Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Σεπ 2011

ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2011 εκδηλώσεις τιμής και μνήμης 22-29 Σεπτεμβρίου 2011. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου προστασίας του Πολίτη

ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2011 εκδηλώσεις τιμής και μνήμης 22-29 Σεπτεμβρίου 2011


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/11 12:14

    http://diathalassis.com/seanews/665--2011.html

    Σαλαμίνια 2011

    Ο Δήμος Σαλαμίνας διοργανώνει κι εφέτος τα «Σαλαμίνια», τιμώντας τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, η οποία σήμανε τη διαφύλαξη στους αιώνες του Δυτικού Πολιτισμού.

    Σε μια περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει, εκτός από την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση και κρίση αρχών και αξιών, τα «Σαλαμίνια» προσπαθούν να δώσουν μια νέα ώθηση και μορφή, που θα καθιερώσει τη μέχρι τώρα τοπική και σχεδόν εσωστρεφή εκδήλωσή μας ως Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο θεσμό.



    Οι τοπικές αρχές έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή στην εκδήλωση των 23 πόλεων που έλαβαν μέρος στην ιστορική Ναυμαχία, μεταξύ των οποίων και ο Κρότων (Crotone) της Σικελίας, ενώ έχουν έρθει σε επαφή με τις πρεσβείες όλων των χωρών-μελών της Ε.Ε καθώς και των ΗΠΑ, του Ιράν, της Ινδίας και της Κίνας. Οι απαντήσεις είναι όλες θετικές.

    Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν στις 22 Σεπτεμβρίου με κατάθεση στεφάνων στον ΄Αγνωστο Στρατιώτη και συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο και θα ολοκληρωθούν στις 29 Σεπτεμβρίου με εκδήλωση στον Αρχαίο Λιμένα Σαλαμίνας.

    Λεπτομέρειες του προγράμματος:

    1) Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 : Η ώρα έναρξης των «Σαλαμινίων» 11:00πμ έως 12:00μμ.Μνημειο Αγνωστου Στρατιωτη

    2) 28η Σεπτεμβριου - 19.30 Αδελφοποιηση 23 Δημων , αρχαιο λιμανι


    3) Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 : Συναυλία του Χρ. Νικολόπουλου στην Πλατεία Εθν. Αντίστασης (Flamingo)

    4) 28η Σεπτεμβριου ωρα 10.00 Τελετη στην Τυμβο Σαλαμινομαχων

    5) 29η Σεπτεμβριου Παρελαση - Επετειου Ναυμαχιας της Σαλαμινας ωρα 11.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/11 14:46

    6) ΨΕΚΆΣΤΕ, ΣΠΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/11 16:10

    7) ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/11 22:33

    Ρε μαλ...ες, εδώ ο κόσμος πεινάει και σεις ξοδεύετε 150,000 ευρώ για μια γιορτή της πλάκας, για μια γιορτή που βγάζουν τα απωθημένα τους μερικά ανθρωπάκια; Πού ζείτε μωρέ ηλήθιοι;
    Δεν σας αγγίζει εσάς η κρίση;
    Με τα λεφτά αυτά, θα δούλευαν και θα πληρώνονταν για ένα ολόκληρο χρόνο 20 άνεργοι, και σεις τα ξοδεύετε για να πληρώνετε τα ξενοδοχεία και να ταϊζετε τσιπούρες τις κουστωδίες των 29 αδελφοποιημένων τρομάρα σας! δήμων; Είσαστε ξεφτίλες και λαμόγια του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/11 23:08

    Τώρα χρειάζεται μία χούντα για να κρεμάσει όλους αυτούς που μας έφτασαν στα χάλια αυτά και είναι οι ίδιοι που με αναίδεια μας χαρατσώνουν μήνα με το μήνα, αποκαλώντας τα μάλιστα μέτρα εθνικής ευθύνης. Έτσι είπε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κος Μπεγλίτης. Εθνικής προδοσίας είναι μίστερ, αλλά έχεις χάρη που δεν υπάρχουν σήμερα Αξιωματικοί με αρχίδια για να σε στήσουν στον τοίχο. Είναι όλα τσουτσέκια. Φρου-φρου κι αρώματα. Πριν πάθουμε εμείς πρώτοι εγκεφαλικό από τα απανωτά χαράτσια, τους καταριέμαι να το πάθουνε αυτοί πρώτοι.
    Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ..νί χτενίζεται. Οι γιορτές μας μάραναν. Πού τα βρίσκετε ρε λαμόγια τα λεφτά και τα σκορπάτε; Ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν όυτε 2 ευρώ στην τσέπη;
    Το ξέρετε ρεεεεεεεεεεεε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/9/11 10:35

    ........Ειμαι δημοτης Σαλαμινας και ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ….. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ…… ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...
    ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΑΣ… ΄΄ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ΄΄…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ… ….ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ … ΚΛΠ… ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ… ΝΟΒΣ… ΝΑΟΣ… ΚΛΠ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ??? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣΕΙ (τι θα νομίζουν και αυτοι!!!!)…ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ??? ΔΗΜΑΡΧΕ…. ΕΔΩ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ…..ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ……καλό χειμώνα καλόπαιδα των bloks…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/9/11 11:39

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ. ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ; ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ, ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΤΟΥΡΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΤΟ "ΛΑΜΟΓΙΟ" Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΣΟΥΡΑ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ . ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/9/11 15:58

    Ναι ρε φίλε 19/9/11 11:39, γλύψε, γλύψε όλο και κάτι θα κερδίσεις, αν μη τι άλλο σου μένει η γεύση συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο θα σου δώσει και σένα ο Τσαβαρλης τα αρχ… .. του ναχεις να πορεύεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/9/11 21:19

    Ρε 11.39 για ποιό τουριστικό χάρτη μιλάς; Επειδή κάποτε έγινε η ναυμαχία θα έρθουνε εδώ οι ξένοι για να δούνε τί ;
    Μόνο τη φάτσα σου μπορούνε να δούνε, γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο. όσο για την ιστορία, μην νοιάζεσαι, την διαβάζουν και σ΄ένα βιβλίο.
    Δεν μας λες όμως για την ιχθυοτροφική ζώνη που καλύπτει όλη τη νότια πλευρά του νησιού.
    Με την ύπαρξη αυτής της ζώνης, καμμία περίπτωση δεν υπάρχει για να μπεί το νησί στον τουριστικό προορισμό οποιουδήποτε τουρίστα. Και γι αυτά φρόντισαν κατάλληλα και ο δήμαρχος και ο Πρόεδρος του δημ. συμβουλίου κ.Κόγιας.
    Αντηχούνε ακόμα στα αυτιά μου αυτά που είπαν στην συγκέντρωση στο Φλαμινγκο και για τα οποία γιουχαϊστηκαν από τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.