Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Σεπ 2011

Πολύ σκεπτικισμός για την ομαλή πορεία της πλειοψηφίας, ο «αναβρασμός» ξεκίνησε από το πρώτο εξάμηνο, τυχαίο;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ


Είναι αλήθεια πως οι διαρκείς προστριβές στην δημαρχιακή πλειοψηφία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο μετά την αδυναμία του ίδιου του αρχηγού της να κρατήσει τις ισορροπίες.

Βλέπεις ιστορικά στελέχη του συνδυασμού, να αποχωρούν ή ακόμη και να διαγράφονται με περίσσιο θράσος, κάποιοι άλλοι να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους κι αυτός απλός θεατής μιας σκληρής πραγματικότητας ανήμπορος να κρατήσει το τιμόνι στο καράβι της «Πρωτοβουλίας» σε σταθερή πορεία.

Αλήθεια πόσο έτοιμος ήταν να αναλάβει αρχηγικά καθήκοντα και να γίνει δήμαρχος; Άλλο να φουσκώνεις με υποσχέσεις τους πάντες γύρο σου κι άλλο αρχηγός με αποδοχή δεν είναι το ίδιο.

Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση όσο και ή αγνωμοσύνη κι «αφιλία» του ατόμου, οδήγησε το ιστορικό στέλεχος (το πρώτο που στάθηκε στο πλευρό του), τον άνθρωπο που τον έβαλε στην κοινωνία της Κούλουρης, τον κουμπάρο του σε έκρηξη οργής όπου οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι την είσοδο.

Η αγανάκτηση και η οργή του δικαιολογημένη μια και προσπάθησε να τον ακυρώσει ως άνθρωπο και ως εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο ο ίδιος ο «αρχηγός», ο κουμπάρος του συνεπικουρούμενος του αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων.

Δεν γνωρίζουμε την τελική πορεία αυτής της υπόθεσης, το μόνο που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας πως αυτή η υπόθεση θα χει συνέχεια ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου που «μετακινείτε» από τον Μάϊο και μετά μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο.

Όταν μέσα στην φουρτούνα την «λαγουδέρα» σου δεν την κρατούν στιβαρά χέρια και δίνεις δώθε κείθε αναμενόμενα τα αποτελέσματα.

Ο Θεός ας ευλογεί την Σαλαμίνα, από πανηγύρια χορτάσαμε γιατί για τα πανηγύρια είναι ο άνθρωπος από δημοκρατική και σοβαρή διοίκηση πάσχουμε, τυχαίο; Δεν το νομίζω!!!!

 

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/11 18:58

    ΜΠΙΛΛΙΑΣ, ΦΟΥΡΙΚΗΣ....(ΈΠΕΤΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ) ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΕΔΩ ΡΕ ΦΟΥΡΙΚΗ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟ; ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΥ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΛΙΑ , ΤΟΝ ΤΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/11 20:04

    ρε Μαστροκόλια με τα λαμόγια τα πασόκια ασχολείσαι; Εκεί μπορείς να κάνεις δουλίτσα έτσι; Δεν σε παίρνει αλλού, γιατί τα λαμόγια του Τσαβαρή τα Πασόκια είναι. 'Αντε βάλε λίγο χεράκι ακόμα να καθαρίσει ο συνδυασμός του ΔΗΜΑΡΧΟΥ από δαύτους. Και να τους πας κατά Σελήνια μεριά. 'Ετσι; Μη κάνεις και κει ζαβολιές, γιατί εκεί δεν θα καθαρίσεις εύκολα. Δεν είναι Τσαβαρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/11 20:08

    Tο μόνο λάθος του Φουρίκη ήταν που έδειξε εμπιστοσύνη σε λάθος άνθρωπο. Στον κουμπάρο του τον δήμαρχο τσαβαρή.
    Φίλε Νίκο μακριά απ'τα ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Ας τον Κόγια...αυτός είναι φιλλιπινέζα Νο2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/11 20:23

    ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΧΩΡΩΝ ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΛΙΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΥΠΕΡΥΣΧΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/11 20:31

    20.08 Ρε Μαστροκόλια εσύ τον έμαθες τώρα τον Φουρίκη. Ρώτα και μας που τον ξερουμε χρόνια. Αυτός τη ΤΟ του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να διοικήσει, θα διοικούσε τον Δήμο; Για τις κουμπαριές εμάς τι μας νοιάζει και μας τις λες και τις ξαναλές. Ασ πρόσεχε ο Τσαβαρής με ποιους κουμπαριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/11 21:38

    Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ παραιτήθηκε από γραμματέας του ΠΑΣΟΚ πριν δέκα χρόνια γιατί δεν άντεξε τις βρομιές και τις λοβιτούρες των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ . Σήμερα που ο λαός έχει απαξίωση τα κόμματα δικαιώθηκε. Τώρα όσο αφορά την δημαρχία δεν θα τα πάει καλά , δεν είναι άνθρωπος της εξουσίας και γι’ αυτό και θα αποτύχει. Είναι έντιμος δουλευταράς , δεν σκύβει το κεφάλι και δεν σφυράκι κλεφτικά .Νικό σε ξέρω καλά , παράταττα . Πρόσεξε την υγεία σου και την οικογένεια σου .Μια φίλη σου , πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/9/11 23:42

    ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/9/11 00:37

    Η φιλλιπινέζα Νο2 είναι ο Κόγιας.Η Νο1 ποια είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/9/11 07:50

    ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΥΜΩΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΣΟ. ΦΙΓΟΥΡΑ, ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΘΕΝ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/9/11 08:55

    00.37 ο Κόγιας είναι το Νο 12 και βάλε...Όπως ολοι οι ηλήθιοι,ο δε Φουρίκης όπως πάντα κοιτά να βγάλει κάτι..Ενδιαφέρον έχει να δούμε την στάση του πιο κουτού πασοκζή στην Ελλάδα, του γκρίνια που είναι κολλητός του αδελφού του Νίκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/9/11 09:39

    Ρε όλα για την μοιρασιά είναι.
    Σου λέει, από τις απευθείας αναθέσεις των έγων εσύ τρως με δέκα κουτάλες, εγώ να μην φάω;
    Αν ήταν πραγματικά έντιμος, θα ΄πρεπε να είχε ήδη απομακρυνθεί από αυτό το αργυρώνητο περιβάλλον.
    Οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/9/11 09:46

    ……ΔΗΜΑΡΧΕ…. ΠΑΡ’ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ…. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ ….. ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ……ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ….ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ …ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ …..ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ…ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΚΗ… ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΟΥΛΙΑ …ΚΑΡΑΚΑΤΙΝΑΡΙΑ …ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ…. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ….ΑΠΟ ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΕ ΔΕΞΙΩΣΗ…. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΤΙ…. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ …ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…. ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ …ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ….. ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ !!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο .. ..ΣΤΟΛΟΛΑΓΝΟΣ ΄΄΄΄ΝΑΥΑΡΧΟΣ΄΄΄΄ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ…. ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΗ !!!ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ… ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ …ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ… ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ????? ΕΦΕΡΕ Ο ΣΤΟΛΟΛΑΓΝΟΣ …ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ… ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΗ…. Γιατί η φιέστα είναι δική του όπως διαδίδει…ΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ !!!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ…….ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/9/11 10:39

    ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΧΩΡΩΝ ,ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΛΙΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΥΠΕΡΥΣΧΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/9/11 11:56

    Oι πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποβρυχίων
    Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011, 00:57

    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΠΑ.ΣΟ.Κ. , ΜΙΧΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΛΟΣ ......?????????


    Τα μεγάλα ονόματα της δυσώδους υπόθεσης των υποβρυχίων που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, άγγιξαν οι εισαγγελείς του Οικονομικού Εγκλήματος.

    Είκοσι εννέα κατηγορούμενοι, πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας τα οποία διώκονται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων έχουν μπει εδώ και μερικές ώρες στο κάδρο των κατηγορουμένων. Πρόκειται για τους φυσικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου καθώς οι πολιτικές ευθύνες έχουν μπει -ήδη- στις καλένδες.

    Οι εισαγγελικές Αρχές στη συγκεκριμένη περίπτωση επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε δημοσιοποίηση των στοιχείων των κατηγορουμένων, καθώς δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου.

    Η zougla.gr όμως επιλέγει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του σκληρού «πυρήνα» των κατηγορουμένων καθώς πρόκειται για μια υπόθεση μείζονος σημασίας η οποία φέρεται να έχει ζημιώσει -και μάλιστα ανεπανόρθωτα- το ελληνικό Δημόσιο.

    Σεβόμενη πάντα το τεκμήριο της αθωότητας των κατηγορουμένων, αποφασίζει να παραθέσει -όπως κάνει πάντα- το ρεπορτάζ προς ενημέρωση του κοινού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το κάνει για ένα επιπρόσθετο λόγο. Επειδή στη συγκεκριμένη υπόθεση -η οποία όχι άδικα θεωρείται ως το σκάνδαλο της 10ετιας- εμπλέκονται ηχηρά ονόματα του δημόσιου βίου.

    Ο σκληρός πυρήνας

    Πρώτοι και καλύτεροι στη λίστα των κατηγορουμένων είναι οι Μιχάλης Ματαντός (εφοπλιστής), ο συνεργάτης του Αντώνης Χάγιας και ο Αλέξανδρος Αβατάγγελος. Και οι τρεις εμφανίζονται να είναι μεσάζοντες της HDW. Κοινώς τα μεγάλα κεφάλια της υπόθεσης.

    Τέταρτος στη λίστα είναι ο Ιωάννης Μπέλτσιος (γνωστός και ως «ταχυδρόμος»). Επί χρόνια προσωπικός φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην υπουργού. Οι κακεντρεχείς τον ονομάτισαν και ως «ταμία».

    Περίοπτη θέση στο κατηγορητήριο έχει και ο πρώην Νομάρχης Πειραιά και νυν πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Μίχας. Ο κ. Μίχας, πρώην συνδικαλιστής των ναυπηγείων, κατηγορείται για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Μαζί του κατηγορούνται και οι πρώην συνδικαλιστές κ.κ. Σταύρος Μαρκάτος και Γιώργος Κοντάκης.

    Κατηγορούμενος είναι και ο Ιωάννης Σμπώκος. Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην γ.γ. στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

    Την ίδια τύχη (δηλαδή του κατηγορούμενου) έχει και ο Σωτήρης Εμμανουήλ. Πρώην διοικητής Ναυπηγείων ο οποίος -από τις καταθέσεις- συνδέθηκε με υπεράκτια εταιρεία που εμφανίζεται να δεχόταν αμοιβές από τη γερμανική κοινοπραξία των υποβρυχίων HDW/Ferrostaal.

    Δίωξη ασκήθηκε και εναντίον του Σπύρου Τραυλού. Για όσους έχουν κοντή μνήμη ο κ. Τραυλός υπήρξε ο πρώην ισχυρός άνδρας των εξοπλισμών. Ήταν γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

    Κατηγορούμενος είναι και το πρώην στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας.

    Εκτός από τους προαναφερόμενους η λίστα των κατηγορουμένων περιέχει μερικά ακόμα στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που φέρονται να είχαν αποφασιστικό ρόλο στο όλο σκάνδαλο.

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=389542&cid=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/9/11 16:41

    ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΦΟΥΡΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΗΓΜΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΟΛΑΡΧΟΣ ΤΗ ΚΟΥΤΟΜΑΓΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/9/11 16:56

    ΝΙΚΟ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/9/11 18:42

    ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΡΔΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝΕ. ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΠΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ; ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/9/11 18:50

    ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ .
    ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/9/11 20:29

    Νίκο άσε τις μαλαγανιές γιατί τον πρώτο καιρό όταν έκανες την μία κωλοτούμπα πίσω από την άλλη δεν μίλαγες γιατί σου είχε δώσει θέση (βλέπε λατομειο, εθελοντές, αποχέτευση κλπ). Τώρα μετά από 9 μήνες που είδες τι παίζεται με την μάσα ζητάς να βάλεις κι εσύ το δάχτυλο στο μέλι. Αντε κρύψου καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/9/11 20:39

    πάλι για τον μπεζαχτά μαλώσατε;
    τι θα γίνει με σας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/9/11 21:07

    ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!!!!
    Του συνεργάτη μας από την Σαλαμίνα
    Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά τον έλεγχο που διενεργείται αυτή τη περίοδο από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στον πρώην Δήμο Αμπελακίων, διαπιστώθηκε....
    ότι, κατά τη Δημοτική περίοδο 2007-2010, δεν είχαν δηλωθεί ΠΟΤΕ στην Επιθεώρηση Εργασίας οι συμβασιούχοι με οκτάμηνες συμβάσεις, οι συμβασιούχοι έργου και οι ωρομίσθιοι. Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, ο Δήμος Σαλαμίνας θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 300.000 ευρώ!!! περίπου, για την εκπρόθεσμη δήλωση των Συμβασιούχων αυτών στην Επιθεώρηση Εργασίας.
    Το ποσό αυτό κ. Τραυλέ ποιος θα το πληρώσει; Ο υπερχρεωμένος Καλλικρατικός Δήμος, που έχετε συμβάλλει και σεις κατά μεγάλο ποσοστό, αν και αμφισβητείται ακόμη τα οικονομικά στοιχεία; Θα τα πληρώσουμε κι αυτά εμείς οι κάτοικοι της Σαλαμίνας, που αντιμετωπίζουμε προβλήματα επιβίωσης; ‘Η πρέπει να σας καταλογιστούν κ. Τραυλέ και να τα πληρώσετε από την τσέπη σας;
    Αναρτήθηκε από ΚΑΛΙΓΟΥΛΑΣ στις 8:24 μ.μ.

    ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ
    σιγά την βόμβα ο νέος ειδικός σύμβουλος που πήρε ο δήμαρχος το 2006 σαν δήμαρχος αμπελακιων δεν είχε δηλώσει στον οαεδ τις προσλήψεις και το πρόστιμο είναι 5500
    απο 07 ως 10 δεν έγιναν προσλήψεις
    να τον χαίρεστε κ δήμαρχε
    και δεν το βρήκε κανένας έλεγχος ο οαεδ το εντόπισε.
    άρχισες τα ψέματα πάλι σγουροματι;
    30 Σεπτεμβρίου 2011 8:57 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/9/11 21:16

    Είπαμε να παίρνεις ληγμένα αλλά όχι τόσα. Δεν είχε κάνει προσλήψεις ο Τραυλός και έκανε ο Γκίνης;
    'Η άρρωστη είσαι και να πας αμέσως στον ψυχίατρο ή μεγάλη ψεύτρα και μεγάλο λαμόγιο. Μάλλον το δεύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/10/11 14:25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/10/11 19:29

    αυριο που είναι η συγκέντρωση για τα αυθαίρετα να κληθεί επειγόντως ο κ Τραυλός (θεέ μου συγχώρα με)να μας πει πως έκανε το σπίτι του μη δασικό αν και είναι μέσα στο δάσος, μήπως γλυτώσουμε και μεις που δεν έχουμε όχι πεύκα αλλά ούτε πουρνάρι.
    ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/10/11 19:31

    Αφορά το σχόλιο του 19:29 Γιατί Λαμπρούκο μεγάλε Δημοκράτη του το σβήνεις; Λέει τίποτα μεμπτό; Αμα το ξανασβήσεις, εγώ να δεις τι έχω να σου γράψω για τιν νέο σου κολλητό από τα Σελήνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/10/11 19:38

    Η βαρεμένη από τα Σελήνια που είναι, να μας πει καμμιά μακακία να γελάσει το χειλάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/10/11 19:42

    Σαν δεν ντρεπόσαστε λέω εγώ... Δεν είναι βαρεμένη.Πάσχει από την ανίατη ασθένεια της εποχής. Τσαβαρίτιδα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/10/11 20:32

    σγουροπιδι έκανες καμιά περμανάντ σήμερα;
    η τις έκανε όλες η φρουτιέρα;

    πάω να τα κοπανήσω να περάσω τσέτουλα και ποιο βράδυ που θα γυρίσω μεγαλείο θα στον κάνω σαν το χουνί του μούστου

    έχεις δει χουνί του μούστου;
    ε θα δεις το βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/10/11 20:53

    20.28 Εσύ με τον πολυσκισμένο και πολυχρησιμοποιημένο κώλο, γιατί τον προκαλείς; Αφού ξέρεις ότι η δουλειά του είναι να μαζεύει στοιχεία για τον τελειωμένο. Θέλεις να του κάνεις ακόμα κακό; Τον τελείωσες.. δεν σε φτάνει; Το βράδυ θα πάρεις μια πρώτη γεύση από το νταμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/10/11 00:30

    Απαντάται και η λέξη τσέτουλας. Είναι ο τζαμπατζής, αυτός που αφήνει φέσια εκ συστήματος. Ή, όπως λέει ο Καπετανάκης στο κλασικό «Λεξικό της Πιάτσας», ο επιδιδόμενος εις την τσέτουλαν.

    χα χααααααααααα
    είμαι πολύ καλός, θα σας κάνω άλογα
    θα χλιμιντρήσετε με την πάρτη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/10/11 08:44

    σήμερα που είναι η συγκέντρωση για τα αυθαίρετα να κληθεί επειγόντως ο κ Τραυλός (θεέ μου συγχώρα με)να μας πει πως έκανε το σπίτι του μη δασικό αν και είναι μέσα στο δάσος, μήπως γλυτώσουμε και μεις που δεν έχουμε όχι πεύκα αλλά ούτε πουρνάρι.
    ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΗΡΥΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/10/11 01:45

    Μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια με τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες αναφορές στον Τραυλό.
    Τι είναι ρε ρεμπεσκέδες;
    Όταν σας στήριζε με νύχια και με δόντια προεκλογικά και στην ουσία σας έδωσε τη Δημαρχεία, ήταν καλά;
    Τότε δεν τον βρίζατε.
    Τώρα γιατί τον βρίζετε;
    Μήπως γιατί βρισκόσαστε σε έμμισθη διατεταγμένη υπηρεσία;
    Προφανώς ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος3/10/11 11:44

    Με την Μπεγνη κατι τρεχει ειναι πολλα τα λεφτα, και μυνηση εχει γινει ξερει κανεις κατι. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/10/11 17:42

    ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!!
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ (ΤΗΛ) ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΝΟ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.