Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Αυγ 2015

O Γ.Ν.Ο. «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» στην 3η Θέση στο 19ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ με 1 Χρυσό, 3 Ασημένια και 3 Χάλκινα Μετάλλια

Ο όμιλος μας στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης που έγινε στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου στις 08 και 09 Αυγούστου 2015, συγκέντρωσε 178,5 Βαθμούς και κατέλαβε την 3η Θέση, έχοντας διαφορά από τον 2ο όμιλο 10,5 βαθμούς.!
Σε σύνολο 20 Σωματείων, στην 1η θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, 2η θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, 3η θέση ΓΝΟ «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» και ακολουθούν στην πρώτη δεκάδα ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΩΝ, ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ, ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΘΑΝΩΝ, ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, ο Ν.Ο. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΓΙΑΛΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ κ.λ.π.

Μετά και από αυτή τη μεγάλη επιτυχία του Γ.Ν.Ο.Σ,- που δεν είναι τυχαία - θα ήθελα, ως Πρόεδρος, να συγχαρώ όλους όσους έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτή, ξεκινώντας με τον προπονητή μας Αποστόλη ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για την συστηματική προπόνηση όλης της χρονιάς και την σωστή επιλογή και συνδυασμό των πληρωμάτων για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στη συνέχεια θα συγχαρώ όλους τους αθλητές/τριες που αγάπησαν το άθλημα, δέθηκαν μεταξύ τους, είχαν συνέπεια στην προπόνηση και τα έδωσαν όλα σε αυτή τη δοκιμασία, που είναι η κορυφαία της χρονιάς. Μας έκαναν όλους υπερήφανους, αφού δέχθηκα πολλές φορές θετικά σχόλια από παράγοντες του αθλήματος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών που σε τέτοιους καιρούς είναι δίπλα μας και ηθικά και οικονομικά και στηρίζουν αυτή την τεράστια προσπάθεια από την 10η θέση στο περσινό Πανελλήνιο να εκτοξευτεί ο ΓΝΟΣ στην 3η θέση δίπλα σε κορυφαίους.
Όλα αυτά είχαν φανεί από το περσινό και το φετινό KAYAK GREECE που αποτελεί και αυτό μια κορυφαία διοργάνωση στο χώρο μας και στο οποίο επίσης διεκδικούμε μία από τις πρώτες θέσεις. Πλέον ξεκινάει η Νέα Ιστορία του Ομίλου μας και εκτός από τη ενασχόληση με τον αθλητισμό που είναι ο Πρωταρχικός μας στόχος βάζουμε βάσεις και για τον Πρωταθλητισμό στα χνάρια των αθλητών μας Αποστόλη Παπανδρέου και του αείμνηστου Δημήτρη ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στον οποίο θα αφιερωθούν και οι φετινοί Διασυλλογικοί μας αγώνες.
Στη διοργάνωση ήταν παρόντες συνολικά 280 αθλητές και αθλήτριες από 20 σωματεία της χώρας. Ο Γ.Ν.Ο. "ΣΑΛΑΜΙΝΑ", συμμετείχε με 19 αθλητές/τριες. Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών μας:
Κ1 200m ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ Τάσος - 3η Θέση (ΧΑΛΚΙΝΟ) και οι ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Ανδρουτσόπουλος Χρήστος, Εγγλεζόπουλος Ιωάννης και Αντοβάς Ευάγγελος που δεν προκρίθηκαν στους Τελικούς.
Κ2 200μ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ Τάσος - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 2η Θέση (ΑΣΗΜΕΝΙΟ) και οι Ανδρουτσόπουλος Χρήστος-Εγγλεζόπουλος Ιωάννης δεν πέρασαν στον Τελικό.
Κ1 200m ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ – ΠΑΠΑΪΣΙΔΩΡΟΥ Μαίρη 2η Θέση (Ασημένιο) και ΧΑΤΖΗ Ισιδώρα που δεν προκρίθηκε στους Τελικούς.
Κ2 200m ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ – Μαίρη Παπαϊσιδώρου - ΧΑΤΖΗ Ισιδώρα 2η Θέση (Ασημένιο)
Κ1 200m ΠΑΙΔΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ – Παναγιώτης ΧΑΤΖΗΣ 3η θέση (Χάλκινο), ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Κίμων 5η Θέση & ΠΕΤΡΟΥ Μιχαήλ 6η Θέση στον Τελικό. Μέχρι και τα ημιτελικά έφτασαν ο Αντώνης Αναγνώστου, ο Σεντουξής Ιωάννης, ο Αντοβάς Ιωάννης και ο Δραγώνας Συμεών.
Κ2 200m ΠΑΙΔΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ – ΧΑΤΖΗΣ Παναγιώτης – ΠΕΤΡΟΥ Μιχαήλ 1η θέση (ΧΡΥΣΟ), ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Κίμων – ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Αντώνης 3η Θέση (ΧΑΛΚΙΝΟ). Σεντουξής Ιωάννης – Δραγώνας Συμεών που δεν προκρίθηκαν στους Τελικούς
Κ1 1000μ ΠΑΙΔΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ – ΑΝΤΟΒΑΣ Ιωάννης προκρίθηκε στον Τελικό και πήρε την 9η Θέση
Κ1 200μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Μπίλιας Παντελής και Πέππας Χρήστος στους Ημιτελικούς, δεν προκρίθηκαν στον Τελικό.
Κ2 1000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος - ΣΕΝΤΟΥΞΗΣ Δημήτρης 4η Θέση στον Τελικό.
Κ2 200μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος - ΣΕΝΤΟΥΞΗΣ Δημήτρης 4η Θέση στον Τελικό & ΠΕΠΠΑΣ Χρήστος – ΜΠΙΛΙΑΣ Παντελής έφτασαν μέχρι και τον Ημιτελικό.
Κ1 500μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Αντωνία ανατράπηκε στον Ημιτελικό. & Κ1 200μ δεν προκρίθηκε στον Τελικό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Πρόεδρος Γ.Ν.Ο. «ΣΑΛΑΜΙΝΑ»

25 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/8/15 23:37

    Επιχειρεί «απόδραση» στη Νέα Υόρκη η παρέα του κολλητού του Σαμαρά, Παπασταύρου
    Προ μηνών, ο αρμόδιος υπουργός, Παναγιώτης Νικολούδης, είχε απαντήσει σε ερώτηση του Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη, περί της δυνατότητας είσπραξης των φόρων από τους λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ. Τότε ο υπουργός είχε δηλώσει την αδυναμία της κυβερνήσεως να εισπράξει τα λεφτά.
    Τώρα, όπως φαίνεται, τα λεφτά φεύγουν για τη Νέα Υόρκη, από όπου, φυσικά, δεν πρόκειται να εισπραχθούν ποτέ. Όπως γράφει η σημερινή εφημερίδα «Δημοκρατία», ο καταζητούμενος από τις 23 Ιουνίου επιχειρηματίας Αγγ. Μεταξάς διακίνησε 67.5 εκ. δολάρια, προκειμένου να αγοράσει ακίνητα στις ΗΠΑ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «άμεσοι συνεργοί των κινήσεων Μεταξά ήταν μέλη της επενδυτικής ομάδας του συνεταίρου του (και συμβούλου της Νέας Δημοκρατίας) Σταύρου Παπασταύρου».
    Ο Μεταξάς και ο Παπασταύρου, όπως γράφει και πάλι η εφημερίδα, ήταν συνδιαχειριστές του hedge fund, το οποίο έλεγχε 2,2 δισ. ευρώ, δηλαδή το 55% της Λίστας Λαγκάρντ. Για αυτόν τον άνθρωπο, σημειώνουμε, είχε αναφωνήσει μέσα στη Βουλή ο Σαμαράς ότι «μακάρι να είχαμε 10 Παπασταύρου». Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ περισσότερους, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από μία διαίρεση των 2,2 δισ. που ήλεγχε ο συγκεκριμένος, με το δημόσιο χρέος.
    Όσον αφορά τους ψευδείς ισχυρισμούς Παπασταύρου, τους οποίους αναμάσησε με επίσημο δελτίο τύπου η Νέα Δημοκρατία, η εφημερίδα προειδοποιεί να μην τους αναφέρει στον εισαγγελέα, ο Παπασταύρου, αφού έχουν ήδη διαψευστεί από τους συνεταίρους του. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι «ο σήμερα καταζητούμενος επιχειρηματίας δήλωνε σε ανύποπτο χρόνο («Πρώτο Θέμα», 9 Ιουλίου 2006) ότι ο κ. Παπασταύρου ήταν και δικηγόρος και εταίρος του ομίλου του, ενώ οι Γ. Προκόπης και Μ. Καμχής (συνεργάτες και προσωπικοί φίλου του κ. Μεταξά) έχουν δηλώσει («Ναυτεμπορική», 26 Νοεμβρίου 2007) ότι ο σύμβουλος της ΝΔ ήταν ο «τρίτος βασικός διαχειριστής» μαζί με τον Αγγ. Μεταξά κι ένα άλλο πρόσωπο».
    Είναι βέβαιο, δεδομένης και της παράνομης σχέσης ΝΔ – επίορκων δικαστικών, ότι η ΝΔ είχε σαφής γνώση της νομικής καταστάσεως Παπασταύρου. Αυτό αποδεικνύει ότι η ΝΔ είναι μία εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος, το οποίο κυβερνά, νομοθετεί και παρεμβαίνει στους θεσμούς του κράτους, προκειμένου να καλύπτει τις παράνομες δραστηριότητες των μελών της. Δεν θα πρέπει να επέμβει κάποιος εισαγγελέας, για να διερευνήσει την εν λόγω υπόθεση που έχει άμεση σύνδεση με την κατάρρευση της Ελληνικής Οικονομίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/15 23:49

    Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την άδικη δίωξη Έλληνα Αστυνομικού στην Κω
    Οι Έλληνες Αστυνομικοί, που καλούνται να αντιμετωπίσουν το χάος της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης στα νησιά του Αιγαίου, θα έπρεπε να τιμώνται ξεχωριστά από την Πολιτεία και όχι να διώκονται δι' ασήμαντον αφορμή.

    Οι αρμόδιοι του Σύριζα, που εσκεμμένα μετέτρεψαν την Κω σε Ισλαμαμπάντ, ας αναλάβουν οι ίδιοι την υποδοχή χιλιάδων εισβολέων καθημερινά στις πολυτελείς κατοικίες τους.

    Μόνο τότε θα καταλάβουν υπό ποιες συνθήκες πράττουν το καθήκον τους οι Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι λοιδορούνται από τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης και τους κήρυκες του ανθελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/8/15 00:47

    ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/15 13:30

      Η Δήμαρχος μας μαζί με την Πολύζου χτες βράδυ στον Μαζωνάκη έφαγαν γιουχα από τους Κουλουριώτες;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/8/15 08:46

    Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Σαλαμίνα, αυτό της κινητής τηλεφωνίας “WIND”, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας, μπαίνει στο ψυγείο με ευθύνη Δημάρχου και Κορρού που το έφερε τότε στο προσκήνιο.
    • Τι άνομες δεύτερες σκέψεις έγιναν;
    • Τι συνδιαλλαγή και με ποιους;
    • Τι θέλουν να αποφύγουν και να κρύψουν;
    • Ποιες οι σκοπιμότητες;
    Κυρία δήμαρχε γνωρίζεται πως αυτό και μόνον από μόνον του αποτελεί παράβαση καθήκοντος και διώκεται ποινικά;
    Ο παραθεσμικός Δήμαρχος καλός γνώστης και των νομικών θεμάτων δεν σας ενημέρωσε;
    Ε ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/15 13:13

      Ο ΤΣΑΒΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/8/15 13:33

      Κακό του κεφαλιού της αν δεν κάνει την μήνυση.
      Ο ίδιος ο Τσάβες θα την στείλει αδιάβαστη.
      Θα την πάει για παράβαση καθήκοντος.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος11/8/15 10:41

    Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015
    ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΝΙΓΜΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


    Μείζον καλοκαιρινό θέμα οι φετινοί πνιγμοί στο νησί μας. Ο ένας μετά τον άλλο οι πνιγμοί έχουν προκαλέσει πόνο σε αρκετά σπίτια συντοπιτών μας. Βασιλικά, Μπλε Λιμανάκι, «Κατάστημα», Άγιος Γεώργιος, είναι μερικές από τις περιοχές των αδικοχαμένων αυτών ανθρώπων. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, τα γράφουμε, τα φωνάζουμε, τα ποστάρουμε, και όμως τίποτα δεν αλλάζει. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής θα έπρεπε και πρέπει να είναι το κυριότερο μέλημα μας. Όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση που βιώνουμε κάθε καλοκαίρι στο νησί μας θα μπορούσε να καταπολεμηθεί αν όχι πλήρως τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο ποσοστό με την πρόσληψη μιας ομάδας ναυαγοσωστικής βοήθειας.

    Παλιότερα τέτοιες ομάδες υπήρχαν και είχαν αποτέλεσμα, τώρα όλα έχουν εγκαταλειφθεί. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι βάζουν ιδιωτικούς φρουρούς για τα πάρκινγκ και δεν μπορούν να βάλουν ναυαγοσώστες στις παραλίες. Αυτή η ξεφτίλα μόνο σε εμάς υπάρχει. Δεν αισθάνεστε ντροπή;Μακριά απ’ το σπίτι μας κι ας είναι όπου να’ναι;
    Θα σας παρακαλούσα να δείξουμε την πρέπουσα ευαισθησία γιατί μιλάμε για ανθρώπινες ζωές και δεν ξέρεις ποτέ, που, πότε και σε ποιον μπορεί να συμβεί το κακό. Αναλογιστείτε τα παραπάνω κι ας γίνει το παρόν κείμενο υπόβαθρο για την εκκίνηση διαδικασιών καταπολέμησης και πρόληψης των παραπάνω τραγικών γεγονότων.


    ΣΚΕΨΟΥ
    «ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ;»
    (Λόγια σκληρά,λόγια αλήθειας)

    Με εκτίμηση Q.

    Πρόταση σε αυτούς που κάνουν τα ψηφίσματα των νόμων .Να συμπληρώσουν ότι ΟΛΕΣ οι παραλίες να έχουν'' ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ.'' &κυρίως τα μαγαζιά που μαζεύουν & τον περισσότερο κόσμο και να χρεώνονται όλη την ευθύνη τα μαγαζιά Όπως ήταν & η πρόταση του κ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ,άλλά ο δήμος δεν θα τους χρεώνει από 15ευρω σε 25 ευρω θα το αφήσει 15. Πιστεύω ότι η ζωή ενός συνανθρώπου μας έχει μεγαλύτερη αξία από το να βγάλει κάτι παραπάνω ο ΔΗΜΟΣ Μπορεί αυτός που θα προσπαθήσουν να σώσουν τελικά να μη το καταφέρουν αλλά θα έχουμε καθαρή την συνείδηση μας ,ότι είχαμε την απαιτούμενη πρόβλεψη!!! Και θα υπάρξουν & θέσεις εργασίας για νέα ΠΑΙΔΙΑ που είναι ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ & κάνουν ότι δήποτε άλλο !!!Γιατί χρειάζεται μαθήματα για να κάνεις αυτό το επάγγελμα!!
    Δημητριάδου Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/8/15 11:22

    συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους δυο ομίλους, τα αποτελέσματα της δουλειάς τους και των προπονητών τους τα βλέπουμε όλοι,ενισχύστε τους ομίλους κυρίως με αθλητές,μπορείτε να πάτε τα παιδιά σας να δοκιμάσουν για ένα δυο απογεύματα, οι όμιλοι έχουν αθλητές που είναι πρωταθλητές ελλαδος,ολυμπιονίκες διακεκριμενους και με υψηλά στάνταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/8/15 17:23

      ποσο θα πληρωσουμε τον μηνα συνδρομη?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/8/15 10:02

      για το καγιακ δεν εχω ρωτήσει ,για την κωπηλασία που έχω ρωτήσει ειναι 20 ευρω (εκει γύρω πρεπει να είναι και οι υπόλοιποι όμιλοι μαζί και η ιστιοπλοΐα)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/8/15 12:07

      Ti ENNOEITE PE ΠΑΙΔΙΑ; ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/8/15 17:51

      εαν δε καταλαβες στο παραπανω σχολιο να στο ξαναριξω λιανικως."""""ενισχύστε τους ομίλους κυρίως με αθλητές,μπορείτε να πάτε τα παιδιά σας να δοκιμάσουν για ένα δυο απογεύματα, οι όμιλοι έχουν αθλητές που είναι πρωταθλητές ελλαδος,ολυμπιονίκες διακεκριμενους και με υψηλά στάνταρ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/8/15 17:54

      """"για το καγιακ δεν εχω ρωτήσει"""ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος12/8/15 19:57

      πρωτα απο ολα δεν ειμαι γκόμενα ρε αθλιε και το παιδι μου θα παει στη κωπηλασία ,δεν ντρέπεσαι ρε σίχαμα να αμαυρώνεις τις νικες των παιδιών της σαλαμινας και να λες βλακείες για πρωταθλητες και ολυμπιονικες; τομάρια τεμπεληδες που δεν έχετε βάλει την μια πέτρα πανω στην αλλη πιάνετε στο στόμα σας τα πιο αξια παιδια μας ,σίχαμα,ούτε την πετσετα δεν εισαι ικανος να τους κρατας ,και κατι τελευταιο ζώο τα χρήματα για την λειτουργία και την εκπαίδευση των αθλητων απο τους συλλόγους λογικο ειναι να τα αναλαμβάνουν οι ιδιώτες γονείς που έχουν όφελος απο την δραστηριοτητα ,δεν πιστευω να εχεις την απαίτηση να πληρώνεις τα δίδακτρα του παιδιού μου εσυ μεσα απο τη φορολογια, γιατι εισαι και λαλακας απο οτι κατάλαβα!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος12/8/15 21:12

      πρωτα απο ολα και εγω δεν ειμαι αθλιος ειμαι μια αθλια δημοτικη υπαλληλος που βλεπω χρονια τωρα τα συμβαντα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος13/8/15 10:55

      κανένα συμβάν δεν δικαιολογεί επίθεση στους προπονητές και στο αγωνιστικό τμήμα ενός συλλόγου και ο τελευταίος στην ελλαδα να είναι και σε όποιο άθλημα ,κοπιάζουν παιδιά εκεί μέσα και προσπαθούν ,οι γονείς τους το ίδιο συν του ότι αναλαμβάνουν και οικονομικές υποχρεώσεις ,οπότε το να τα απαξιώνεις όλα αυτά γιατί δεν συμφωνείς με την διοίκηση τους η με τον τρόπο διοίκησης τους παραείναι χοντρό,τα των συλλόγων τωρα,τα εσωτερικα τους δηλαδη,πρεπει να λύνονται απο τα συμβούλια τους οι διαδικασίες ειναι δημοκρατικες μπορει καποιος που ειναι μελος να ψηφιστεί και να διοικήσει όπως αυτος νομιζει καλυτερα αλλα οπως και να εχει αυτα πρεπει να ειναι μακριά απο τα παιδιά .Τέλος, νόμιμα η πολιτεία έχει προβλέψει να δίνετε μια μικρή αποζημίωση σε αθλητές που έκαναν το πολυ παρα πανω και απο οσο ξερω μπορεί να δίνετε μέσο των δήμων,εγώ απαιτώ αυτή η αποζημίωση να δοθεί, δεν ειναι επαιτεία είναι υποχρέωση της κοινότητας μας, αρκετά έφαγαν οι άσχετοι και οι ανάξιοι ας παρουν κατι και οι αξιοι

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος13/8/15 15:44

      ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος14/8/15 11:21

      ο καθε πονεμένος λεει και απο μια πιπα, ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα ποιος τον ...... τον τραγακη και την τραγακενα;

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος14/8/15 14:28

      ο ιδιος που ........αυτον που απαιτει για αποζημιωσεις.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος14/8/15 20:27

      προφανώς τα ξέρεις καλά τα τσατσιλικια από ότι κατάλαβα, πας και την κατσικα στο τραγο η κάνεις πλάτες μόνο σε πολιτικούς ,γεμίσαμε τσατσες

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/8/15 16:24

    Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Σαλαμίνα, αυτό της κινητής τηλεφωνίας “WIND”, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σαλαμίνας, μπαίνει στο ψυγείο με ευθύνη Δημάρχου και Κορρού που το έφερε τότε στο προσκήνιο.
    • Τι άνομες δεύτερες σκέψεις έγιναν;
    • Τι συνδιαλλαγή και με ποιους;
    • Τι θέλουν να αποφύγουν και να κρύψουν;
    • Ποιες οι σκοπιμότητες;
    Κυρία δήμαρχε γνωρίζεται πως αυτό και μόνον από μόνον του αποτελεί παράβαση καθήκοντος και διώκεται ποινικά;
    Ο παραθεσμικός Δήμαρχος καλός γνώστης και των νομικών θεμάτων δεν σας ενημέρωσε;
    Ε ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/8/15 17:03

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/8/15 18:31

    ρε κουτορνιθι σου εδωσε η μανα και η αδερφη του παπανικολαου το δικαιωμα να αναφερεσε στο ονομα του? εδω τσιγκουνευτικες να στειλεις στεφανο στην κηδεια του γρηγορακη που ηταν μεγαλος χρηματικος ευεργετης του σωματειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/8/15 09:22

    Πότε θα ξαναμιλήσει η πρόεδρος της ΠΟΠΕΣΑ κ.Πολύζου στο θέατρο για να πάρουμε εισητήρια??????????
    Είμαστε καμιά δεκαπενταριά φιλαράκια και δεν θέλουμε να χάσουμε το θέαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.