Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Σεπ 2017

Χωματερή στο κέντρο της Σαλαμίνας, του αγανακτισμένου συμπολίτη μας Κώστα

Οι Συμπολίτες που τα μεσάνυχτα ξενυχτούν για να πετάξουν την σαβούρα τους (ζουν ανάμεσα μας )
Δύο πράγματα είναι άπειρα:

Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος. (Αϊνστάιν)

106 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/17 10:24

    Απειρο είναι το σύμπαν και άπειροι οι βρωμιάρηδες της Κούλουρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/17 14:19

      Πενηντα χρονια τωρα εισαγουμε πατσαβουρες και μαζουτ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/9/17 10:54

    OI ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ Κ@ΛΟΣΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ...........ΑΧΡΗΣΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/9/17 11:19

    ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΕΥΕΤΕ Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΧΑΧΑ........ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!.....ΧΑΧΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ" Ε ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΟΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.......ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΜΑΤΙΩΤΗΣ.....ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΜΗ ΣΩΣΤΗ" ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.....ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΙΟΛΑΣ .....ΧΑΧΑ..............ΧΑΧΑ ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ..............ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΥΜΙΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ............φιλικά πάντα έτσι..........χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/9/17 12:02

    ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΔΙΣΟΔΙΑ" ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΟΨΑΤΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ 100 ΚΑΙ 150 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΤΙΣΑΜΕ ΕΙΤΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ "ΞΕΝΟΥΣ" ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΝΓΚΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΙΝΤΕ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/17 14:13

      ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ? ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ "ΔΗΘΕΝ" ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (π.χ. στην περιοχή κοντά στις νεροτσουλήθρες πηγαίνετε να γελάσετε με την μιζέρια την βλακεία και το καρακιτσαριό) ΜΕΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ΦΟΥΛ! ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΛΙΜΑΝΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ "ΞΕΝΩΝ". ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ ΓΗ 100 ΚΑΙ 150 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΙΣΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΤΩΑΧΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΗΡΑΤΕ ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ .....( ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ) ΧΤΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΒΡΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΧΑΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΑ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ! ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ? ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ ! ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ( ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΤΟΠΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΥΛΟΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΝΕ" ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ! ( ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΔΕΣ ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΒΑΛΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ) ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΓΚΟ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙΟΛΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΜΑ ΟΛΟΙ! ΚΑΤΙ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΑΜΑ Κ.Τ.Λ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΤΟΠΙΟΛΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΘΙΜΑ........ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ! ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΩΝ! ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ 60ΟΟΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 300000 ΚΟΣΜΟ .....ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ......................ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ "ΑΓΟΡΙΝΑ" ΓΥΡΝΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/17 14:16

      ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΝΟ 11:19 ΚΑΙ 12:02, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΧΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ.


      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/17 14:22

      ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΝΟ 11:19 , 12:02 ΚΑΙ 14:13, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΧΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ.


      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/9/17 14:30

      ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΝΑΝΟ 14:13,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑ ΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΦΟΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ.ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΝΑΝΟ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/9/17 13:23

    Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι για τοπικιστική αντιπαράθεση και κακώς το άνοιξαν οι προηγούμενοι σχολιαστές-το θέμα απευθύνεται στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο καθαριότητας ο οποίος πρέπει να επανέλθει στα καθήκοντά του και να μην ασχολείται με αλλότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/17 14:29

      ΟΙ "ΞΕΝΟΙ " ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΣΧΡΟ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ! ΝΑ, ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ! ΛΟΙΠΟΝ? ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ? ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ . ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ? ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΑ, ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ! ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΡΥ ΜΠΟΤ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ........ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΤΟΠΟΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ .....ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.......ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/17 14:32

      ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΝΟ 11:19 ΚΑΙ 12:02, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΧΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/17 15:49

      ΠΑΝΤΩΣ ΞΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ!.........ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/9/17 18:01

      ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΚΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ...ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!!!!
      ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ! Τ Ι Π Ο Τ Α!!!! ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ! ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΣΤΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ!!!!!
      ΠΗΓΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/9/17 18:42

      ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΜΕΓΑΡΑ ΒΙΛΙΑ Κ.Τ.Λ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΚΙΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ !ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΧΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΠΙΣΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΑΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΣΑΣ !. ΑΝΤΕ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΖΟΥΤ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ! ΡΕΜΑΛΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ .................ΤΡΟΥΜΠΑ Ω ΤΡΟΥΜΠΑ ............

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος17/9/17 13:57

    ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΝΟ 11:19 ΚΑΙ 12:02, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΧΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/17 14:48

      ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΝΑΝΟ 14:13,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑ ΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΦΟΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ.ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΝΑΝΟ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/9/17 14:15

    ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΝΟ 11:19 ΚΑΙ 12:02, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΧΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ.ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/17 14:35

      ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΚΟΥΛΟΥΡΗ) ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/17 14:40

      ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ 14:15 ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟς ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ
      ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑς ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΣΤΙς ΕΞΕΔΡΕΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
      ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑς ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥς ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΟ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/17 14:46

      ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΝΑΝΟ 14:13,ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑ ΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΦΟΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ.ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΝΑΝΟ

      Απάντηση

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/9/17 14:50

      14:35 ΒΕΒΑΙΩς ΕΔΩ ΕΙΝΑΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑς ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΒΑΣΜΟς ,,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ...ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩς ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΝ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΒΣΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΟΚΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/9/17 15:47

      ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ! ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ! ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΤΡΟΠΑΡΙΟ" ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑΝΝΟΣ! ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.......ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ! ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ?....ΧΑΧΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑΝΝΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ................. ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΥ!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος20/9/17 13:58

      Ποιά ήθη και έθιμα και ποιούς χορούς τοπικούς θα ήθελα να μάθω?

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος17/9/17 14:20

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ........................ΗΣΥΧΙΑ...............
    Ο ΤΑΜΑΤΑΚΟΣ.....ΤΑ ....ΤΡΩΝΑΙ.....ΜΑΖΙ....ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑΚΟ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/9/17 14:34

    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ........................ΗΣΥΧΙΑ.............................
    Ο ΜΗΝΑΚΟΣ.............ΚΑΙ Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ.................ΤΡΩΝΑΙ...............ΣΤΟ ΔΗΜΟ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/9/17 15:04

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ 16-9-17 ?
    ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΣ 50-60 ΑΤΟΜΑ ΕΞΑΥΤΩΝ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΣΕΛΗΝΙΩΤΕΣ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ-ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΑΗΣ- ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΘΑ ΤΗ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ- ΟΛΑ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/17 16:41

      Γιατί ρε γιανακη δε ήρθες εσύ μαζί με τα νούμερα για να έχει κόσμο, οι σεληνιωτες ήταν εκεί εκατοντάδες εσύ ετοιμάσου για αύριο μόνο μην κάνεις τον άρρωστο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 09:38

      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...................ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ..........ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ.................ΤΡΩΝΑΙ .....ΣΤΟ.....ΔΗΜΟ.........

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος17/9/17 15:16

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσαβες έχει από το πρωί συνάχι...το οποίο θα εξελιχθεί σε υψηλό πυρετό,που δεν θα του επιτρεψει να πάει στο δικαστηριο.Εάν οι πληροφοριες βγούνε αληθινές...τότε για όλη τη Σαλαμινα θα είσαι ΕΝΟΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 09:36

      Tώρα που σέχει Ταμτάκο μπρούμητα με τη μούρη στο χώμα θα σου κάνει πολλές πλάκες......
      Τώρα Ταμτάκο θα πείς το Δεσπότη....Παναγιώτη.......
      Υπομονή...οι καλοί παίχτες τώρα φαίνονται.....

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος17/9/17 17:56

    Ρε άθλιοι αλήτες ένθεν και ένθεν, βγάλτε την αμορφωσιά και την βρωμιά σας με έστω λιγότερες βωμολοχίες, εδώ είναι δημόσιος χώρος διαβάζουν και σοβαροί άνθρωποι,.
    Αλωστε για ποίους και γιατί λεν αγαπα τον πλησίον σου ας είναι και κουλουριωτης, τυχαίο δεν νομίζω. Όσο για τους και καλά ξένους που λέτε, αυτοί το Νησί το επέλεξαν γιατί το αγάπησαν, εσείς όμως άχρηστη το διαμελησατε και το πουλήσατε όσο όσο, και τα λεφτά τα φάγατε με της πορνες.
    Ξέρετε ακριβώς τη λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/9/17 18:44

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/9/17 20:41

      ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΗΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ ! ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗ....ΧΑΧΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ....ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ...ΧΑΧΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ? ΧΑΧΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΥΠΟΙ.......ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΧΩΡΑΦΙΑ (ΚΑΚΩΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΕΕΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ? ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΟΥ!
      ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΕ ΥΜΙΥΠΟΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ....ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.....ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ......ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ...........ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΓΗ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ .......................

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/9/17 21:29

      ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΑΠΌ ΤΟ ΑΙ.. ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΖΗΤΙΆΝΕ
      ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΧΝΏΤΑ ΣΟΥ ΜΥΡΊΖΟΥΝ ΠΕΙΝΆ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΜΠΆΝΙΟ ΣΤΟΥ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕ ΤΗ ΝΤΕΣΤΑ ΚΑΙ ΉΛΘΕ Ο ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ
      ΓΑΜΠΡΌ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑΎΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΜΆΤΙ..... ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΧΑΛΙΌ Η ΜΆΝΑ ΣΟΥ ΑΠΌ ΠΟΥ ΚΡΆΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ
      ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΆΛΩ ΣΤΗ ΦΌΡΑ ΜΠΑΣ........ΩΤΤΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος17/9/17 23:31

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΝΑΝΝΟΣ! ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ ! ΧΝΩΤΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ..............ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ! ΕΣΥ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ .............ΑΙΝΤΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΞΕΝΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ! ΑΙΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΚΟΚΙΝΙΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/9/17 00:04

      Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσαβες έχει από το πρωί συνάχι...το οποίο θα εξελιχθεί σε υψηλό πυρετό,που δεν θα του επιτρεψει να πάει στο δικαστηριο.Εάν οι πληροφοριες βγούνε αληθινές...τότε για όλη τη Σαλαμινα θα είσαι ΕΝΟΧΟΣ!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/9/17 09:34

      Tώρα που σέχει Ταμτάκο μπρούμητα με τη μούρη στο χώμα θα σου κάνει πολλές πλάκες......
      Τώρα Ταμτάκο θα πείς το Δεσπότη....Παναγιώτη.......
      Υπομονή...οι καλοί παίχτες τώρα φαίνονται.....

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος18/9/17 09:38

      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...................ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ..........ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ.................ΤΡΩΝΑΙ .....ΣΤΟ.....ΔΗΜΟ.........

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος18/9/17 09:49

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος18/9/17 09:57

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος17/9/17 19:27

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσαβες έχει από το πρωί συνάχι...το οποίο θα εξελιχθεί σε υψηλό πυρετό,που δεν θα του επιτρεψει να πάει στο δικαστηριο.Εάν οι πληροφοριες βγούνε αληθινές...τότε για όλη τη Σαλαμινα θα είσαι ΕΝΟΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 09:33

      Tώρα που σέχει Ταμτάκο μπρούμητα με τη μούρη στο χώμα θα σου κάνει πολλές πλάκες......
      Τώρα Ταμτάκο θα πείς το Δεσπότη....Παναγιώτη.......
      Υπομονή...οι καλοί παίχτες τώρα φαίνονται.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 09:33

      Tώρα που σέχει Ταμτάκο μπρούμητα με τη μούρη στο χώμα θα σου κάνει πολλές πλάκες......
      Τώρα Ταμτάκο θα πείς το Δεσπότη....Παναγιώτη.......
      Υπομονή...οι καλοί παίχτες τώρα φαίνονται.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/17 09:40

      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...................ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ..........ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ.................ΤΡΩΝΑΙ .....ΣΤΟ.....ΔΗΜΟ.........

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος17/9/17 21:52

    ΚΑΘΑΡΌΤΗΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΊΧΕ Ο Κ. ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΚΟΎΝΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙΑ ΤΡΈΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΠΕΔΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΊΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 00:02

      Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσαβες έχει από το πρωί συνάχι...το οποίο θα εξελιχθεί σε υψηλό πυρετό,που δεν θα του επιτρεψει να πάει στο δικαστηριο.Εάν οι πληροφοριες βγούνε αληθινές...τότε για όλη τη Σαλαμινα θα είσαι ΕΝΟΧΟΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 09:32

      Tώρα που σέχει Ταμτάκο μπρούμητα με τη μούρη στο χώμα θα σου κάνει πολλές πλάκες......
      Τώρα Ταμτάκο θα πείς το Δεσπότη....Παναγιώτη.......
      Υπομονή...οι καλοί παίχτες τώρα φαίνονται.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/17 09:41

      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...................ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ..........ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ.................ΤΡΩΝΑΙ .....ΣΤΟ.....ΔΗΜΟ.........

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος18/9/17 00:28

    17/9/17 23:31 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΈΣΑΙ ΝΟΎΜΕΡΟ ΠΕΙΝΆΛΑ ΜΠΆΝΙΟ ΣΤΟΥ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΕΣΤΑ
    ΤΏΡΑ ΓΛΥΦΈ ΤΑ ΣΚΑΤΆ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΏ ΠΕΙΝΆΛΑ ΛΙΓΔΙΆΡΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΤΡΆΡΑΤΕ ΓΙΑ ΣΏΓΑΜΠΡΟ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑΎΣΤΑΘΜΟ
    ΑΛΛΆ ΜΈΣΑ ΕΡΧΌΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΐΣΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΈΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 00:49

      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ ΚΑΡΜΟΙΡΗ! ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΔΩ! ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ( ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ) ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΑΣ! ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΛΑΜΕ ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ! ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗ............

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 09:42

      ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...................ΗΣΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ..........ΚΑΙ Ο ΜΗΝΑΚΟΣ.................ΤΡΩΝΑΙ .....ΣΤΟ.....ΔΗΜΟ.........

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/17 09:58

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/9/17 13:44

      Φίλε μου καλέ επειδη ειμαι κουλουριώτης από τα Αλώνια και ξέρω τη κουμάσια ειναι έχεις δίκιο... τους έχω γραμμένους
      στα αρχ@δ@α μας και θα του τα πω μόλις τον τρακάρω φάτσα κάρτα

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/9/17 15:30

      ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.....ΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ................ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΘΑ ΣΤΥΛΙΤΕΥΩ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ "ΤΡΟΜΑΡΑ " ΤΟΥΣ ! ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ !

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/9/17 19:39

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος18/9/17 12:38

    ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ; 'Η ΜΟΝΟ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΗς ΠΕΜΠΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 19:42

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
  17. Οι αρβανιτες πάντως δεν είναι Έλληνες..... Εμείς ως Έλληνες στην Ελλάδα ζούμε.... Να πάτε στην χώρα καταγωγής σας.... Δηλώνω πρώην κηφησιωτισσα νυν Σαλαμίνια και όχι δεν είμαι ξένη,!!!!! Και αν και λίγα χρόνια στο νησί βλέπω περισσότερη κινητοποίηση από τους "δήθεν ξενους" πάρα από τους "δήθεν ντοπιους".... Αν νοιαζοσασταν θα γι ο μαστα όλοι ένα σώμα να δούμε τι θα κάνουμε για το νησί Μας και όχι να μας κατηγορείται για όλα τα δεινά.... Λοιπόν κοίτα το αυτό το αστειακι γιατί παρατραβηξε... Έχουμε σοβαρό προ λήμμα και συνεχίζετε τον χαβα σας γι αυτό δεν βλέπει προκοπή το νησί.... Γι αυτό ακόμα και τώρα μα; θεωρούν τρίτης και Τετάρτης κατηγορίας ανθρώπους.... Οι έξυπνοι άνθρωποι και οι μεγαλύτερες μάχες κερδίζοντας με ενωμένοι τον λαό.... Το διαιρεί και βασιλεύε κατέστρεψε χώρες ! Και όπως βλέπετε εγώ δεν γράφω ανώνυμα.... Αυτός που δεν φοβάται και δεν ντρέπεται μιλάει πάντα επώνυμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 15:23

      ΚΑΤΑ ΡΧΗΝ DERSRKISSIAN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ! ΔΛΔ ΨΑΞΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΗ.....ΜΑΘΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.....ΕΙΣΑΙ ΑΡΜΕΝΙΣΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ: http://www.kathimerini.gr/281397/article/epikairothta/ellada/oi-arvanites-ths-attikhs-kai-h-symvolh-toys-sthn-e8nikh-paliggenesia ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΡΘΡΟ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..............
      Υ.Γ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ,......ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!............αυτά για αρχή!

      Διαγραφή
    2. Καλή μου φίλη Κατερίνα,
      Δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η εμπάθεια σου για τους Αρβανίτες, όμως είσαι εντελώς άδικη και φυσικά δεν σου γράφω για να γιατρέψω εν πολλοίς τις πληγές της ψυχής σου που Κύριος είδε πως τις απέκτησες.
      Θέλω όμως να σου πω και αξίζει τον κόπο να διαβάσεις την ιστορία τους, ότι όχι μόνον οι Αρβανίτες είναι ακραιφνείς Έλληνες αλλά τους χρωστάς κιόλας πολλά και εσύ ώστε να 'σαι εσύ σήμερα ελεύθερη στην Δημοκρατική Ελλάδα και να χεις λόγο έστω και τόσο άδικο και υβριστικό γι’ αυτούς.
      Διαφορετικά χωρίς αυτούς, σήμερα θα μίλαγες ακόμα Τούρκικα και δεν θα φόραγες μίνι φούστα αλλά Σαλβάρια και ίσως φερεντζέ.
      Αξίζει φίλη μου να το ψάξεις και να διαβάσεις και κανέναν βιβλίο κι αν δεν μπορείς, να ανατρέξεις λίγο στο ιντερνέτ, βρες την σελίδα του Τάσου Καραντή κι έχεις τόσα πολλά να μάθεις από τον κ Τάσο, οπότε μετά περιμένω νέο σχόλιο σου να ζητάς έστω μια συγνώμη από του Αρβανίτες.
      Ναι ξέρω θέλει και πολύ κουράγιο η συγνώμη πιστεύω όμως πως εσύ έχεις το τσαγανό για αυτό
      Καλό σου βράδυ
      Με πολύ καλοπροαίρετη διάθεση πάντα πατρικά
      Λάμπρος Μαστροκόλιας
      ”Ξένος” μα περήφανος Αρβανίτης

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη αν σας πρόσβασεβαλα αλλά στάθηκε εκεί.... Λυπάμαι γιατί παρακάτω μίλησα για ενότητα και να δούμε τι θα γίνει με το νησί... Μόνο έτσι θα ανέβουμε κατηγορία.... Ξέρω πολύ καλά την καταγωγή μου φίλτατε αλλά εφόσον έχω ελληνική υπηλοοτητα και ο πατέρας μου Γεννημα θρέμα εδώ στην Ελλάδα θεωρώ τον εαυτό μου ελληνιδα 100% ξέρω λοιπόν όσα μπορεί να χωρέσει μικρο μου κεφαλάκι αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να είμαστε στενό μυαλό και εμπάθεις..... Κάθεστε και τρώγεστε λοιπόν και αφήνετε τους από πάνω να βουλιάζουν το νησί στον βάθρο.... Αντί να μαζευτειτε το να δούμε τι θα γίνει με τις θάλασσες μας με το νησί μας..... Ελλάδα είναι και εδώ όπως και στην Μύκονο και στην Γλυφάδα και στον Πειραιά.... Απαιτήστε λοιπόν ίση μεταχείριση και μην δέχεσαι να είστε υπό περήφανοι αραβανι τες... Και δεν το λέω ειρωνικά η με εμπαθεια.. Εγώ έχω μάθει να μιλάω ανοιχτά και φανερά.... Ήταν το πιο εύκολο λοιπόν να βάλω μια ανωνυμία και να γράφω ότι θέλω.... Δεν το έκανα γιατί δεν ντρέπομαι για τίποτα και δεν φοβάμαι τίποτα... Πληρώνω τους φόρου; μου και απαιτώ ίση μεταχείριση.... Αυτά.... Ξυπνήστεεεεε κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ανθρώπους!!!!!

      Διαγραφή
    4. Οσο θα θεωρείς τον εαυτό σου ξένο δίνεις το δικαίωμα να σου φέρονται ως ξένο.... Να είσαι περήφανος για την καταγωη σου και σαλβαρια δεν φορούν στην Αρμενία.... Και χαίρομαι που πλέον μιλάω με κάποιον επώνυμα χάρηκα λοιπόν Λάμπρο Μαστροκολια

      Διαγραφή
    5. Κατερίνα μου το ”επεισόδιο” θεωρείται λήξαν!
      Το ”ξένος” έχει την σημασία του μη γηγενή και μόνον, τίτλος τιμής είναι για ‘μένα που αν και δεν γεννήθηκα εδώ, αποφάσισα να κλείσω εδώ τον κύκλο της ζωής μου. (Κατοικώ εδώ από το 1995 μόνιμα)
      Έχω πολύ καλούς φίλους ντόπιους για τους οποίους είμαι περήφανος, αγωνίζονται κι αυτοί για ένα καλύτερο αύριο της Σαλαμίνας, μπορεί με τα λάθη τους δε λέω όπως κι εγώ έχω κάνει και σίγουρα θα ξανακάνω λάθη στην ζωή μου.
      Αυτή, είναι η μοίρα όσων αγωνίζονται, να κάνουν λάθη να αμφισβητούνται κα πολλά, αλλά να μην το βάζουν κάτω.
      Καλή συνέχεια λοιπόν με πολύ σεβασμό σε σένα που ‘σαι πρόθυμη για διάλογο
      Καλό σου βράδυ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/9/17 19:40

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/9/17 00:33

      Πάντως κ Λάμπρο Μαστροκόλλια δεν νομίζω να είναι τίτλος τιμής να μένεις σε μέρος στο οποίο δεν έχεις καταγωγή και να περηφανέυεσαι γι αυτό ! Δηλαδή αυτοί που μένουν σε μέρη που δεν τα εγκαταλείπουν παρόλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες τι είναι? Τα κορόιδα? Δηλαδή εμείς που μένουμε στον τόπο μας εκατοντάδες χρόνια από πάπου προς πάπου τι είμαστε οι χαζοί? Δεν είμαστε άξιοι και περήφανοι! ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!Γιατί αμά είναι έτσι να κάνουμε ήρωες και περήφανους τον κάθε αλλοδαπό κιόλας που παράτησε την πατρίδα του και πήγε αλλού να ζήσει......ωραία λογική έχεις ....εγκατέλειψες το χωριό σου και ήρθες εδώ και μιλάς επί παντώς επιστητού και είσαι θαυμάσιος! Μάλιστα ! Πες ότι κατέληξες εδώ και άσε τάλλα .....άκου περήφανος ! Πες ότι μάρεσε εδώ και έμεινα......και κ.Μαστροκόλλια υποστήριξε και κάνα ντόπιο που τους συκοφαντούν οι "ξένοι" πες και τα στραβά τους γιατί εγώ από ότι έχω καταλάβει για σένα (ελπίζω να κάνω λάθος) μόνο οι ντόπιοι κάνουν λάθη και παρατυπίες ενώ οι φίλοι μας από τον Πειραιά είναι στο απυρόβλητο.....και πιστεύω ότι είναι ακριβώς το αντίθετο είναι τουλάχιστον αδαής με την Σαλαμίνα για να μην πω ότι εκούσια κάνουν παρατυπίες παρανομίες και βλακείες........πες κάτι για παράδειγμα για τους δήθεν "εξωραιστικούς" συλλόγους....ή τα κάνουν όλα σωστά?.....Εμένα με ενδιαφέρει ως ντόπιο να μην συκοφαντούν τους συμπατριώτες μου και κυρίως να μην κρύβονται οι λαμογιές (που είναι πάρα πολλές των ξένων) και στοχοποιούνται συνέχεια οι κάτοικοι του νησιού ΑΔΙΚΩΣ!.........Εδώ λένε και για την ρύπανση οι ντόπιοι φταίνε....χαχα εκεί να δεις μίσος που μας έχουν.....που εμείς στο κάτω κάτω της γραφής είμαστε τα θύματα της ρυπάνσεως !ΑΥΤΑ για την ώρα !
      Καλη σας νύχτα κ Μαστροκόλλια!. Νατεν ι μιρε !

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος18/9/17 16:43

    Ο μπαταρόλας πάντως πίνει για να ξεχάσει ότι είναι Βουρκαριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 18:15

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 18:59

      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ γράψαμε μόνο για Βουρκάρι και τίποτα για κρέας πανηλίθιε !!!!
      Εσύ έχεις τη μύγα βλάκα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/9/17 19:40

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος18/9/17 17:14

    ότι καποιοι την εχουν δει ξεχωριστοι επειδή είναι αρβανιτες στη καταγωγή δεν σημαινει ότι είναι και ξεχωριστοι. η αληθεια ειναι ότι φταινε παντα οι ξενοι. αυτους τους ξενους ποιος τους εφερε ευκολα στη κουλουρη. η φιλαργυρια τους να κερδισουν πολλα χρηματα κόβοντας κομματια γης και προσφεροντας τα σε χαμηλη τιμη.μαγκες ηταν που αγορασαν. οσους κατηγορουν ειναι οσοι τους προσφεραν δουλια και αυτό δειχνει αγνωμοσυνη. και αγνωμοσυνη δειχνει χαρακτηρα. εκει δεν αναφεροονται γιατι εχουν πολλα απλυτα να βγουν στη φορα. ανωμαλίες, ξεδιαντροπες, ποτο και κατά τα αλλα περήφανοι αρβανιτες.ακομη και τωρα με τη μολυνση.μπραβο στη κινητοποιηση. μπραβο στον εθελοντισμο.μπραβο στα παιδια από το κεθεα. όμως καταντησε γελειο να μιλουν αυτοι που ειναι αναρμόδιοι και δεν γνωριζουν. αρβανιτικο και αυτό. πρεπει να μαζεψουν φωτογραφιες για τις επομενες εκλογες. τοσες βουλευτινες ερχονται. τηλεοράσεις κλπ κλπ όλα αυτά δειχνουν τι ακριβως χαρακτηρα εχουν. και η κατερινα εχει δικηο.απλα όλα τους τα παρατράγουδα νομιζουν ότι τα κρυβουν, όμως δεν ειναι ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 18:15

      ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ? ΦΕΡΑΜΑ ΕΣΕΙΣ ΕΣΑΣ? ΠΩΣ? ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ....ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΤΕ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ ΜΙΛΑΣ? ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΣΙΟ ΣΤΡΕΜΜΑ........ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΧΤΙΣΑΤΕ...... ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕς? ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ? ΧΑΧΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ? ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !! ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ! ΟΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ! ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ ! ΜΟΝΟ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΓΝΗΔΕΣ (ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ "ΞΕΝΟΥΣ" ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ! ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ! ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ! ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ............ΣΤΗ ΤΡΟΥΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΚΑ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΛΛΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ......ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ......ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ: ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΕΓΩ......ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ....ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΗΜΕΝΕ......ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΩΡΑ..........ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ-Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ .......ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΕΣΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΗ.......ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣΧΕΤΕ-Η...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/9/17 19:41

      Ρε γιατί τσιμπάτε σε όσα γράφει ο Μιχαλάκης ο Νάνος;
      Αυτός ο Γιώργος ο Κρανιδιώτης και κάνα δυό άλλα τσογλάνια τα γράφουνε ΟΛΑ τα σχόλια γιά να δημιουργήσουν μίσος μεταξύ του κοσμάκι.
      Γιά τέτοια καθάρματα μιλάμε γιαυτό γράφτετους και κουλουριώτικα και πειραιώτικα στα αρχ@δ@ασας

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/9/17 14:50

      Εάν λοιπόν έχει συμμετοχή σε αυτό το βόθρο ο υιός Νάνου να πει δημόσια την γνώμη του για εμάς τους ξένους να ξέρουμε προς τα πού θα προσανατολίσουμε στις επόμενες εκλογές, αν και δεν νομίζω γιατί στο συνδυασμό νάνου υπάρχουν αρκετοί ξένοι.

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος18/9/17 20:11

    ΣΤΟΝ 1815 Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΧΡΗΔΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΣ ΜΗ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ.ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ?ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ.ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ
    ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....ΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΑΤΕ.Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος18/9/17 21:13

    ΠΟΙΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΕΟΟΟΟ????ΓΛΕ...ΓΛΕ....ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΓΛΙΤΣΑ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗ ΤΟΥ Π.Ν....ΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/17 22:19

      Δεν μου λες ρε Βλάμη, αυτός που αναφέρεσαι δεν είναι Σαλαμίνιος;
      Ξέρεις εσυ μωρή λούγκρα τι θα κάνει μέχρι το 2019;
      Δεν ξέρεις όμως την χολή σου να πετάξεις για τον φίλο σου τον Λένη
      Δεν φταις εσύ αυτός φταίει που δεν σε κανόνισε όταν ήσουνα μικρός και τον παρακαλούσες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/17 09:16

      ο λενης είναι κυριος και σε πειραζει. με τη χοντρουλα του μαζι. δεν αλλαξε όλα τα χρονια. ιδιος είναι. ειδαμε και τον καινουργιο που αλιως ηρθε και καλα εκανε και ωραια ηταν και μετα τιποτα. συμβουλοι όλα τα καλα παιδια ποιον να γραψης πρωτο.με ιστορια,με οικογενεια,δουλευταραδες,προκομενοι. και μιλατε για τον λενη. βρε ουστ. αντε στο θειο.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος18/9/17 23:09

    χαχαχαχαχαχαχαχα ποιος ρεεεεε ποτε εγινε μαγκας η λουγκρα ο γλενης ξερεις στη μαντρα του κοτσικου το τραινο θα σφυριξει τρεις φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος18/9/17 23:19

    Ο Μπαταρόλας πάντως, πίνει για να ξεχάσει ότι είναι Βουρκαριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 09:28

      Δεν πινει εχει τον ανηψιο να σπουδαση και τρεχει από το πρωι μεχρι το βραδυ.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος18/9/17 23:27

    Το αλκόμετρο ακριβείας το πήραμε για να μετράει η μαγκούφαινα τα γράδα του μπαταρόλα κάθε πρωί!
    Το βλακόμετρο να του μετράει την απύθμενη βλακεία, πότε θα το πάρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος18/9/17 23:35

    Μπαταρούφα που ψωνίζεις στο βουρκάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και θέλετε να προοδευτικά το νησί.... Και θέλετε να έχετε ίση μεταχείριση.... Και θέλετε να σας σέβονται? Μ αυτό το στόμα... Με αυτόν τον τρόπο σκέψης.... Ντροπή... Καλά να πάθουμε τελικά μας αξίζει ότι μας συμβαίνει.... Εδώ καταστράφηκε με και εσείς μιλάτε για ανεμοακορπισματα.... Σαν την ιστορία του οτσαλαν.... Μας μούτρα ραντεβού τον οτσαλαν για να περάσουν οι Αμερικανοί μέσα από την Ελλάδα... Φαγωθεί το μεταξύ σας και αφήστε τον πραγματικό εχθρό του νησιού να βρωμάει το νησί... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.... Εγώ αυτά που λυπάμαι είναι οι νεαρά μας που δεν φταίει αλλά θα πληρώσει.... Αντε καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/9/17 08:51

    Κύριοι οι άνθρωποι δεν χαρακτηρίζονται από την καταγωγή τους αλλά από αυτό που παρουσιάζουν, και την συμπεριφορά τους.
    Όλοι αυτοχαρακτηριζομασται λοιπόν.
    Όσο για τους παραπόνουμενους γηγενείς, το παράπονα τους είναι ότι έμειναν χωρίς την περιουσία τους και άφραγκοι αφού τα σπατάλησαν για να χωρτασουν διασκέδαση και φαΐ.
    Ξέρουμε όλοι ποίοι και τη προσέφεραν στον ευλογιμενο αυτόν τόπο.
    Έχω την γνώμη ότι οι γηγενείς πρέπει να απολογηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 11:23

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ? ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ? ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΣΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ? ΧΑΧΑ ......ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΛΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟ....ΧΑΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.......ΜΑΛΙΣΤΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.....ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ! ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΑΒΑΡΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΛΗΤΕΙΑ.............ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑ..........ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ Ω ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ! ΑΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ! .....ΛΟΙΠΟΝ κ.ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΛΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ "ΞΕΝΟΥΣ"? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ .....ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΣΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/17 13:56

      Στον 11:23
      Κατ αρχάς ως φοβισμένος Ασβός (ανώνυμα) γράφεις και κριτικάρεις τους πάντες ακόμα και τους Κουλουριώτες, ποιός είσαι εσύ φοβισμένο χαμίνι και με ποιό δικαίωμα ισοπεδώνεις τους Κουλουριώτες;
      Ποιος σου έδωσε αυτή την εξουσιοδότηση; Από πού αντλείς ρε χαμένε το δικαίωμα να μιλάς για όλους μας φορώντας τον φερετζέ της χανούμ-μπουρέκ;
      Απευθύνεις τον λόγο στον Μαστροκόλια, αυτός τουλάχιστον βγήκε με την υπογραφή του σου αρέσουν ή όχι τα γραφόμενα του!
      Εσυ ποιος είσαι;
      Βγάλε την κυλόττα πρώτα και μετά έλα να μιλήσεις για όλους μας, αν κι εφ’ όσον σου δώσουμε αυτό το δικαίωμα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/9/17 13:14

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ? ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΣΠΗ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ .....ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΤΣΕΚΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΦΟΡΑΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ! ΚΑΙ ΚΥΛΟΤΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος19/9/17 09:03

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ/ΗΝ 0851. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ .ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΩΡΑΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΧΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 14:00

      Τα Ελληνικά σου φτωχά και συντακτικά απαράδεκτα για να βγάλουμε νόημα και να σου απαντήσουμε
      Ασε καλύτερα καναν άλλο να γράψει να συνεννοηθούμε

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος19/9/17 17:07

    Η χωματερή έφτασε πίσω απο το νεκροταφείο η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 17:16

      Η κατάσταση είναι εκτός έλεγχο κ μεσα στο νεκροταφείο, ο αντιδήμαρχος του νεκροταφείο τα εχει κάνει πλακάκια με παράνομη συνταξιούχοι καντήλουδες που έχουν τα κλειδιά του νεκροταφείο κ ανοίγουν οπότε θέλουν.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος19/9/17 17:21

    Ντροπή σου κ χατζή σάς ειχα σε εκτίμηση το σπίτι μου 200 μέτρα απο το νεκροταφείο τα εχω δει κ εγω με τα μάτια μου εικόνες ντροπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 18:27

      Αν ειχε αξιοπρέπεια θα είχε παρατεθη αλα αυτός τα μοιράζονται με τον κολλητό του που έχει ρημάξει το νεκροταφείο απο μάρμαρα καντήλια ο γκουφης δεν αφήνει τίποτα

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος19/9/17 18:32

    Για αυτό στο νεκροταφείο είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση ? Τον βάζει να κάνει εκταφή κ ταφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος19/9/17 19:34

    Εδώ και δύο μήνες επισκέπτωμε το κοιμητήριο πρωί και απόγευμα η αναγνώστες κρίνουν οτι ο αντιδήμαρχος το κοιμητήριου είναι εντελώς άχρηστος διότι αν ξεκινήσω απο τίς καθαριστριες που τα σκουπίδια τα ρίχνουν στά ανοιχτά μνήματα, καντηλαναυτες που οποίος δεν έχει να πληρώσει το εικοσαρικο τον καταστρέφουν το μνήμα οταν έκανα τα παράπονα μου στον κ χατζή μου φέρθηκε αρνητικά, είσαι απαράδεκτος κύριε χατζή ντροπή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 19:48

      Οντως ο χατζής εξευτελίζει τόν εαυτό του επί καθημερινή βάση


      μόνο που καλύπτει τους παράνομους και τους κλέφτες

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος19/9/17 19:39

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ -Ο ΧΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ- ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ - ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ-ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ-ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 20:10

      Ρε ψεύτη παρλαπιπα ντροπή σου μην εξευτελίζεις άλλο σεβάσου τήν ηλικία σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/17 20:13

      Εξευτελίζεις και την οικογένεια σου και ή αναγνώστες κρυώνω

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/9/17 20:42

      Ο περισσοτερος κόσμος κρίνει άσχημα τον αντιδημαρχο του κοιμητηρίου όσον αφορά τα θέματα λειτουργίας και καθαριότητας. Θέλω να αναφέρω ότι στα σοβαρά θέματα του κοιμητηρίου καμία σημασία δεν δίνεται. Ετυχε να βρεθώ σε κηδεία γειτόνισσας όπου το φέρετρο δεν χωρούσε στο λάκκο. Ντροπή. Μετά ρωτησα να μάθω από περιέργεια ποιός άνοιξε αυτόν τον απαράδεκτο λάκκο και μου είπαν ότι ο ένας εργάτης ήταν παράνομος! Από πού πληρώνεται αυτός κύριε αντιδημαρχε για πείτε μου σας παρακαλώ?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/9/17 21:01

      ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΡΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΝΤΑΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΓΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΙΑΧΡΗΣΤΕ.ΡΕ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΛΥΚΟ-ΓΚΟΥΦΗ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΝΤΗΛΟΥ ΡΕ ΟΥΣΤ

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος19/9/17 22:11

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ - ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΛΟΠΟΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ-ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΤΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤ ΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/17 23:01

      Τα συμφέροντα τα έχουν αυτοί που έχουν και την εξουσία συνεχίζετε να εξεφτελιζεστε και να αποδεικνύετε πόσο σαπιοι ειστε!

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος19/9/17 23:16

    Η σωστή λειτουργία του νεκροταφείου δεν είναι μόνο οι μικροεργασιες αλλά και άλλα πράγματα σημαντικότερα όπως η καθαριότητα και η αδιαφορία προς τους δημότες για τα οποιαδήποτε παράπονα σας κάνουν. Λυπάμαι πολύ για την ανευθυνότητα σας κύριε αντιδημαρχε των κοιμητηρίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος20/9/17 11:13

    ΣΔΟΕ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑ ΠΡΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΠΟΡΟΥΝ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ. ΟΣΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?? ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΛΕΓΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.