Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Αυγ 2015

ΓΥΑΛΑ για αυθεντικό λαϊκό - νησιώτικο γλέντι τον 15Αύγουστο είσοδος ελεύθερη

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ! ΜΠΥΡΑ 1,50 ευρώ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ 1,50 ευρώ διάφοροι μεζέδες! ΓΛΕΝΤΙ μέχρι ΠΡΩΙΑΣ

60 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/8/15 09:16

    Πλήρης απαξίωση των δημοτικών κοινοτήτων



    Ιδιαίτερα τεταμένες φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις της δημοτικής αρχής και προσωπικά της δημάρχου με τις δημοτικές κοινότητες. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού από την πρώτη στιγμή της εκλογής της, η δήμαρχος κατέστησε λόγω και έργω σαφές ότι ο ρόλος των δημοτικών κοινοτήτων θα ήταν απλά διεκπεραιωτικός χωρίς ουσιαστικά καμία αρμοδιότητα , χωρίς δυνατότητες παρέμβασης, χωρίς πόρους και χωρίς μέσα. Χαρακτηριστικά, στην κοπή της πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, αρχές του 2015, η δήμαρχος, απευθυνόμενη με περισσή αυστηρότητα στους κοινοτικούς συμβούλους, τους τόνισε «να μη ζητάνε πολλά» διότι χρήματα δεν υπάρχουν. Η συγκεκριμένη Κοινότητα από τότε περιορίζεται σε θέμα που αφορούν έγκριση αδειών καταστημάτων. Καμία πρόταση, κανένα θέμα που να αποσκοπεί στην ανάπτυξη του τόπου.

    Αν τώρα στη συγκεκριμένη φιλοσοφία προσθέσουμε και τη μόνιμη δικαιολογία – επωδό «δεν έχουμε προϋπολογισμό!», αντιλαμβάνεται κανείς γιατί οι δημοτικές κοινότητες έχουν εντελώς εγκαταλειφθεί.
    Πριν μερικά χρόνια ο τότε πρωθυπουργός, νομίζω ο Καραμανλής, δεν είχε εμφανιστεί στη Βουλή για έξι μήνες και όταν επιτέλους τον Ιούνιο εμφανίστηκε, ο Αλ. Αλαβάνος από μικροφώνου τον προσφώνησε ως εξής «Κατ΄ αρχάς, κ. πρωθυπουργέ, ευτυχές το νέον έτος!» Το θυμήθηκα όταν κάποιος μου θύμισε πως τα Αμπελάκια, ο πρώην μικρός δήμος του νησιού, έχει να δει την κ. Νάννου από το χειμώνα! Αν επισκεπτόταν που και που το πρ. δημαρχείο Αμπελακίων, πιθανόν η δήμαρχος να γνώριζε, για παράδειγμα, ότι το υλικό από την …παρ΄ ολίγον ανακύκλωση είχε καταλήξει εκεί, πιθανόν και να την ενοχλούσε (αφού δεν ενοχλούσε κανέναν άλλον) και να το μάζευαν, πριν ασχοληθούν οι «Ανατροπές» με το θέμα, αντί εκ των υστέρων να τα βάζει με τους συνεργάτες της.
    Τα Σελήνια έχουν εγκαταλειφθεί παντελώς στην τύχη τους. Σκουπίδια και λόφοι με χόρτα στους κεντρικούς δρόμους, σκοτάδι σε κάποια κομμάτια της παραλίας, από πέρσι μέχρι φέτος δεν έχει μπει μια πέτρα πάνω στην άλλη.
    Αν πούμε για το Αιάντειο; Εκεί ό,τι γίνεται οφείλεται αποκλειστικά στις φιλότιμες προσπάθειες της προέδρου και των συνεργατών της; Γιατί ακυρώθηκε η τελετή έναρξης στα Αιάντεια; Ποιοι υπονομεύουν το έργο της κοινότητας; Τι μέσα και τι πόροι έχουν δοθεί στην κοινότητα μέχρι σήμερα για να κάνουν τη δουλειά τους; Πόσοι υπάλληλοι; Μιλάμε για μια τεράστια σε έκταση περιοχή εν μέσω καλοκαιριού που έχει αφεθεί στο έλεός της!
    Οι πολίτες, όπως είναι φυσικό διαμαρτύρονται, οι πρόεδροι των κοινοτήτων μεταφέρουν τις διαμαρτυρίες αυτές αλλά … φωνή βοώντος! Μόνο στα πανηγύρια εμφανίζεται ο επίσημος δήμος για να καθαρίσει γύρω – γύρω για τα μάτια!
    Οι προεκλογικές δεσμεύσεις της κ. Νάννου που τόνιζε και ξανατόνιζε ότι οι κοινότητες θα συμμετέχουν ενεργά στη διοίκηση, προωθώντας τα θέματα που τις αφορούν, αποδεικνύονται προεκλογικά βαρελότα. Δεν είναι ο προϋπολογισμός το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει σχέδιο, όραμα και διάθεση για συνεργασία. Οι κοινότητες αντιμετωπίζονται περίπου σαν φτωχοί συγγενείς, ωσάν να μην υπάρχουν. Μαζί με τις κοινότητες, όμως, απαξιώνονται και τα κοινοτικά συμβούλια και οι πρόεδροι και σύμβουλοι της κ. Νάννου, οι οποίοι ωστόσο οφείλουν κάποτε να αντιδράσουν! Κι επιτέλους, ας αποφασίσουν πού λογοδοτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/15 17:09

      NA KANOUME TZAMI STI SALAMINA STI FANEROMENI NA FEROUME METANASTES NA DOULEPSOUN KAI TA ELLINOPOULA NA PERNOUN NARKOTIKA KAI KAROTA

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/8/15 09:22

    Αν πούμε για το Αιάντειο; Εκεί ό,τι γίνεται οφείλεται αποκλειστικά στις φιλότιμες προσπάθειες της προέδρου και των συνεργατών της; Γιατί ακυρώθηκε η τελετή έναρξης στα Αιάντεια; Ποιοι υπονομεύουν το έργο της κοινότητας; Τι μέσα και τι πόροι έχουν δοθεί στην κοινότητα μέχρι σήμερα για να κάνουν τη δουλειά τους; Πόσοι υπάλληλοι; Μιλάμε για μια τεράστια σε έκταση περιοχή εν μέσω καλοκαιριού που έχει αφεθεί στο έλεός της!
    ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ:
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ (ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ.ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΚΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΤΑΦΕΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ Μ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;;;;;;;;;;;;;
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/15 09:47

    ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ κ.ΜΑΡΙΑ Δ. ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΣΥΝΗ ...ΣΧΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/15 10:01

      Tα βάζετε πάντα με την κυρία Δημητριάδου. Τουλάχιστον εκείνη προσπαθεί. Εσείς τι κάνετε;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/15 10:33

      ΟΤΙ ΤΑ ,,ΒΑΖΩ,, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ κ.Μ.Δ. (ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΑΔΡΑΝΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.(ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΄΄ΔΙΚΑ ΜΟΥ΄΄ ΘΑ ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ?/ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΆΥΤΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/15 15:15

      ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ Δ,Μ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!
      { ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΣΥΝΗ } { ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ;
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΗ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/8/15 15:21

      (ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑ ΄΄ΔΙΚΑ ΜΟΥ΄΄ ΘΑ ...ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ


      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ;;;;;;;;ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ
      ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΡΓΟ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ .ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ,ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗ (ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ) ΑΛΛΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Δ.Μ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/8/15 16:21

      ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ...ΕΙΡΩΝΕΥΘΕΙΣ (ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΜΕ ΤΗΝ ...ΦΩΤΟΓΕΝΕΙΑ. ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; EΓΩ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ (΄΄...ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗ...΄΄ ΚΑΙ ΟΧΙ ΄΄ΚΡΙΤΙΚΗ΄΄)...ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ;;; ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/8/15 00:05

      Παροιμίες και φράσεις παροιμιώδεις

      «Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα» (Με την καλή έννοια της παροιμίας ,όχι ότι είστε αυτό που λέει η παροιμία)
      Συχνά δυο άνθρωποι μαλώνουν μεταξύ τους για ξένες υποθέσεις.

      Έτσι κάνετε και εσείς .Σας ευχαριστώ και τους δύο τον καθένα για τον δικό του λόγο .Όμως σταματήστε γιατί δεν προλαβαίνω να φτερνίζομαι
      Το άν έχω προσφέρει & προσφέρω έργο μία επίσκεψη στον Σύλλογο μου, & στο Νεκροταφείο Αιαντείου θα σε πείσει να ρωτήσεις τον ΌΠΟΙΟ ΔΗΠΟΤΕ πως ήταν & πως έγιναν & τα δύο μετά την απουσία μου..Μη πείς πάλι όπως ποιο πάνω ότι προβάλλω τον εαυτό μου ,Που τώρα ναί εγώ τον προβάλλω αφου εγω γράφω.Συ με αναγκάζεις ,κάνε κάτι & εσύ και άσε τα παχιά λόγια.τα μεγάλα. Από λόγια έχουμε χορτάσει Έργα έχεις να μας δείξεις;;;;
      Δημητριάδου Μαρία

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/8/15 08:05

      KYΡΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΄΄ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ΄΄, ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ:<< TΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΘΕΛΕΙ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ>>.ΕΤΣΙ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ.Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΕ ΕΔΩ. ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ...ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/8/15 08:07

      ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ΄΄Ψεύτης΄΄

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος10/8/15 18:22

      ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΔΟΥΡΙΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΙΚΟ !!

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος10/8/15 23:44

      ΜΑΡΙΑ,ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΄΄ΨΕΥΤΗ΄΄.ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΛΕΟΝ.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος11/8/15 10:14

      ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ''ΨΕΥΤΗ'' ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΤΑΠΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ;
      ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ!!!!
      ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΌΛΟΣ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος11/8/15 19:49

      ΜΑΡΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ κ. ΜΑΡΙΑ) ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ(ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ). ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΦΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΄΄ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ΄΄. ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ. ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. Η ΜΠΑΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΤΙ ΄΄Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ΄΄. Ψεύτης΄΄

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος12/8/15 00:38

      ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ;;;;;;;;;;ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ;( Είναι άνανδρο να χτυπάς πισώπλατα / να συκοφαντείς, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία. ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΠΟΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ .ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ .ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.ΑΣΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ!! [ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ΄΄]
      Εάν μια φορά λυπηθείς που μίλησες, εκατό φορές θα μετανιώσεις πως έμεινες σιωπηλός
      Πολλές φορές λυπήθηκα για αυτά που είπα, άλλα ελάχιστες φορές μετάνιωσα που δεν κράτησα τη σιωπή.
      Μερικές φορές μέσα από τη λογομαχία γεννιέται η αλήθεια,
      Ανάμεσα στο ψέμα και την αλήθεια υπάρχει η διέξοδος της σιωπής.
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ.'' ΨΕΥΤΗ''

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος12/8/15 07:45

      k.Μαρία, δέχομαι τη συγνώμη σου, με μια και μοναδική προυπόθεση:Να παραδεχθείς ότι ο πιό πάνω ...ανώνυμος είσαι εσύ.΄Οχι βέβαια ότι υπάρχει κάποια αμφιβολία επ΄αυτού, αλλά να ξέρω ρε παιδί μου σε ποιόν δίνω ΄΄άφεση αμαρτιών΄΄

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος12/8/15 23:42

      MAΡΙΩ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος13/8/15 00:21

      Εγω δεν έκανα τίποτα, σε κανένα για να ζητήσω ,συγνώμη Εγω δεν έβρεξα κανένα για να τον κάνω΄΄ ΜΟΥΣΚΕΜΑ'' Μόνοι τους τα γράφουν ,μόνοι τους μαλώνουν για μένα. Τιμή μου που ασχολούνται με μένα .Αλλά & το συγνώμη του φίλου-η φίλης είναι ειρωνευτικό ,Και ποιος είσαι εσύ που αν ήμουν εγω!!!! θα μου έδινες ''άφεση αμαρτιών'' Εκτός απο γιατρός ,που συστήνεσαι κάνεις & χρέη Παπά τώρα;;;;;;;;;;
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος13/8/15 08:36

      ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ. ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ) ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΑ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΄΄ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ΄΄. ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ...ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGS (OΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ,-ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ...ΣΤΟΧΟΣ-) ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΣΤΑ...΄΄ ΥΠΟΛΟΙΠΑ΄΄
      ΥΓ: ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ΄΄ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΟ΄΄, ΑΛΛΑ ΄΄ΕΙΡΩΝΙΚΟ΄΄.

      Διαγραφή
    18. Ανώνυμος13/8/15 14:47

      Αυτό βρήκα ,& είδα ότι υπάρχει λέξη ειρωνευτικό

      [[ηλιουγεννα η μερα της γαλαξιακης μας δικαιοσυνης - ESOTERICA.gr ...
      www.esoterica.gr/forumS/pop_printer_friendly.asp?TOPIC_ID=11735
      12 Μαρ 2014 - ...ναι παντα με φειδω γραφω στο Διαδικτυο της Αποστασιας που μας φιλοξενει ... Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω, πως όντως οι Ναοί είναι δύο. ..... ότι μύθος σημαίνει ιστορία και γιαυτό και έχουμε και τη λέξη ΠΑΡΑ- του μύθου παραμύθι. ...... απενατι ειρωνευτικο στους ""θεους"" εννοειται του εκπτωτους ..χμμμ.}}
      ΄'Αλλαξες γνώμη;;;;;;;;
      Δημητριαδου Μαρια

      Διαγραφή
    19. Ανώνυμος13/8/15 16:15

      Αν κατάλαβα καλά επικαλείσε κάποια φράση που βρήκες στο διαδύκτιο,στην οποία περιείχετο η λέξη ΄΄ειρωνευτικό΄΄ και την είχε χρησιμοποιήσει κάποιος. Αν όντως είναι έτσι,νομίζω ότι η πηγή σου στερείται σοβαρότητας. Επειδή στο παρελθόν δεν έχεις εκφραστεί θετικά για το εύρος των γραμματικών σου γνώσεων και μάλιστα στην ορθογραφία ( έτσι δεν είναι;) θα ήθελα να επανέλθω επ΄αυτού σε λίγο. ΄Oμως, γιατί η απάντησή σου περιορίστηκε μόνο σ΄αυτό; Να υποθέσω ότι στα άλλα συμφωνείς μαζί μου; Αν ναι, δεν σε νοιάζει που ο τρόπος σου,ο κακός σου τρόπος γραφής ΄΄αναγκάζει΄΄ κάποιους πολλές φορές να στρέφονται εναντίον σου;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/8/15 10:00

    Πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να δράσουμε ανάλογα. Ο ρόλος του Δήμου πλέον είναι μόνο εισπρακτικός. Οι υποσχέσεις στις κοινότητες παρέμειναν προεκλογικά φούμαρα. Οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν απλά χειραγωγήθηκαν για να συλλέξουν ψήφους και τίποτα άλλο. Τα επόμενα 4 χρόνια τα πράγματα θα χειροτερεύουν περισσότερο. Πόσο ακόμα; Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει πάτος, ελεύθερη πτώση στο χάος. Οσοι συνεχίζουν να κάνουν τα στραβά μάτια επειδή είναι βολεμένοι θα κριθούν στις επόμενες εκλογές. Λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/8/15 12:28

    Είμαι μία απαυτές που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ψηφίζοντας την κυρία Νάννου καταψήφισα τον κύριο Τσαβαρή και αυτό το λάθος (το κατάλαβα εκ των υστέρων) το έκανα για δύο λόγους:
    Πρώτον επειδή ποτέ δεν είχα μάθει (ίσως και με δική μου ευθήνη)το πραγματικό έργο που έκανε ο προηγούμενος δήμαρχος καί
    Δεύτερο πίστεψα στα όσα έλεγε αλλά και κατά καιρούς έγραφε η κουλουριώτησα σημερινή δήμαρχος
    Δυστηχώς ή ευτυχώς μετά από ένα χρόνο διοίκησης κατάλαβα πόσο μεγάλο λάθος έκανα και γιαυτό θέλω ζητήσω συγνώμη από το νησί μου που σαν γνήσια κουλουριώτησα λατρεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/15 14:13

      Γιατί λυπάστε και διαμαρτύρεστε κυρία μου; Η Δήμαρχος μας η κυρία Νάνου κατάφερε σε λιγότερο από ένα χρόνο να κάνει δύο μηνύσεις του Τσαβαρή. Μία για την εκκλησία στα Αμπελάκια και μία για το Φλαμίγκο. Κι αν του κάνει και την μήνυση για την WIND που έχει και ομόφωνη απόφαση του ΔΣ .... 3 μηνύσεις !!!!!!
      Ξέρετε τι κατόρθωμα είναι αυτό μέσα σε ένα χρόνο να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της πενταετίας;
      Αναλογιστείτε κυρία μου το μέγεθος των δυνατοτήτων και ικανοτήτων της συγκεκριμένης Δημάρχου να καταφέρει να κάνει 3 μηνύσεις στον πολιτικό της αντίπαλο μέσα σε ένα χρόνο.
      Τι άλλο θέλετε από την Δήμαρχο μας;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/15 17:48

      Τι λες ρε κατακαημένε (Ανώνυμος9/8/15 14:13)
      Ποιος είσαι ρε που μας πληροφορείς εσύ για τόσο "σοβαρά" πράγματα;
      Που είναι η φουκαριάρα; Γιατί δεν έβγαλε μέχρι σήμερα (ένα χρόνο μετά) ένα ΔΤ να μας ενημερώσει επίσημα για τις μηνύσεις;
      Άσε που και οι δυο υποθέσεις είναι για κλάματα και να δω μετά την αθώωση Τσάβες που θα κρύψετε την ανυπαρξία σας για τις αγωγές που θα ακολουθήσουν.

      Για λύσε μας όμως μια απορία; Τι είναι αυτό που την κράτησε και δεν προέβη ακόμα σε μήνυση μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για την απάτη των κινητών τηλεφώνων;

      Γνωρίζεις λαλίστατε φίλε μου πως αυτό από μόνο του είναι παράβαση καθήκοντος;

      Τι είδους συμβιβασμός είναι αυτός και με ποιόν; Γιατί με τον Τσάβες δεν είναι! Με ποιόν λοιπόν διαβουλεύεται και τι θέλει να αποκρύψει;

      Τελειώνοντας καλέ μου ανώνυμε ένα χρόνο τώρα, δεν της έφτασε να βρει τα "κλεμμένα" και να τον στείλει στον εισαγγελέα με σοβαρές κατηγορίες; Αυτή δεν είναι που χρόνια τώρα κλέφτη τον ανέβαζε κλέφτη τον κατέβαζε;

      Μια και δεν του βρήκε ΤΙΠΟΤΑ το φαντάζεσαι πως καλύτερο χορηγό δεν θα μπορούσε να βρει ο Τσάβες για τις επόμενες εκλογές;

      Τώρα τι σου λέω ε; Που κατέχεις εσύ απ' αυτά;

      Άσε που η λαίλαπα Ρούλα Νάννου και των παραθεσμικών που την συντροφεύουν δικαιώνουν τον Τσάβες με τον καλύτερο τρόπο μια και οι συγκρίσεις πλέον είναι μοιραίες.

      Δεν σου γράφω άλλα γιατί αντιλαμβάνομαι πως σε στεναχωρώ, μα μήπως σεις δεν μας στεναχωρήσατε που μας κάνατε κοψοχέριδες στα γεράματα;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/15 18:59

      Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε (ας με αποκαλείς εσύ κατακαημένο) μόνο για την μη έκδοση Δελτίου Τύπου για τις μηνύσεις στον Τσάβες, προκειμένου να γίνει γνωστό το τεράστιο έργο της Δημάρχου μας. Είναι γεγονός ότι στο μόνο που χωλαίνουμε είναι το Γραφείο Δημάρχου και το Γραφείο Τύπου.
      Για την WIND δεν ξέρω τι υπαινίσσεσαι, αλλά να είσαι σίγουρος ότι το ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ !
      Για τα άλλα όμως που λες έχει μεγάλο άδικο και το άδικο να ξέρεις δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο διάβολος.
      Τι μας νοιάζει φίλε η καθαριότητα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Ιατρείο, το Φροντιστήριο, οι δρόμοι, οι λακκούβες ;
      Εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι ο Τσαβαρής.
      Να αποδείξουμε αυτά που λέγαμε κι επειδή δεν βρήκαμε τίποτα πιάσαμε την εκκλησία, το Φλαμίγκο και την WIND.
      Εσύ τι ζόρι τραβάς;

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/8/15 14:17

    Ρε καψούρη ιδιαίτερε της θεσμικής και αντιζηλε του παραθεσμικου,η κονόμα στα παιχνίδια είναι 50-50?????????
    ή ο αέρας απο τα παραπάνω τετραγωνικά που έχετε κάνει κατάληψη???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/8/15 16:28

    ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕ ΠΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ; ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΚΟΜΑ; ΘΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ! Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΙΡΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/15 20:15

      Αδελφέ, 9/8/15 16:28
      Έχεις κολλήσεις με την "μπάλα" εδώ γίνεται το έλα να δεις και το κάτσε να ακούσεις και εσύ κόλλησες με τον άντρα της Μαρίας;
      Μια μόνο σκέψη μου γεννάται, είσαι εκ των "έσω" και κάτι σε εχει ενοχλήσει εξου και τα χτυπήματα κάτω από την μέση στην Μαρία.
      Σοβαρευτείτε και κάντε κάτι στην δήμαρχό σας που καθημερινά βουλιάζει αβοήθητη έλεος πια λυπηθείτε το νησί που ακούμπησε σε σας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/8/15 21:39

    ρε πηγαινεται για κανενα μπανιο με τον τζιμπλη στην φανερωμενη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/8/15 00:32

    Ανώνυμος4/8/15 15:54
    Αριθμός Απόφασης :238/ 2014
    5
    ο
    Ημερήσιας Διάταξης Θέμα: Παραχώρηση στην ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ Δημοτικών χώρων για
    πλήρη χρήση, εκμετάλλευση & διαχείριση για τα έτη 2014 -2015 & 2016 σύμφωνα με το
    άρθρο 185 παρ. 2 του Ν.3463/2006.
    Συνεχίζεται η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και η Πρόεδρος εισηγείται το θέμα
    που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη και αφορά την «Παραχώρηση στην
    ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ Δημοτικών χώρων για πλήρη χρήση, εκμετάλλευση & διαχείριση για τα έτη
    2014 -2015 – 2016 σύμφωνα με το άρθρο 185 παρ. 2 του Ν.3463/2006» και υποβάλλει στο
    Σώμα την εισήγηση της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ που έχει ως εξής:

    Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η
    Παρακαλούμε να μας παραχωρήσετε τους παρακάτω Δημοτικούς χώρους ,
    με πλήρη χρήση, εκμετάλλευση και διαχείρισή τους για την ανάπτυξη των
    δραστηριοτήτων μας που σκοπό έχουν την ανάδειξη του Πολιτισμού και την
    προστασία του Περιβάλλοντος του νησιού μας :
    1.- Κ/Χ στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας (κιόσκι - πολυχώρος).
    2.- Ευριπίδειο Θέατρο
    3.- Πάρκο Παλουκίων
    4.- Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
    5.- Πλατεία Ηρώων
    6.- Πλατεία 17ης Νοεμβρίου (Μπόσκου)
    7.- Αίθουσα Δημητρίου Μπόγρη
    8.- Δημοτικό Κυλικείο
    9.- Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων αύλειου χώρου 2ου
    Δημοτικού Σχολείου
    Σαλαμίνος.
    10.- Πλατεία Αιαντείου
    11.- Αίθουσα Μελίνας Μερκούρη (Σελήνια)
    12.- Πέτρινο Θεατράκι Σεληνίων
    13.- Πλατεία Αγίου Νικολάου (Σελήνια)
    14.- Πλατεία 25ης Μαρτίου (Αμπελάκια)
    15.- Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου (Αμπελάκια)
    16.- Πλατεία Φοίνικα (Συνοικισμός)
    Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στην Δήμαρχο η οποία προτείνει από τους παραπάνω
    χώρους που ζητήθηκαν από την ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ να παραχωρηθούν με πλήρη χρήση,
    εκμετάλλευση και διαχείρισή τους τα εξής :
    1.- Κ/Χ στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας (κιόσκι - πολυχώρος).
    2.- Ευριπίδειο Θέατρο
    3.- Αίθουσα Δημητρίου Μπόγρη
    4.- Δημοτικό Κυλικείο
    5.- Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων αύλειου χώρου 2ου
    Δημοτικού Σχολείου
    Σαλαμίνος.
    Οι υπόλοιποι χώροι που αναφέρονται δεν παραχωρούνται για πλήρη χρήση, εκμετάλλευση
    και διαχείριση από την ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ
    Θα παραχωρείται κατόπιν αιτήματος το οποίο θα αξιολογείται.
    Κατόπιν πήρε τον λόγο ο Δ.Σ. κ. Τσαβαρής Ιωάννης ο οποίος συμφώνησε με την
    πρόταση της Δημάρχου προτείνοντας όμως να μην περιλαμβάνεται στους παραχωρηθέντες
    χώρους στην ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ η Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων αύλειου χώρου του 2ου Δημοτικού
    Σχολείου Σαλαμίνας .Οι υπόλοιποι χώροι που αναφέρονται δεν παραχωρούνται για πλήρη χρήση, εκμετάλλευση
    και διαχείριση από την ΠΟ.ΠΕ.ΣA
    ΑΠΟΨΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟ.ΠΕ.ΣΑ ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΠΑΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΗΝΙΩΝ ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΑΠΟΨΕ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ;;;;Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/8/15 00:52

    Ανώνυμος9/8/15 21:18
    Επειδή έχουμε όλοι μάτια και βλέπουμε, το φετινό καλοκαίρι επί δημαρχίας Νάννου δεν έχει καμία σχέση με το περσινό της δημαρχίας Τσαβαρή που είχαμε ψοφήσει στη βρώμα και τη χολέρα. Το ότι η καθαριότητα είναι υποφερτή αυτό οφείλεται στη τσέπη της δημάρχου επειδή θέλει να κρατήσει το δήμο ανοιχτό και ζωντανό. Αν σε κάποια στιγμή σταματήσει να βάζει το χέρι στη τσέπη της που πολύ φυσικό είναι, τότε αλίμονό μας, θα μας φάει η ... μαρμάγκω, η βρώμα και η δυσωδία. Ο Θεός κάτι ήξερε που μας έσπρωξε όλους τη δεύτερη κυριακή και ψηφίσαμε μονοκούκι Νάννου.

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΑΘΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ .ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ .ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ!!!ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ ΤΡΕΛΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ. ΟΝΕΙΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ???ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ Η ΒΡΩΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/15 09:08

      Παραθεσμικέ 0:52,είναι γνωστό σε όλους ότι ο σημαντικότερος λόγος για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στή καθαριότητα ΜΟΝΟ τον Ιούνιο του 2014 οφείλεται και το ξέρεις ότι ο Τσάβες ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κοινοποιήση τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις απόλυσης σε περίπου 40 εργαζόμενους στη καθαριότητα .Ποτέ όμως στη θητεία Τσαβαρή δεν υπήρξε αυτό το χάλι παρά του ότι εσείς κάνατε σε πρώτη φάση ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ αυξήσεις στα τέλη 50%,ενώ ο Τσάβες ούτε 1 €,επίσης τα χρήματα αυτά τα εισπράτετε ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ από τον Σεπτέμβρη του 2014 και όχι από το Γενάρη του 2015.
      Και κάτι ακόμη ρε χοντρολαμόγιο, χωρίς το σταθμό μετεφόρτωσης που έφτιαξε με τους συνεργάρες του ο Τσάβες τι καθαριότητα θα είχαμε??????? και αφού κατά τη φουκαριάρα ήταν και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ γιατί απατεώνα τον χρησιμοποιείς??????
      Όσο γιά την τσέπη της δημάρχου πίστεύω,να μην πιστεύεις ότι είμαστε τόσο μακάκες?????????
      Ρε χοντρολαμόγιο οι .......βοήθειες με τις απευθειας μέσω Λ.Τ,τα λεφτά του Ευρ θεατρ,το μηνιάτικο από τα ...υγρά,οι ...χορηγίες της ΖΗΤΑ ΦΑΤ,οι προστάντζες απο τη γραφική ύλη ,κλπ κλπ που πάνε??????????????
      Ρε εδώ μέχρι στο μοναστήρι της Φανερωμένγς έφτασε η χάρη σου και δεν ντρέπεσε........
      Όσο για το μονοκούκι της δευτερης κυριακής θα γίνει ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ από την πρώτη κυριακή το ΜΑΙΟ του 2019
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/15 09:16

      ΔΙΌΡΘΩΣΗ:Παραθεσμικέ 09/8/15 21:18,και όχι εσφαλμένα 00:52 19/8/2015

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/8/15 01:43

    ΦΑΣΟΥΛΗΣ -- ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK ΛΑΜΟΓΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/8/15 09:12

    ρε πηγαινεται για κανενα μπανιο με τον τζιμπλη στην φανερωμενη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/8/15 14:39

    ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ WIND??????????
    ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ????????
    Ή ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ???????????
    ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/8/15 15:36

    ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ή ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;
    ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ή ΜΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ;
    ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΠΑΡΕΤΕΙΤΕ;
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΒΑΡΗ;
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟΣ;
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙΚΟ;
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΟΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ) ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΡΟΥΛΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/8/15 15:45

    Λασπολόγε παραθεσμικέ τι έγινε με την wind????????
    Που είναι όλα αυτά που μας έλεγες??????
    Μιχαλάκη υιέ τα ξεχάσατε??????
    Λέγατε παραμύθια???????
    Ή,Ή,Ή ισχύουν αυτά που ακούγονται?????????
    Γιατί αν ισχύουν θα φάτε γιούχα που θα πάει σύννεφο,ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/8/15 16:25

    ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΦΑΣΟΥΛΗ --- ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΓΙΑ 1800 ΕΥΡΩ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΕΓΙΝΕΣ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ ... ΑΚΟΥ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ
    300 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΠΙΤΙ .....Η ..Η 500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΠΡΟΝΟΙΑΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/15 16:33

      ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΦΑΓΑΝΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ ...
      ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
      ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/8/15 21:37

      ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΗΣ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΠΟΥ ΚΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΗ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/8/15 22:18

      ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΤΟΥΝ!!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ Ο ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΘΕΣΜΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ !!ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΧΑΣΜΟ!!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος10/8/15 17:27

    Είναι πιο ηλίθιοι και από τους ηλίθιους γιατί η θεσμική έλεγε όλα αυτά τα χρόνια στο οαραθεσμικό οτι η οικονομική διαχείρηση στο δήμο είναι "ένα συρτάρι λεφτά πού ο δήμαρχος τα κάνει ότι θέλει".
    Γιαυτό θόλωσε το μάτι του παραθεσμικού και είπε "τα ρέστα μου".
    Τώρα λοιπόν που κατάλαβε τι γίνεται και ότι θεσμική του έλεγε π@π@ριές, κυνηγάει..... μέχρι τα σπουργήτια μπας και ρεφάρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/8/15 18:28

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/8/15 21:07

    τσαβαρή γράφεις γράφεις και κανένας δεν σου απαντά ,σε έχουν γραμμένο στα παπάρια τούς και δεν τούς αφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/8/15 22:58

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ : ΤΟ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2014 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2019 ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/8/15 23:07

    Η WIND ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΗΝΑΚΟ.ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
    ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/8/15 13:24

    Χθές στη συναυλία του Μαζωνάκη η δήμαρχος γιουχαήστηκε έντονα από τους θεατές
    Τι το ήθελες κυρά μου να τους πείς ότι θα εγκριθεί ο προυπολογισμός?????
    Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι απο τον άλλο μήνα θα ξεκινήσει η διαδικασία για τον προυπολογισμό του 2016??????????
    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/15 13:56

      Καλά μω δημαρχίνα μας τα χεις παίξει τελείως; Πήγες μω μανάρα στη συναυλία του Μαζωνάκη να τους λες για προϋπολογισμό; Ληγμένα παίρνεις; Ποιο προϋπολογισμό μανάρα μου του 2015; και το θεωρείς επιτυχία που θα σου εγκριθεί - λέμε τώρα αν - μετά από ένα χρόνο; Ασε τον προϋπολογισμό του 15 πάει αυτός πέταξε και κοίταξε να μην κάνεις τις ίδιες μαλακίες στον προϋπολογισμό του 16

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/8/15 15:22

      ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΕΠΕΣΕ ΟΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος11/8/15 15:42

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/8/15 09:00

    ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΔΑΛΦΕ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΑΝΑΙ ΡΕΖΗΛΙ.
    ΑΦΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ??????????
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΡΗΤΟΡΑΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13/8/15 22:02

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ & ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ SALAMINA PRESS
    Το γράφω & εδώ ,γιατί εκεί θα μου το σβήσει.

    Είσαι απαράδεκτος κύριε διαχειριστά .Θα ήθελα εάν είσαι σωστός να μου πεις το λόγο που σβήνεις τις δικές μου μόνο απαντήσεις ; Το θεωρείς αυτό εσυ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ;;;;;;;



    Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
    Αναφέρεστε, ότι διατηρείται το δικαίωμα να διαγράφετε τα συκοφαντικά σχόλια Αυτό ισχύει μόνο για μένα ;που γράφω επώνυμα;;;η υβριστικά σχόλια είχα πουθενά υβριστικό σχόλιο .Αντι να σβήσεις του ανώνυμου που συκοφαντεί ,& βρίζει εμένα σβήνεις τα δικά μου Αυτό λέγεται αντικειμενική δημοσιογραφία;;;;;;
    ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/8/15 00:00

      ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ...

      Διαγραφή
  26. Ανώνυμος14/8/15 00:57

    ΝΟΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΜΠΛΟΚ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΒΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΤΕ;
    Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΣΒΥΝΟΥΜΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος14/8/15 08:04

    KYΡΙΑ ΜΑΡΙΑ Δ.(00.57), ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ; ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος14/8/15 10:22

    Αντε ΜΑΡΙΩ,δεν εχεις αναγκη την κουρτινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.