Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαρ 2017

Απάντηση στον Ανώνυμο 23/3/17 11:04 Εσύ απ ότι βλέπω γράφεις ως ”γνώστης” και υπερδήμαρχος (; !) Σωστά υπέθεσα;

Αφιερωμένο στον ”θαρραλέο” ”Ανώνυμος23/3/17 11:04της ανάρτησης:
Και φυσικά, είσαι αγνώμον και αχάριστος, -και δεν μας εκπλήσσεις- απευθύνεσαι σε ένα blog που προεκλογικά στήριξε σκανδαλωδώς την Δήμαρχο και χωρίς ανταλλάγματα όπως εσύ -καλύτερα του καθενός- ξέρεις!
Ψάξε λοιπόν αλλού αυτούς που σας χτυπάνε κάτω απ την μέση –εντός των τειχών- κι όχι σε μας. Εμείς ότι είχαμε να σας πούμε σας το είπαμε κατάμουτρα από την πρώτη μέρα προφορικά παρουσία μαρτύρων αλλά και σε γραπτές μας κριτικές που καθόλου δεν σας άρεσαν, τι να κάνουμε!

Εμείς ξέρουμε πολύ καλά, που είναι κι από πότε μέλος ο Δήμος μας, όπως βλέπουμε και το ανύπαρκτο αποτέλεσμα αντιμετώπισης, καλύτερα απ τον καθένα, μια κι είμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με το πρόβλημα των αδέσποτων στους δρόμους του κέντρου και της περιφέρειας κι αν έρθεις στο δικό μου σπίτι θα δεις μόνιμα απ έξω καθαρό νερό και ξηρά τροφή, αυτό μπορώ αυτό κάνω εσύ, ως υπεύθυνος θεσμός;
Είσαι τελικά επιεικώς αστείος, να παραδέχεσαι απ την μια πως οι φιλοζωικοί σύλλογοι δεν έχουν καμιά σχέση με τον δήμο πλέον και στην συνέχεια να ρωτάς ποιος εσύ ο υπερδήμαρχος το γιατί;
Αφήνεις αιχμές για τους φιλοζωικούς συλλόγους; Αυτούς που τρέχουν καθημερινά με δικά τους έξοδα και θυσίες της προσωπικής τους ζωής για να κάνουν το αυτονόητο; Ντροπή τι άλλο να πω;
Αλήθεια πόσο πιο γελοίος μπορείς να γίνεις;
Κανείς δεν σου ζήτησε να κάνεις θαύματα, μόνον τα αυτονόητα, τις υποχρεώσεις σου.

Τέλος με σένα και δεν ανοίγουμε άλλο διάλογο μαζί σου, δεν σου αξίζει.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/17 16:55

    Ανώνυμος23/3/17 11:04
    10,43 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑ ΑΣΤΕΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ . ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ,Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ , ΓΙΑΤΙ ???? Ο ΔΙΚΕΠΑΖ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ , ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗ , ΑΤΥΧΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ)Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2007 !!!

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/17 17:00

    Ρε φίλε γιατί ασχολείσαι με έναν τσόκλανο ανώνυμο κουκουλοφόρο διαχειριστή; Αυτός τη δουλειά του κάνει, το μεροκάματο του βγάζει, αυτό του λένε να κάνει και αυτό κάνει. Γράψτον στα αρχ.... σου, ένα σιχαμερό κοπρόσκυλο είναι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/17 17:39

      Ναι μωρή λουμπίνα, όταν σας στήριζε προεκλογικά ούτε τσόγλανος ήταν ούτε ανώνυμος, μα ούτε κουκουλοφόρος. Τώρα που σας τα χώνει και καλά κάνει απαντήσεις δεν έχετε μόνον βρισιές
      Αυτός να δεις που σας έχει γραμμένους γιατί ούτε σας τα πήρε ούτε σας τα ζήτησε

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/17 17:07

    ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ????? ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ?? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝΕ?????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ????????? ΓΙΑΤΙ/?????? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/3/17 17:43

      Δεν περίμενα από έναν αραχτούλι στον καναπέ του να καταλάβει πως τρέχουν οι φιλοζωικοί σύλλογοι, χαίρομαι όμως που η ανίκανη διοίκηση αποκαλύπτεται πλέον απροκάλυπτα
      Δεν είσαστε πουθενά

      Διαγραφή
    2. αγαπητε μου δεν υπαρχουν κολοσκυλα υπαρχουν κολοανθρωποι που τα εγκαταλειπουν και τα κακοποιουν τωρα ομως σφιξαν τα γαλατα απλα εφαρμογη του νομου και οποιος κακοποιη θα πουλαει νεφρο για να πληρωσει τα προστιμα ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ααααααααααα και υπαρχει και το τμημα αδεσποτων του δημου μπορει καποιος να ενημερωθει στην ιστοσελιδα του δήμου οποτε ας ανοιξουν τα στραβα τους και ας ασχοληθούν υπεύθυνα ολοι οι πολιτες

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/17 18:27

    ΕΙΜΑΙ Ο 11.04 ,ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΠΕΡΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΩΣ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΕΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΙΟΝ ΕΞΗΠΕΡΕΤΕΙ , ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/3/17 01:13

    Μια απλη αναρτηση απο εναν κατοικο του νησιου μας!
    Εχωντας κοντα μου μια αδεσποτη σκυλιτσα, κατοπιν αιτησης στο αρμοδιο τμημα του Δημου (μεσω του εξωραιστ. Συλλογου μας!) Ηρθε το ΔΗΚΕΠΑΖ , την πηρε, της εκανε τα εμβολια, την στειρωσε (για ευνοητους λογους) , την τσιπαρησε, της εκανε αιματολογικες εξετασεις , και τελος καλο-ολα καλα ! Δεν ειμαι κανεις-και δεν ειμαι κανενος. Απλα ζω στο νησι ΜΑΣ (πλεον) 55 χρονια το αγαπησα και οτι χρειαζομαι με υπομονη και ενεργος στα κοινα της περιοχης μου, λυνω πολλα προβληματα που αλλοι δεν ξερω γιατι ,και δεν ασχολουμε, δεν μπορουν να τα λυσουν. Ευχαριστω !(καθε πληροφορια στην διαθεση σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.