Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

28 Σεπ 2017

Απάντηση της Επιτροπής Αγώνα Σαλαμίνας προς την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
Η μεθοδευμένη επίθεση προς την Επιτροπή Αγώνα Σαλαμίνας βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση με την γραμμή της δημάρχου, που είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή μας από την Διαπαραταξιακή Επιτροπή.
Ευτυχώς τα γραπτά μένουν και οι σχετικές ανακοινώσεις που έχουμε βγάλει για τη δράση μας είναι γνωστές. Ο λαός της Σαλαμίνας σήμερα γνωρίζει και κρίνει.
Το ΟΧΙ του ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια και το ΟΧΙ της δημάρχου στο Λατομείο έγιναν και τα δυο ΝΑΙ επί της θητείας τους.
Η πολιτική της κωλοτούμπας γενικεύεται, ντυμένη με αγωνιστικό μανδύα. Ας γίνουμε πιο σαφείς:
·        Που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας όταν τρώγαμε «ξύλο» τα βράδια στην λατομική περιοχή; Πότε συνέδραμαν στις ενέργειες μας όταν είχε συσταθεί η διαπαραταξιακή επιτροπή;

·        Πότε ζήτησαν να τους ενημερώσουμε για το έργο μας;
·        Γιατί ένα λατομείο συνεχίζει να λειτουργεί ενώ είναι παντελώς παράνομο;
·        Πώς το ανέχεται μία αριστερή κυβέρνηση και μία δήμαρχος που ορκίζεται στη νομιμότητα και τα καθαρά χέρια;
Αφού είχαν πλήρη φάκελο με την υπόθεση του λατομείου γιατί δεν το παρέδωσαν σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ όταν τους το ζήτησε παρά απευθύνθηκαν σε εμάς να τους ετοιμάσουμε τον φάκελο; Όπως και πράξαμε. 
Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας άγνοια του θέματος, μας ζήτησαν στοιχεία προκειμένου να ενημερώσουν τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Τους τα δώσαμε με χαρά γιατί θεωρούμε κάθε προσπάθεια θετική. Δεν περιμέναμε όμως να καπηλευτούν τον αγώνα και τα στοιχεία που τους δώσαμε. 
Η μόνη επαφή της Επιτροπής Αγώνα με μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή με την Περιφερειακή Σύμβουλο. Πιστεύαμε πως το να έχουμε μία κυβερνητική παράταξη συνοδοιπόρο σε ένα δύσκολο αγώνα θα ήταν προς όφελος του αγώνα μας.
Εξάλλου κάθε βοήθεια είναι δεκτή και επιθυμητή. Όταν όμως διαπιστώσαμε, ότι δεν  κατάφερε να πείσει ούτε τον Αντιπεριφερειάρχη, συνεχίσαμε τον αγώνα μόνοι μας. Αναμέναμε ειδικά σε Περιφερειακό επίπεδο, στο οποίο και δραστηριοποιείται, να είχε φέρει κάποιο αποτέλεσμα.
Για εμάς αυτό φαντάζει αδιανόητο καθώς όταν είσαι κυβέρνηση δεν μπορείς να επιρρίπτεις τις ευθύνες αλλού.
Αντί λοιπόν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, να προσπαθούν με ανακρίβειες να απαξιώσουν την Επιτροπή και να καρπωθούν ξένους αγώνες, ας ρωτήσουν τον δικό τους Αντιπεριφερειάρχη τι έπραξε σχετικά με τα έγγραφα που του αποστείλαμε και τον ενημερώσαμε για ελλιπή σφράγιση του σπαστήρα καθώς και για ηλεκτροδότηση του λατομείου με ρεύμα μέσης τάσης, ενώ υπάρχει απόφαση για διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Ποιος τον εμποδίζει να πάει, ακόμα και σήμερα, να σφραγίσει τα μηχανήματα;
Ας αρκεστούν λοιπόν οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην κλισέ φράση  ότι  «το λατομείο έκλεισε επί των ημερών μας», πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου σίγουρο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ας μην εφησυχάζουμε. 
Η τοπική κοινωνία γνωρίζει ποιοι δίνουν αγώνα και ποιοι ενοχλούνται από τον αγώνα αυτό. 
Ευχόμαστε οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιήσουν την παντοδυναμία που τους δίνει η κυβερνητική εξουσία και να διώξουν μια για πάντα ένα εντελώς παράνομο λατομείο από την Σαλαμίνα. 
Είναι στο χέρι τους.
Θα τους ευγνωμονούμε.
Επιτροπή Αγώνα Σαλαμίνας

19 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/17 00:31

    Ποιοι είστε στην Επιτροπή Αγώνα Σαλαμίνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/17 10:37

      ΜΗΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΟΛΑΔΟ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/17 06:59

    Εσύ γλενη!!! Στα 4.!!!!!!!!!!!!!! Κακομοίρη σε λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/17 07:48

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/17 11:20

      ΡΕ ΑΠ@ΤΕΩΝ@ ΤΗς ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΟΠΟΎ ΠΑΣ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΙΚΆ ΚΑΙ ΑΓΎΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ
      ΡΕ ΡΟΥΦΙΆΝΕ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΠΟΥ ΉΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΈΣΚΑΨΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
      ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΒΡΩΜΆΕΙ ΕΠΆΝΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΕΣ ΚΟΝΟΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΚΟΥΛΆ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΌ ΜΆΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΝΟΜΆ ΒΡΕ ΠΡΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΝΟΜΆ ΑΠΟΛΥΦΆΔΙ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/17 08:04

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΜΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/17 08:27

    ρε......'Ακη
    τελικα εισαι πιο κουτος κι απ τις
    παλαμιδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/17 10:36

    ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΡΟΣ ΝΤΑΜΑΡΙ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΜΩΣ. ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΝΤΑΛΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/17 11:26

    Τελικά ποιοι ήσαστε ρε αγωνισταράδες ,πέστε και σε μας , τι φοβούσαστε μήπως πέσουν γέλια αυτό έχει γίνει εδώ και καιρό για όσους σας γνωρίζουν, αλλά καλό είναι να σας μάθει και το ευρύ κοινό έχει και αυτό ανάγκη από μια καλή ψυχαγωγική νότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/17 11:43

      ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ Η ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ. ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΕ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΚΑΨΕ ΑΦΟΒΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος29/9/17 13:20

    Τελικά ας πούμε ενδεικτικά κάποια ονόματα για να κατανοήσουμε και εμείς την μεγάλη αγωνιστικότητα της επιτροπής αγώνα . Δημήτρης Παλλάς , διεκδικεί από το δημόσιο επί σειρά ετών την περιοχή των λατομικών χώρων με δικαστήρια κ.λ.π. Μάνος Δερτούζος ,στενός συνεργάτης του ΑΓΓΕΛΟΥ επί τέσσερα χρονιά συνεργαζόταν για να στρώνει δρόμους και φυσικά πάλεψε για να βεβαιώσει ο δήμος τα πενταπλάσια υλικά αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις διεκδικήσεις του λατόμου από τον δήμο .Κοκκινίδης Γεώργιος προ δυο χρονιά ούτε γνώριζε αλλά και ούτε ήξερε που ακριβώς ήταν η θέση του λατομείου κάτι είχε ακούσει γι αυτό ,όταν έγινε μέλος της επιτροπής τα έμαθε όλα και φυσικά είναι και ο αναμφισβήτητος ηγέτης και αγωνιστής αυτού του τόπου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/17 13:25

      ΡΟΥΛΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/9/17 13:35

      Α το ξέχασα συντονιστής της επιτροπής Ιωάννης Τζαβαρής

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/17 19:11

      ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Ο ΠΑΛΛΑΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΥΟ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΙΧΕΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΓΗ; ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΚΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΛΑΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ, Ο ΠΑΛΛΑΣ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος29/9/17 13:52

    ΠΑΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ. ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: ΑΝ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/9/17 19:17

    Καλά κάνετε και αγωνιζόσαστε για τα προσωπικά σας συμφέροντα .Μη μας πουλάτε όμως ανιδιοτέλεια και πατριωτισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/17 19:24

      ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΚΛΕΨΙΑ ΕΝΟΣ ΝΗΣΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ.
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ30/9/17 20:59

    Αναγνωρίζουμε, βέβαια, τον αγώνα και τις προσπάθειες της Επιτροπής Αγώνα για το Λατομείο, αλλά γιατί και πως εμπλέκονται μνημόνια και κολοτούμπες;
    Στις μέρες μας, δεν περισσεύει κανένας και γι' αυτό θα πρέπει να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και όχι ο ένας απέναντι στον άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/10/17 10:54

      ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΜΠΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.