Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2017

ΟΝΝΕΔ ΤΟ Σαλαμίνας, συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού Κυριακή 1/10


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/17 18:34

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4.00μ.μ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ. ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ. ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΚΑΙ ΚΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΡΕΠΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ????????ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ??????? ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙ??????? ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Κ.Λ.Π ΚΛΕΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΛΕΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/17 05:12

    Ανώνυμος21/9/17 05:08
    Καλημέρα,πριν από λίγο παρακολούθησα στην τηλεόραση την τοποθέτηση της Δημάρχου Σαλαμίνας στην αρμόδια επιτροπή περιβάλλοντος στη Βουλή των Ελλήνων (μετά από επανάληψη) και ειλικρινά ντράπηκα που είμαι δημότης Σαλαμίνας....είπε μεταξύ των άλλων η κυρία Νάννου"συγχαρητήρια στον κύριο Κουρουπλή γιά την αντίδραση του υπουργείου!!!!!!!,τον ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησε να μπώ και στην επιτήρηση!!!!!!.
    Αφού από το πολύ σάλιο...και γλύψιμο ανάγκασε τον Δήμαρχο Π.Φαλήρου να δυσανασχετήσει και να αντιδράσει!!!!!!!!!!!!!
    Ντροπή κυρία Νάννου,αν εσείς δεν βλέπετε αδράνεια του υπουργείου εμείς ως καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες παραλιακών ακινήτων πως και από που θα αποζημιωθούμε;;;
    Αν κατά την άποψή σας όλα έγιναν καλά τότε είστε άκρως επικίνδυνη!!!!!
    Το μόνο πού σας μένει είναι να δώσετε το μετάλλιο του νησιού στο Κουρουπλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας21/9/17 16:00

    Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε αφού εδώ και 6 σχεδόν χρόνια μάλλον δεν έχετε καταλάβει ή δεν θέλετε να καταλάβετε το τι ακριβώς κάνουμε και ποιοί είμαστε...

    Τα Κοινωνικά Ιατρεία Φαρμακεία Αλληλεγγύης (Κ.Ι.Φ.Α.) όπως και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας είναι αυτόνομες, ανεξάρτητες, αυτο-οργανωμένες και αυτο-διαχειριζόμενες συλλογικότητες πολιτών που παρέχουν εθελοντικά και εντελώς δωρεάν, υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής και φαρμακευτικής φροντίδας υγείας σε ανασφάλιστους, άπορους, άνεργους ασθενείς, χαμηλοσυνταξιούχους Έλληνες και μετανάστες χωρίς καμία διάκριση.

    Είναι δομές αλληλεγγύης που οργανώθηκαν λόγω των μνημονιακών πολιτικών και της ανθρωπιστικής κρίσης και παλεύουν για ένα δωρεάν δημόσιο και καθολικό σύστημα υγείας.

    Δεν έχουμε καμία σχέση με κρατικές επιχορηγήσεις, ΕΣΠΑ, κόμματα και χρώματα....

    Δεν πληρωνόμαστε και δεν εξαρτόμαστε από καμία αρχή.

    Συνεργαζόμαστε μεταξύ μας (με τα άλλα Κοινωνικά Ιατρεία της Πατρίδας μας) ώστε να μπορούμε καλύτερα να πραγματοποιούμε τους στόχους μας.
    Σας παρακαλούμε θερμά όπως σας ενημερώσαμε και τηλεφωνικά να διαγράψετε την λέξη «του Δήμου Σαλαμίνας».

    Ο Δήμος μας παρέχει το χώρο όπως γίνεται και στα περισσότερα Αλληλέγγυα Κοινωνικά Ιατρεία της Χώρας!!!

    «Η Εθελοντική Ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.