Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Μαΐ 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ της προέδρου της Δημ. Κοιν. Αιαντείου κας Καίτης ΜΠΟΥΤΑΛΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ στον ”ανώνυμο” κατήγορό της, μπράβο κα Καίτη

Φιλε ανωνυμε σχολιαστη θα ηθελα να σου απαντησω επωνυμα οτι δεν διοικω τον ΔΗΜΟ δεν ειμαι ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ειμαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο χωριο μου που λεγετε ΑΙΑΝΤΕΙΟ!!! Αυτοκινητα και μηχανηματα αγοραζει ο ΔΗΜΟΣ!!!
Την προταση για διαμαρτυρια αν διαβασες καλα την εφερε στο τοπικο συμβουλιο ο κοιν. συμβουλος κ. Γαλανακης και ΟΧΙ εγω, εγω προσπαθησα να την αποτρεψω ζητωντας μεχρι την Τεταρτη ακροαση απο την Δημαρχο και απο τους υπευθυνους αντιδημαρχους.

Και ετσι εγινε μας καλεσε η δημαρχος και προσπαθησε να λυσει τα προβληματα μας!!! και ετσι η διαμαρτυρια σταματησε πριν καν αρχισει!!! Τα προβληματα μας δεν ηταν των ημερων του Πασχα ουτε της απεργιας των χυτα που κρατησε 1-2 μερες!!!
Πηγες καθολου στα νεκροταφεια το τελευταιο τριμηνο και ιδιαιτερα την Μ. βδομαδα ? ειδες τα μπαζα που εχουν κατακλησει το χωρο? ειδες την σπασμενη πορτα στο κοιμητηριο κ. βιγλας που την εχουμε στερεωσει με πετρες? Ξερεις οτι εχουμε σταματησει να κανουμε εκταφες και κατα συνεπεια και ταφες γιατι δεν υπαρχει χωρος ουτε και υπαλληλος υπευθυνος κοιμητηριων Αιαντειου?
Εχεις δει εδω και 2 μηνες να υπαρχει καποιος υπαλληλος καθαριοτητας στην περιοχη μας? για να καθαρισει κανενα δρομο, καμμια πλατεια, κανενα σχολειο? εχεις δει κανενα φορτηγακι να μαζευει κλαρια καναπεδες και ολες τις οικοσκευες που ειναι διπλα στους καδους?
Και δεν μιλαω για το μεγαλο φορτηγο την αρπαγη που καθαριζει με πολυ φιλοτιμες προσπαθειες τους κεντρικους δρομους ,υπαρχουν ξερεις και συνοικιες και γειτονιες που χρειαζετε να παει το μικρο φορτηγο!! γιατι το μεγαλο δεν χωραει!!! Και οσο για την περιοχη που βρισκεται το σπιτι μου απο τις αρχες του χειμωνα υπαρχουν λακουβες και σπαμε καθημερινα τα αυτοκινητα μας ,οδος σαλαμινας μενω πανω απο το ΑΚΤΑΙΑ πηγαινε αυριο να δεις τις λακουβες !!! και αν μπορεις διεψευσε με!!!! αυτα τα προβληματα ηταν που μας οδηγησαν σε αυτη την διαδικασια!!! και οχι αυτα που θελετε να περασετε εσεις!!!
Το αποτελεσμα ηταν θετικο και αυτο εχει σημασια για την καλυτερη λειτουργια της κοινοτητας και εγω αυτο κρατω οτι η Δημαρχος ενημερωθηκε και ανταποκριθηκε ολα τα αλλα που γραφονται ειναι φτηνος ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΥΤΑΛΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ .ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ 

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/5/16 00:12

    Ανώνυμος17/5/16 11:42
    Κυρία Μπούνταλη, όλα αυτά που λες δεν είναι καινούργια, προέρχονται από το παρελθόν και μάλιστα όταν το χρήμα έρεε σαν το ποτάμι. Τις αμαρτίες των προηγούμενων πληρώνετε εσείς σήμερα. Μακάρι να είχε λεφτά ο Δήμος να έπαιρνε καινούργια οχήματα, δεν έχει όμως. Τα ψέματα έχουν τελειώσει και το κράτος δεν έχει ούτε ευρώ να δώσει στους δήμους. Ο στόλος είναι όλος κατεστραμένος και το βλέπετε και σεις. Το νησί είναι πολύ μεγάλο και ο κόσμος της καθαριότητας έχει δραματικά ελαττωθεί. Κάθε ένας που συνταξιοδοτείται δεν αντικαθίσταται, με το μνημόνιο οι μόνιμες προσλήψεις έχουν απαγορευτεί και 90 άτομα με ασφαλιστικά μέτρα που δουλεύανε στην καθαριότητα πριν, απολύθηκαν με δικαστικές αποφάσεις λίγο πριν αναλάβετε τη διοίκηση δηλ. το καλοκαίρι του 2014, γιαυτό και ψοφήσαμε στη βρώμα τότε. Από κει και πέρα η κατάσταση συνεχίζεται και γίνονται τεράστιες προσπάθειες να κρατηθεί όρθιος ο Δήμος. Όσο για την κυρία δημητριάδου τι να πω για ένα αρωστο πλάσμα; Την αφήνω στο κόσμο της !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 00:16

      Άρωστοι Νάνοι ο κόσμος σας φτύνει, δεν ψιχαλίζει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 00:42

      Ανώνυμος18/5/16 00:17
      ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΧΗΜΑ!!!ΞΕΠΕΖΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΛΚΙΟΥ!!!!!!!!!!!!Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΥΛΚΙ...ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ...ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΜΕΓΑΣ....ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΣ ΤΣΑΒΑΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΓΙΕΣ...ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Κα ΜΠΟΥΤΑΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ....ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ).ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...ΚΟΙΝΩΣ....ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

      Απάντηση
      Απαντήσεις

      Ανώνυμος18/5/16 00:39
      ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΑΜΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΟΧΗΜΑ;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΣΙΠΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΟΤΑΝ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΠΛΗΝ ΤΗΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΣΣΥΡΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ; ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ; .ΑΛΛΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

      ΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
      ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...ΚΟΙΝΩΣ....ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/16 14:43

      ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ; ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ;ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΤΗΣ ΚΤΗΡΙΟ; ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ;;
      ΑΜ! Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΑΝΗΨΟΥΔΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑΙ.
      ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ Η ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ,ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/5/16 01:23

    Τα γραμμάτια στο Σοφρά ξεπληρώνει ο σουλτάνος προσλαμβάνοντας την κόρη του σαν δήθεν σύμβουλο της ηλίθιας γυναικούλας του
    Αυτό θα πει καθαρά χέρια ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 07:19

      Μπράβο Πίπη, αυτό θα πει ανιδιοτέλεια, πόσο μακάκες είμαστε?????
      Για την πατρίδα ρε γαμότω!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/5/16 07:59

    Ο ΤΣΑΜΠΑΡΗΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΝΑΝΝΟΥ ΤΟΝ ΓΚΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. KAI ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΜΙΑ- ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΕI?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 10:14

      Δηλαδή; Πίπη ισοσκελίζουμε καταστάσεις γιατί μας συμφέρουν;
      Ποιος σου μίλησε για τον άσπιλο κι αμόλυντο Τσαμπαρή όπως τον αποκαλείς;
      Αυτός κρίθηκε πήγε σπίτι του και με τις δικές σας παπαριές Νάννων και συνεταίρων θα τον επαναφέρετε
      Έχεις αντίρρηση;
      Πες ποιος θα σταθεί απέναντι του στις επόμενες εκλογές; Εσύ; Ούτε για Δημ Σύμβουλος δεν θα μετράς τότε η Ρούλα ο Μηνάς ή ο Μιχαλάκης; Έχει να πέσει και πολύ κλάμα το 2019 κάτσε και να δεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 15:32

      ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ;; ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/16 16:48

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ;;; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;;;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/5/16 10:01

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. Ο ΕΝΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΝΥΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΒΛΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΛΥΦΑΝ.ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 10:16

      Γράφεις 6 αράδες και επι της ουσίας δεν λες τίποτα, άλλο αυτό πουχεις στο μυαλό σου -λέμε τώρα- κι άλλο αυτό που θες να μας μεταφέρεις και δεν τα καταφέρνεις

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/5/16 12:33

    Ρε αυτός ο Περικλάκιας πρέπει να είναι πολύ μα πολύ βλάκας. Χθες στο ΔΣ ζητούσε να του πεί η Δήμαρχος γιατί οι πρατηριούχοι καυσίμων δεν συμμετείχαν στο ανοικτό διεθνή διαγωνισμό.
    Και καλά του είπε η Δήμαρχος γιατί δεν πάτε να τους ρωτήσετε ο ίδιος; Εγώ δεν είμαι δικηγόρος των βενζινοπολών. Μούγκα ο Περικλάκιας. Κρίμα για την νοημοσύνη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 14:49

      Ρε αυτός ο Μηνάς πόσο αρπακτικό είναι, θέλει να καταστρέψει τη Σαλαμίνα με το εργοστάσιο της βιομάζας που θα καίει μέρα νύχτα μία τεράστια καμινάδα πάνω από τα κεφάλια μας. Μην τολμήσετε παλιάνθρωποι, η Σαλαμίνα δεν είναι τσιφλίκι σας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 14:58

      ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/16 15:47

      Ότι είσαστε φασίστες το έχουμε καταλάβει ότι θέλετε να καταστρέψετε τη Σαλαμίνα για να οικονομήσετε δεν το είχαμε καταλάβει, ότι θα φάτε το ξύλο της αρκούδας δεν το έχετε καταλάβει.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18/5/16 14:56

    Ο ΧΑΤΖΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 18/5/2016 ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΕΥΟΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ. 18/5/2016 Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΤΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΙΕΣ ΚΑΙΔΕΝ ΘΑ ΔΕΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΝΤΑΜΑ- ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 16:35

      ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΩΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ............ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ............ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ .............ΣΤΟ ΕΜΑΚ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΟΡΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΛΠ ΤΖΑΜΠΑ.....ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.........ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ....._- ΛΕΓΕΤΕ_- ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΚΕΓΚΕ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΩΝΗ???????

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18/5/16 16:46

    Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!!!(ΧΑΤΖΗΣ) ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ(ΔΗΜΑΡΧΟΣ) !!!ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΕΣΤΗΚΑ>>
    ΡΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΟ ΤΙ ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/5/16 18:15

    Με το θέμα που δημιουργήθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο , εάν δηλαδή οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να ψηφίζουν στα Δημοτικά Συμβούλια ότι θέλουν χωρίς να λαμβάνουν υπ όψιν τους τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των Τοπικών Συμβουλίων θα πρέπει να διαβάσουν πιο κάτω μερικές από τις αρμοδιότητες τις οποίες ο Καλλικράτης αναφέρει
    3. AΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
    Α. Ο πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας ασκεί τις ακόλουθες αρμοδιότητες:…………….
    Ας σταθούμε στις δύο αρμοδιότητες που μας αφορούν και όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει τον Καλλικράτη για τις υπόλοιπες
    α) Εκπροσωπεί το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας.
    ζ) Εκτελεί τις αποφάσεις του συμβουλίου δημοτικής κοινότητας.
    Με αυτά τα δύο γίνεται αντιληπτό ότι ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου έχει υποχρέωση να εκτελεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ανεξάρτητα εάν ο ίδιος έχει αντίθετη άποψη. Το ίδιο κάνει και ο Δήμαρχος, ο οποίος έχει υποχρέωση να εκτελεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή της πλειοψηφίας.
    Άρα στην περίπτωση που ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ψηφίζει ή παίρνει θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο η οποία δεν ανταποκρίνεται στην απόφαση που πήρε η Δημοτική Κοινότητα τότε παραβαίνει δύο θεμελιώδεις αρχές των καθηκόντων του. 1. ) Δεν Εκπροσωπεί το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας. Και 2 Δεν Εκτελεί τις αποφάσεις του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας. Στην περίπτωση αυτή έχει διαπράξει παράβαση καθήκοντος. Κατά την ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο , στο οποίο συμμετέχει σε θέματα που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας στην περίπτωση αυτή ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.
    Είναι υποχρεωμένος λοιπόν να σεβαστεί τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί. Ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας στην περίπτωση ψηφοφορίας στο Δημοτικό Συμβούλιο , δεν είναι ένας απλός Δημοτικός Σύμβουλος που μπορεί να ψηφίσει κατά συνείδηση. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας εκείνη τη στιγμή ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΤΟΥ. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολος αυτός ο ρόλος να στηρίζεις κάτι που δεν συμφωνείς. Αυτά συμβαίνουν όμως όταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας χάνει την πλειοψηφία στην Δημοτική Κοινότητα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να στηρίζει τις αποφάσεις της πλειοψηφίας όπως ο νόμος ορίζει και η άλλη περίπτωση ,εάν τούτο δεν μπορεί να το υποστεί, δηλώνει την παραίτηση του και φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 19:10

      Άρθρο 4
      Αρµοδιότητες προέδρου δηµοτικής κοινότητας:
      Ο πρόεδρος του συµβουλίου της δηµοτικής κοινότητας πέρα από τις αρµοδιότητες
      εκείνες που προβλέπονται από άλλες διατάξεις, εκπροσωπεί το συµβούλιο της
      δηµοτικής κοινότητας, ασκεί κάθε αρµοδιότητα που του ανατίθεται από τον
      δήµαρχο. Μεταφέρει και παρουσιάζει στον δήµαρχο και στα άλλα αρµόδια όργανα
      του δήµου τα προβλήµατα της κοινότητας, συνεργάζεται µε τον δήµαρχο, τους
      αντιδηµάρχους και τις αρµόδιες δηµοτικές υπηρεσίες προκειµένου να προετοιµάσει
      κάθε θέµα που θα συζητηθεί στο συµβούλιο της δηµοτικής κοινότητας,
      παρακολουθεί την προώθηση από το δήµο των θεµάτων που αναφέρονται στις
      αποφάσεις του συµβουλίου που έχουν σταλεί σε αυτόν.
      Ο πρόεδρος συµµετέχει στις συνεδριάσεις του δηµοτικού συµβουλίου, στις οποίες
      καλείται υποχρεωτικά µε δικαίωµα ψήφου, όταν στην ηµερήσια διάταξη
      περιλαµβάνεται θέµα που αφορά ειδικά την αντίστοιχη δηµοτική κοινότητα. Εκτελεί
      τις αποφάσεις του συµβουλίου, ενεργεί πληρωµές από την πάγια προκαταβολή,
      µεριµνά για την αποστολή των αποφάσεων του συµβουλίου της δηµοτικής
      κοινότητας στον δήµο, κατά τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθ. 83 του Ν.3852/10.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 19:22

      Ν. 3463/2010 ΑΡΘΡΟ 95 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 7

      7. Στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου προ−
      σκαλείται ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, όταν
      στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται θέματα, που
      αφορούν το αντίστοιχο τοπικό διαμέρισμα. Ο πρόεδρος
      του τοπικού συμβουλίου μετέχει στις συνεδριάσεις, με
      δικαίωμα ψήφου. Σε περίπτωση μη πρόσκλησης η σχε−
      τική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου είναι άκυρη.

      ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.
      Η ΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΎΛΩΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΡΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/16 19:54

      N. 3463/2010 ΑΡΘΡΟ 106 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5

      5. Ο πρόεδρος της Κοινότητας δεν ευθύνεται για τις
      αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου που εκτελεί, εάν
      ο ίδιος δεν συμμετέχει με την ψήφο του στην έκδοσή
      τους.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/5/16 12:02

      Συμφωνώ μαζί σου είσαι διαβασμένος

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/16 18:33

    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ;;ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/5/16 20:57

      ΘΕΜΑ: Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ
      Για καποιους η ελευθερη βουληση και η σταθεροτητα της αποφασης τους ειναι καυτη πατατα,ας παρουν την απαντηση!!!
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
      ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥTΟΔ/ΣΗΣ
      Δ/ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ
      ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο.Τ.Α.
      Αθήνα, 19 Μαρτίου 2008
      Αριθ. Πρωτ.: 17552
      Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27
      Ταχ. Κώδικας: 101 83 – ΑΘΗΝΑ
      Εισηγητής: Κίμων Σιδηρόπουλος
      Αριθ. Τηλεφώνου: 210-3744342
      Αριθ. Fax: 210-3744383
      ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
      ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
      ΑΠΟΦΑΣΗ
      Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
      Άρθρο 10 παρ 2
      Υποχρεώσεις και Δικαιώματα Δημοτικών Συμβούλων
      2.Ο Δημοτικός Σύμβουλος εκφράζει τη γνώμη του και ψηφίζει με απόλυτη ελευθερία, αποβλέποντας πάντοτε στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του συνόλου των δημοτών και κατοίκων του δήμου.

      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
      ΜΠΟΥΤΑΛΗ- ΠΑΥΛΙΔΗ -ΚΑΙΤΗ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/5/16 21:05

      Γαμάο, τ΄ακούς; Γιαυτό πρόσεχε άλλη φορά και μην γίνεσαι ρόμπα ξεκούμπωτη, όπως έγινες εχθές στο δημ συμβούλιο. Μην ανοίγεις μόνο το στόμα, άνοιξε και κανά κώδικα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/5/16 21:22

      ΠΡΩΤΟΝ ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΑΜΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.
      ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΗΔΙΕΣ
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;;; Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ;
      ΑΡΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ ΡΟΜΠΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/5/16 21:31

      Thanassis Alaiskas
      Thanassis Alaiskas Αυτό δεν ειναι αυτονόητο ; Χρειάζεται επισήμανση ;
      Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες
      Kaiti Boutali
      Kaiti Boutali Για καποιους ναι!!
      ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΟΥ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛ* ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ LIKE
      ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/5/16 18:50

      ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.....ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΣΟΙ ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος18/5/16 20:03

    Ανώνυμος18/5/16 20:00
    TI ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΕΛΗ-ΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/5/16 20:46

    ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/5/16 23:52

    Ντρέπομαι που με διοικούν αυτές οι στημένες λεμονόκουπες, ρεμάλια της κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/5/16 19:35

    Κ ζΜπουνταλη ξυπνα στο γκαλα εχουν κοψει ολλα τα αλμιρικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.