισφορά της στα πολιτιστικά; Προχτές διαβάζαμε εδώ μέσα τι δεν έκανε για το λύκειο ελληνίδων. Για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα φέρρυ; Για τα χάλια στην καθαριότητα; Για την αύξηση των δημοτικών τελών; Για την συμπεριφορά της απέναντι στον νταμαρά που κουραστήκαμε να μετράμε κάθε μέρα νταλίκες στους δρόμους; Για την τάξη στις αυθαιρεσίες στον αρχαιολογικό χώρο της κυνόσουρας; Για την λαϊκή που την διάλυσε; Για την Φανερωμένη που δεν έγινε το πανηγύρι; Για τα όσα έχουν βγει στη φόρα από την κα Μπινιάρη;
    Να πουθενά δεν είστε και κανείς σοβαρός Κουλουριώτης δεν θα σας ψηφίσει. Καθίστε και έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων για το πως οι παράνομοι επί των ημερών σας ξεσάλωσαν. Με ντοκουμέντα όχι με λόγια. Πολιτικοί νάνοι θα μείνετε μία ζωή. Μην βλέπετε που ο κόσμος δεν είχε εναλλακτική την προηγούμενη φορά. Θα ψάχνετε σύμβουλο να εντάξετε για να κλείσετε στο ψηφοδέλτιο γιατί όποιος θα σας ακολουθήσει θα νιώθει ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/17 16:32

      Επικεφαλής παράταξης παραπέμπεται με ΟΜΟΦΩΝΗ Απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για κακούργημα που επισύρει ποινή φυλάκισης 10 χρόνια με διαδικασία fast track, κι έπεται συνέχεια και για άλλους. Ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος20/2/17 22:52

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
    1. ΠΟΛΥΖΟΥ ΜΑΡΙΑ Πρόεδρος Δημοτικου Συμβουλίου
    2. ΑΓΑΠΙΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    3. ΜΠΙΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ
    4 ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
    5. ΓΛΙΣΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
    6. ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
    7. ΚΟΡΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
    8. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
    9. ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ
    10.ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΒΙΤΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΙΠΟΠ
    11.ΠΑΛΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΟΣ ΑΚΟΙΠΟΠ
    12. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    13 ΛΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    14.ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
    ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.