Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Μαρ 2017

Τραγωδία στη Σαλαμίνα: Καραμπίνα εκπυρσοκρότησε και χτύπησε 13χρονο στο κεφάλι

Ο 13χρονος μαζί με ένα φίλο του περιεργάζονταν το όπλο, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε - Το όπλο το κατείχε παράνομα ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος και συνελήφθη
Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι δύο παιδιών στη Σαλαμίνα.
Οι δύο φίλοι 16 και 13 ετών, περιεργάζονταν το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του 16χρονου, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και ο 13χρονος να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 13χρονος, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, η οποία αφού διαπίστωσε πως το όπλο ήταν παράνομο, συνέλαβε τον πατέρα του 16χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο νοσοκομείο για να παρακολουθήσει την πορεία της υγείας του τραυματισμένου φίλου του γιού του.

Πηγή protothema

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/3/17 13:48

    Άκουσον οικούσον η ντροπή του τόπου μας ο Καπετανάκης υποψήφιος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αποκαρδίωση και απογοήτευση για την σημερινή πολιτική ηγεσία του τόπου μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/3/17 14:15

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/17 14:24

    Αφού το πρόβλημά σας είναι ο Καπετανάκης και ο κάθε Καπετανάκης όταν διαβάζετε κάτι τέτοιο, τι να πω....είστε άξιοι της μοίρας σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/3/17 15:18

    Δυο οικογένειες καταστρέφονται η μια κινδυνεύει να χάσει το παιδί της στην καλύτερη να το έχει ανάπηρο και σεις αντιδικήτε για δημοτικά θέματα; Ντρέπομαι για λογαριασμό σας
    Ούτε ένα σχόλιο συμπαράστασης στο τραγικό γεγονός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/3/17 22:52

    Είναι οδυνηρό βλαστάρια να κόβεται το νήμα τόσο νωρίς του ενός , και του άλλου η Ζωή να είναι μαρτύριο . Μία απορία τα ονόματα γιατί δεν τα αναφέρουν ;; ατύχημα ήταν τί κρύβεται πίσω από την ανωνυμία ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/3/17 23:07

    Διαχειριστή άνοιξε τα σχόλια των φασιστών να μάθει ο κόσμος τί ρόλο παίζουν όλοι αυτοί , και που βρίσκουν τα χρήματα και ξοδεύουν ασύστολα με διάφορες Εκδηλώσεις καλλιστείων .. Ο άλλος ήταν και υπουργός τρομάρα του ,όσο για το Παναγιώτη αυτός νομίζει ότι βρίσκεται στη χρυσή Αυγή ..Και όχι στο συριζα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/3/17 21:07

    Ας τον βοηθήσει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.