Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

22 Σεπ 2017

Οδοποιία Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων συνολικού προϋπολογισμού 1.495.000,00 €.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κου Παναγιώτη Χατζηπέρου, η βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων συνολικού προϋπολογισμού 1.495.000,00 €.
Το οδικό δίκτυο του χερσαίου Δήμου της Π.Ε. Νήσων Αττικής που διαθέτει δύσκολο ανάγλυφο, χρήζει άμεσης βελτίωσης. Με το έργο αυτό αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο και γίνεται ασφαλέστερο και ποιο λειτουργικό για την Τροιζηνία και τα Μέθανα. 

Αποτελεί ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών, αυτό αποδεικνύει και η παρουσία στη συνεδρίαση των Αντιδημάρχων κκ Πατουλιά Κωνσταντίνου και Παντελή Βασίλειου, καθώς και του Δημοτικού Σύμβουλου Σαμπάνη Δημήτριου.
 Το έργο αφορά την επισκευή 29 υπαρχουσών δημοτικών οδών. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν σε :
Χωματουργικά (εκσκαφές)
Τεχνικά έργα
Οδοστρωσία
Ασφαλτικά 
Η Περιφέρεια Αττικής  και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, με συνέπεια λόγων και έργων και με το βλέμμα στραμμένο στην ουσία και όχι στη βιτρίνα, κατασκευάζει έργα στοχευμένα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων των επαγγελματιών και των επισκεπτών και συμβάλει στην αναβάθμιση της ασφάλειας, της ποιότητας ζωής και της τουριστικής ανάπτυξης. Αυτό αφορά ιδιαίτερα την Χερσόνησο των Μεθάνων που χειμάζεται και λόγω της μη λειτουργίας των Ιαματικών Πηγών της Λουτρόπολης.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/17 17:47

    Δεν κατάλαβες καλά. Εννοούσε το λαθρεμπόριο πετρελαίου που γινόταν στο Δήμο επί Τσαβαρή.
    Χρέωση Δήμου για καύσιμα επί Τσαβαρή 750.000 ευρώ ετησίως.
    Χρέωση Δήμου για καύσιμα επί Νάννου 400.000 ευρώ ετησίως.
    Σε ποιές τσέπες πηγαίναν τα 350.000 ευρώ κάθε χρόνο;
    Να πώς αγοράζονται οι μεζονέτες. Φτου σας κλέφτες ξενόφερτοι. Εδώ όμως θα τα ξεράσετε όλα παλιοκλέφτες νικαιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/17 07:41

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 17:47,ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
    Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ" (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΤΑΚΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ "ΟΡΘΙΕΣ".ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/17 07:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/9/17 17:15

    ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΑ.ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΙΤΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΕΜΑΘΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΓΕΛΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΑΛΛΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝΝ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ.ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.ΚΡΙΜΑ.ΠΟΣΟ ΡΕΖΙΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΕΟΣ.ΣΟΒΆΡΕΥΤΕΙΤΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1-2 ΑΤΟΜΑ.ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/9/17 23:24

    ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑ...ΒΛΕΠΕ ΤΕΤΑ ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΟΡΤΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.