Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Σεπ 2017

Ανοιχτή επιστολή Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 21/09/2017
Προς:  κάθε αρμόδιο ή αναρμόδιο αλλά κοινωνικά υπεύθυνο πολίτη
            κοιν: Τοπικός και Αθηναϊκός Τύπος (έντυπα & ηλεκτρονικά)
ΘΕΜΑ: Διελεύσεις αυτοκινήτων του Κοινωνικού Ιατρείου από τα φέριμποτ Παλούκια - Πέραμα
Με μεγάλη μας λύπη, αλλά και έκπληξη συνάμα, ανακαλύψαμε σήμερα το πρωί, ότι το Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας αντιμετωπίζεται από ορισμένους, εδώ στη Σαλαμίνα, ως φιλανθρωπικό Ίδρυμα ή ως παράρτημα του Δήμου και όχι ως Κοινωνική Αλληλέγγυα Δομή, καθαρά εθελοντικού χαρακτήρα που είναι.
Αναφερόμαστε στην άρνηση των υπευθύνων της κοινοπραξίας «ΕΓ/ΟΓ Σαλαμίνος» να επιτρέψουν την δωρεάν διέλευση ενός αυτοκινήτου που κατευθυνόταν στην Αθήνα για παραλαβή φαρμάκων, που προορίζονται για κάποιους από τους 4.000 ασθενείς, εξυπηρετούμενους από την δομή μας.  Και η ιστορία θα τελείωνε ίσως εδώ, αν ο «υπεύθυνος» απλώς αρνείτο την δωρεάν διέλευση αλλά κράταγε το στόμα του κλειστό....

Αντ΄ αυτού, είπε στον συνεθελοντή μας, οδηγό του αυτοκινήτου, διάφορα όπως: «να πάμε να πάρουμε λεφτά από την δήμαρχο, ότι περνάνε τα σκυλιά δωρεάν, ότι περνάνε οι καθηγητές δωρεάν, οι αστυνομικοί δωρεάν, οι ανάπηροι δωρεάν και γενικώς ένα σωρό κόσμος περνάει δωρεάν και εκείνος έχει υπαλλήλους και πως θα τους πληρώσει αν περάσει το αυτοκίνητου του Κοινωνικού Ιατρείου δωρεάν» και άλλα τινά....
Πέρα από την γελοιότητα του «υπευθύνου» προσώπου αυτού, αποδεικνύεται ευθέως η κοινωνική αναλγησία που διακατέχει τον ίδιο αλλά και όσους συναινούν  με την στάση του και την συμπεριφορά του αλλά και η πλήρης αδιαφορία τους για τα κοινωνικά δρώμενα και την φτωχοποίηση του νησιού.
Το αποκορύφωμα ήταν ότι λίγο αργότερα, ένας υπάλληλος της κοινοπραξίας μας ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι το Κοινωνικό Ιατρείο της Σαλαμίνας δεν δικαιούται να διέρχεται δωρεάν από την γραμμή επειδή δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο στην σχετική νομοθεσία και ότι κινδυνεύει η κοινοπραξία από πρόστιμο αν γίνει έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών!!!!
Εδώ, κάνοντας μία παρένθεση, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδίας κυριολεκτικά, την άλλη κοινοπραξία, την «Κοινοπραξία Πορθμείων Σαλαμίνας Αγ. Νικόλαος», που οι άνθρωποι της αποδεικνύουν καθημερινά την κοινωνική τους ευαισθησία, όχι μόνο επιτρέποντας την δωρεάν διέλευση των αυτοκινήτων μας αλλά στηρίζοντας με πολλούς τρόπους την Δομή μας, και εν τέλει προτιμούν να στηρίζουν τον συνάνθρωπο από το να διαβάζουν τι προβλέπει ο νόμος.  
Για το Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο Σαλαμίνας
Έφη Ζήση

Γιάννης Γαβρίλης

47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/17 18:31

    Επιστολή - καταπέλτης του Μητροπολίτη Σάμου προς τον Τσίπρα: «Οι λαθρομετανάστες κάνουν επέλαση, μας εγκατέλειψε η Πολιτεία»!
    Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Σάμο, λόγω της λαθρομετανάστευσης, περιγράφεται με δραματικό τρόπο στην επιτολή την οποία έστειλε ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, Ευσέβιος προς τον Τσίπρα, με την οποία επισημαίνεται η προσωπική του ανησυχία, ενώ σε αυτήν, όπως τονίζει, διερμηνεύει παράλληλα και την αγωνία των κατοίκων Βαθέος Σάμου «για το άλυτο πλέον μεταναστευτικό πρόβλημα».
    Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, η κατάσταση στην Σάμο «έχει ξεφύγει από κάθε δυνατότητα ελέγχου και δύναται ευθαρσώς να χαρακτηρισθεί δραματική». Στην επιστολή του αναφέρει ότι η «εισροή μεταναστών γίνεται πλέον με την μορφή επέλασης» και η παρουσία μέσα στην πόλη Βαθύ χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών επαναφέρει το νησί «εις κατάστασιν χειροτέραν αυτής του 2015. Τότε οι πρόσφυγες-μετανάστες ἦταν μέν πολλοί, αλλά ήταν διερχόμενοι!».
    Όπως ο Μητροπολίτης αναφέρει, στο Βαθύ των 6.000 κατοίκων ζουν περί τις 5.000 «πρόσφυγες» και (λαθρο)μετανάστες ενώ ο καταυλισμός τους που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την πόλη, μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 800 ανθρώπους. Αυτή, τονίζεται στην επιστολή προς τον πρωθυπουργό, είναι μια κατάσταση που δημιουργεί εξάρσεις.
    Και η επιστολή καταλήγει με τον Μητροπολίτη Σάμου να σημειώνει: «Σας διαβεβαιούμεν, ότι όλοι εμείς παραμένομεν απλοί θεαταί ενός θεάτρου παραλόγου, βιούντες την εκατάλειψιν της Πολιτείας και αδύναμοι εξ αυτού να αντιδράσωμε, απευχόμενοι απλώς τά χειρότερα, … και ὁ νοών νοείτω!».
    Η λέξη-χαρακτηρισμός «επέλαση» που χρησιμοποιεί ο Μητροπολίτης είναι ενδεικτική της τραγικής και χαώδους κατάστασης που επικρατεί στην Σάμο. Πάλι καλά που η λέξη αυτή δεν οδήγησε τον Μητροπολίτη στο εδώλιο του κατηγορουμένου από κάποιον «υπερευαίσθητο» εισαγγελέα κατά του ρατσισμού, ο οποίος θα έκρινε ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός της «επέλασης» προωθεί την «μισαλλοδοξία», το «μίσος» και το «ρατσιστικό δηλητήριο»…
    Γιατί, κατά τ’ άλλα, κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από το κράτος για την κατάσταση αβεβαιότητας, ανησυχίας και φόβου που νιώθουν οι κάτοικοι τόσο της Σάμου όσο και των άλλων νησιών που εισπράττουν τις συνέπειες αυτής ακριβώς της «επέλασης». Μόνο ευχολόγια-ευφυολογήματα, κούνημα του δαχτύλου εκ του ασφαλούς «αντιρατσιστικοί» αφορισμοί και σκέψεις για το πώς θα γίνει η υποδοχή και του επόμενου κύματος λαθρομετανάστευσης που σύντομα θα καταφθάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/17 18:32

    Ο φράχτης του Ισραήλ: Ένα τείχος ενάντια στους μετανάστες για το οποίο… δεν μιλάει κανείς
    Έχουμε διαβάσει τις οργισμένες ανακοινώσεις της Κομισιόν και τις συγκεντρώσεις των «αλληλέγγυων» ενάντια στα τείχη που ορθώνουν όλοι οι έχοντες σώα τας φρένας στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ουγγαρίας, οι απανταχού «ανθρωπιστές» έχουν λυσσάξει.
    Υπάρχει, όμως, ένα τείχος εναντίον των λαθρομεταναστών για το οποίο δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση, καμιά αντισυγκέντρωση, κανένα άρθρο πύρινου αντιρατσισμού. Ο λόγος βεβαίως για το τείχος που όρθωσε το Ισραήλ εναντίον των λαθρομεταναστών, το οποίο μάλιστα είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικό.
    Την αποτελεματικότητά του δεν την κρίνουμε εμείς, αλλά απλώς μεταφέρουμε τους πανηγυρισμούς των επίσημων ισραηλινών αρχών, οι οποίες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν κατάφερε να περάσει τα ισραηλινοαιγυπτιακά σύνορα τους τελευταίους 12 μήνες. Μάλιστα, στο ίδιο χρονικό διάστημα έχουν προβεί σε 2431 απελάσεις λαθρομεταναστών.
    Πού είναι, αλήθεια, ο Σόρος και οι ΜΚΟ του να επιβάλλουν τον πολυπολιτισμό στην ίδια του την Πατρίδα; Γιατί δεν διοχετεύει λίγο χρήμα και εκεί για να μην… λένε οι κακές οι γλώσσες;
    Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο κράτος ασκεί από πάντα μία σκληρή ρατσιστική (έτσι θα την λέγανε οι προοδευτικοί άμα είχανε λαλιά) πολιτική, που δεν περιορίζεται στα τείχη και την προφύλαξη, αλλά γίνεται και επιθετική με εποικισμούς, βία και διώξεις. Όμως, οι «ανθρωπιστές» στην περίπτωση του Ισραήλ σιωπούν ένοχα και ύποπτα, όπως σιωπούν εξίσου ύποπτα και οι ειρηνιστές στην περίπτωση του πυρηνικού οπλοστασίου του.
    Ας τολμήσει ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και οι λοιποί να κάνουν το ίδιο. Να χτίσουν ένα τεράστιο τείχος στα σύνορά μας και να δείτε για πότε σταματάει όχι μόνο η ροή των λαθρομεταναστών, αλλά και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όσο αφορά τα θαλάσσια σύνορα εκεί το τείχος θα είναι το Λιμενικό και το Πολεμικό μας Ναυτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/9/17 19:14

    Πες μας και το ονομα....Ειναι δυσκολο να το βρουμε γιατι ολοι τους εκει ειναι το ιδιο γυφτοι. Οταν ειναι να γινει η γεφυρα, θα μας ζητανε και συμπαρασταση. Βγαζουν εκατομμυρια στην πλατη μας και ενα ευρω δεν εχουν δωσει στην τοπικη κοινωνια. ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/17 18:51

      Λοιπόν γέφυρα να τελειώνουμε!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/17 20:25

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/17 21:51

      Δήμαρχε Τσαβαρή βάλε νέα άτομα στο συνδυασμό και πάρε αν μπορείς τη Ζηση μαζί σου. Όλοι θα σε στηρίξουμε!
      Να φύγουν τα λαμόγια να ξεβρωμίσει ο τόπος με τη χολέρα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/9/17 22:19

      Δεν χρειάζεται κανεναν άλλον ο αρχηγος μας!!!Μόνος του πάεθ μπροστα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/9/17 22:19

      Ναι συμφωνώ σαν τον Δριβα τον Λευτεριανο τον Νουλα τον νάνο και όλα τα σαπακια που κυκλοφορεί ουστ χαμένοι.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/9/17 20:50

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΓΜΟΙ ΑΠΟ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΟΛΙΤΙΟΚΑ ΤΗΣ ΛΑΘΗ - ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/17 21:29

      Μπάαα. Αυτό το μεθύσι είναι τόσο γλυκό που δεν συνέρχεσαι ποτέ. Αλλά μήπως δεν είναι το μεθύσι της εξουσίας αλλά οι αναθυμιάσεις από το μαζούτ στα Σελήνια; Δέκα μέρες εκεί, κάθε μέρα εκεί, δε μπορεί, λίγο θα την πειράξανε οι μυρωδιές

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/9/17 20:56

    ΚΑ ΖΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ-ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-Η ΑΛΑΖΩΝΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/17 21:25

      Μηνά, κόψε τις μ@κ@κίες. Σε διαβεβαιώ ότι η Ζήση, το μόνο που δεν σκέφτεται είναι να κατέβει για δήμαρχος. Μη ρίχνεις άδεια για να βγάλεις γεμάτα. Από αλλού, που δεν φαντάζεσαι καν, θα γίνει η έκπληξη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/9/17 21:58

      Δεν ξέρω ποιος βλάκας είσαι 20:56 αλλά καλά θα κάνεις να μην πιάσεις ξανά στο στόμα σου την Ζήση γιατί δεν έχεις το ανάστημα της, αυτά που προσφέρει αυτό το άτομο εσύ δεν είσαι ικανός, και τα λέει κάποιος που πολιτικά είμαστε απέναντι, άντε μπράβο αλήτες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/9/17 22:06

      ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΥΝΕΙΣ ΡΟΥΛΟΜΗΝΑΚΟ ΕΣΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗ ΖΗΣΗ. ΑΣΕ ΤΗ ΖΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/9/17 21:38

    Τολμάς και πιάνεις στο στόμα σου την Κυρία Ζήση με Κ κεφαλαίο;
    Καβάλησε το καλάμι; Για ποιά τα γράφεις αυτά; Που τη συνάντησες και την είδες να φέρετε με υπεροψία; Είδες πουθενά έπαρση; Αλλά ξέρουμε τι σε πειράζει. Η απλότητά της και ότι δε μασάει τα λόγια της! 10 σα τη συγκεκριμένη να είχαμε να νοιάζετε για το κόσμο θα ήταν αλλιώς τα πράματα στη Κούλουρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/17 08:08

      η κυρία να πάει στον μπαταρόλο να της λυση το πρόβλημα αυτός έχει καλό αλισβερίσι με τα φερυμπότια από κει πληρωνεται

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος21/9/17 21:44

    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΗΤΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΈΨΟΥΝ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΖΑΡΟΠΑΙΧΤΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟ ΔΕ.....ΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΚΑΒΑΤΖΟΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΤΖΗ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΙΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/17 21:53

      ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/17 07:40

      ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ,

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/9/17 07:52

      ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ Η ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΕΤΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/9/17 08:11

      αντε βρε καντε τον και προισταμενο τον ρουφιανο να δεσει το γλυκο

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος21/9/17 22:03

    ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΡΕΜΕΤΖΟ (ΘΕΜΙΔΟΣ) ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ -ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/9/17 22:10

    ΦΙΛΕ 21:53 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΣΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ-ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ ΟΛΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/17 10:30

      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΑΚΟ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΕ ΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΓΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ...... ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΩΝΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΟΤΙ ΤΗ ΒΟΛΕΥΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΣΑ ΕΧΗ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος22/9/17 00:49

    Ψεύτες, απατεώνες, υπόδικοι, αλήτες ξενόφερτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/17 04:18

      ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ......ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ...



      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/17 09:36

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑΣΑΣ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΕ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΑΧΙ ΣΙΝΑΘΡΟΠΙΚΟ.ΕΔΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΟΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΙΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥ ΟΤΙ ΠΛΙΡΟΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ,ΕΓΟ ΞΕΡΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΞΑΒΑΡΙ ΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΒΟΙΘΙ ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΑΝΟΥ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΤΟ.ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΙ ΤΟ ΝΙΣΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΙΡΙΞΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΙΡΟΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΡΙΕΛ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΝΕ Η ΣΙΜΠΟΛΙΤΕΣΜΑΣ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΙΡΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΙΜΑΣΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος22/9/17 01:02

    Ανώνυμος21/9/17 08:12
    Δεν κατάλαβες καλά. Εννοούσε το λαθρεμπόριο πετρελαίου που γινόταν στο Δήμο επί Τσαβαρή.
    Χρέωση Δήμου για καύσιμα επί Τσαβαρή 750.000 ευρώ ετησίως.
    Χρέωση Δήμου για καύσιμα επί Νάννου 400.000 ευρώ ετησίως.
    Σε ποιές τσέπες πηγαίναν τα 350.000 ευρώ κάθε χρόνο;
    Να πώς αγοράζονται οι μεζονέτες. Φτου σας κλέφτες ξενόφερτοι. Εδώ όμως θα τα ξεράσετε όλα παλιοκλέφτες νικαιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/17 04:14

      Καλημέρα,πριν από λίγο παρακολούθησα στην τηλεόραση την τοποθέτηση της Δημάρχου Σαλαμίνας στην αρμόδια επιτροπή περιβάλλοντος στη Βουλή των Ελλήνων (μετά από επανάληψη) και ειλικρινά ντράπηκα που είμαι δημότης Σαλαμίνας....είπε μεταξύ των άλλων η κυρία Νάννου"συγχαρητήρια στον κύριο Κουρουπλή γιά την αντίδραση του υπουργείου!!!!!!!,τον ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησε να μπώ και στην επιτήρηση!!!!!!.
      Αφού από το πολύ σάλιο...και γλύψιμο ανάγκασε τον Δήμαρχο Π.Φαλήρου να δυσανασχετήσει και να αντιδράσει!!!!!!!!!!!!!
      Ντροπή κυρία Νάννου,αν εσείς δεν βλέπετε αδράνεια του υπουργείου εμείς ως καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες παραλιακών ακινήτων πως και από που θα αποζημιωθούμε;;;
      Αν κατά την άποψή σας όλα έγιναν καλά τότε είστε άκρως επικίνδυνη!!!!!
      Το μόνο πού σας μένει είναι να δώσετε το μετάλλιο του νησιού στο Κουρουπλή

      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Ανώνυμος21/9/17 08:04
      ... και μετά ξύπνησα.

      Απάντηση

      Ανώνυμος21/9/17 07:05
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΩΟΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΡΑΔΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!!!!!!
      ΗΣΥΧΑΣΕ ΜΩ ΜΑΝΑΡΑΜΟΥ ΔΕΜ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ....ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΠΕ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΚΟΜΗ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/17 04:17

      ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ......ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΑΣ....ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ...


      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/9/17 04:21

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 01:02,ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
      Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ" (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΤΑΚΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ "ΟΡΘΙΕΣ".ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
      ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/9/17 08:54

      Ξένε αν ντράπηκες να σηκωθείς και να φύγεις από το νησί σε συχαθήκαμε πλέον, εμείς αυτήνε θέλουμε άντε να χεθείς επι τέλους μας ζάλησες

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/9/17 09:16

      Αγαπητέ φίλε 08:54,υπομονή....
      Ο καιρός ζυγώνει...
      Οσο πιό πολύ βρίζετε τόσο πιό πολύ φοβόσαστε....
      ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ....ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος22/9/17 04:07

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 01:02,ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
    Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ" (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΤΑΚΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ "ΟΡΘΙΕΣ".ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/17 08:57

      Δεν κατάλαβες καλά. Εννοούσε το λαθρεμπόριο πετρελαίου που γινόταν στο Δήμο επί Τσαβαρή.
      Χρέωση Δήμου για καύσιμα επί Τσαβαρή 750.000 ευρώ ετησίως.
      Χρέωση Δήμου για καύσιμα επί Νάννου 400.000 ευρώ ετησίως.
      Σε ποιές τσέπες πηγαίναν τα 350.000 ευρώ κάθε χρόνο;
      Να πώς αγοράζονται οι μεζονέτες. Φτου σας κλέφτες ξενόφερτοι. Εδώ όμως θα τα ξεράσετε όλα παλιοκλέφτες νικαιώτες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/17 09:09

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 08:36 και 08:57,ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
      Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ" (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΤΑΚΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ "ΟΡΘΙΕΣ".ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
      ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος22/9/17 08:36

    Απατεώνα νομίζεις ότι όλα είναι για αντιπολίτευση και εκμετάλευση αφήστε όλοι το κοινωνικό ιατρείο ήσυχο να κάνει το έργο που μόνο αυτοί ξέρουν, εσείς μόνο να το εκμεταλλευτείτε είστε, είσαι ο μεγαλύτερος απατεώνας και εκμεταλευτης που έχει περάσει από αυτό το νησί μόκο λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/17 09:08

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 08:36 και 08:57,ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
      Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ" (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΤΑΚΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ "ΟΡΘΙΕΣ".ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
      ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος22/9/17 09:07

    ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 08:36 και 08:57,ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
    Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ" (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΤΑΚΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ "ΟΡΘΙΕΣ".ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/17 09:11

      ΜΗΝΑΚΟΜΙΧΑΛΑΚΟ 08:36 και 08:57,ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.
      Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΑΣ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ" (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΤΑΜΤΑΚΟ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
      ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΗ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ "ΟΡΘΙΕΣ".ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
      ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος22/9/17 14:24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μεγάλη σύναξη της Ν.Δ στο νησί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/9/17 14:58

    Γιατί έμοιαζε αφού είναι ο εκπρόσωπος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/9/17 23:44

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/9/17 07:56

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος25/9/17 17:24

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΧΕΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος25/9/17 17:27

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.