Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Αυγ 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας ματαίωση συναυλίας Βανδή και Γιώργου Παπαδόπουλου

Μετά από την χαμηλή ζήτηση εισιτηρίων, που διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της 20ήμερης προπώλησης, για τη μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Παπαδόπουλου, που οργανώθηκε από το Κοινωνικό Ιατρείο Σαλαμίνας και την ανθρωπιστική οργάνωση «Στάση Ζωής» για την 11η Αυγούστου στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας, αποφασίστηκε σήμερα η ΜΑΤΑΙΩΣΗ της συναυλίας για την αποφυγή περαιτέρω θετικών ή αποθετικών ζημιών που ενδεχομένως θα προέκυπταν από την πραγματοποίησή της.
Και αυτή τη φορά, οι κάθε λογής αρμόδιοι, για τους δικούς τους λόγους, φρόντισαν να υπονομεύσουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Σαλαμίνας, επιτρέποντας να πραγματοποιηθεί, ξαφνικά, άλλη μεγάλη συναυλία γνωστού και καταξιωμένου καλλιτέχνη, μια μέρα πριν, από την από διμήνου και πλέον προγραμματισμένη, συναυλία του Κοινωνικού Ιατρείου.

Αυτούς τους, κάθε λογής, αρμόδιους που επικαλέστηκαν ως δικαιολογία τα λιγοστά χρήματα που θα εισέπραττε ο Δήμος Σαλαμίνας από την παραχώρηση του Ευριπίδειου Θεάτρου αλλά και την άγνοια του προγράμματος εκδηλώσεων του Θεάτρου, επιτρέποντας να πραγματοποιηθεί η άλλη συναυλία μια μέρα πρίν από την συναυλία του Κοινωνικού Ιατρείου, τους παραδίδουμε στην χλεύη των Σαλαμινίων, γιατί μόνο αυτή τους αρμόζει.
Τους παραδίδουμε όμως και στην κρίση των 4.000 και πλέον, εξυπηρετούμενων από το Κοινωνικό Ιατρείο σε μηνιαία βάση,ανέργων, απόρων, και ανασφάλιστων συμπολιτών μας. Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015, εξασφαλίστηκαν 200 φιάλες αίματος, διανεμήθηκαν σχεδόν τρείς τόνοι φάρμακα και πραγματοποιήθηκαν δωρεάν περισσότερα από 70 σοβαρές επεμβάσεις σε νοσοκομεία.
Βεβαίως ο Δήμος Σαλαμίνας καλύπτει το ενοίκιο και τα άλλα έξοδα του χώρου (ηλεκτρικό, νερό, τηλέφωνο) όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Ιατρείο. Καλύπτει ακόμη, ο Δήμος Σαλαμίνας, όποτε αυτό είναι δυνατό, και τα μεταφορικά έξοδα των φαρμάκων που φτάνουν στην Σαλαμίνα από τα Κοινωνικά Ιατρεία όλης της Ελλάδας.
Αλλά ο Δήμος Σαλαμίνας δεν καλύπτει -και δεν μπορεί να καλύπτει- τα αναλώσιμα του Κοινωνικού Οδοντιατρείου, σχεδόν 1.000 ευρώ ανά μήνα, ούτε τα έξοδα μετάβασης των άπορων ασθενών στα νοσοκομεία και διάφορα άλλα έξοδα.
Αυτές και άλλες πολλές, αδίρητες, ανάγκες, που ως σήμερα καλύπτονται εκ των ενόντων, από τους εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου, θα κάλυπταν τα έσοδα της συναυλίας που είχε προγραμματιστεί για την 11η Αυγούστου.
Αυτή την προσπάθεια υπονόμευσαν οι αρμόδιοι που επέτρεψαν ξαφνικά την πραγματοποίηση της άλλης συναυλίας, μια μέρα πριν, από την συναυλία του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Σαλαμίνας.

Εμείς τους … ευχαριστούμε!
Εσείς … δοξάστε τους!
*Ευχαριστούμε θερμά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Λένη που επέτρεψε, χωρίς δεύτερη σκέψη, την χρήση των χώρων του Λιμενικού Ταμείου για την ανάρτηση των προωθητικών πανώ της συναυλίας.
*Ευχαριστούμε θερμά όσους προμηθεύτηκαν ήδη εισιτήρια της συναυλίας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια μας, και τους παρακαλούμε να προσέλθουν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου και Τρίτη 11 Αυγούστου και ώρες 10:00 έως 14:00 στο Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Σαλαμίνας (Γ. Λουκά 38, πάροδος Λ. Φανερωμένης) για να τα εξαργυρώσουν. (τηλέφωνα συννενόησης: 210 4653435 και 6984464615)
Για το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Σαλαμίνας
και την ανθρωπιστική οργάνωση «Στάση Ζωής»
Έφη Ζήση

Γιάννης Γαβρίλης

63 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/15 21:21

      Σαπίλα Σύριζα: Πανηγυρίζει η Χριστοδουλοπούλου στο μπομπολο-MEGA για τους καταυλισμούς λαθρομεταναστών σε Πεδίο του Άρεως και Βοτανικό

      Οι ανίκανοι δεν είναι πάντοτε και ακίνδυνοι. Όταν, μάλιστα, η ανικανότητα τους αυτή συνδυάζεται με τις εμμονές τους στις ξεπερασμένες από τον χρόνο ιδεοληψίες τους, τότε η επικινδυνότητα φτάνει σε πολύ υψηλά σημεία, καθώς χρησιμοποιούν τις όποιες θεσμικές τους ιδιότητες για να προωθήσουν τις εμμονές τους αυτές και να «εκδικηθούν» την κοινωνία που τις είχε μονίμως περιθωριοποιήσει.
      Η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου φροντίζει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να προκαλεί το πανελλήνιο με τις εκτός τόπου και χρόνου και στερούμενες έστω και στοιχειώδους σοβαρότητας δηλώσεις της. Το νέο «χτύπημα» αφορά την ομολογία αδυναμίας διαχείρισης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στο Πεδίο του Άρεως, με τους εκατοντάδες μαζεμένους λαθρομετανάστες να έχουν μετατρέψει τον χώρο σε καταυλισμό και η «στέγασή» τους εκεί κάτω από απολύτως αντίξοες συνθήκες να έχει μετατρέψει τον ευρύτερο χώρο σε μια υγειονομική βόμβα.
      Η κυρα- Τασία δήλωσε ότι «αυτή την στιγμή, ΜΚΟ και αλληλέγγυοι καλύπτουν τα κενά τους κράτους. Χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα». Προχωρώντας ακόμη περισσότερο το σκεπτικό της είπε ότι «Το θεωρείτε πρωτότυπο να μένουν στις σκηνές στο Πεδίον του Άρεως; Στην Γερμανία έτσι μένουν οι μετανάστες»! Ούτε λίγο ούτε πολύ, η ανεκδιήγητη Χριστοδουλοπούλου δηλώνει ότι το κράτος (δηλαδή και αυτή) είναι ανίκανο να καλύψει επιτυχώς το ζήτημα των λαθρομεταναστών στο Πεδίο του Άρεως (και όχι μόνον).
      Οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι» (άλλες πονεμένες ιστορίες κι αυτές οι δύο περιπτώσεις) έρχονται εκεί, αφήνουν κάποια είδη πρώτης ανάγκης και μετά πηγαίνουν στην άνεση και την ασφάλεια των δικών τους σπιτιών, αρκετά μακριά από την πηγή των γεγονότων, αφήνοντας τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής να ζουν δίπλα στους «προσωρινά» διαμένοντες εκεί παράνομα εισερχόμενους στην Χώρα. Χώρια που τα «παίρνουν» πλουσιοπάροχα από το κράτος για να το παίζουν «ανθρωπιστές με απευθείας ανάθεση».
      Η κυρα-Τασία, μάλιστα, θεωρεί απολύτως φυσιολογικό και σύνηθες το ότι οι λαθρομετανάστες μένουν σε σκηνές, γιατί, όπως υποστηρίζει, έτσι συμβαίνει και στην Γερμανία! Βεβαίως, στη Γερμανία συμβαίνει και κάτι άλλο. Ένας εκεί βουλευτής, το ίδιο «ανθρωπιστής» και «αντιρατσιστής», όπως η Χριστοδουλοπούλου, οι ΜΚΟ και οι «αλληλέγγυοι», πήρε πριν λίγες ημέρες στο σπίτι του δύο μετανάστες από την Ερυθραία, με δικά του έξοδα, δίνοντας έτσι «το καλό παράδειγμα».
      Καλούμε, λοιπόν, τόσο την κυρα Τασία όσο και τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους να δώσουν ένα «καλό μάθημα» στον «ρατσισμό» της τόσο καθυστερημένης Ελληνικής Κοινωνίας και να φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια, με δικά τους έξοδα, αυτούς τους λαθρομετανάστες στο Πεδίο του Άρεως όσο και άλλους. Όταν νιώσουν άμεσα τα καλά της πολυπολιτισμικότητας, την αρμονική συμβίωση και την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και κουλτούρας σ’ ένα ευρύχωρο σαλόνι και όχι κάτω από τον καυτό ήλιο, τότε ας επανέλθουν για να μιλήσουν για το «χρέος» των υπόλοιπων Ελλήνων.
      Όλοι αυτοί, όμως, οι οποίοι δήθεν νοιάζονται για τους όντως ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες, δεν πράττουν το αυτονόητο. Να κάνουν, δηλαδή, ό,τι ακριβώς ζητάνε από τον υπόλοιπο Ελληνικό Λαό. Το έχουμε ξαναπεί, άλλωστε: Οι «αντιρατσιστές» δεν είναι «κορόιδα». Όλους τους άλλους θεωρούν ως τέτοια…

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/15 21:52

      ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Η ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/15 17:54

    AΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ (ΑΡΠΑΧΤΟ)ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ. ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ' ΑΡΩΜΑΤΑ, FACEBOOK ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/15 18:55

      ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΟΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΜΙΑ ? ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ??

      ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΝΑ ΠΑΣ??

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/15 18:17

    Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ........................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/15 18:31

    Ρε συκοφαντες του κοινωνικού ιατρείου δεν ντρεποσαστε. Εσείς δεν λέτε ότι ο δήμος σας καλύπτει όλα τα έξοδα. Τι θέλετε να σταματήσει όλες τις εκδηλώσεις για σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/15 19:36

      Διάβασε καλά την ανακοίνωση βλάκα. Λέει συγκεκριμένα τι λέει πληρώνει ο δήμος. Άσε. Καταλάβαμε ποιος είσαι. Μην κουράζεσαι. Α! ξέχασα το ρε ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/15 19:42

      Πες ρε μακακα τι πληρώνει

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/8/15 19:45

      Ξέρουμε ποιος είσαι οπότε μην κουράζεσαι. Καρφώθηκες μόνος σου. Α! και πριν γράψεις ξανά μπες στον κόπο να διαβάσεις την ανακοίνωση. Τα λέει όλα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/8/15 20:08

      τα παγια μακακα ολοι οι δημοι τα πληρωνουν. εξυπηρετουν 4000 ατομα και συ μας γραφεις οτι πληρωνει το νοικι; ποιος της ειπε να πληρωνει νοικι. τοσα ακινητα εχει ο δημος με ασχετους που δε κανουν τιποτα στο νοικι του κοιν. ιατρειου κολλησατε; το αλλο το παντοπωλειο που εχει κλεισει λαμογια για ναχετε τα ρουχα μεσα δε σας πειραζει αχρηστοι. τετα ρηνουλα ουαου ζωα αχρηστοι ουστ καθικια

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/8/15 20:14

      ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ; ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΚΕΙ; ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟ@@ ΧΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΗΤΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ 4000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.ΘΕΛΕΤΕ;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/8/15 00:22

      Κυρία Νάννου το Κοινωνικό Παντοπωλείο το κλείσατε γιατί είσαστε ανίκανοι να κάνετε οτιδήποτε. Τι θέλετε να κλείσει και το Κοιν. Ιατρείο; Τους Σαλαμίνιους δεν τους σκέπτεστε καθόλου; Γνωρίζετε ότι εκτός από γιατρούς και φάρμακα δίνουν στους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα και τρόφιμα; Γνωρίζετε πόσο κόσμο έχουν σώσει και πόσους έχουν βοηθήσει; Τι πάτε να κάνετε εσείς και οι τριγύρω απο σας μπορείτε να μας πείτε; Έχετε καταλάβει πως θα ξεσηκωθούν όλοι εάν συνεχίσετε την ίδια τακτική με το κοιν. ιατρείο; Εκεί δε μιλάμε για κοιν. φροντηστήριο με το πολύ 100 μαθητές. Εκεί μιλάμε για 4.000 ζωές που έχουν αναγκη απο γιατρούς και φάρμακα. Εάν θέλετε να πέσετε αύριο το πρωί απ' το θρόνο σας συνεχίστε.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/8/15 17:46

      ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ!!ΠΟΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1100 ΕΥΡΩ ΝΟΙΚΙ ΚΛΕΙΣΤΟ!!ΔΗΛ. 121ΟΟΕΥΡΩ ΒΑΛΕ ΦΩΣ -ΝΕΡΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΣΤΩ ΤΑ ΠΑΓΙΑ::::::;;14ΟΟΟΕΥΡΩ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΝΟΙΚΥΡΕΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΑ ΜΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ?????????

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος7/8/15 17:57

      ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΙ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝ. ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ. ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΞΟΑΝΑ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ; Α, ΡΕ ΞΗΛΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙΑ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος7/8/15 18:02

      ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΚΟΙΝ. ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ. ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ. ΤΕΤΑ, ΠΟΛΥΖΟΥ ΟΥΑΟΥ! ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΙΛΑΝΕ. ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/15 18:53

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ??

    ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.....

    Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ......ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ


    ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑ΄ΛΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/8/15 19:23

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑΝΟΥ ΔΙΩΞΤΗΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/8/15 20:59

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΚΥΡΙΑ....ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΖΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙ....ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/15 21:02

      Μεγάλε, μην τρολλάρεις. Για άλλον είναι τα βόλια. Μην τη πας αλλού την κουβέντα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/15 21:49

      Μεγάλε, η κυρία αυτή στην ΠΟΠΕΣΑ θα μας πει κάπιος πως πληρώνετε ;Και μην πει κανείς ότι δεν πληρώνετε και είναι εθελόντρια, γιατί θα γίνεται γελοίοι

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/8/15 23:10

      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ; ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ. ΜΗΝΑ ΤΑΚΟΥΣ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/8/15 02:43

      Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΤΥΦΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΕΥΡΩ .. ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΗ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ.. ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ 80% ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ
      ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ . ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ . ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΩ ,,,

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/8/15 10:43

      Τι παπαριες λεει αυτη ; σε λιγο ολες τις μαλακιες θα τις ριχνει στον αντρα της οπως ειχει κανει και
      παλια . Λοιπον το συμφωνητικο με τον ΜΑΖΩΝΑΚΗ το υπογραψε στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ---ΔΩΡΕΑΝ
      με τον κ.ΖΩΗ ξερει αυτη ολες τις λαμογιες στο ταχυδρομειο .

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος6/8/15 21:08

    ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ

    ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ

    ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ............................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/15 21:50

    ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ 15, ΜΗΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ 11. ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ

    ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Η ΡΟΥΛΑ ΟΧΙ

    ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/15 21:55

      ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΗΣΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/15 23:12

      ΒΡΕΣΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος6/8/15 22:39

    ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ 50-50???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/8/15 00:52

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ. ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΑΣ; ΔΕ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΣΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΥΦΛΟΣ; ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΖΗΛΙΔΕΣ ΠΑΛΙΟΝΑΝΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/8/15 03:10

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΖΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ
    ΤΟΠΟΥΖΟΓΛΟΥ ' ΛΕΜΟΝΙΑ 'ΒΑΣΙΛΙΚΗ' ΔΡΑΓΟΜΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΛΟ . ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΑ
    ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ . ΠΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/15 09:50

      Τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα .Ξεμπερδεξου και ριχτα πάλι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/15 10:23

      ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ .
      ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Η ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/8/15 12:21

      Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΖΩΝΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/8/15 12:57

      Τα καταφέρατε πάλι να τα βάλετε με το κοινωνικό ιατρείο. Τίποτα με κοινωνική έκρηξη στο νησί έχει ακούσει κανείς αν τυχόν κλείσει και να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε μετά κυρία Νάννου με τα λαμόγια που σε στελεχώνουν;

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/8/15 07:53

    ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑ 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/8/15 07:55

    Ντρεπόμαστε να λέμε ότι σας ψηφίσαμε
    Εκεί μας καταντήσατε
    ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/15 12:29

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος7/8/15 08:06

    Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ

    ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/8/15 08:09

    Παραθεσμικέ κάτω τα βρωμοχερά σου απο το πανηγύρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/8/15 09:09

    O KYRIOS ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ???

    ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ??

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/15 12:30

      Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/15 12:53

      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. Ε ΡΟΥΛΑ; ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος7/8/15 09:46

    Ο παραθεσμικος πήγε δύο φορές στο μοναστήρι και μάλιστα ως εκπρόσωπος του δήμου. Με πιά ιδιότητα; Ως εκπρόσωπος του δήμου ή Δήμαρχος. Οι δημοτικοί σύμβουλοι τι κάνουν; Είναι υπεύθυνοι και αυτοί για την κατάντια του δήμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/8/15 10:28

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ- ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ...ΘΑΛΑΣΣΑ! ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΚΗΦΗΝΕΣ κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ... ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/15 12:18

      Εαν κλεισει το κοινωνικο ιατρειο με ολο αυτο το πολεμο που εχετε ανοιξει ετοιμαστειτε ολοι σας να φυγετε νυχτα απ' το νησι κυρια δημαρχε μαζι με ολα τα λαμογια σας.
      το κοινωνικο ιατρειο δε θα παει πουθενα εσεις θα ξεκουμπιστειτε μαζι με τους ανικανους που εσεις επιτρεψατε να φτασουμε σαυτο το χαλι. που ειναι το κοινωνικο παντοπωλειο; η κυρια μπινιαρη τι κανει; τροφιμα θελουμε και οχι ρουχα. γιατι πληρωνουμε ενα χιλιαρικο για να το κρατατε κλειστο για τα ρουχα πουχετε μεσα; το κοινωνικο ιατρειο πως βρισκει φαρμακα και τροφιμα; και αυτους τους ανθρωπους τους υπονομευετε; γιατι προσφερουν και δινουν τις ωρες τους και τη ψυχη τους εκει μεσα; ολοι θα φυγετε εκεινοι ομως το κοινωνικο ιατρειοθα μεινει γιατι ειναι οι μοναδικοι που κανουν εργο και ενδιαφερετε για τους Σαλαμινιους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/15 13:03

      τι να ξεφορτωθεί ρε φιλε; αυτους που την κρατάνε απο παντου; γιατι νομιζεις πως δε κουνιεται να κανει κατι;
      τωρα μετα απο ενα χρονο περιμενεις εσυ προκοπη; ειναι ανικανοι οι ανυρωποι και επικινδυνοι πλεον για το νησι δε το βλεπεις; τυφλος εισαι σαν τον αντρα της προεδρου το ταμια; ρε ουστ με τα λαμογια που πιστεωαμε και ψηφισαμε. να σηκωθουν να φυγουν να χαθουν οι μπαχαλακηδες νυχτα

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος7/8/15 10:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/15 12:51

      ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΖΥΓΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
      ΤΡΕΜΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/15 15:29

      gia ton alpino grafis?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/8/15 16:11

      ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΕ ΠΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΠΕΣΑ; ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΚΟΜΑ; ΘΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ! Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΙΡΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/8/15 16:15

      DE GRAFO GIA TON ALPINO. GIA TO NIKOL....GRAFO. THA XANAGRAPSO POSA EVALE STI TSEPI.
      ERXETAI O EISAGELEAS PANTOS STO DIMO. AFOU DE MPOREI NA TOUS VALEI STI THESI TOUS I DIMARXOS TORA POY THA MPEI O EISAGELEAS KAI TO SDOE THA TA MATHOUME OLA.
      TA ARPAKTIKA TIS SALAMINAS ME TA BRVMEROTERA XERIA POY YPHRXAN POTE

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/8/15 17:02

      Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΠΕΣΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ--ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ...ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ . ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ .....

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος7/8/15 17:24

    ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Ο ΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΟΙ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/8/15 17:33

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΥ Η ΜΠΙΝΙΑΡΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΜΕΣΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ; ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 25% ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΔΙΣΤΑΧΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΝΤΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/8/15 17:50

    Το τηλέφωνο σας το είχαν κομμένο για 9 μήνες; Ναι ή όχι; 4000 ευρω πήγαν χαμένα φαρμακα ψυγείου γιατί δε τα παραλάμβαναν; και άλλα πολλά. Ρε παιδιά γιατί δε τα λετε; μαζι σας είμαστε όλοι. Ξέρουμε τι λαμόγια είναι. Γιατί τους καλύπτετε και δε βγαίνετε μπροστά να πάμε όλοι στο Δημαρχείο να γίνει το σώσε. Αγανακτίσαμε πια με τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος7/8/15 18:24

    TO ENA SKANDALO META TO ALLO ....META TO 8EATRO

    TI EGINE GATAKIA ME TON DIAGONISMO ME TA MELANIA???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/8/15 10:51

    Μω μανάρα μου τι να κάνω??????
    Δεν τα προλαβένω όλα,έχω κάθε μέρα σκούπισμα ,σφουγγάρισμα,συγύρισμα στο δήμο
    Εγώ μανάρα μου έχω ήσυχη την συνηδηση μου γιατί νοικοκύρεμα τους έταξα και νοικοκύρεμα στο δήμο κάνω
    Για τα άλλα είναι ο άντρας μου και το παιδίμου
    Αντε πια με σκάσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/8/15 11:19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/8/15 12:11

    το τι της δωσανε θα το δειξει η συνεχεια. Γιατι συνεχεια θα υπαρξει με οτι δημιουργησε το εν λογω τσοκαρο.Εν αναμονη του εισαγγελεα και του σδοε στο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/8/15 12:21

    Γιατί το αφαίρεσες κύριε Διαχειριστά;
    Εκθέτει τον κύριο τυφλό που καίει τα λεφτά για νανάψει το πούρο του;
    Ντροπή έχουμε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/15 17:29

      Αγαπητέ φίλε, 9/8/15 12:21
      Το βρίσκεις όμορφο εσύ ανώνυμος να βρίζεις κάποιον επώνυμο;
      Τον κύριο δεν τον γνωρίζω καθόλου κι είμαι βέβαιος πως αν η γυναίκα του δεν είχε μπλέξει με τα δημοτικά μας δεν θα 'χες ασχοληθεί κι εσύ μαζί του.
      Ας δείξουμε λοιπόν ΟΛΟΙ αυτοσυγκράτηση κι ας μην θίγουμε πρόσωπα που δεν μας φταίνε.
      Ζητάω την κατανόηση σας

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος10/8/15 14:48

    ΚΑΛΑΜΠΟΚΟΥΛΟΥΣ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.