Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

26 Σεπ 2017

Ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος, αθώοι οι ψαρομεζέδες μας!

Από την πρώτη μέρα που ακούσαμε και είδαμε το τραγικό ατύχημα στην νότια περιοχή της Σαλαμίνας κι όχι μόνον, λίγο πολύ όλους μας, μας έπιασε ένας πανικός διατροφικός και την πλήρωσε ακόμα και το καθημερινό μας ουζάκι, μια και το ενοχοποιήσαμε κι αυτό και τα ”παράγωγα” του μεζεδάκια χταποδάκια γαυράκια κλπ!
Τελικά όμως πόσο επιβαρυμένο είναι το τραπέζι μας (;) δεδομένου ότι τα καΐκια μας και τα γρι, γρι μας καλάρουν πέρα και μακριά από την ρύπανση, ακόμα και οι παράκτιοι αλιείς μας δεν είναι ανόητοι να πάνε για ψάρεμα μέσα στην μολυσμένη περιοχή και να τους μείνουν τα ψάρια τους.

Άλλωστε φίλοι μου αν παρ ελπίδα πιάσετε στο χέρι σας ψάρι αλιευμένο εντός της μολυσμένης περιοχής θα σας μυρίσει αμέσως πετρέλαιο πράγμα που μέχρι σήμερα στην δική μας ψαραγορά δεν έχει παρατηρηθεί.
Τελικά την ”νύφη” την πλήρωσαν αδίκως οι ψαράδες μας οι ψαρέμποροι και τα ουζερί μας που είδαν την πελατεία τους να εξανεμίζεται χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Δεν ξέρω για σας εγώ αύριο το πρωΐ δεν θα χάσω το ουζάκι μου για τίποτα κι όσοι πιστοί προσέλθετε 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/9/17 04:26

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/17 09:38

    Καλά ρε πυροβολημένοι, ούτε ένα σχόλιο για τα ψαράκια μας;
    Ότι μ@λ@κί@ σας κατέβει την δημοσιοποιείτε γιαυτό το σοβαρότατο θέμα μούγκα;
    Τσάμπα μάγκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/17 10:55

    Η έλλειψη πολιτικής σκέψης, αλλά και η προσπάθεια μικροπολιτικής εκμετάλλευσης του γεγονότος της ρύπανσης στο 1% των συνολικών ακτών της Σαλαμίνας οδήγησε τα πράγματα εκεί. Πέρα από τον δικό μας μικρόκοσμο τον οποίο θεωρούμε μόνο εμείς κέντρο του σύμπαντος η δραματοποίηση σε υπερθετικό βαθμό του γεγονότος από τα κανάλια και με τις δικές μας ευλογίες ώστε να κερδίσουμε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που μας αναλογούν επέφερε, όπως νομοτελειακά ήταν δεδομένο την συνολική δυσφήμηση του νησιού. Τα αποτελέσματα της μειωμένης πολιτικής αντίληψης που επέδειξε η Δημοτική αρχή θα τα βιώσουμε σίγουρα και πολύ σύντομα σε όλο το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/17 12:46

    ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΑΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.