Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουν 2017

Ο Διάλογος για την Συνταγματική Αναθεώρηση μας Αφορά Όλους την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο Σαλαμίνας

Η Ανθρωπιστική Οργάνωση "Στάση Ζωής" δράση της οποίας είναι και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας σε συνεργασία με την "Αλληλεγγύη για Όλους" σας προσκαλούμε στην εκδήλωση-διάλογο  με θέμα:
"Ο Διάλογος για την Συνταγματική Αναθεώρηση μας αφορά Όλους"
την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017
και ώρα 18:30

στο Δημαρχείο Σαλαμίνας (Λεωφ.Κων/νου Καραμανλή & Αμμοχώστου 1) Αίθουσα εκδηλώσεων Δ. Μπόγρη, να συζητήσουμε με τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Σπουρδαλάκη, Καθηγητή Πολιτικής Κοινωνιολογίας, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης και μέλη της Επιτροπής Διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση. 
Η συμμετοχή όλων μας είναι το κλειδί της αλλαγής!

Το Σύνταγμα δεν είναι θέμα των νομικών και των τεχνοκρατών, είναι θέμα των πολιτών να το φτιάξουν, γιατί είναι για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.