Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

31 Μαρ 2017

Εγκρίθηκε η επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας

Στη χτεσινή (11η) Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας, για το έργο «Επισκευή και συντήρηση οδοποιίας νήσου Αίγινας», που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 1.000.000,00€ και αφορά στην επισκευή και στην αποκατάσταση 30 ασφαλτοστρωμένων δρόμων στα πέντε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αίγινας (Δ.Δ. Αίγινας, Δ.Δ. Βαθέος, Δ.Δ. Κυψέλης, Δ.Δ. Μεσαγρού, Δ.Δ. Πέρδικας).
Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν σε:
·       -αποξήλωση και επαναδιάστρωση νέου ασφαλτοτάπητα,
·       -διαγράμμιση οδών,
·       -τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης (όπου απαιτείται) και
·       -μικρή ποσότητα μεταλλικών στηθαίων.

Στην εισήγηση του ο Αντιπεριφερειάρχης, τόνισε πως σε συνδυασμό με το προηγούμενο έργο των 600.000€ που βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, θα βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων και θα αναβαθμιστεί η τουριστική ανάπτυξη, προσφέροντας τις υποδομές για οδική ασφάλεια, ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα και οι φθορές στα οχήματα, πάγιο αίτημα των κατοίκων κι επισκεπτών του όμορφου και Ιστορικού Νησιού.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/3/17 18:56

    ΡΕ ΜΗΝΑΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;
    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/17 19:43

      Εγώ θα ΄θελα να ξέρω πού θα παν αυτοί όλοι να κρυφτούν, αν κάποτε αποφασίσει η Δήμαρχος να αναρτήσει τις γνωμοδοτήσεις, γιατί εγώ δεν πιστεύω με τίποτα ότι η Ρούλα τις επικαλείται δημόσια χωρίς να υπάρχουν. Το γιατί δεν τις δημοσιεύει, μόνο η ίδια το ξέρει και βέβαια θα υπάρχει λόγος.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος31/3/17 19:04

    ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/17 08:43

      Κυρία δήμαρχε καλημέρα σας.
      Με μεγάλη λύπη μου διάβασα την ανακοίνωση απάντηση σας,καί τούτο διότι όχι μόνο δεν απαντάτε στις καταγγελίες του πρώην δημάρχου κ.Τζαβαρή αλλά αντίθετα τον επιβεβαιώνετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
      Πρώτα απόλα γιά την ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ γύρω από την εμποροπανήγυρη της Ι.Μ.Φανερωμένης,αποδείχθηκε με την απάντησή σας ότι όταν στις 24-8-2016,μας λέγατε ότι είχατε την ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ,γιατί η γνωμοδότηση που σήμερα δημοσιεύετε έχει ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2016 δηλαδή 71 ημέρες μετά το δικό σας δελτίο τύπου που την είχατε εγγράφως αναφέρει.
      Αλλά το σημαντικότερο είναι πως επικαλείσθε γιά να καλύψετε τα ψέματά σας "προφορική"γνωμοδότηση της Νομικής υπηρεσίας,όταν όλοι γνωρίζουν πως Η ΕΚΆΣΤΟΤΕ δήθεν προφορική ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ,δηλαδή δεν έχει καμία νομική βαρύτητα.
      ΑΡΑ κ.ΝΑΝΝΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 24-8-2016.
      Πάμε τώρα στις ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για τις τρείς μηνύσεις που κάνατε στον πρώην δήμαρχο καί τις οποίες αρνείστε να δημοσιοποιήσετε:
      Κυρία ΝΑΝΝΟΥ μας θεωρείτε τόσο κουτούς να πιστέψουμε αυτά που εσείς αναφέρετε;
      Εάν είχατε στα χέρια σας ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ του κυρίου Τζαβαρή όχι θα τις είχατε βγάλει στον αέρα αλλά θα τις είχατε κάνει και ανάρτηση σε μεγάλα ταμπλώ στο νησί.
      Μετά απόλα αυτά κυρία Νάννου εξακολουθείτε να είσαστε εκτεθειμένη στη κοινή γνώμη ακόμη περισσότερο.
      ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΜΑΣΙΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/17 19:20

      Ρε πολίτη που μασάς την τροφή που σου δίνει η Ρούλα, ενώ καταπίνεις αμάσιτες τις παπαριές του κυρίου αρχιαπατεώνα τσαβτσαβ, μας τα έχεις ζαλίσει με τις γνωμοδοτήσεις!
      Δικές μας είναι και δεν κάνουμε κέφι να στις δείξουμε!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/4/17 09:41

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΙΛΕ 09:05,
    Ν.4264,άρθρο 26,παρ.3 :
    "Το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο διεξάγεται σε πλατείες ή άλλους ανεξάρτητους υπαίθριους χώρους,ελεύθερους ιδιωτικούς,δημόσιους,δημοτικούς ή εκκλησιαστικούς χώρους.
    Το Δημόσιο,οι δήμοι και οι εκκλησιαστικές αρχές δεν επιτρέπεται να εκμισθώνουν ή να παραχωρούν κατά χρήση χώρους που προορίζονται γιά τη λειτουργία του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε πρόσωπα που δεν κατέχουν την σχετική άδεια."
    Αλήθεια σε ποιό σημείο αναφέρει ο νόμος ότι η μονή θα πρέπει να παραχωρήσει στον Μηνά εκκλησιαστικό χώρο "με ή χωρις αντάλλαγμα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/17 19:21

      το γράφει το γράφει!!!! άμα σκύψεις καλά θα το δεις γραμμένο κάτω χαμηλά!

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.